![]() |
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - hosseinit - 15-11-2015 با سلام و احترام خواهشمند است شرایط بنده را برای بورس دکتری ارزیابی نماید. کارشناسی مدیریت بازرگانی دانشگاه باهنر کرمان- معدل 14.38 کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی پردیس فارابی دانشگاه تهران-معدل 16.91 در حال گذراندن دوره ایلتس-نمره احتمالی تا 4 ماه بعد 6.5 مقالات 9عدد و 1 کنفرانس بین المللی نام ژورنال: European Online Journal of Natural and Social Sciences -MAGNT Research Report -Journal of Scientific Research and Development -Arth Prabhand: A Journal of Economics and Management -International Journal of Basic Sciences & Applied Research -Research Journal of Recent Sciences -Journal of Middle East Applied Science and Technology http://www.ekonomie-management.cz/en/(ISSN (Print) 1212-3609, ISSN (Online) 2336-5604),... - همكاري در برگزاري سمينار چالش هاي مديريت در ايران در دانشگاه باهنر كرمان - گواهينامه مهارتهاي هفتگانه کامپيوتر با نمره عالي از موسسه دانش پارسيان
- گواهينامه دوره هايEMBA و MBA گرايش عمومي،استراتژي و بازاريابي(با مدرك بين المللي)
- گواهينامه كنفرانس بين المللي مديريت استراتژيك
- گذراندن دوره هاي بدو خدمت و اخلاق و رفتار سازمانی در حرفه بانکداری، بانكداري داخلی، تفكر سيستمي، مديريت هيجان،مدیریت زمان، اصول و مفاهیم حسابداری، نرم افزار بانکداری نگین در موسسه - سابقه کار 8 سال- بانک و شرکت با تشکر RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Jamalsh1370 - 20-11-2015 سلام من دانشجوی ارشد اقتصاد دانشگاه تهران هستم معدل کارشناسیم 15.5بوده از دانشگاه تبریز وسعی می کنم معدل ارشدم بالای 18باشه وچند مقاله هم داشته باشم... به نظرتون برای انگلیس greمیخواد؟یا همون تافل بسه؟ اگه نمره تافل خوبی داشته باشم میتونم فاند بگیرم تئ دانشگاه های خوب؟ بعد به نظرتون من به استادای ایرانی زیادی که داریم تو اقتصاد ایمیل بدم یابه بقیه؟ ممنون از همکاریتون RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - eliroz - 20-11-2015 (20-11-2015, 01:12 AM)Jamalsh1370 نوشته: سلام سلام دوست عزیز برای پذیرش و یا هر کاری باید هدف گذاری کنید و طبق برنامه پیش برید تا به هفتون برسید. برای خودتون هدف رو معدل مثلا 18.80 بزارید و براش تلاش کنید و برای مقاله هم همینطور. خودتون رو تو اون زمان ببینید که مثلا نمره آیلتس 8 ، 2 تا مقاله و معدل 18.80 دارید، منظورم اینکه روشن تا قطعا بهش دست پیدا کنید. چون اول راه هستید اینطور گفتم و قصد جسارت نداشتم. برای مقطع دکترا، برخی دانشگاه ها لازم دارن اونهم بستگی داره که شما دکترای ریسرچ بخواین برین یا ریسرچ و درس یا همون Thought . معمولا اگه دانشگاه جز ملزومات پذیرش مدرک جی ار ای رو قرار نداده باشه، داشتن این مدرک یک پوئن مثبت براتون حساب میشه. البته چون برای بیشتر دانشگاه جز پیش شرط های کارشناسی ارشد هست، داشتنش روی پذیرش با فاند تاثیر داره نگاه کنید بعضی از دانشگاه های انگلیس ، مدرک زبان مورد پذیرشون رو تغییر دادن و اعلام کردن که فقط آیلتس رو می پذیرن و دیگه تافل مورد تاییدشون نیست . به