آکادمیا کافه
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - rezada - 02-11-2015

1-رشته/مقطع : مهندسی انرژی  (متمرکز در انرژی خورشیدی)/ کارشناسی ارشد - مهندسی شیمی / کارشناسی
2-دانشگاه محل تحصیل : کارشناسی دانشگاه شریف/ کارشناسی ارشد دانشگاه تهران
3-معدل کل : معدل کارشناسی 12.78 / معدل ارشد 17.53
4-نمره زبان : در حال خواندن - قبلا 92 شدم
5-تعداد مقالات : 1 مقاله کنفراس بین المللی / 3 مقاله کنفرانس داخلی / 4 مقاله سابمیت شده ISI/  دو 2 مقالهISI پابلیش شده/2مقاله هم در حال تکمیل برای سلبمیت
6- ترجمه کتاب در زمینه رشته خودم رو دارم.
7-ثبت اختراع داخلی و مراحل USPATENT در حال پیگیری و اجراس
لطفا میزان شانس من برای پذیرش و اقدامات لازم و پیشنهاداتتون رو بگید ممنون می شم. من تو فروم کانادا پرسیدم که پیشنهاد اروپا رو دادن. من زبان آلمانیم در حد آ تسوای بلدم. فاند برای دکترا مهمه. 

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 02-11-2015

(01-11-2015, 10:25 PM)مهمان نوشته: سلام من دانشجوی مقطع ارشد معماری هستم البته مدتیه که تمام واحدای درسیم تموم شده و اماده دفاع هستم معدل لیسانسم ۱۸،۵ بوده ودانشجوی ممتاز بودم البته دانشگاه ازاد مشهد و در حال حاضر م فکر کنم معدل ارشدم ۱۷ به بالا بشه!
میخوام در مقطع دکترا برای المان اقدام کنم و متاهل هستم
میشه راهنماییم کنید! ایا به همسرم هم اجازه میدن؟

شانست خوبه. برای ملحق شدن همسر باید بعد از سه ماه سفر شما درخواست ارسال کنید که ایشون بپیونده.

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 02-11-2015

(02-11-2015, 01:22 AM)rezada نوشته: 1-رشته/مقطع : مهندسی انرژی  (متمرکز در انرژی خورشیدی)/ کارشناسی ارشد - مهندسی شیمی / کارشناسی
2-دانشگاه محل تحصیل : کارشناسی دانشگاه شریف/ کارشناسی ارشد دانشگاه تهران
3-معدل کل : معدل کارشناسی 12.78 / معدل ارشد 17.53
4-نمره زبان : در حال خواندن - قبلا 92 شدم
5-تعداد مقالات : 1 مقاله کنفراس بین المللی / 3 مقاله کنفرانس داخلی / 4 مقاله سابمیت شده ISI/  دو 2 مقالهISI پابلیش شده/2مقاله هم در حال تکمیل برای سلبمیت
6- ترجمه کتاب در زمینه رشته خودم رو دارم.
7-ثبت اختراع داخلی و مراحل USPATENT در حال پیگیری و اجراس
لطفا میزان شانس من برای پذیرش و اقدامات لازم و پیشنهاداتتون رو بگید ممنون می شم. من تو فروم کانادا پرسیدم که پیشنهاد اروپا رو دادن. من زبان آلمانیم در حد آ تسوای بلدم. فاند برای دکترا مهمه. 

به نظرم شانست خوبه. از اونجایی که زیر گرایشهای شیمی بسیار متنوع در دانشگاههای المان ارائه میشه میتونید اقدام کنی.
باید اول دنبال استاد بگردید. همچنین برای بورس DAAD هم اقدام کنید بطور موازی هر دو مرحله رو جلو ببرید. دانش زبن المانی خودش پوینت مثبت داره. البته رزومه خوبی هم دارید تلاش کنید دانشگاههای زیادی رو بررسی کنید و مکاتبه داشته باشید. از اونجایی که مقطع دکتری در المان ددلاین خاصی نداره میتونید درخواست و Cover letter خودتون رو از الان اماده کنید.

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - مهمان - 02-11-2015

سلام دوستان لطفا کسی اگه اطلاعی از دکتری سازة و طریقه گرفتن فاند از المان داره بگه
من کارشناسی عمران رو از دانشگاه هرمزگان با معدل ۱۴.۰۷ و ارشد سازه رو از غیر انتفاعی اپادانا شیراز دارم با معدل ۱۸.۳۳
۲ مقاله isi و ۱ مقاله داخلی دارم تاییدیه از اساتید دانشگاه شیرازم میتونم بگیرم چون خیلی ازشون در پایان نامه و مقاله کمک گرفتم و استاد راهنمام بودند دارم رو ثبت اختراع هم کار میکنم مدرک زبانم تافل IBT 112 چهار سال سابقه کار هم دارم در فیلد طراحی و اجرا پروانه محاسبه نظارت و اجرا از نظام مهندسی با این شرایط باید چیکار کنم و لطفا طریقه سرچ از سایت انابین رو هم بگید

