آکادمیا کافه
اطلاعات مفید درباره زندگی در آلمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: زندگی در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: اطلاعات مفید درباره زندگی در آلمان (/Thread-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: اطلاعات مفید درباره زندگی در آلمان - Torkan - 18-11-2016

(18-11-2016, 03:10 PM)amirfriendship نوشته: بعد از ماجرای کلن و مونیخ, به نظر می رسید شرایط داره نا مساعد میشه. اما گویا شما معتقدید شرایط همچنان خوبه...
من هم کلی نخواستم, تجربه فردی از شهر محل سکونت و از دوستان پرسیدم.

اون چیزی هم که من گفتم تجربه فردی 3 تا از دوستام در المان بودSmile

RE: اطلاعات مفید درباره زندگی در آلمان - Torkan - 18-11-2016

یک نکته ای رو در مورد امنیت من بگم که یه جورایی به آلمان هم برمیگرده.عموی من که برای تحصیل در دهه 80 میلادی به دانشگاه تکنیک مونیخ المان رفته بود خودش تعریف میکرد از رخداد کشتار و گروگان گیری معروف مونیخ که اتفاقا در همون دهکده المپیا مونیخ اتفاق افتاده بود. چندین پلیس و ورزشکار و حتی افراد معمولی در اون زمان کشته یا گروگان گرفته شدند. عموی من میگقت حتی مخاجرین نسل دوم که بعد اتمام جنگ جهانی به المان امده بودند در تردید بودند بعضیاشون در موندن حداقل به طور دایمی.
این رو گفتم که یاداوری کنم اولا صرف مساله مهاجر عامل این حمله ها نبوده. هر دو حمله اخیر مونیخ المان در سال جاری اصلا ربطی به مهاجرین نداشته است. اگر دقت کنید به خاطر همینه که خود شهر هم نقش مهمی رو در جواب دادن به سوال شما ایفا میکنه. حتی اگر در کشوری یک شهری در حال بمب گذاری باشه باز نمیشه گفت او مملکت ناامنه. نمونه سادش جنوب شرق ایران.
در ثانی شنیدن تجربه ها خوبه ولی نتیجه گرفتن قطعی ارشون خیر. دوستی دارم در ترکیه دکتری داره میخونه. چند ماه پیش ازش پرسیدم بابا جان اخه ول کن یا ترنسفر کن برو جای دیگه گفت مگه چیزی شده؟؟!!
به هر حال امیدوارم کسی که چند شاله خودش در المان هست خودش بیاد دیده هاش و جو رو بگه اینجا هر چند کمی بعیده!

RE: آینده تحصیلی رشته های مختلف در آلمان - Agirl - 08-03-2017

(17-02-2016, 07:27 PM)amirfriendship نوشته: من همیشه این سوال و داشتم.با توجه به اینکه دانشجویان پس از فارغ التحصیلی نیروی متخصص حساب می شن و مدرک آلمان را هم دارند , باز هم با وجود پناهدگان مشکلی برای کاریابی دارند؟
مگر غیر از این است که پناهندگان یا کارهای ساده می کنند یا کمک دولتی میگیرند؟

سلام
بله پناهنده ها حقوق میگیرن از دولت، و کارهای ساده میکنن.
ولی خب اونام مگه جووناشون ارزو ندارن برن دانشگاه فوق بگیرن پی اچ دی بگیرن. تازه اونا پناهنده ان و پاس یو ان میگیرن و بعدش یه المانی محسوب میشن و المانیم یاد میگیرن تو محیط و زودتر و بهترم میرن سر کار.

RE: آینده تحصیلی رشته های مختلف در آلمان - bayazee - 10-03-2017

(08-03-2017, 10:26 PM)Agirl نوشته: سلام
بله پناهنده ها حقوق میگیرن از دولت، و کارهای ساده میکنن.
ولی خب اونام مگه جووناشون ارزو ندارن برن دانشگاه فوق بگیرن پی اچ دی بگیرن. تازه اونا پناهنده ان و پاس یو ان میگیرن و بعدش یه المانی محسوب میشن و المانیم یاد میگیرن تو محیط و زودتر و بهترم میرن سر کار.

