آکادمیا کافه
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- موضوع: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

RE: شانس پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Maral - 28-11-2011

خوب به نظر میرسه که در پذیرش شما از طرف استاد مشکلی نیست و شما فقط مشکل فاند دارید. چیزی که استاد به شما گفته تا حد خیلی زیادی درست هست. هزینه های دانشگاه و زندگی اینجا خیلی بالاست و تحصیل در استرالیا برای دانشجوهای اینترنشنال بدون فاند اونهم در مقطع دکترا چیزی در حد غیرممکن هست. در مورد IPRS هم اینکه نوشته تعداد اسکالرشیپ در مقابل حجم زیاد متقاضی کم هست تا حدی درسته اما قسمت دومش که اشاره کرده این فاند اغلب به دانشجوهای در حال تحصیل داده میشه زیاد صدق نمیکنه چون اکثریت کسانی که این فاند رو میگیرند تحصیل رو شروع نکردند و حتی ویزای استرالیا را هم نگرفته اند و تجربه هم نشون داده که درصد ایرانیهایی که موفق به دریافت این فاند شده اند خیلی خیلی بالاست.

RE: شانس پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Zabihi - 28-11-2011

خیلی ممنون مارال خانم
برای IRPS چه طوری باید اقدام کنم؟ یعینی موقع آپلی کردن باید درخواست IRPS بدم یا کلا جدا از آپلی کردنه؟ و چه معیار هایی واسه این نوع اسکلارشیپ هست؟اساسا با این رزومه من شانسی دارم؟ و اینکه من جواب ایمیل این استاد چی بگم؟

ممنونم

RE: شانس پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - amirhossein.gh - 28-11-2011

Dear Amir,
Thank you for your inquiry. It has arrived a little late, for scholarship applications for 2012 were closed at the end of October. You can apply next year if you wish to wait this long. If you do, write to me again next year but also make sure you can meet all the criteria set out byMonash Research Graduate School.
Regards,

سلام
لین جواب سال بعد، یعنی دقیقا 12 ماه دیگه؟
من کلا قاطی کردم. نمیدونم الان آیا ایمیل زدن کمک می کنه یا نه و اگه آره تو نامه ام بنویسم برای چه ترمی میخام(آمریکاییش برای فال 2012 و بهار 2013 میخام ولی نمیدونم اینا تو سیستم استرالیایی چی میشه)
ممنون میشم راهنمایی کنین منو چون کلا گیج شدم و به یک جواب قاطع نیازدارم

RE: شانس پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Saeid - 28-11-2011

(28-11-2011, 10:30 PM)amirhossein.gh نوشته: Dear Amir,
Thank you for your inquiry. It has arrived a little late, for scholarship applications for 2012 were closed at the end of October. You can apply next year if you wish to wait this long. If you do, write to me again next year but also make sure you can meet all the criteria set out byMonash Research Graduate School.
Regards,

سلام
لین جواب سال بعد، یعنی دقیقا 12 ماه دیگه؟
من کلا قاطی کردم. نمیدونم الان آیا ایمیل زدن کمک می کنه یا نه و اگه آره تو نامه ام بنویسم برای چه ترمی میخام(آمریکاییش برای فال 2012 و بهار 2013 میخام ولی نمیدونم اینا تو سیستم استرالیایی چی میشه)
ممنون میشم راهنمایی کنین منو چون کلا گیج شدم و به یک جواب قاطع نیازدارم
سیستم آمریکایی و استرالیایی کاملا برعکس هستن....ددلاین IPRS برا اکثر دانشگاهای استرالیا برا راند اول تموم شده...موناش ظاهرا راند دوم هم نداره...استاد میگه ددلاین گذشته . موند برا سال بعد..باید دانشگاهای دیگه رو چک کنید....شما وختی به سایت دانشگاها سر میزنی باید دنبال چیزایی مثل SCHOLARSHIP , IPRS , این جور چیزا باشی....ببینی کی شروع میشه و تموم میشه...بعضی دانشگاها بورس داخلی هم دارن...قبل از ایمیل زدن ددلاینو چک کن..موفق باشی

RE: شانس پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - amirhossein.gh - 28-11-2011

(28-11-2011, 10:51 PM)saeed_oroomy نوشته: سیستم آمریکایی و استرالیایی کاملا برعکس هستن....ددلاین IPRS برا اکثر دانشگاهای استرالیا برا راند اول تموم شده...موناش ظاهرا راند دوم هم نداره...استاد میگه ددلاین گذشته . موند برا سال بعد..باید دانشگاهای دیگه رو چک کنید....شما وختی به سایت دانشگاها سر میزنی باید دنبال چیزایی مثل SCHOLARSHIP , IPRS , این جور چیزا باشی....ببینی کی شروع میشه و تموم میشه...بعضی دانشگاها بورس داخلی هم دارن...قبل از ایمیل زدن ددلاینو چک کن..موفق باشی
حاجی این راند اول و دوم همون ترم بهار و پاییزه دیگه؟!

