![]() |
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه (/Thread-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - aram0061 - 02-08-2015 با سلام من مدرک کارشناسی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی (روزانه) و ارشد همین رشته از (دانشگاه آزاد) می باشم.امسال می خواهم درآزمون سراسری برای قبولی در رشته دندانپزشکی روزانه شرکت کنم.آیا با توجه به اینکه مدرک ارشدم را از دانشگاه آزاد گرفته ام می توانم دوره روزانه شرکت کنم و شهریه بپردازم یا فقط می توانم در پردیس خودگردان یا دانشگاه آزاد مشغول تحصیل شوم. با تشکر از حسن توجه شما RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - akbarghafar - 03-08-2015 kamran70هیچ دانشگاههی وجود نداره که ارشد بدون کنکور داشته باشه مگه نخبه باشید !!! RE: شرکت دوباره تو کنکور 95 - FT.j - 05-08-2015 سلام دوستان من دو ترم کامپیوتر تو دانشگاه صنعتی بیرجند خوندم و الان بعد یکسال میخوام انصراف بدم و دوباره کنکور بدم! چند تا سوال دارم اول: هزینه انصراف از دانشگاه چه قدر میشه؟ یه جا خوندم اگه دوباره دولتی قبول بشم نیازی نیست هزینه ای بپردازم این درسته؟ دوم: من دیپلم ریاضی دارم میتونم کنکور تجربی بدم؟ خواهش میکنم زودتر کمکم کنین چون هر چه زودتر باید اقدام کنم RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - FT.j - 05-08-2015 سلام دوستان من دو ترم کامپیوتر تو دانشگاه صنعتی بیرجند خوندم و الان بعد یکسال میخوام انصراف بدم و دوباره کنکور بدم! چند تا سوال دارم اول: هزینه انصراف از دانشگاه چه قدر میشه؟ یه جا خوندم اگه دوباره دولتی قبول بشم نیازی نیست هزینه ای بپردازم این درسته؟ دوم: من دیپلم ریاضی دارم میتونم کنکور تجربی بدم؟ خواهش میکنم زودتر کمکم کنین چون هر چه زودتر باید اقدام کنم RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - nader - 05-08-2015 (05-08-2015, 07:55 PM)FT.j نوشته: سلام بله میتونید تو وقتی کلا از دانشگاه روزانه انصراف بدی تا 1 سال از کنکور دادن محروم میشی اگه دانشگاه آزاد یا شبانه باشی و 4 ترم هم خونده باشی باید جریمه هم بدی موفق باشید RE: شرکت دوباره تو کنکور 95 - Emir - 05-08-2015 (05-08-2015, 07:47 PM)FT.j نوشته: سلام با سلام سوال اول : اطلاعی ندارم. سوال دوم : بله مبتونین کنکور تچربی بدین. توضیح اینکه اگر خدمت سربازی داشته باشین باید زیر 4 ترم انصراف بدین که میکنین . با تشکر RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Misaq - 06-08-2015 سلام لیسانس مهندسی مکانیک شبانه خوندم، ارشد همین رشته روزانه می خونم ترم اخرم،میخوام بدونم اگر بعد از اتمام ارشد،کنکور تجربی بدم و در دانشگاه پزشکی قبول شم شهریه به چه صورت است؟ با توجه به این که شنیدم دولت فقط یک بار هزینه تحصیل را به صورت رایگان در نظر میگیرد با تشکر RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Misaq - 06-08-2015 دوره ی خدمت را گذروندم، ممنون از جوابتون، میتونم منبع جوابتون یا قانونی که هست لینک کنین تا مطمن شم، سایت یا شماره، با تشکر RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - nader - 06-08-2015 (06-08-2015, 03:15 PM)Misaq نوشته: دوره ی خدمت را گذروندم، ممنون از جوابتون، میتونم منبع جوابتون یا قانونی که هست لینک کنین تا مطمن شم، سایت یا شماره، یه سری چیزا هست که خودمم تازه الان دیدم اینو بخونید با توجه به محدوديت امكانات دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي دولتي و لزوم توزيع عادلانه فرصت هاي موجود بين تمامي متقاضيان، پذيرش آن دسته از داوطلباني كه قبلاً با استفاده از امكانات دولتي (آموزش رايگان) تحصيلات خود را در رشت هاي به اتمام رس ا نيده اند، در همان مقطع قبولي قبلي و در همان دوره (روزانه) امكان پذير نمي باشد. اين قبيل از داوطلبان در صورت تمايل م يتوانند براي دورة نوبت دوم (شبانه) در همان مقطع متقاضي شوند و يا در صورت قبولي در دورة روزانه، مي توانند با پرداخت شهريه همانند دانشجويان د و رة نوبت دوم (شبانه)، در رشته مربوط ادامه تحصيل دهند. 92 و همچنين مصوبه جلسه يكصد و سيزده شوراي /3/ ز) مطابق مصوبه پنجاه و يكمين جلسه شورايعالي برنام هريزي علوم پزشكي مورخ 25 92 ، مقرر گرديد دانش آموختگان مقاطع كارشناسي ارشد ناپيوسته كليه رشت ه هاي تحصيلي و /6/ معين شوراي عالي برنامه ريزي مورخ 17 دكتري عمومي (پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي) و دكتري حرفه اي دامپزشكي مي توانند با رعايت شرايط ذيل از طريق قبولي در آزمون سراسري در مقطع دكتري عمومي رشته هاي پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي صرفاً در شعب بين الملل دانشگاه هاي ع لوم پزشكي تحصيل نمايند. 1) لزوم گذراندن طرح نيروي انساني براي دانش آموختكان مشمول طرح. 2) دارا نبودن هرگونه تعهد خدمت به ارگان يا دستگاه هاي اجرايي و عدم دارا بودن تعهدات سهميه بومي و يا سهميه مناطق محروم. 3) نداشتن ممنوعيت تحصيل از نظر سازمان نظام وظيف ه . 4) كليه پذيرفته شدگان در شعب بين الملل (اعم از اينكه در مقاطع قبلي تحصيل از آموزش رايگان برخوردار بوده يا نبود ه اند )، ملزم به پرداخت شهريه مطابق مصوبه هيأت امناي دانشگاه و مصوبات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي م ي باشند . 5) دانش آموختگان مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته صرفاً قادر به تحصيل در شعب بين الملل مي باشند. http://hcmep.behdasht.gov.ir/uploads/369_1872_TahsilMojadaj_Karshenasi.pdf RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - SahandShF - 10-08-2015 سلام الان که زمان کنکور ارشد 95 از بهمن 94 به اردیبهشت 95 تغییر کرده،من که فرجه 1سالم اسفند تموم میشه میتونم دوباره امتحان بدم و منتظر جوابش هم باشم یا بعد اسفند دیگه نمیشه؟ |