آکادمیا کافه
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه (/Thread-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - محمد جواد - 26-07-2015

سلام . اگه میشه جوا بدین ممنون : 1. من معافیت دانش اموزی گرفتن ودر کنکور 93 شرکت کردم ولی دانشگاه نرفتم سال 94هم شرکت کردم ولی باز نمیخوام برم و کنکور سال بعد تجربی شرکت کنم (دیپلم ریاضی دارم ) ولی واسه اینکه مشمول خدمت نشم میخوام ثبت نام کنم و بعد انصراف بدم میخوام بدونم میشه این کارو کرد درصورتی که من یه بار معافیت دانش اموزی گرفتم ؟ واگه میشه من کی باید انصراف بدم ؟   (اصلا راحش اینه یا برم سربازی ؟)                                                                 2. میتونم با دیپلم ریاضی کنکور تجربی بدم ؟                                         3. من باید برم معافیت تحصیلی بگیرم یا نه ؟

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 26-07-2015

(26-07-2015, 09:47 AM)Iman.S نوشته: احتمالا چون دو سال گذشته باید بتونی، اما فکر میکنم دانشجوهای انصرافی باید هزینه ی تخصیلشون رو بپردازن تا دانشگاه قبلی پروندشون رو بده.دوست من ورودی 89 و وقتی سال 91 انصراف داد براش 2 ملیون تومن هزینه تعیین کردن که البته بعدش دوباره از انصرافش انصراف داد.

(26-07-2015, 11:14 AM)mohad110 نوشته: با سلام
من کارشناسیمو در رشته رادیولوژی دوره روزانه گرفتم و تصمیم دارم بعد از اتمام دوره ی طرحم مجددا در کنکور سراسری شرکت کنم آیا در صورت قبولی در رشته پزشکی شهریه ی دوره های بین الملل و از من میگیرن؟چقد باید شهریه بدم؟

(26-07-2015, 11:28 AM)artash نوشته: با سلام 
دوست خوبم جناب ایمان به نکات خوبی اشاره کردن اما لازم است من تکمیلش کنم.
بع از اتمام دو سال محرومیت از کنکور شما میتونی کنکور بدین که شما هم این 2 سال رو پشت سر گذاشتین. اگر خدمت سربازی داشته باشین و 
از معافیت تحصیلی استفاده کنین باید زیر 4 ترم انصراف بدین که خوشبختانه انصراف دادین . 
باید تا بهمن انصرافتون رو اعلام میکردین که باز خوشبختانه این کار رو کردین . 
همچنین دانشجویان انصرافی نیاز به پرداخت مبلغ و جریمه ندارن . 

متذکر میشوم که شما فقط این بار اخر رو میتونین برین دانشگاه و تحصیل کنین پس دقت داشته باشین. 
با تشکر

با سلام 
لازم است تصحیح کنم که شما با انصراف از دانشگاه باید مبلغی رو بپردازین . 
از این بابت عذر میخوام که اشتباه شد. 
با تشکر

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 27-07-2015

(26-07-2015, 07:00 PM)محمد جواد نوشته: سلام . اگه میشه جوا بدین ممنون : 1. من معافیت دانش اموزی گرفتن ودر کنکور 93 شرکت کردم ولی دانشگاه نرفتم سال 94هم شرکت کردم ولی باز نمیخوام برم و کنکور سال بعد تجربی شرکت کنم (دیپلم ریاضی دارم ) ولی واسه اینکه مشمول خدمت نشم میخوام ثبت نام کنم و بعد انصراف بدم میخوام بدونم میشه این کارو کرد درصورتی که من یه بار معافیت دانش اموزی گرفتم ؟ واگه میشه من کی باید انصراف بدم ؟   (اصلا راحش اینه یا برم سربازی ؟)                                                                 2. میتونم با دیپلم ریاضی کنکور تجربی بدم ؟                                         3. من باید برم معافیت تحصیلی بگیرم یا نه ؟