RE: شانس پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Saeid - 28-11-2011

(28-11-2011, 10:53 PM)amirhossein.gh نوشته: حاجی این راند اول و دوم همون ترم بهار و پاییزه دیگه؟!
بله
راند اول رو معمولا برا آخرای بهمن میخان...راند دوم برا تیر اشتباه نکنم

RE: نحوه درخواست پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Zabihi - 29-11-2011

سلام
چند تا سوال داشتم.
آیا دانشگاهRMIT University semestere 2 هم داره؟اگه داره ددلاینش کی هست؟ سوال دیگه اینکه ددلاین واسه IPRS کی هستش؟ و واسه semestere 2 میشه درخواست IPRS داد؟
ممنون

RE: نحوه درخواست پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Maral - 30-11-2011

نقل قول: برای IRPS چه طوری باید اقدام کنم؟ یعینی موقع آپلی کردن باید درخواست IRPS
بدم یا کلا جدا از آپلی کردنه؟ و چه معیار هایی واسه این نوع اسکلارشیپ
هست؟اساسا با این رزومه من شانسی دارم؟ و اینکه من جواب ایمیل این استاد چی
بگم؟
من سعی میکنم اطلاعات کاملی در مورد این بورس را به زودی به صورت کامل در
فروم قرار بدهم اما اگر به صورت خلاصه بخواهم به شما جواب بدهم به این صورت
میشه جمع بندی کرد که:

۱: معمولا اکثر دانشگاهها در فرمهای پذیرش آنلاینشون گزینه ای دارند که شما
با انتخاب اون شانستون به صورت اتوماتیک برای تمامی بورسهایی که واجد
شرایطش هستید بررسی میشه برای همینم کار خاص دیگه ای لازم نیست.

۲: معیارها که مفصله. به طور خلاصه بگم: معدل، مقاله ژورنالی، نمره زبان مهمترین فاکتورها هستند.

۳.شانس شما با ۷ تا مقاله آی اس آی برای گرفتن این بورس خیلی خیلی زیاده فقط باید مینیممهای زبان رو برای دانشگاهی که اپلای میکنید داشته باشید.
۴. زمان اپلای برای بورس ترم ۱ استرالیا (مارچ) گذشته و شما لاجرم باید برای ترم دوم (جولای) اقدام کنید که فکر کنم ددلاین هاش برای اکثر دانشگاهها طی ماه آینده تموم میشه و باید عجله کنید
۵. در مورد جواب استاد هم در نهایت خودتون باید تصمیم بگیرید که اپلای میکنید یا نه و جواب آره یا نه به استاد بدهید

RE: نحوه درخواست و شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - mehdi_kh - 02-12-2011

سلام به همه عزیزان
لطفا منو هم راهنمایی کنید.مرسی دارین شدید
آیا با این شرایطی که من دارم امید به پذیرش و فاند داشته باشم:
1-لیسانس مهندسی مواد از دانشگاه دولتی شیراز با معدل 14/17
2-فوق لیسانس مهندسی مواد گرایش شناسایی وانتخاب مواد از دانشگاه باهنر کرمون با معدل 17/60
3-زمینه فعالیت توی کارشناسی ارشد نانوتکنولوژی
3-4تا مقاله داخلی
4-1مقالهISI چاپ شده در سال 2011 با impact factor:2.135 توی زمینه نانو تکنولوژی و مغناطیس
5-1 مقاله دیگه هم فرستادم واسه یه ژورنالی با impact factor:1.875که این مقاله هم revise خورده
6-یه چکیده هم فرستادم واسه یه کنفرانس تو هاوایی آمریکا که اونم به صورت پوستر پذیرفته شد( کنفرانس نانو تکنولوژی).
7-عضو ستاد نانو ریاست جمهوری (تونستم ازشون به خاطر پایان نامم و مقاله هام پولم بگیرم)
8-زبانم بدک نیست،دارم میخونم واسه تافل چون تا حالا امتحان ندادم
9-الانم بدبختانه سربازم ولی خوشبختانه چیزیش نمونده که تموم شه
10-مرسی دارین شدید

RE: نحوه درخواست و شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Saeid - 02-12-2011

(02-12-2011, 01:29 PM)mehdi_kh نوشته: سلام به همه عزیزان
لطفا منو هم راهنمایی کنید.مرسی دارین شدید
آیا با این شرایطی که من دارم امید به پذیرش و فاند داشته باشم:
1-لیسانس مهندسی مواد از دانشگاه دولتی شیراز با معدل 14/17
2-فوق لیسانس مهندسی مواد گرایش شناسایی وانتخاب مواد از دانشگاه باهنر کرمون با معدل 17/60
3-زمینه فعالیت توی کارشناسی ارشد نانوتکنولوژی
3-4تا مقاله داخلی
4-1مقالهISI چاپ شده در سال 2011 با impact factor:2.135 توی زمینه نانو تکنولوژی و مغناطیس
5-1 مقاله دیگه هم فرستادم واسه یه ژورنالی با impact factor:1.875که این مقاله هم revise خورده
6-یه چکیده هم فرستادم واسه یه کنفرانس تو هاوایی آمریکا که اونم به صورت پوستر پذیرفته شد( کنفرانس نانو تکنولوژی).
7-عضو ستاد نانو ریاست جمهوری (تونستم ازشون به خاطر پایان نامم و مقاله هام پولم بگیرم)
8-زبانم بدک نیست،دارم میخونم واسه تافل چون تا حالا امتحان ندادم
9-الانم بدبختانه سربازم ولی خوشبختانه چیزیش نمونده که تموم شه
10-مرسی دارین شدید
شانس شما برا دانشگاهای استرالیا بسیار بسیار بالاست...با توجه به مقالات و ایمپکتشون...البته g8 رو نمیشه گفت....چون اونا به معدل و دانشگاه گیر میدن....ولی به غیر از g8 که نمیتونم نظر بدم....بقیه خیلی بالاست...البته رشته شما مواد هستش و استرالیا به رشته مواد گیر میده....البته نه به این معنی که اصلا نمیتونید ویزا بگیرید....تعدادی از بچه ها که رشتشون مواد بوده نتونستن ویزا بگیرن....بهتره به کشورای دیگه هم فکر کنید