این نکته توجه داشته باشید. به نظرم اگه کشور هدف شما انگلیس هست، روی آیلتس سرمایه گذاری کنید نه تافل. تا اونجا که من میدونم. شما پیش شرط ها و حداقل هایی که گذاشتن باید داشته باشید. البته موارد نادری هم هست استاد تونسته دانشجو با نمره زبان کم رو قبول کنه به خاطر کار تحقیقاتی خوب. نمیشه قطعی اظهار نظر کرد. برای دکترای ریسرچ پیدا کردن و جلب نظر مساعد استادی که زمینه تحقیقاتی مورد علاقه شما کار میکنه ، خیلی مهمه. در مورد ایمیل به استاداان ایرانی، توصیه میکنم صرف اینکه ایرانی ان ایمیل ندید و فکر نکنید شانستون بابت ملیت مشابه بالا میره. به همه استادا چه ایرانی و چه غیرایرانی ایمیل بدید. و شانس خودتون بالا ببرید. تجربه شخصی من این بوده که اساتید ایرانی به ایمیل ها سریع تر از اساتید غیر ایرانی جواب نمیدن. و خیلی وقت ها برام پیش اومده به اساتید غیر ایرانی پیام دادم و 30 ثانیه بعد برام رپلای فرستادن اما استاد ایرانی هنوز که هنوزه به ایمیلم جواب نداده. امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم. RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Ali.ch.since - 20-11-2015 سلام من دانشجوی شال آخر کارشناسی هستم و دارم اماده میشم برای تافل و Gre واسه سال بعد و تلاش میکنم مقاله هم اگر بشه داشته باشم که خیلی سخته.آیا به غیر از آمریکا کشورهای دیگه هم هستن که فاند بدن به من و دددخواست بفرستم؟؟؟؟بفرستمیا فقط امریکا؟؟؟؟درمورد اروپا و کانادا هم اگر میشه راهنمایی کنید. ممنون RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - akbar_saeedi - 20-11-2015 با سلام مهمتر از خیلی فاکتورها برا همه جا معدل لیسانسه، حتی مهمتر از معدل ارشد..این یک ترم معدلت هرچی هست سعی کن تلاشتو بکنی هرچقد میتونی بهتر بشه..(من ارشد به فکر رفتن افتادم که فقط 3 درسم مونده بود کنار پایان نامه که هر سه رو تلاش کردم و دوتا 20 و 19/5 شد! کاش زودتر..) کشورهای دیگه هم کشورهای خدان..کانادا..استرالیا..اروپاییها..بسته به نمرات، رزومه، زبان و رشته و ..انتخاب میکنی کجا هدفگذاری کنی.. گرفتن فاند برا ارشد سختتر از دکتریه ولی خب ممکنه..بسته به رشته و علایقت..بیشتر تاپیک های مختلف سایت رو نگاه کن و بین امتحانات زبان انتخاب کن و ادامه بده.. ولی چیزی که تردید نداره و هرچه زودتر میتونی شروع کنی کار کردن رو زبان عمومیه.در شرایطی هستی که باید تصمیمات بزرگ بگیری و سختیهای خودشو داره..مثلا من مجبور شدم 2 سال برم خدمت..یک دو سال بعدش کار کنم و ..پس نیازه یکم به خودت سختی بدی و اطلاعات متفاوتو بدست بیاری، بذاری کنار هم و طبق اونها بهتزین تصمیمو بگیری.. دوستان دیگه هم تکمیل کنن.. RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Ali.ch.since - 20-11-2015 (20-11-2015, 04:41 PM)akbar_saeedi نوشته: با سلام مهمتر از خیلی فاکتورها برا همه جا معدل لیسانسه، حتی مهمتر از معدل ارشد..این یک ترم معدلت هرچی هست سعی کن تلاشتو بکنی هرچقد میتونی بهتر بشه..(من ارشد به فکر رفتن افتادم که فقط 3 درسم مونده بود کنار پایان نامه که هر سه رو تلاش کردم و دوتا 20 و 19/5 شد! کاش زودتر..)ممنون.من الان uper intermediateهستم و زبانم خوبه میشه گفت.دارم قوی ترشم میکنم.معدلم کمه که سه تزم موموه دترم تلاش میکنم بالا ببرم.