آکادمیا کافه
شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: زبان‌های خارجی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C)
+---- انجمن: انگلیسی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C)
+---- موضوع: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) (/Thread-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D8%AF%D8%A7-%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: شروع از پایه نه برای ازمون - ahmadpashaei - 17-05-2012

(17-05-2012, 05:22 PM)akbar_saeedi نوشته: خب topnoch رو به نظرتون میشه آدم خودش بخونه؟ کتاب جذابیه؟ همه اسکیلهارو به نوعی داره؟
چند سری هستش و چند level داره؟ قیمتش چنده؟
Smile
Hello dear Saeid
Firstly,TopNotch is an American-based series like Interchange.Interchange is old-fashion,however.
Secondly,the readings of TopNotch books are low-level and indeed you need some more assistant books for promoting your reading and comprehension ability.
I'll suggest you a list of books for all the four skills as soon as possible because I'm probing for some helpful books to buy.

Salute

RE: شروع از پایه نه برای ازمون - ahmadpashaei - 17-05-2012

(17-05-2012, 05:56 PM)bzz نوشته: راستی یادم رفت بگم دوسته گرام الان تمام موسسات برای شروع lis از کتاب tactics for lis شروع میکنن 3 تا level داره اونارو حتما اول بخون

برای گرامرم به نظرم oxford practice grammar خیلی خوبه برای تقویت گرامرت کاملا واضح گفته بهتر از grammar in use
Tactics رو تایید می کنم ولی نه برای کسی که هنوز کورس خاصی رو جدی نگذرونده! به اندازه کافی این کتابا تو CD خودشون متن دارن برای گوش دادن و باید یکی دو تا کتاب تموم بشه و یاد بگیره چجوری خوب از کتابا استفاده کنه بعد بره سراغ چیزای بیشتر و .... نظر من اینه Confused در مورد OXFORD Practice Grammar کاملا موافقم ولی سعید جان باید Basic رو بگیره اول.
در ضمن حتما حتما از کتاب فوق العاده Oxford Word Skill البته بازم Basic غافل نشید.واقعا عالیه نه شاهکاره Tongue

RE: شروع از پایه نه برای ازمون - bzz - 17-05-2012

درسته آقای پاشایی اما ایشون میخوان از پایه شروع کنن تا به امتحان برسه
برای شروع به نظرم خوبه ادم باید پله پله بره بالا -خوندن کل کتابهای top 1 ماه ام طول نمیکشه اما به نظرم برای زبان عممومی خوبه
نه اینکه 1 دفعه بره کتاب ibt را بخونه
و به نظرم کاملا با interchange فرق داره

RE: شروع از پایه نه برای ازمون - akbar_saeedi - 17-05-2012

ممنونم از جواباتون
شما ب vocabulary in use نیگا کردید؟ من inter & pre شو قبلا خوندم جدا جالب بود،ولی فقط ب نوعی ب درد ریدینگ و کمی رایتینگ میخورد،برا همین کمی خسته کننده بود
پس این تاپ ناچ همه اسکیلهارو داره؟یجورایی مطمئن باشم برا شروع بهتر از vocab هستش؟
ب نظر من ی کتاب اصولی باشه باید بشه با کمی صبر بدون کلاس و ..خوندش،حالا هر موضوعی باشه...این تاب ناچ هم اونجوره؟
بچه ها این امریه نمیذاره برم کلاس یجوریم،امیدوارم بشه جبرانش کرد...

RE: شروع از پایه نه برای ازمون - bzz - 17-05-2012

مسلما نمیگیره
شما باید برای ارتقا زبان عمومی ات این کتابها +voc +lis+grammar هم کار کنی
چیزهایی که من گفتم برای شروع -- اکثر موسسات خوب الان دارن این کارو میکنن برای شروع

یعنی من که این کارو کردم
و به نظرم خوبه

حالا هر کسی 1 راهی و رفته اما من این راه و رفتم تو زبانgeneral ام کلی پیشرفت کردم

RE: شروع از پایه نه برای آزمون - akbar_saeedi - 01-06-2012

سلام دوستان
کسی نرم افزارهای رز استون و تیمور رو کار کرده؟
نظرات، پیشنهادات و انتقادات شما راجب اینا چی هست؟
اینجور نرم افزارهای دیگه ای سراغ دارید ک مثلا بهتر باشه؟

