آکادمیا کافه
بورس تحصیلی کره جنوبی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)
+----- انجمن: تحصیل در کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)
+----- موضوع: بورس تحصیلی کره جنوبی (/Thread-%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - niloo0oo - 07-05-2018

سلام.خسته نباشید
من کارشناسی حقوق از دانشگاه پیام نور دارم.و دارم برای کارشناسی ارشدمیخونم.میخواستم بدونم اگر مدرک تاپیک و آیتلس با نمره خوبی داشته باشم و معدل کارشناسی ارشدم هم معدل بالایی باشه شانس بورس شدن تو رشته حقوق برای مقطع دکترا رو دارم؟
و سوال دوم اینکه معدل کارشناسی چقدر برای بورس شدن تو مقطع دکترا مهمه؟
و بجز مدارک زبان و معدل چه مدارکی میتونه شانس بورسیه شدن تو این رشته رو بالا ببره؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - automotive - 08-05-2018

(07-05-2018, 12:37 PM)niloo0oo نوشته: سلام.خسته نباشید
من کارشناسی حقوق از دانشگاه پیام نور دارم.و دارم برای کارشناسی ارشدمیخونم.میخواستم بدونم اگر مدرک تاپیک و آیتلس با نمره خوبی داشته باشم و معدل کارشناسی ارشدم هم معدل بالایی باشه شانس بورس شدن تو رشته حقوق برای مقطع دکترا رو دارم؟
و سوال دوم اینکه معدل کارشناسی چقدر برای بورس شدن تو مقطع دکترا مهمه؟
و بجز مدارک زبان و معدل چه مدارکی میتونه شانس بورسیه شدن تو این رشته رو بالا ببره؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

سلام
برای کره اطلاعات دقیقی ندارم اما به طور کلی برای رشته های انسانی مخصوصا حقوق باید مهارت های زبانی بسیار بالایی داشته باشید و معمولا نمرات زبان بالایی را برای پذیرش در نظر می‌گیرند.
مقاله بسیار مهم هستش و برای نمره زبان بالا هم واقعا باید زمان اختصاص بدید.
بهترین و مطمئن ترین منبع نیز وب سایت دانشگاه مورد نظر شما است، در قسمت Admission Requirements این موارد نوشته شده، البته توجه داشته باشید که بعضا هر دانشکده به تنهایی این موارد را اعلام میکند. یعنی نیازمندی های پذیرش رشته حقوق و مهندسی برق یک دانشگاه با یکدیگر متفاوت است.

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - ShaqayeqArT - 18-05-2018

با سلام و خسته نباشید خدمت شما
یک سوالی خیلی ذهن منو درگیر کرده... اگر ما در کشور ایران در یک دانشگاه دولتی تحصیل کرده باشیم و سپس بخواهیم برای بورس یک دانشگاه خارجی اقدام کنیم.... آیا لازمه مدرکمون رو آزاد کنیم؟؟ یعنی اگر برای دانشگاه هزینه ای پرداخت نمیکردیم در ایران باید برای آزاد کردن مدرک کل مبلغ رو برگردونیم؟؟؟
لطفا زودتر بهم جواب بدین
ممونم

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - automotive - 18-05-2018

(18-05-2018, 12:25 PM)ShaqayeqArT نوشته: با سلام و خسته نباشید خدمت شما
یک سوالی خیلی ذهن منو درگیر کرده... اگر ما در کشور ایران در یک دانشگاه دولتی تحصیل کرده باشیم و سپس بخواهیم برای بورس یک دانشگاه خارجی اقدام کنیم.... آیا لازمه مدرکمون رو آزاد کنیم؟؟ یعنی اگر برای دانشگاه هزینه ای پرداخت نمیکردیم در ایران باید برای آزاد کردن مدرک کل مبلغ رو برگردونیم؟؟؟
لطفا زودتر بهم جواب بدین
ممونم

سلام
بله باید مدرک خود را آزاد کنید، یا با پرداخت وجه یا با عدم کاریابی که عدم کاریابی راحت تر است و هزینه خیلی کمی دارد.
برای اطلاع بیشتر موضوع زیر را مطالعه کنید.

آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Fatemeh_1124 - 27-05-2018

سلام.من ۲۲ سالمه و میخوام در دانشگاه ملی سئول نقاشی یا روانشناس بخونم از طریق بورسیه.در واقع هیچ چیز ویژه ای هم ندارم فقط الان میخوام شروع کنم به طور فشرده زبان خوندن.من بورسیه رو برای کمک هزینه ش میخوام.اگر بورس بگیرم چقدر هزینه برای زندگی عادی در کره نیازه؟و اینکه اصلا امکانش هست بورسیه بگیرم؟خوابگاه هم رایگانه؟اینکه میگید یک دوره یک ساله زبان انگلیسی باید خوند اون هم رایگان هزینه هاش؟

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Fatemeh_1124 - 27-05-2018

اینکه میگن فقط تا ۲۵ سالگی میشه بورس گرفت درسته؟میشه یکم راجب personal st و study plan توضیح بدین؟
ببخشید انقدر سوال داشتم?

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - exlix - 06-07-2018

سلام . میخواستم بدونم با این شرایط شانس دریافت بورس ارشد برای سال 98 رو دارم و اینکه چه کارهایی میتونم انجام بدم که این شانس رو بالا ببرم ؟

1- لیسانس it با معدل 17.50
2- آیلتس رو تا اخر بهمن میگیرم و احتمال میره بالا 6.5 بشم
3- با زبان کره ای تا سطح متوسطی آشنایی دارم
4- مقاله ندادم ولی پروژه های طراحی وب زیادی رو انجام دادم و وب سایت های زیادی رو طراحی کردم

( سنم هم 22 سال هست )

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Donya_forutan - 23-07-2018

با سلام
میخواستم بدونم شانس من با این مشخصات برای دریافت پذیرش و بورسیه در مقطه ارشد از دانشگاه های خوب کره جنوبی مثل SNU,Postech,Sunkewgwang,... چقدره؟
لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه تهران شمال ، معدل ۱۷.۱۲ آیلتس ۶.۵ و ی سری کلاس های نرم افزار مثل mspو primaverah شرکت کردم

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 23-07-2018

(27-05-2018, 10:49 PM)Fatemeh_1124 نوشته: سلام.من ۲۲ سالمه و میخوام در دانشگاه ملی سئول نقاشی یا روانشناس بخونم از طریق بورسیه.در واقع هیچ چیز ویژه ای هم ندارم فقط الان میخوام شروع کنم به طور فشرده زبان خوندن.من بورسیه رو برای کمک هزینه ش میخوام.اگر بورس بگیرم چقدر هزینه برای زندگی عادی در کره نیازه؟و اینکه اصلا امکانش هست بورسیه بگیرم؟خوابگاه هم رایگانه؟اینکه میگید یک دوره یک ساله زبان انگلیسی باید خوند اون هم رایگان هزینه هاش؟

ما چیزی بنام دوره رایگان در کره جنوبی نداریم. یا همه پولی هستن یا اینکه باید برای مقاطع ارشد و دکتری با توجه به رزومه بتونید معاف از پرداخت شهریه و هزینه های زندگی بشید. دوره لیسانس بورس برای دانشجویان خارجی بسیار محدود و رقابتیه.

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 23-07-2018

(06-07-2018, 02:14 PM)exlix نوشته: سلام . میخواستم بدونم با این شرایط شانس دریافت بورس ارشد برای سال 98 رو دارم و اینکه چه کارهایی میتونم انجام بدم که این شانس رو بالا ببرم ؟

1- لیسانس it با معدل 17.50
2- آیلتس رو تا اخر بهمن میگیرم و احتمال میره بالا 6.5 بشم
3- با زبان کره ای تا سطح متوسطی آشنایی دارم
4- مقاله ندادم ولی پروژه های طراحی وب زیادی رو انجام دادم و وب سایت های زیادی رو طراحی کردم

( سنم هم 22 سال هست )

شانست خوبه. نمره زبان بالای و یه انگیزه نامه خوب بنویسی با داشتن ریکام استاد. دانشگاههای کره جنوبی عمدتاً از ماه مارچ 2019 شروع به گرفتن دانشجو میکنند برای ترم بهار