آکادمیا کافه
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - marmaq - 30-11-2017

سلام.
اول خسته نباشید میگم بهتون و تشکر میکنم از اطلاعتی که میدین.
من نیاز واقعی و جدی به مشاوره دارم لطفا تا جایی که براتون امکان داره کمکم کنید.
دانشگاه غیرانتفاعی بودم. معدل لیسانسم۱۳ هستش و ارشد ۱۵/۳۰. نمره پایان نامه م ۱۸/۲۰. یه مقاله داخلی و یه مقاله isi. ایلتس ۷. رشته م مدیریت بازرگانی هستش.
سوالم اینه که کدوم کشور ها ودانشگاهها میتونم پذیرش بگیرم؟
اگر مدرک جی مت با نمره بالا رو بگیرم، امکان تحصیل رایگان دارم؟
برای فاند باید با دانشگاه مکاتبه کنم یا اساتید دکترا؟
و اینکه برای شهریور سال ۹۷ میتونم مدارکم رو ارسال کنم؟

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - automotive - 02-12-2017

(30-11-2017, 08:25 PM)marmaq نوشته: سلام.
اول خسته نباشید میگم بهتون و تشکر میکنم از اطلاعتی که میدین.
من نیاز واقعی و جدی به مشاوره دارم لطفا تا جایی که براتون امکان داره کمکم کنید.
دانشگاه غیرانتفاعی بودم. معدل لیسانسم۱۳ هستش و ارشد ۱۵/۳۰. نمره پایان نامه م ۱۸/۲۰. یه مقاله داخلی و یه مقاله isi. ایلتس ۷. رشته م مدیریت بازرگانی هستش.
سوالم اینه که کدوم کشور ها ودانشگاهها میتونم پذیرش بگیرم؟
اگر مدرک جی مت با نمره بالا رو بگیرم، امکان تحصیل رایگان دارم؟
برای فاند باید با دانشگاه مکاتبه کنم یا اساتید دکترا؟
و اینکه برای شهریور سال ۹۷ میتونم مدارکم رو ارسال کنم؟

سلام
معدل کارشناسی شما کمتر از 15 است و معدل ارشد شما نیز پایین است، به طور کلی تعداد قابل توجهی از دانشگاه های کانادا و آمریکا حداقل معدل 15 از 20 را جزو ملزومات اصلی پذیرش می‌دانند.
با توجه به مقاله ISI و آیلتس 7 به نظر من بر روی کشورهای اروپایی تمرکز کنید و برای اروپا باید با اساتید مکاتبه کنید.
نزدیک‌ترین و بهترین گزینه موجود را انتخاب کنید و با مکاتبه استاد را راضی کنید که سوپروایزر شما شود. اگر کمک هزینه کامل دریافت کنید علاوه بر شهریه، میتوانید هزینه زندگی دانشجویی را نیز پرداخت کنید و مشکلی نخواهد بود.
ددلاین دانشگاه‌های اروپایی مخصوصا در دوره دکتری متغیر است و باید از همین الآن به دنبال پوزیشن باشید، استاد که پاسخ قطعی خود را اعلام کرد، اپلای کنید(مدارک را ارسال کنید و هزینه اپلای((درصورت وجود)) پرداخت کنید و سایر مراحل).

نکته: معدل شما پایین است، پس اگر پاسخ قابل قبولی نشنیدید، دلسرد نشوید و حتما در دانشگاه‌های متناسب با رزومه خود اپلای کنید (آلبته ابتدا باید مکاتبه کنید).

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - marmaq - 02-12-2017

ببخشید که این سوال رو از شما میپرسم و وقتتون رو میگیرم، اما لطف کنید و باتوجه به دانش و تجربه تون، اگر امکانش هست بفرمایید کدوم کشور ها و یا کدوم دانشگاهها به شرایط من نزدیکه؟
متشکرم از محبت شما

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - automotive - 02-12-2017

(02-12-2017, 05:41 PM)marmaq نوشته: ببخشید که این سوال رو از شما میپرسم و وقتتون رو میگیرم، اما لطف کنید و باتوجه به دانش و تجربه تون، اگر امکانش هست بفرمایید کدوم کشور ها و یا کدوم دانشگاهها به شرایط من نزدیکه؟
متشکرم از محبت شما

خواهش میکنم، تا جایی که اطلاعات اجازه بدهد راهنمایی میکنم.