با سلام 
دوست من تنها راه شما اینه که در دانشگاهی بغیر از روزانه ثبت نام کنین تا بتونین از معافیت تحصیلی استفاده کنین و بعدا انصراف بدین . 
من منظورتون رو از معافیت دانش اموزی نمیفهمم Smile
حد اقل من نشنیدم . شاید منظور شما اینه که پشت کنکور موندین و اگه اینطوره مشکلی نخواهد بود. 
به شما با ریاضی میتونین در تمام ازمون ها شرکت کنین چون ریاضی مادر محسوب میشه در صورتی که دیپلمه تجربی نمیتونه ریاضی بده. 
بله شما حتما باید تو دانشگاه ثبت نام کنین تا واستون معافیت تحصیلی صادر بشه .
با تشکر

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - محمد جواد - 27-07-2015

ممنون بابت پاسخی که دادید من چون نیمه دومی بودم مدرسه ام برای دوره ی پیش دانشگاهی گفت باید بری معافیت تحصیلی بگیری که روش نوشته معافیت تحصیلی دانش اموزان یعنی این با اون معافیتی که به دانشجوهای انصرافی میدن برابره ؟ ومن نمیتونم شرکت کنم دیگه

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - محمد جواد - 28-07-2015

سلام از سازمان سنجش پرسیدم میگن که لازم نیست انصراف بدی و میتونی کنکور شرکت کنی و اگه قبول شدی بعد باید انصراف بدی ولی من جای دیگه خونده بودم باید قبل برج یازده انصراف داده باشی ؟؟؟                                                                                                                                                       اینم متن پاسخشون       : با سلامپذيرفته شده دوره هاي روزانه ازمون سراسري سال 1394 (اعم از رشته هاي متمركز و يا نيمه متمركز ) حق ثبت نام و شركت در ازمون سراسري سال 1395 نخواهد داشت.دانشجويان دوره هاي نوبت دوم (شبانه)، نيمه حضوري، مجازي و بين المللي دانشگاه ها و موسسات اموزش عالي، دانشگاه پيام نور و موسسات اموزش عالي غيردولتي ،غيرانتفاعي كه از معافيت تحصيلي استفاده نمي كنند، ((( مي توانند بدون انصراف از تحصيل در ازمون سراسري سال 1394 ثبت نام و شركت نمايند))) !!! . بديهي است اين دسته از داوطلبان در صورت موفقيت و قبل از ثبت نام در رشته قبولي جديد، لازم است از رشته قبولي قبلي خود انصراف قطعي حاصل نموده و گواهي مربوط را به موسسه ذيربط ارايه نماييد. لازم به توضيح است كه اين دسته از داوطلبان حق بازگشت و ادامه تحصيل در رشته قبولي قبلي خود را ندارند. تبصره: دانشجويان دوره هاي فوق كه از معافيت تحصيلي استفاده مي كنند، به منظور ثبت نام و شركت مجدد در ازمون سراسري لازم است پس از انصراف قطعي از تحصيل خود را به بخش هاي وظيفه عمومي معرفي و به خدمت اعزام شوند. بديهي است اين دسته از داوطلبان پس از اتمام دوران خدمت نظام وظيفه حق ثبت نام و شركت در ازمون سراسري را خواهند داشت.با سپاس

