آکادمیا کافه
پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- انجمن: تحصیل در ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- موضوع: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - Shihan - 12-06-2014

(12-06-2014, 12:02 AM)'mehran65' نوشته: درود بر شما
من رشتم مهندسی مکاترونیک هستش. لیسانشم معدل 16.3 و ارشدم 16 از دانشگاه سرتاسری
دوتا اختراع و  چندتا مقاله داخلی و یک isi هم دارم. به نظر شما شانس اسکالرشیپ دارم؟ کدوم دانشگاه های ایتالیا رشته منو دارن؟
بعد چجوریه. مدرک زبان الزامیه؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

ضمن خوش امدگویی به شما دوست عزیز.
رشته شما در تعداد زیادی از دانشگاهها ارائه میشه و شانس شما مناسب می باشد. برخی از دانشگاهها ددلاین اونها به پایان رسیده اما برخی دیگه جولای می باشد. باید سایتها رو چک کنید و موقعیت خالی یا تماس با استاد رو فراموش نکنی. دانشگاههایی که رشته مکاترونیک رو ارائه میدن میشه به: پلی تکنیک میلان و تورین، دانشگاههای بولونیا، ترنتو، پادوا، پیزا و رم. و همچنین موسسه تحقیقاتی در زمینه رباتیک و مکاترونیک.
مدرک زبان هم برای مقطع دکتری لازمه هم برای دانشگاه و هم ویزا. 

RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - mehran65 - 12-06-2014

ممنونم.
یعنی به نظرتون مستقسم با استادا در ارتباط باشم؟ اونوقت از کار و پروژهایی که میشه انجام داد صحبت کنم؟
تا اونجایی که شنیدم شهرهای بزرگ  مثل رم، میلان هم سخت تر میگیرن هم هزینشون بالاتره درسته؟
موسسه های تحقیقاتی بورس می کنند؟ از کجا می تونم راجعبشون باخبر شم؟
مدرک زبان منظورم تافل یا ایلتس بود. شما منظورتون  کتاب لالینگاست که سفارت امتحان می گیره؟

تشکر از راهنماییتون

RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - ahmadpashaei - 12-06-2014

(12-06-2014, 10:34 AM)'mehran65' نوشته: ممنونم.
یعنی به نظرتون مستقسم با استادا در ارتباط باشم؟ اونوقت از کار و پروژهایی که میشه انجام داد صحبت کنم؟
تا اونجایی که شنیدم شهرهای بزرگ  مثل رم، میلان هم سخت تر میگیرن هم هزینشون بالاتره درسته؟
موسسه های تحقیقاتی بورس می کنند؟ از کجا می تونم راجعبشون باخبر شم؟
مدرک زبان منظورم تافل یا ایلتس بود. شما منظورتون  کتاب لالینگاست که سفارت امتحان می گیره؟
تشکر از راهنماییتون

بله باید مستقیم با استادا در ارتباط باشید یا پوزیشن های خالی رو چک کنید،در هر صورت تماس با استاد واجبه.باید راجع به کارایی که کردین و زمینه های مورد علاقتون اطلاعاتی آماده کنید تا اگر مصاحبه ای خواستن بتونید خوب حرف بزنید. شهرهای بزرگ دانشگاه های بهتر معتبرتری دارند و البته من به یه موارد Mr-Voltage عزیز دانشگاه ساپینزای رم رو هم اضافه می کنم چرا که مدیر گروه کنترل اونجا تخصصش رباتیک هست.با اونام تماس بگیرید احتمالا مکاترونیک هم کار می کنه دیگه. موسسات تحقیقاتی برای دکترا خوندن به نظر من خیلی شاید جالب نباشه و بهتره به صورت نرمال در یک University درس بخونید،نگران نباشید،رزومه خوبی دارید و میتونید پذیرش بگیرید. مدرک زبان هم ایتالیایی لازم نیست،همون آیلتس یا تافل کافیه. در تافل حداقل 80 و در آیلتس حداقل 6.5 معمولا باید داشته باشید.البته بعضیهام کمتر می خوان ولی چون دروس به انگلیسی ارایه میشن باید زبانتون خیلی خوب باشه وگرنه مشکلات جدی ممکن هست برای درستون پیش بیاد 

