آکادمیا کافه
گواهی بانکی برای کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | ویزا آفیس پاریس - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%84)
+----- موضوع: گواهی بانکی برای کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | ویزا آفیس پاریس (/Thread-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%A7%D9%87%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-FSW-2014-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%A2%D9%81%DB%8C%D8%B3-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%B3)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

[برش] کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - shubizkumbuli - 07-03-2015

(07-03-2015, 10:35 PM)'diamond85' نوشته: با سلام، و سپاس از عزیزان شوبیز و f_goo  بابت جوابشان به سوال قبلی ام.   
با اجازه دو سوال دیگه داشتم که ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند (ببخشید اگر سوال ها ابتدایی و تکراریه):
1.  آیا گردش حساب سه ماهه باید حتما از همون حسابمون باشه که در ابتدا ازش گواهی موجودی ارائه کردیم؟
2. اگر origin of funds ازمون خواستن باید دقیقا چه کار کنیم؟ یعنی یک گردش حساب بگیریم و در یک نامه توضیح بدیم پول هامون از کجا اومده؟
با تشکر

سوال خیلی خوبیه چون من دیدم کسی به مشکل جدی تا حد ریجکت بر خورده بوده

اگر حساب اول که فرستادید خالیه حتما از همون خالی هم یک صورت حساب بگیرید و همراه با حساب جدید بفرستید. وگرنه این امکان وجود داره که شک کنند که نامه اول جعلی بوده. اگر حساب رو هم بستید باز میتونید نامه بگیرید که از فلان تاریخ تا فلان تاریخ اونجا حساب داشتید.

تو تاپیک مربوط بیشتر توضیح داده شده راجه به origin of fund:

گواهی بانکی برای کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | ویزا آفیس پاریس

RE: گواهی بانکی برای کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | ویزا آفیس پاریس - benita - 08-03-2015

بچه ها موقع آپدیت مدارک اگر گردش حساب بخوان لازمه حتما همون حسابی که موقع فرستادن مدارک موجودی گرفته بودیم باشه.... من زمان ارسال مدارکم یه موجودی گرفتم از  حساب پس اندازم....الان امکانش هست یه حساب کوتاه مدت باز کنم و پولم رو بریزم توش که اگر خواستن موجودی بگیرم؟ یا اینکه لازمه همون حساب پس انداز قبلی باشه حتما؟

RE: گواهی بانکی برای کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | ویزا آفیس پاریس - shubizkumbuli - 08-03-2015

(08-03-2015, 03:10 AM)'benita' نوشته:
بچه ها موقع آپدیت مدارک اگر گردش حساب بخوان لازمه حتما همون حسابی که موقع فرستادن مدارک موجودی گرفته بودیم باشه.... من زمان ارسال مدارکم یه موجودی گرفتم از  حساب پس اندازم....الان امکانش هست یه حساب کوتاه مدت باز کنم و پولم رو بریزم توش که اگر خواستن موجودی بگیرم؟ یا اینکه لازمه همون حساب پس انداز قبلی باشه حتما؟

دو تا پست بالاتر رو با دقت بخونید.

RE: گواهی بانکی برای کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | ویزا آفیس پاریس - AlaTiti - 08-03-2015

کاشکی یکی از دوستان که حوصله بیشتری دارند، وقت می گذاشتند مثل مورد بیمه، یک تحقیقی می کردند روی اسپردشیت که از چه افرادی با چه ویژگی های مشترکی، origin of Funds خواسته شده. شاید به یک جمعبندی می رسیدیم.

RE: گواهی بانکی برای کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | ویزا آفیس پاریس - shubizkumbuli - 08-03-2015

(08-03-2015, 12:20 PM)'AlaTiti' نوشته: کاشکی یکی از دوستان که حوصله بیشتری دارند، وقت می گذاشتند مثل مورد بیمه، یک تحقیقی می کردند روی اسپردشیت که از چه افرادی با چه ویژگی های مشترکی، origin of Funds خواسته شده. شاید به یک جمعبندی می رسیدیم.

من به فکرش بودم ولی تقریبا غیر ممکنه.

چون نمیدونیم طرف حقوق و دستمزدش رو چقدر اعلام کرده.
مبلغ پول اعلامی رو نمیدونیم.
تاریخ باز شدن حساب رو نمیدونیم.
گردش حساب رو نمیدونیم زده بودند یا نه.

و موارد مشابه.

RE: گواهی بانکی برای کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | ویزا آفیس پاریس - siyak2013 - 08-03-2015

سلام دوستان. رفتم بانک گفتم یه گردش 6 ماهه از حسابم میخوام. بعد از کلی توضیح و داستان اینو به من دادن. لطفا فایل پیوست رو مشاهده کنید .
از من آپدیت دوم نخواستن ولی میگم اگه یک درصد از من گردش سه ماهه خواستن میتونم اینو بفرستم؟ البته این 6 ماهست.
الان این به عنوان گردش 6 ماهه قابل قبوله بفرستم.
من سه تا حساب تو این بانک دارم. دو تا سپرده بلند مدت دارم ویک حساب کوتاه مدت. هر سه تا رو تو این گواهی نوشته. و ترن اور ها رو هم نوشته. این به نظرتون این الان قابل قبوله؟ ممنون میشم فایل پیوست را ببینید.

