![]() |
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- موضوع: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: بررسی دانشگاههای استرالیا و آشنایی دانشجویان پذیرفته شده - saaaaam - 17-02-2015 (17-02-2015, 02:15 PM)'selda' نوشته: سلام با این شرایط احتمال گرفتن پذیرش با فاند هست:معدل کارشناسی 14.93 دانشگاه زنجان مقاله ندارم زبانم بد نیست سلام نه متاسفانه استرالیا بندرت بورس مستر می دهد مگر معدل بسیار بالا و رزومه بسیار چشمگیر داشته باشید
RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - memi65 - 20-03-2015 سلام: من رشتم برق قدرت با معدل کاردانی ۱۳.۲ و کارشناسی ۱۶.۵۴ هر دو از دانشگاه غیر انتفاعی تهران و کارشناسی ارشد برق قدرت با معدل ۱۷.۲۸ از دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات هستم. ۴مقاله ای اس ای دارم،یک کتاب،یک اختراع، ۳کنفرانس خارجی،۱ مقاله علمی پژوهشی خارجی و ۳کنفرانس داخلی.به نظرتون برای گرفتن فاند دکترا برق شانسم چه جوری ارزیابی میشه؟؟؟ در ضمن آیلتس ۶/۵هم دارم. ممنون RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Andre - 20-03-2015 (20-03-2015, 03:11 AM)'memi65' نوشته: سلام: گرفتن پذیرش و بورسیه در استرالیا دو مسأله متفاوته. در قدم اول اگر با استادی به توافق برسید به احتمال خیلی بالا دانشکده هم از نظرشون حمایت میکنه و پذیرش کسب میکنید. اما برای اخذ بورسیه موارد بسیاری رو مورد بررسی قرار میدند از جمله معدل، مقالات.
برای ترم 2 استرلیایی چندی از دانشگاهها ددلاینشون گذشته، اما شما می تونید سایت دانشگاهها رو بررسی کنید و با اساتید ارتباط برقرار کنید و نظرشون رو بخواهید. اساتید اینقدر با تجربه هستند که گاهاً به طور مستقیم خدمتون عرض میکنند که چقدر شانص برای بورس خواهید داشت. اگر مقالات با کیفیتی داشته باشید به نظر مشکلی برای گرفتن پذیرش در مرحله اول برای شما وجود نخواهد داشت و تنها بحث بورس میماند که در این مرحله قابل ارزیابی نیست. پیشنهاد میشه که ترجمههایی از ریزنمرات و مدارک تحصیلیتون به همراه مقالات آماده کنید و در ارتباط با اساتید در صورت درخواست مطرح کنید. همچنین گاهاً ازتون میخان که یک پروپوزال یا ریسرچ پلان تهیه کنید. برای اطلاع از این موارد این قسمت رو ببنید (برای خود من نگارش ریسرچ پلان کمی گنگ بود که با جستجو متوجه شدم به مراتب آسان تر از آن چیزی هست که فکرشو میکردم). RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - memi65 - 20-03-2015 منی که کارشناسیم ناپیوسته بوده آیا معدل کاردانیم واسشون مهمه یا همون معدله کارشناسیم رو در نظر می گیرن؟؟؟؟ RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Ebrahim1988 - 22-03-2015 سلام دوستان من فارغ التحصیل ارشد رشته مکانیک گرایش دینامیک کنترل هستم و لیسانسم از دانشگاه دولتی گیلان با معدل 14.8 و ارشد رو در دانشگاه علم و صنعت با معدل 16.5 تموم کردم، یه مقاله ISI و یه کنفرانسیIEEE اکسپت شده دارم و یه ISI و یه کنفرانسی دیگه هم سابمیت دارم که تا اومدن جوابشون فکر کنم کمی دیر میشه. نمره آیلتسم 6.5 هست و هیچ اسکیلی زیر 6 ندارم. شدیدا مشتاقم که فقط واسه استرالیا اقدام کنم. واقعا از دوستان عزیز ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید که واسه چه دانشگاههایی میتونم امید بورس شدن داشته باشم؟ در صورت اکسپت شدن مقاله های سابمیتیم چطور؟ با سپاس RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Andre - 22-03-2015 (22-03-2015, 02:48 PM)'Ebrahim1988' نوشته: سلام دوستان به دلیل پژوهش محور بودن دوره هایی که در استرالیا ارائه میشه، هرچه از لحاظ پژوهشی بالاتر باشید و همینطور معدل های بالاتری داشته باشید، شانص بالاتری خواهید داشت. دقت کنید تعداد مقاله مهم نیست، کیفیت مهمه که خود اساتید به راحتی این کیفیت رو ارزیابی میکنند.