من برداشتم اینه که زیاد دقیق نیست صحبت های شما. الان نگاه کنید جامعه ترک های آلمان رو. ده ها ساله اینجان اما نسل های دوم و سوم هم پیشرفت خاصی نداشتن. اکثر دونری و رستوران و مغازه ... با توجه به جمعیتشون خیلی کم می بینید در کارهای تخصصی. 

با پاس یو ان یا پاس موقت که یک پاسپورت آبی رنگ هست و تازه اون هم اگر قبولی بگیرند آلمانی حساب نمی شید. تازه خیلی از ایرانی ها ردی می گیرن اما چون فعلا اخراج نمی شن موندگار شدن اما هیچ حق و حقوقی ندارن. 

اون پاسپورت آبی رنگ هم عملا یک کارت شناسایی هست و نه پاسپورت آلمان. هرجا هم برن همه متوجه می شن که این فرد پناهنده هست. به راحتی کار و خونه نمی دن. من خیلی از پناهنده هارو می بینم یا می شنوم که ماه ها هست دنبال خونه هستند اما نمی تونن پیدا کنن. حتی یک خانم مجرد چه برسه به آقایون. تبدیل این پاسپورت ۳ ساله به اقامت با شرایط خاصی صورت می گیره. یکیش اینه که باید بتونه خرج خودش رو در بیاره و کار داشته باشه و ...
بعد اگر تبدیل به اقامت دائم شد بعد از ۸ سال می تونه درخواست پاسپورن آلمانی یا شهروند آلمانی بکنه. برای این کار هم شرایطی هست. ۶۰ ماه یا ۵ سال باید کار سفید کرده باشه و مالیات و بیمه بازنشستگی و بیکاری پرداخت کرده باشه. مدرک زبان آلمانی داشته باشه و یک امتحان مربوط به تاریخ و جغرافیا و ... آلمان رو پاس کنه. همینطور هیچ مورد سو پیشنه نداشته باشه. در این حالت به فرد پاسپورت آلمانی می دن.

سریعترین موردی که من شنیدم فرد تونسته پاسپورت آلمانی بگیره و شهروند بشه ۱۳ سال بوده. البته ایشون ۱۳-۱۴ سال پیش اومدن که خیلی خیلی خلوت تر بوده و شلوغی و مشکلات الان نبوده. فرد فعالی بوده. سریع درس خونه و از روز های اول کار پیدا کرده. برای افرادی فعلی و تازه اگر فرد خیلی فعال باشه و زود قبولی بگیره راحت ۱۵ سالی طول می کشه به نظرم. بخش عمده ای هم تا ده ها سال نمی تونن. 

طی این مدت هم در خیلی از موارد مشکلات زیادی دارند. سفر خارجی باید ویزا بگیرن. تا ۳ سال جایی که دولت مشخص می کنه باید زندگی کنن. معمولا هم شهر های کوچیک و روستاها هست. برای جابجایی بین شهر هم باید اجازه بگیرن. خیلی کشور ها به افراد پناهنده حتی با پاس آبی ویزا نمی دن. هیچ وقت به ایران نمی تونن سفر کنند و در مورد کار و خونه مشکلات خیلی زیادی دارند. 

کمی طولانی شد اما لازمه صحبت از حقایق، مخصوصا اگر افرادی می خوان راه اشتباهی برن. پیشنهاد من این هست که زیاد اعتماد نکنید به صحبت های افرادی که اینجا پناهنده هستند. اکثر حقیقت هارو نمی گن. صادق نیستن. کافیه همون افراد رو اینجا ببینید. هم شرایط زندگیشون رو هم صحبت هاشون رو. من به واسطه چند تا از دوستانی که در ادارات مرتبط با پناهندگان کار می کنن و مدتی کار داوطلبانه گوشه ای از واقعیت های دردآور و سخت پناهنده هارو دیدم ...