اول موضوعات انجمن زیر را مطالعه کنید
مدیریت

دوم اینکه کدام کشور بحث بسیار مهم و بیشتر شخصی است، اگر قصد اقامت و یافتن شغل پس از تحصیل را داشته باشید باید به زبان کشور مقصد مسلط باشید (یا در حال حاضر مسلط باشید یا در زمان تحصیل به آن زبان تسلط یابید)، شرایط کاری در ارتباط با رشته تحصیلی را باید بسنجید و ... .
به نظر من آلمان، هلند، سوئد یا حتی سوئیس کشورهای خوبی هستند، اما تا خود شما تصمیم گیری نکنید این مسائل بی اهمیت خواهد بود، برای دانشگاه باید ایمیل ارسال کنید، معمولا برای این کار باید برای دانشگاه های ایده آل، متوسط و حد پایین اقدام کنید، از آنجایی که تنها هزینه مکاتبه صرفا چند ایمیل و کنی تحقیق در ارتباط با اساتید است، فکر نمی‌کنم کار سختی در پیش داشته باشید.
@Torkan در ارتباط با رشته مدیریت اطلاعات خوبی دارد، اگر سوالی داشتید در همان انجمن نام ایشان را با یک @ قبل از آن تایپ کنید تا ایشان شما را راهنمایی کنند.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - giga - 06-12-2017

1رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی
مهندسی برق، دانشگاه تهران، 13.21
2- رشتۀ [b]فوق  لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی[/b]
مهندسی برق - کنترل ، علم و صنعت، 16.82
3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک نمرات مهارت‌ها
82 ( R:22, L: 23, S:15, w:22 )
4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارت‌ها
V:142, Q:167, AW:3.5

-5 تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر :
4 تا مقاله ژورنال خارجی چاپ شده
6- تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی :
یک مقاله کنفرانس خارجی چاپ شده

7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای :
دکترا برق کنترل

8- کشورهای (و یا دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت:
آمریکا - کانادا

9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام المپیاد/مسابقات بین‌المللی معتبر، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه):
رتیه 168 کنکور لیسانس، داور یه ژورنال ISI خارجی

10- میزان فاند مورد انتظار (Full Fund/Partial Fund/Self-Funded):
Full Fund
به نظرتون از چه جور دانشگاههایی شانس دارم. اصن شانس دارم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Baran97 - 14-01-2018

با سلام و خسته نباشید
من همین امروز عضو شدم
لیسانس زیست شناسی دریا از دانشگاه چمران اهواز با معدل 14.11
فوق لیسانس marine science از دانشگاه هرمزگان با معدل 18.30
2 مقاله ای اس ا
یک مقاله علمی و پزوهشی
دو ورک شاپ بین المللی
1 کنفرانس داخلی
ولی نمره زبان ندارم 
میخواستم ببینم کدوم دانشگاه و کدوم کشور در زمینه رشته من خوب کا کردن
د ضمن خواستار فاند هم هستم
ولی نمیدونم دقیقا چکار باید بکنم
من خودم بشخصه هلند رو ترجیح میدم
اگر امکانش هست دانشگاههایی که در این حوزه کار میکنن معرفی کنید ممنون میشم
تز پایان نامه ارشد د مورد الودگی دریایی بوده

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - AitUniversity - 14-01-2018

(14-01-2018, 01:00 AM)Baran97 نوشته: با سلام و خسته نباشید
من همین امروز عضو شدم
لیسانس زیست شناسی دریا از دانشگاه چمران اهواز با معدل 14.11
فوق لیسانس marine science از دانشگاه هرمزگان با معدل 18.30
2 مقاله ای اس ا
یک مقاله علمی و پزوهشی
دو ورک شاپ بین المللی
1 کنفرانس داخلی
ولی نمره زبان ندارم 
میخواستم ببینم کدوم دانشگاه و کدوم کشور در زمینه رشته من خوب کا کردن
د ضمن خواستار فاند هم هستم
ولی نمیدونم دقیقا چکار باید بکنم
من خودم بشخصه هلند رو ترجیح میدم
اگر امکانش هست دانشگاههایی که در این حوزه کار میکنن معرفی کنید ممنون میشم
تز پایان نامه ارشد د مورد الودگی دریایی بوده
به انجمن خوش اومدید