برای شروع ارتباط با اساتید رو شروع کنید، هر چند کمتر جایی برای ترم 2 استرلیایی، که از جولای شروع میشه، زمان داره ولی به هر صورت ددلاین ها رو چک کنید و اگر خواستید ارتباط برقرار کنید، نهایتاً بهتون میگن که برای ترم بعد اقدام کنید. در ارتباط با اساتید اگر پروژه تعریف شده نیست، سعی کنید ایده اولیه راجع به کار پژوهشی ای که در نظر گرفتهاید داشته باشید. مرحله اول و پذیرش از دانشگاه تقریباً تماماً به استاد بر میگرده، فقط برای بورسیه قضیه فرق میکنه. در پایان به مطالبی که در این پست نوشتم توجه کنید. RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - hamed_k - 31-03-2015 سلام: [align=right]من رشتم محیط زیست با معدل کارشناسی 14 و کارشناسی ارشد 16.20 از دانشگاه صتعتی شاهرود. 5 مقاله ای اس ای دارم، 4 مقاله علمی پژوهشی و 7 کنفرانس داخلی.همچنین 2 سال سابقه کار مرتبط دارم بعلاوه 4 توصیه نامه از اساتید. نمره آیلتس 6.5 هم دارم. به نظرتون برای گرفتن فاند دکترا شانسم چه جوری ارزیابی میشه؟؟؟ [align=right]ممنون
RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Andre - 31-03-2015 (31-03-2015, 08:21 PM)'hamed_k' نوشته: قبل از هر مسأله ای پیشنهاد میکنم پست قبلی رو مطالعه بفرمایید. شرایط پژوهشی شما ایدهآل به نظر میرسه. تنها معدلهای شماست که ممکنه کار رو در رقابت با رقیبان شما برای بورس شما رو دچار مشکل کنه. نمره زبان شما هم در صورتی که مهارت های IELTS رو زیر 6 نداشته باشید، مینیمم اکثر (شاید همه) دانشگاههای استرالیایی رو پوشش میده. مرحله اول ارتباط با اساتید هست که مهمه سعی کنید صفحه اساتید رو بخونید و در صورت امکان ایدههایی برای انجام کاری علمیای به عنوان تز دکتری در ذهن پرورش دهید. در صورتی که اساتید علاقه مند باشند ازتون میخوان که یک ریسرچ پلان و یا پروپوزال آماده کنید که این موارد به طریق قابل قبولی در این انجمن بحث شده. به نظر من الان خیلی از ددلاینها رو برای ترم 2 استرالیایی از دست دادهاید. هر چند در صورت ارتباط با اساتید بهتون اعلام میکنند که مثلاً از سپتامبر بعدی و یا اکتبر بعدی مجدداً باهاشون ارتباط برقرار کنید تا شرایطتون رو برای ترم 1 بررسی کنند. علت این امر هم اینه که خیلی از دانشجویان در همین چند ماه از دانشگاه های دیگه پذیرش میگیرند و از دسترشون خارج میشن، پس وقت گذاشتن و بررسی کردن مدارک اونا در زمان فعلی از نظر اساتید اتلاف وقته. نکته عمومیای که مطرح هست و این نکته خطاب به شما نیست اینه که: تنها مقالات انتشارات معتبر قابل قبولند و دیده شده بعضی از این ژورنالهای هندی و یا سایر ژورنال های متفرقه عنوان ضریب 2 و بالاتر رو اختصاص دادند که چینین مقاله های قابل ارزیابی نیستند و تنها امتیاز مثبتی دارند. [برش] معدل کل، معدل دو سال اخر یا نمرات دروس تخصصی کدام مهم تر است. - foadfree - 13-04-2015 با سلام خدمت دوستان بنده با شرایط زیر چقدر شانس گرفتن بورس دکتری از دانشگاههای استرالیا را دارم؟ 1- 20 مقاله ISI و 24 کنفرانس داخلی و خارجی 2- معدل کارشناسی ارشد 16.19 از دانشگاه تربیت مدرس تهران 3- معدل کارشناسی 15.68 از دانشگاه چمران اهواز 4- متاهل و 35 سال سن 5- 6 سال سابقه تدریس در دانشگاههای سراسری و ازاد از راهنمایتون کمال تشکر را دارم. RE: معدل کل، معدل دو سال اخر یا نمرات دروس تخصصی کدام مهم تر است. - Andre - 13-04-2015 (13-04-2015, 08:41 AM)'foadfree' نوشته: با سلام خدمت دوستان راجع به رشتهتون حرفی نزدید. به فرض اینکه مقالاتی که ارائه کردید در مجلات معتبر باشه، شانص بسیار بالایی دارید. معدل ارشدتون نسبتاً زیر متوسط حساب میشه ولی خب سابقه پژوهشی شما به قدری هست که رزومه شما رو پرنگ کنه. تا سپتامبر و اکتبر عملاً کاری نمیتونید انجام بدید و پیشنهاد میشه در طی این مدت برای یک آزمون IELTS برنامه ریزی کنید. شما حداقل به نمره کل 6.5 (در هر مهارت حداقل 6) نیاز دارید. اگر بتونید استاد مناسب با زمینه پژوهشی خودتون پیدا کنید. شانص پذیرشتون بسیار بالاست و واسه بورسیه هم با توجه به مقالات و معدل های قابل قبول شانصتون رو بالا ارزیابی میکنم.
موفق باشید |