ولی فقط یه چیز هست که ناامیدم کرده اینه که مقاله ندارم و سخته مقاله کار کردن و نمیدونم بشه یا نه که داشته باشم.قبلا فک میکردم بت نمره greو تافل خوب فاند میشه گرفت RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - akbar_saeedi - 20-11-2015 با نا امیدی به این موضوع نگاه نکن..هر مسئله ای موضوعی راه حل خودشو داره..خب البته شاید سخت باشه ولی میشه..دوستان کم نیستن که تونستن برا ارشد فاند بگیرن ولی واقعا خب سخته..معدلتون کمه نگفتید چنده! در اینصورت نمرات زبان و gre بالا نیاز دارید..برا ارشد طیف گسترده تری از دانشگاه ها رو میتونید در نظر بگیرید..هستن افرادی که ارشد رو پله میانی در نظر میگیرن و خوب تلاش میکنن برا پله نهایی دکترا..یعنی مجبور شن میرن یک کشور نه چندان خوب و دانشگاه متوسط و خب اینطوری شانس برا دکترا در کشور و دانشگاه خوب بالاتر از ارشد ایرانه به هرحال بهتره بیشتر تاپیکهای مختلفو بخونید و البته بیشتر از خودتون اطلاعات در اختیار دوستان بذارید که بهتر بشه راهنمایی کرد RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - habib_nobakht - 30-11-2015 سلام رفقا، در طی این مدت رزومه م رو ارتقا دادم. میشه نظرتون رو در باره ی شانس پذیرشم بگید؟ کاردانی: مهندسی آب. دانشگاه اردبیل. (انصراف از کارشناسی و اخد مدرک معادل کاردانی). معدل 12.01 (معدل بدون احتساب دروس افتاده که WES حساب خواهد کرد: حدود 2/4 کارشناسی ناپیوسته ی 2 ساله: راهنمایی و مشاوره، آزاد بابل. معدل: 19.20 GPA:3.96/4 نمره ی زبان: R28 L20 S22 W23 = 93 نمره ی GRE: ندارم. مقالات جورنالی: یک مقاله ی ISI، نویسنده ی اول، ایمپکت فکتور: 1.72، مقاله یک هفته ی دیگه کارش تموم میشه. حتما هم اکسپت میشه تا دو ماه آینده. رشته ی مورد نظر برای اپلای: کارشناسی ارشد روانشناسی (بالینی، مشاوره) پاییز 2016 کشورهای مورد نظر: همه جا به جز ایالات متحده ی امریکا. دانشگاه های مورد نظر: National University of Ireland, Galway و چند تا دانشگاه تو لهستان و چک. جای دیگه ای سراغ دارید؟ کانادا چی؟ نکات دیگر: 1. ناپیوسته بودن مدرکم چه قدر پوئن منفی هست؟ 2. حدود 20.000 یورو پشتوانه ی مالی دارم. RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - ghoghnnooss - 26-12-2015 سلام دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنید لیسانس دانشگاه اراک با معدل 15.65 7 ترمه فوق مهندسی شیمی نانو 17.19 دانشگاه شیراز 5 ترمه(البته 1سالم مهندسی شیمی جداسازی صنعتی اصفهان 16.18) مقاله آی اس آی هنوز جوابش نیمده اما 18 تا مقاله کنفرانسی و ژرنال داخل دارم. استاد اصلیم بدلایلی که ریکامنت دادن رو میپیچونه.نمیدونم چرا!!!!!شایدم منظوری نداره اتفاقیه ![]() نرم افزارهای رشتمم همه رو بلدم!! بلد نیشتم study plan بنویسم از بچگی هم انشا و نگارشم ضعیف بوده RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - anis - 08-01-2016 سلام من کارشناسی معماری دانشگاه ازاد با معدل 15.66 و 2 تا مقاله در کنفرانس بین المللی و ایلتس هم تا 1 ماه دیگه میگیرم احتمالا 6.5 بتونم بگیرم خواستم بپرسم با شرایط من چه کشوری ÷پیشنهاد میدین . من خودم المان و کانادا (مونترال)در نظر دارم..لطفا راهنمایی کنید |