به غیر از معدل لیسانس رزومه خوبی دارید - البته نمره زبان شرط لازم برای اپلی هستش، پس براش وقت بذارید

اما در مورد درخواستتون، احتمالا هیچ کس در ایران نتونه کمکتون کنه! باید بر اساس علاقه مندی خودتون، و کشورهای مدنظرتون دنبال دانشگاه و استاد بگردید. پروسه وقت گیری هست ولی همه این راه رو باید برند و استاد و دانشگاه مورد نظرشون رو پیدا کنند و ایمیل بزنن

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Baran97 - 14-01-2018

ممنونم از پاسخگوییتون.متاسفانه نمره زبان همیشه سد راه میشه و چون گرفتنش یه مقدار زمان بر هستش ممکنه خیلی از پوزیشن های خوب از دست بره.
اطلاع ندارین برای رشته من چه کشورهایی و دانشگاههایی خوب کار میکنن؟
البته فیلد کاری من بیشتر الودگی های جیوه و فلزات سنگین هستش

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - szeinalilathori - 14-01-2018

(14-01-2018, 08:18 AM)Baran97 نوشته: ممنونم از پاسخگوییتون.متاسفانه نمره زبان همیشه سد راه میشه و چون گرفتنش یه مقدار زمان بر هستش ممکنه خیلی از پوزیشن های خوب از دست بره.
اطلاع ندارین برای رشته من چه کشورهایی و دانشگاههایی خوب کار میکنن؟
البته فیلد کاری من بیشتر الودگی های جیوه و فلزات سنگین هستش
دوست عزیز سلام

همونطور که دوستمون اشاره کردند، هیچکس مثل خودتون نمیتونه بگه کدوم کشور یا دانشگاه برای شما و رشته ی شما شرایط مناسبتری داره؛ شما بیشتر از هر کسی میدونید که کارتون چی بوده و تسلطتون به کدوم تکنیکها بیشتره یا تمایل دارید که در کدوم پروژه ها وارد بشید. اگر هیچ دیدی ندارید که کدوم اساتید دارن در این حوزه کار میکنن، به نظرم بد نیست که کلمات کلیدی بخش علایق تحیقیقاتیتون رو در Google scholar جستجو کنید، لیست افراد فعال در اون زمینه ها رو براتون بالا میاره، طبیعتا ممکنه تعدادی از این اساتید در دانشگاههای خیلی خوب باشند که در اون صورت باید حداقلهای اون دانشگاهها رو با توجه به رزومه تون مدنظر داشته باشید که زمان رو بیهوده از دست ندید. ضمن اینکه مثلا با باز کردن صفحه ی google scholar فلان شخص، فیلدهای مرتبط با اون زمینه ها رو هم که کار میکنن بهتون نشون میده. با کلیک کردن روی هر کدوم از این زمینه ها مجددا افراد فعال در اون زمینه تحقیقاتی رو هم نشون میده. اما ممکنه استادی باشه که صفحه ی google scholar نداشته باشه، مشخصه که با این روش تا حدی شانستون رو برای پیدا کردن تمام افراد فعال در زمینه ی تحقیقاتیتون از دست خواهید داد.

روشی که معمولا دوستان استفاده میکنند و تا حدی به نسبت روش قبلی زمانبرتر هست اینه که از یکی از رنکینگهای موجود برای رشته ی خودتون، به وبسایت تک تک دانشگاهها و دپارتمانهای مرتبط با زمینه ی تحقیقاتیتون سر بزنید، صفحه ی اساتید رو چک کنید و افراد مرتبط رو لیست کنید و بهشون ایمیل بزیند. 

ارادتمند
الهام

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - mohammad.eng - 18-01-2018

سلام 
خسته نباشید
من مهندسی سیستم های انرژی میخونم 
میخواستم واسه دکتری واسه ی آلمان پذیرش بگیرم
ترجیحا تو زمینه ی (پیل های سوختی یا همون فیوسل ها)
خواستم ببنیم کودوم دانشگاه ها توی این زمینه فعالیت دارن ؟
ممنون