به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنم چنین روشی رو.

RE: آینده تحصیلی رشته های مختلف در آلمان - Agirl - 10-03-2017

(10-03-2017, 03:21 PM)bayazee نوشته: من برداشتم اینه که زیاد دقیق نیست صحبت های شما. الان نگاه کنید جامعه ترک های آلمان رو. ده ها ساله اینجان اما نسل های دوم و سوم هم پیشرفت خاصی نداشتن. اکثر دونری و رستوران و مغازه ... با توجه به جمعیتشون خیلی کم می بینید در کارهای تخصصی. 

با پاس یو ان یا پاس موقت که یک پاسپورت آبی رنگ هست و تازه اون هم اگر قبولی بگیرند آلمانی حساب نمی شید. تازه خیلی از ایرانی ها ردی می گیرن اما چون فعلا اخراج نمی شن موندگار شدن اما هیچ حق و حقوقی ندارن. 

اون پاسپورت آبی رنگ هم عملا یک کارت شناسایی هست و نه پاسپورت آلمان. هرجا هم برن همه متوجه می شن که این فرد پناهنده هست. به راحتی کار و خونه نمی دن. من خیلی از پناهنده هارو می بینم یا می شنوم که ماه ها هست دنبال خونه هستند اما نمی تونن پیدا کنن. حتی یک خانم مجرد چه برسه به آقایون. تبدیل این پاسپورت ۳ ساله به اقامت با شرایط خاصی صورت می گیره. یکیش اینه که باید بتونه خرج خودش رو در بیاره و کار داشته باشه و ...
بعد اگر تبدیل به اقامت دائم شد بعد از ۸ سال می تونه درخواست پاسپورن آلمانی یا شهروند آلمانی بکنه. برای این کار هم شرایطی هست. ۶۰ ماه یا ۵ سال باید کار سفید کرده باشه و مالیات و بیمه بازنشستگی و بیکاری پرداخت کرده باشه. مدرک زبان آلمانی داشته باشه و یک امتحان مربوط به تاریخ و جغرافیا و ... آلمان رو پاس کنه. همینطور هیچ مورد سو پیشنه نداشته باشه. در این حالت به فرد پاسپورت آلمانی می دن.

سریعترین موردی که من شنیدم فرد تونسته پاسپورت آلمانی بگیره و شهروند بشه ۱۳ سال بوده. البته ایشون ۱۳-۱۴ سال پیش اومدن که خیلی خیلی خلوت تر بوده و شلوغی و مشکلات الان نبوده. فرد فعالی بوده. سریع درس خونه و از روز های اول کار پیدا کرده. برای افرادی فعلی و تازه اگر فرد خیلی فعال باشه و زود قبولی بگیره راحت ۱۵ سالی طول می کشه به نظرم. بخش عمده ای هم تا ده ها سال نمی تونن. 

طی این مدت هم در خیلی از موارد مشکلات زیادی دارند. سفر خارجی باید ویزا بگیرن. تا ۳ سال جایی که دولت مشخص می کنه باید زندگی کنن. معمولا هم شهر های کوچیک و روستاها هست. برای جابجایی بین شهر هم باید اجازه بگیرن. خیلی کشور ها به افراد پناهنده حتی با پاس آبی ویزا نمی دن. هیچ وقت به ایران نمی تونن سفر کنند و در مورد کار و خونه مشکلات خیلی زیادی دارند. 

کمی طولانی شد اما لازمه صحبت از حقایق، مخصوصا اگر افرادی می خوان راه اشتباهی برن. پیشنهاد من این هست که زیاد اعتماد نکنید به صحبت های افرادی که اینجا پناهنده هستند. اکثر حقیقت هارو نمی گن. صادق نیستن. کافیه همون افراد رو اینجا ببینید. هم شرایط زندگیشون رو هم صحبت هاشون رو. من به واسطه چند تا از دوستانی که در ادارات مرتبط با پناهندگان کار می کنن و مدتی کار داوطلبانه گوشه ای از واقعیت های دردآور و سخت پناهنده هارو دیدم ...