ممنون
منظور از مصاحبه چجوریه؟ معمولا مکاتبه ای مصاحبه می کنند یا تماس تلفنی باید صحبت کرد؟
اره خوب شهرهای بزرگ دانشگاه های معتبری دارند و معمولا مورد تایید وزرات علوم هم هستند اما بنظرم اپلای گرفتنشون سخت تر میشه. لطف دارین امیدوارم بشه اپلای گرفت.
پس نظرتون اینه که روی زبان انگلیسی وقت بذارم و قویترش کنم؟ یعنی زبان ایتالیایی در حد مکالمه روزمره کافیه؟ مدرکی نیاز نداره و به کارم نمیاد؟

تشکر لطف کردید

(12-06-2014, 12:46 PM)'mehran65' نوشته: ممنون
منظور از مصاحبه چجوریه؟ معمولا مکاتبه ای مصاحبه می کنند یا تماس تلفنی باید صحبت کرد؟
اره خوب شهرهای بزرگ دانشگاه های معتبری دارند و معمولا مورد تایید وزرات علوم هم هستند اما بنظرم اپلای گرفتنشون سخت تر میشه. لطف دارین امیدوارم بشه اپلای گرفت.
پس نظرتون اینه که روی زبان انگلیسی وقت بذارم و قویترش کنم؟ یعنی زبان ایتالیایی در حد مکالمه روزمره کافیه؟ مدرکی نیاز نداره و به کارم نمیاد؟
تشکر لطف کردید

مصاحبه معمولاً با تایید استاد و کمیته بررسی اعلام میشه و بطور کلی از طریق اسکایپ یا سایر وسایل ارتباطی اجام میشه و سطح زبان و علم شما مشخص میشه. بهتره روی زبن انگلیسی وقت بذارید. شما در همین حد که بصورت محاوره زبان ایتالیایی رو از طریق کتب مختلف بدونی کفایت میکنه. اگر دوره به زبان انگلیسی باشه نیاز به مدرک ایتالیایی نیست.

درسته. ممنون از راهنماییتون.
یه مطلب دیگه. مگه به زبان ایتالیایی هم  بورس میکنند؟ چجوری میشه از اینا باخبر شد؟

(12-06-2014, 06:19 PM)'mehran65' نوشته: درسته. ممنون از راهنماییتون.
یه مطلب دیگه. مگه به زبان ایتالیایی هم  بورس میکنند؟ چجوری میشه از اینا باخبر شد؟

بله. چرا که نه. شما باید رشته و نوع زبانی که قراره تدریس بشه رو از کوردینیتور (استاد هماهنگ کننده) بپرسید.

RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - arkatebcom - 03-07-2014

سلام دوستان ببخشید من میخواستم برای دکتری در رشته ی مهندسی انرژی در ایتالیا اقدام کنم. فکر میکنم دانشگاه ساپینزا جای مناسبی باشه. اصلا نمیدونم باید چکار کنم.  خیلی سوال دارم. میخواستم بپرسم کسی هست که بتونم ازش راهنمایی تلفنی بگیرم؟ خیلی ممنون میشم. 

RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - pama - 04-07-2014

(03-07-2014, 11:47 PM)'arkatebcom' نوشته: سلام دوستان ببخشید من میخواستم برای دکتری در رشته ی مهندسی انرژی در ایتالیا اقدام کنم. فکر میکنم دانشگاه ساپینزا جای مناسبی باشه. اصلا نمیدونم باید چکار کنم.  خیلی سوال دارم. میخواستم بپرسم کسی هست که بتونم ازش راهنمایی تلفنی بگیرم؟ خیلی ممنون میشم. 

سلام دوست من، به فروم خوش اومدین
دوست بزرگوارم راهنمایی در سطح این فروم به ترتیبی نیست که شما بتونید به صورت تلفنی از کسی راهنمایی بخواین، شما میتونید پس از مطالعه ی انجمن های مربوطه اگر به جواب سوالاتون نرسیدید، طبق اولویت های خودتون و به مرور، در بخشهای مربوطش اونا رو عنوان کنید تا دوستان راهنمائیتون کنن.
این لینک هم که پروگرم های PhD ساپینزاست فکر میکنم در ابتدای کار بتونه کمکتون کنه.
موفق باشید Smile

RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - syawash_m17 - 05-07-2014

سلام دوستان

برای PhD کشاورزی گرایشهای اصلاح نباتات - ژنتیک مولکولی در کشاورزی - بیوتکنولوژی در کشاورزی چه دانشگاهی رو توصیه و معرفی میکنید؟

در ضمن معدل کارشناسیم از دانشگاه دولتی 14.20 و ارشد از علوم تحقیقات تهران 17.50 هستش و یک مقاله علمی و پژوهشی و یک کنفرانس داخلی هم دارم.