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 28-07-2015

(28-07-2015, 03:10 PM)محمد جواد نوشته: سلام از سازمان سنجش پرسیدم میگن که لازم نیست انصراف بدی و میتونی کنکور شرکت کنی و اگه قبول شدی بعد باید انصراف بدی ولی من جای دیگه خونده بودم باید قبل برج یازده انصراف داده باشی ؟؟؟                                                                                                                                                       اینم متن پاسخشون       : با سلامپذيرفته شده دوره هاي روزانه ازمون سراسري سال 1394 (اعم از رشته هاي متمركز و يا نيمه متمركز ) حق ثبت نام و شركت در ازمون سراسري سال 1395 نخواهد داشت.دانشجويان دوره هاي نوبت دوم (شبانه)، نيمه حضوري، مجازي و بين المللي دانشگاه ها و موسسات اموزش عالي، دانشگاه پيام نور و موسسات اموزش عالي غيردولتي ،غيرانتفاعي كه از معافيت تحصيلي استفاده نمي كنند، ((( مي توانند بدون انصراف از تحصيل در ازمون سراسري سال 1394 ثبت نام و شركت نمايند))) !!! . بديهي است اين دسته از داوطلبان در صورت موفقيت و قبل از ثبت نام در رشته قبولي جديد، لازم است از رشته قبولي قبلي خود انصراف قطعي حاصل نموده و گواهي مربوط را به موسسه ذيربط ارايه نماييد. لازم به توضيح است كه اين دسته از داوطلبان حق بازگشت و ادامه تحصيل در رشته قبولي قبلي خود را ندارند. تبصره: دانشجويان دوره هاي فوق كه از معافيت تحصيلي استفاده مي كنند، به منظور ثبت نام و شركت مجدد در ازمون سراسري لازم است پس از انصراف قطعي از تحصيل خود را به بخش هاي وظيفه عمومي معرفي و به خدمت اعزام شوند. بديهي است اين دسته از داوطلبان پس از اتمام دوران خدمت نظام وظيفه حق ثبت نام و شركت در ازمون سراسري را خواهند داشت.با سپاس

دوست من خود دکتر توکلی چند ماه پیش گفت که اونایی که شبانه هستن میتونن بدون انصراف کنکور بدن ولی روزانه ها باید تا اخر بهمن انصرافشان را اعلام بکنند . و البته اگر از معافیت تحصیلی استفاده کنند باید تا زیر چهار ترم انصراف بدین تا بتونین از سنوات تحصیلی فول استفاده کنین . 

دوست من چون این قضایا پیچیده هستش من دیگه بدون معافیت تحصیلی رو توضیح نمیدم .

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - majaz - 29-07-2015

با سلام
دوستان من رشته زيست سلولي مولكولي تهران ميخونم.الان ١ سال خوندم.ميخواستم ببينم واسه اينكه امسال كنكور بدم بايد چيكار كنم؟ يعني بايد انصراف بدم و ميتونم همين رشته رو دانشگاه شيراز بخونم ؟ ممنون

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 29-07-2015

(29-07-2015, 01:46 AM)majaz نوشته: با سلام
دوستان من رشته زيست سلولي مولكولي تهران ميخونم.الان ١ سال خوندم.ميخواستم ببينم واسه اينكه امسال كنكور بدم بايد چيكار كنم؟ يعني بايد انصراف بدم و ميتونم همين رشته رو دانشگاه شيراز بخونم ؟ ممنون

سلام 
چون روزانه هستین باید انصراف یدین تا اخر بهمن ماه تا بتونین کنکور بدین (طبق گفته های دکتر توکلی برای سال 94)
دوباره واسه رشته مشابه معافیت تحصیلی صادر نخواهد شد . 
موفق باشی

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - مهسان 90 - 29-07-2015

سلام دوستان .خسته نباشید .من دانشجوی ترم 5 رشته فیزیک اتمی روزانه  بودم که به موقع انصراف دادم و امسال کنکور سراسری دادم .
1_ بهم گفتن که حتما باید روزانه قبول شم وگرنه هزینه ی تحصیل قبلم رو باید به دانشگاه پرداخت کنم .صحت داره ؟
2_ اگه سال دیگه کنکور تجرب بدم و دکتری دارو سازی و یا دکتری پیوسته فیزیک قبول شم باید شهریه بدم ؟

جواب این سوالا رو تو دفترچه پیدا نکردم از سازمان سنجشم پرسیدم نه سوالمو متوجه شدن نه جواب درست درمون دادن .فقط گفتن تو دفترچه هس.
ممنون از لطفتون Undecided

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - ashkan065 - 29-07-2015

سلام
فکر نکنم همچیم چیزی باشه این رو باید از از یک فرد با تجربه در دانشگاه بپرسی
اگر بورس تحصیلی داشته شاید این طور باشه در غیر این صورت فکر نکنم هزینه ای داشته باشه.
البته این نظرم بود شما از افراد موثق تر سوال رو بپرس مثل اموزش دانشگاهی که قبلا اونجا بودی یا حتی مدیر گروه رشته ی قبلیت 
تا حالا همچین چیزی هیچ جا نشنیدم