به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنم چنین روشی رو.

سلام
ممنونم دوستم
درست میفرمایین.
من سابقه زندگی تو المان تو دو تا شهر مختلفو دارم.
بله نه تنها پناهنده ها بلکه برخی دیگر از ایرانیان عزیز صادق نیستن.
در کل عرضم اینه که اون پناهنده سوری هم شانس داره برای ادامه تحصیل و پیدا کردن کار.
مثل ما.
بلاخره 7 سال میدوئه و میجنگه و کاراشو راست و ریس میکنه و میشه یه رقیب برای بقیه.
حرفم این بود.
وگرنه فرمایش شما صحیح و بجا هست.
من خاله و شوهر خاله دوستم سی سال قبل پناهنده شدن تو غرب المان و درجا تو چند هفته با پناهندگیشون موافقت شد و البته اون بندگان خدا واقعا در خطر بود جونشون تو کشور عزیزمون و بعد ازون هم تو المان درخشیدن و رفتن بالا. برای بقیه بله فرمایش شما صحیحه.
موفق باشید.

RE: اطلاعات مفید درباره زندگی در آلمان - automotive - 09-05-2017

فروم انگلیسی زبان زیر در حال حاضر فعال است و مردم را در ارتباط با زندگی/کار در آلمان راهنمایی می‌کند.
Welcome to Toytown Germany, an English-language community website for Germany

RE: اطلاعات مفید درباره زندگی در آلمان - Atlantis - 24-09-2017

سلام دوستان

کسی در برلین مراسم عزاداری شب های محرم یا روز عاشورا سراغ داره؟ متشکرم.

RE: اطلاعات مفید درباره زندگی در آلمان - automotive - 24-09-2017

(24-09-2017, 06:44 PM)Atlantis نوشته: سلام دوستان

کسی در برلین مراسم عزاداری شب های محرم یا روز عاشورا سراغ داره؟ متشکرم.

سلام
من شنیدم که حسینیه های افغان در آلمان این مراسم را برگزار می‌کنند. نویسنده این وبلاگ پارسال در مراسم این چنینی حضور داشتند، از ایشان سوال کنید، شما را راهنمایی خواهند کرد.

پی نوشت: انحمن اسلامی در دانشگاه‌های بزرگ و مخصوصا برلین باید وجود داشته باشند (طبف مستند آلبرتا)، از این روش هم می‌توانید به پاسخ پرسش خود برسید.

RE: اطلاعات مفید درباره زندگی در آلمان - asman33 - 10-01-2018

سلام
در کل زندگی برای کسی که پایبند به اعتقادات دینی باشه چطوریه؟

RE: اطلاعات مفید درباره زندگی در آلمان - Torkan - 10-01-2018

(10-01-2018, 08:33 PM)asman33 نوشته: سلام
در کل زندگی برای کسی که پایبند به اعتقادات دینی باشه چطوریه؟

دختر یا پسر؟!
اگر ذهن خودتون رو از قید و بند ازاد کنید مشکلی پیش نمیاد ولی اینکه خودتون رو محصور کنید خب اون در اصل خودتون هستید که خودتون رو عذاب میدین نه جامعه.
البته در مورد المان خب از همه نظر زندگی درش دارای مشکلات خودش هست. حالا غیر المانی ها رو خیلی به حساب نمیارن چه برسه به اینکه بحث بره به سمت اعتقادات دینی.
من دقیق نمیدونم منظورتون چی هست ولی اگر مظنورتون اینه که اعتقاد زیادی دارید و این اعتقاد فقط برای خودتون هست و با دیگران کاری ندارید خب مشکلی پیش نخواهد امد ولی خب یه جورایی از جامعه باید دوری بگزینید تا حدی و برید کلونی خودتون رو تشکیل بدید.
البته نکته جالب بگم که درصد زیادی از افراد پس از زندگی چند ساله در خارج کلا افکارشون عوض شده(کلی میگم نه فقط مذهبی)

بااحترام،
ترکان