تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA (/Thread-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-RA) |
RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - m.arash - 30-10-2011 براي اينکه تماس با اساتيد مفيد تر و نتيجه بخش باشه برحسب تجربه و جست و جو هایی که در وب سایت های برخی اساتید انجام دادم توصیه هایی دارم که لیست وار در زیر آورده ام. البته ممکن است برخی از این موارد از دید شما اهمیتی نداشته باشند که این بستگی به دیدگاه افراد داره, پس اگر موردی از نظر شما منطقی نبود آن مورد را کنار بگذارید.
- مواردی که توصیه می کنم انجام ندهید!
RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - mohamad0014 - 30-10-2011 یک نکته هم من اضافه کنم. تماس با posdoc هم می تونه خیلی مفید باشه. هم برای راهنمایی برای موضوعی و هم شانس اینکه در آینده نزدیک یه آفییر برای استاد شدن را بپذیرن خیلی زیاده و نیاز به دانشجو. یکی مورد برای خودم اخیرا پیش اومد. معمولا posdoc ها جواب ایمیل را با حوصله می دهند. RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - soilman - 11-11-2011 درود یه استادی ای میلی زده بودم و چواب داده بود و گفته بود بیا فون دیسکاشن و اینها...بعد من هم نوشتم ممنون و امادگی خودم رو اعلام کردم....زمان و اینها رو ننوشتم چون پیش خودم گفتم استاد باید مشخص کنه... حالا تقریبا دو هفته از اون زمان گذشته....به نظرتون براش چی بنویسم؟ این خوبه مثلا؟ Dear Prof X.Y Regarding to your last email,I've understood that you are interested to have a discussion.Afterthat I was replied to you immediately and showed my interest but till now there is no feedback from you.May I ask you what happened to you babam jan? بعدشم به شوخی بنویسم you are in my mind Yours همچنین یه استاد دیگه بود که مدارک دیگه ای خواسته بود(مثل transcripts و اینها)اون هم جواب نداده.... موندم بهشون چی ای میل بزنم...چون به نظرم دیر شده.... معمولا استادها سرشون شلوغه و باید بهشون یادآوری کرد...اینو خود استاد راهنمای فوقم که الان باهاش مکاتبه می کنم هی به من گوشزد میکرد که ما سرمون شلوغه و باید بهمون یادآوری کنید.... نظر دوستان چیه؟ RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - Karim - 11-11-2011 (11-11-2011, 04:01 PM)soilman نوشته: دروددرود بنظره بنده، شما در مورد اول یه نمه کوتاهی کردید! چون باید همون موقع از شون شماره تماس می خواستید و نباید اجازه می دادید تا دو هفته طول بکشه. حالا، این متنی هم که نوشتید بویژه این جمله May I ask you what happened to you یه جورایی تند هست !! من برداشتم از این جمله ببخشید اینه که ، می تونم بپرسم چت شده؟ اگه خیلی بدبین باشیم ،می تونم بپرسم چه مرگیت شده؟/ که جواب منو ندادی لووووللللل راهکار عملی : در پاسخ همون ایمیل هایی که با هم رد و بدل کردید بپرسید، من هنوز منتظر مشخص کردن زمانی از طرف شما برای دیسکاشن هستم یه هم چیزی منتها با لحن ملایم ! یا اگر بتونید شماره تماسی ازش پیدا کنید که خیلی عالی میشه زنگ بزنید و در مقابل عمل انجام شده قرارش دهید. استاد دوم که مدارک خواسته بود از شما فرستاید؟؟ موفق باشی RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - mohamad0014 - 11-11-2011 سلام. زنگ زدن به نظرم در این موقعیت جالب نیست چون ممکنه استاد در حال نوشتن گرنت باشه و خیلی بیزی. ایمیل زدن و kindly پرسیدن وضعیت مصاحبه خیلی بهتره. در مورد دوم یه حدسی می شه زدن که مثلا با دیدن ریز نمره ها و رزمه خیلی نپسندیده و منصرف شده. RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - spt - 11-11-2011 (11-11-2011, 04:01 PM)soilman نوشته: درودبه نظر من که حتما ایمیل بزن... تازه معلوم نیست اصلا بخونن!! استاد جماعت همینه دیگه!!!!! باید بهشون یاد آوری کنی حتما... اون لاین جکت هم ایده ی بسیار خوبیه و مخصوصا اگه استاد خانم باشه خیلی جواب میده!! اما فقط ایدت خوبه همایون!! در اجرا خوب نیومدی.. یا حتی ته همون بنویس که داری شوخی میکنی... RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - soilman - 12-11-2011 کریم جان در مورد استاد اول و انتهای متن ای میل شوخی بود که تاپیک مزه هم داشته باشه راستش خوب به نظرم - هم رای با محمد - درست نیست که آدم به استاده بگه شمارتو بده و این حرفها...خوب شماره استادها معمولا در صفحاتشون هست و اینها... در جوابش ازش تشکر کرده بودم و اعلام آمادگی کرده بودم و در ادامه معمولا اینجوریه که استاد زمان و نحوه تماس رو مشخص می کنه.... SPT جان درست میگی....یعنی حتما باید این کارو کرد چون واقعا سرشون شلوغه... در مورد ایده ام مثه اینکه جدی گرفتی در حد یه شوخی بود (یه وقت نری از این ایده ی من استفاده ی سوء کنیا ) RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - soilman - 12-11-2011 در جواب سوال دوستان در مورد استاد دومی کریم جان : بله...فرستاده بودم فورا بعد از دریافت ای میل محمد جان:حدس تان اشتباه بود ;-) استاد دومیه دوباره جواب داد که: Can you please resend your CV. I switched servers a few weeks ago and have not been able to retrieve any of my old emails. روز همگی خوش RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - yazdani24 - 12-01-2012 ببخشید دوستان من تازه کارم و اطلاعات زیادی ندارم چیزیو که متوجه نمشم اینکه برای اپلای اگه مقاله داشته باشم باید بگم مقالم کجا چاپ شده ؟ و اینکه چرا اصلا باید با استاد خاصی ارتباط داشته باشم مگه دانشگاه شرایط فاند و..... رو نمیده ؟ یه راهنمایی کلی بکنید ممننونم RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - m0h3n - 12-01-2012 (12-01-2012, 09:00 PM)yazdani24 نوشته: ببخشید دوستان من تازه کارم و اطلاعات زیادی ندارم چیزیو که متوجه نمشم اینکه برای اپلای اگه مقاله داشته باشم باید بگم مقالم کجا چاپ شده ؟ و اینکه چرا اصلا باید با استاد خاصی ارتباط داشته باشم مگه دانشگاه شرایط فاند و..... رو نمیده ؟ اگر مقاله سابمیت شده دارید عنوان کنید و اطلاعات اون و بگید که در کجا سابمیت شده و خلاصه ای هم می تونید در SOP بنویسید. در خصوص ارتباط با اساتید، قسمتی از فاند دانشگاهها در نهایت به اساتید دانشگاه و زمینه های کاری اونها مربوط میشه. گرچه دانشگاههایی هستند که تصمیم گیری در خصوص فاند مستقیما توسط department مربوطه صورت می گیره (در اقلیت هستند) ولی ارتباط با اساتید مربوط به زمینه های کاری خودتون می تونه درصد فاند گرفتن شما رو تا حد زیادی افزایش بده. موفق باشید |