(08-03-2015, 10:24 PM)'siyak2013' نوشته: سلام دوستان. رفتم بانک گفتم یه گردش 6 ماهه از حسابم میخوام. بعد از کلی توضیح و داستان اینو به من دادن. لطفا فایل پیوست رو مشاهده کنید .
از من آپدیت دوم نخواستن ولی میگم اگه یک درصد از من گردش سه ماهه خواستن میتونم اینو بفرستم؟ البته این 6 ماهست.
الان این به عنوان گردش 6 ماهه قابل قبوله بفرستم.
من سه تا حساب تو این بانک دارم. دو تا سپرده بلند مدت دارم ویک حساب کوتاه مدت. هر سه تا رو تو این گواهی نوشته. و ترن اور ها رو هم نوشته. این به نظرتون این الان قابل قبوله؟ ممنون میشم فایل پیوست را ببینید.

من فکر می کنم شما اول پول زیادی رو وارد حساب اول کردید بعد از طریقش حساب دوم یا سوم یا هر دو رو پر کردید. درسته؟

این به خاطر شش ماهه بودن معلومه. اگر سه ماهی بگیرید احتمالا اون مشخص نخواهد بود. به نظرم سه ماهه بگیرید بهتره که حساسیت رو حساب اول ایجاد نشه که چرا گردش بالایی داشته.

البته میتونید رو همین هم یه cover letter بزنید و بگید اول اولی رو پر کردید و انتقال دادید تو لانگ ترم. ولی بهتره یکی جدید بگیرید اگر خواستند.

اسم بانکتون رو هم بگید بد نیست بچه بدونند که چی میده دقیقا. چون الان شما کلی تو زحمت افتادید برای گرفتن این و ممکنه زحمت بقیه کمتر شه. البته اگر راحتید :-)

RE: گواهی بانکی برای کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | ویزا آفیس پاریس - somayea - 09-03-2015

سلام
دوستان بهتره برای تامین وجهی که باید در حساب داشته باشیم وجه مورد نظر را یکجا واریز کرده یا به مبالغ ریز خرد کرده و طی چند تراکنش واریز گردد؟به نظرتون کدومش معقول تره؟چون با توجه به اینکه ممکنه مدارک اثبات وجه بخوان تهیه یکی دو فاکتور خیلی راحت تر از چندتاست،اینطور نیست؟
امیدوارم ویزا آفیس پاریس دست از سر ایرانیا برداره بابا مردیم از استرس
هنوز aor هم نیومده و تاخیر طولانی شده به نظرم .

RE: گواهی بانکی برای کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | ویزا آفیس پاریس - shubizkumbuli - 09-03-2015

(09-03-2015, 06:11 PM)'somayea' نوشته: سلام
دوستان بهتره برای تامین وجهی که باید در حساب داشته باشیم وجه مورد نظر را یکجا واریز کرده یا به مبالغ ریز خرد کرده و طی چند تراکنش واریز گردد؟به نظرتون کدومش معقول تره؟چون با توجه به اینکه ممکنه مدارک اثبات وجه بخوان تهیه یکی دو فاکتور خیلی راحت تر از چندتاست،اینطور نیست؟
امیدوارم ویزا آفیس پاریس دست از سر ایرانیا برداره بابا مردیم از استرس
هنوز aor هم نیومده و تاخیر طولانی شده به نظرم .

سلام
در کل اگر توضیح موجه و مدارک پشتیبان دارید فرقی نمیکنه.
ولی اگر در آینده میخواهید جور کنید و فکر می کنید اونطوری دستتون باز تر هست میتونید خورد خورد بریزید.
ولی کلا مثلا اگر میخواهید فاکتور طلا بگیرید، مثلا 8 بار فروش سکه توجیح نداره. چون معمولا آدم یک بار همه رو میفروشه!

RE: گواهی بانکی برای کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | ویزا آفیس پاریس - siyak2013 - 09-03-2015

با تشکر از شوبیز عزیز.
گواهی را از بانک پاسارگاد گرفتم.
در این بانک من یک حساب کوتاه مدت دارم که تاریخ افتتاحش (Opening date) را زده 7 سپتامبر 2013. که در یکسال اخیر حقوقم بهش واریز میشه و موجودیش 6.5 میلیونه
من 17 دی 92 یک حساب سپرده بلند مدت 22 میلیون تومنی در بانک پاسارگاد باز کردم  ولی متاسفانه این حساب تاریخ سر رسید داشته و در تاریخ 15 مهر  به صورت93 اتوماتیک بسته شده (چون سپرده یکساله بوده) و دوباره بجاش یک حساب جدید اتوماتیک در همون تاریخ باز شده و تو این گواهی تاریخ افتتاح (opening date) حساب جدیده را (7 Oct 2014) زده.
یک سپرده بلند مدت هم در 8 سپتامبر 2014 باز کردم و مبلغش 17  میلیونه
گردش های مالی(turnover) را تو کادر(Please Note) نوشته. الان با این گردشها اگه اینو بفرستم به عنوان گردش مالی قابل قبول هست؟
یه ورودی 17 میلیونی دارم. یکی از حسابام ورودی و خروجیش صفره. چه کنم؟
بعد اون Openning Date ها شک برانگیز نیست؟ نمیگن در این تاریخ ها این مبالغ 22 میلیون و 17 میلیون ناگهان از کجا اومده؟
گواهی پیوست شده منتظر راهنمایی شما هستم.