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 05-11-2015

(02-11-2015, 03:47 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان لطفا کسی اگه اطلاعی از دکتری سازة و طریقه گرفتن فاند از المان داره بگه
من کارشناسی عمران رو از دانشگاه هرمزگان با معدل ۱۴.۰۷ و ارشد سازه رو از غیر انتفاعی اپادانا شیراز دارم با معدل ۱۸.۳۳
۲ مقاله isi و ۱ مقاله داخلی دارم تاییدیه از اساتید دانشگاه شیرازم میتونم بگیرم چون خیلی ازشون در پایان نامه و مقاله کمک گرفتم و استاد راهنمام بودند دارم رو ثبت اختراع هم کار میکنم مدرک زبانم تافل IBT 112  چهار سال سابقه کار هم دارم در فیلد طراحی و اجرا پروانه محاسبه نظارت و اجرا از نظام مهندسی با این شرایط باید چیکار کنم و لطفا طریقه سرچ از سایت انابین رو هم بگید

شانس داری باید دنبال استاد و موقعیت خالی بگردی. همچنین بخش دکتری وب سایت DAAD رو هم نگاه بنداز.

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - مانیدا - 09-11-2015

سلام معدل لیسانس15 و معدل ارشد15.5 عضو هیات علمی دانشگاه دارای 2کتاب تالیفی مطرح ومقاله و طرح پژوهشی هستم در رشته مهندسی صنایع به نظرتون برای اقدام به پذیرش دکتری کجا بهتر هستش که شانس بیشتری داشته باشم

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 09-11-2015

(09-11-2015, 02:01 PM)مانیدا نوشته: سلام معدل لیسانس15 و معدل ارشد15.5 عضو هیات علمی دانشگاه دارای 2کتاب تالیفی مطرح ومقاله و طرح پژوهشی هستم در رشته مهندسی صنایع به نظرتون برای اقدام به پذیرش دکتری کجا بهتر هستش که شانس بیشتری داشته باشم

با این رزومه شانسی ندارید! مقاله؟ نمره زبان؟ و معدل پایین در دو مقطع. به نظرم برای کشورهای دیگر اقدام کنید.

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - nozarirad - 21-11-2015

درود

من مدرک کارشناسی ارشد در رشته مهندسی‌ شیمی‌ گرایش بیوتکنولوژی از دانشگاه علوم تحقیقات تهران با معدل ۱۶.۵ دارم و در چند ساله گذشته در زمینه‌های نفتو گاز در عسلویه کار می‌کردم حالا می‌خوام برای گرفتن دکترا از آلمان اقدام کنم اولا لطفا راهنمایی کنید امکانش هست یا نه و اینکه منظور شما از پرپوزال می‌شه پرپزل ارشد رو ارائه داد البته به این‌خاطر که در زمان التحصیلان خیلی‌ روش کار کردم حدود ۱.۵ سال وقت صرف شد می‌شه همون رو به استاد راهنما ارائه داد و برای پذیرش امیدوار بود....sepas

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Matinking - 21-11-2015

(21-11-2015, 05:00 PM)nozarirad نوشته: درود

من مدرک کارشناسی ارشد در رشته مهندسی‌ شیمی‌ گرایش بیوتکنولوژی از دانشگاه علوم تحقیقات تهران با معدل ۱۶.۵ دارم و در چند ساله گذشته در زمینه‌های نفتو گاز در عسلویه کار می‌کردم حالا می‌خوام برای گرفتن دکترا از آلمان اقدام کنم اولا لطفا راهنمایی کنید امکانش هست یا نه و اینکه منظور شما از پرپوزال می‌شه پرپزل ارشد رو ارائه داد البته به این‌خاطر که در زمان التحصیلان خیلی‌ روش کار کردم حدود ۱.۵ سال وقت صرف شد می‌شه همون رو به استاد راهنما ارائه داد و برای پذیرش امیدوار بود....sepas

سلام

1- intrinsically بله... متتها بدون مقاله و کار تحقیقاتی سخت هست استاد رو مجاب کنید که در زمینه خاصی توانایی فعالیت تحقیقاتی جدی دارید... اگر مقاله هم داشته باشد طبعا شانس بالاتری دارید.. منتها باید در بین position موجود در دانشگاه های مورد نظرتونف موارد نزدیک به field تحقیقاتیتون رو track بفرمایید و بعد با اساتیدی که مسئول اون position ها هستند سعی در برقراری ارتباط داشته باشید...

2- خیر!... اولا proposal دوره دکترا در کل باید حول ایده های نو و بالاخص در اروپا معمولا حول یک پروژه صنعتی تعریف میشه...
بنابراین معمولا بعد از جلب نظر مساعد استاد، تهیه proposal زیر نظر ایشون انجام خواهد شد... البته حین مکاتبه با اساتید ممکن هست استاد از شما proposal طلب کنه که در این مرحله بیشتر چیزی در حد SoP کفایت خواهد کرد...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - مهمان - 24-11-2015

باسلام
وقتتون بخیر
من کارشتاسی از دانشگاه آزاد تهران جنوب با معدل 18 در رشته شمی کاربردی دارم.امسال تازه ارشد در رشته شیمی آلی همون دانشگاه قبول شدم.میخوام  ببینم الان برای زبان اگر فقط آلمانی اکی باشیم مشکلی داره؟ یا باید انگلیسیم هم خوب باشه؟در واقع میخوام ببینم چه زبانی را شروع کنم؟