سپاس

RE: شروع از پایه نه برای آزمون - MaMi - 01-06-2012

(01-06-2012, 01:46 PM)akbar_saeedi نوشته: کسی نرم افزارهای رز استون و تیمور رو کار کرده؟
نظرات، پیشنهادات و انتقادات شما راجب اینا چی هست؟
اینجور نرم افزارهای دیگه ای سراغ دارید ک مثلا بهتر باشه؟
Rosetta Stone English American یکی از بهترین نرم افزارهای آموزشی زبان انگلیسی (آمریکایی) می باشد که به وسیله آن و در سطوح آموزشی جداگانه شما می توانید مهارت های ارتباطی بسیار مهم زبان انگلیسی (آمریکایی) را بدست آورید تا در موقعیت های ضروری بتوانید از آن ها استفاده کرده و در بحث های مربوط به سرگرمی، فرهنگی، امور دولتی، بازار، مسائل خانوادگی، آداب و رسوم و ... شرکت کنید (ضمن اینکه دارای 3 سطح است)

قابلیت های کلیدی نرم افزار Rosetta Stone English American
- آموزش زبان محاوره ای با فناوری مخصوص در افزایش مهارت گفتاری
- افزایش توانایی های فرد در زمینه خواندن، نوشتن، صحبت کردن، و فهم مسائل
- یادگیری مجموعه ای از لغات مفید برای استفاده در موقعیت های ضروری
- همراه با فایل های صوتی برای MP3 player و CD player و ...
- بالا بردن توانایی شما در درک زبان بین المللی
- و ...

نرم افزار دوم رو که گفتید، اسمش رو نشنیده بودم تا حالا!

RE: شروع از پایه نه برای آزمون - mahyarelc - 01-06-2012

(01-06-2012, 02:24 PM)MaMi نوشته:
Rosetta Stone English American یکی از بهترین نرم افزارهای آموزشی زبان انگلیسی (آمریکایی) می باشد که به وسیله آن و در سطوح آموزشی جداگانه شما می توانید مهارت های ارتباطی بسیار مهم زبان انگلیسی (آمریکایی) را بدست آورید تا در موقعیت های ضروری بتوانید از آن ها استفاده کرده و در بحث های مربوط به سرگرمی، فرهنگی، امور دولتی، بازار، مسائل خانوادگی، آداب و رسوم و ... شرکت کنید (ضمن اینکه دارای 3 سطح است)

قابلیت های کلیدی نرم افزار Rosetta Stone English American
- آموزش زبان محاوره ای با فناوری مخصوص در افزایش مهارت گفتاری
- افزایش توانایی های فرد در زمینه خواندن، نوشتن، صحبت کردن، و فهم مسائل
- یادگیری مجموعه ای از لغات مفید برای استفاده در موقعیت های ضروری
- همراه با فایل های صوتی برای MP3 player و CD player و ...
- بالا بردن توانایی شما در درک زبان بین المللی
- و ...

نرم افزار دوم رو که گفتید، اسمش رو نشنیده بودم تا حالا!
محمد جان Rosetta Stone سطحش تا چقدر میره بالا؟...چون دوستان معمولا یه دانش حداقل متوسط از انگلیسی رو دارن دارم میپرسم
(چون من با زبونای دیگش (غیر انگلیسی) کار کرده بودم دارم میپرسم...خیلی سطح اونابالا نمیرفت؛ ولی برای شروع خیلی خوب بود)

RE: شروع از پایه نه برای آزمون - MaMi - 01-06-2012

(01-06-2012, 08:54 PM)mahyarelc نوشته: محمد جان Rosetta Stone سطحش تا چقدر میره بالا؟...چون دوستان معمولا یه دانش حداقل متوسط از انگلیسی رو دارن دارم میپرسم (چون من با زبونای دیگش (غیر انگلیسی) کار کرده بودم دارم میپرسم...خیلی سطح اونابالا نمیرفت؛ ولی برای شروع خیلی خوب بود).
برای هر زبان معمولا 3 سطح در نظر گرفته شده است. هر سطح 4 واحد و هر واحد به 4 درس اصلی تقسیم می شود. هر درس اصلی 30 دقیقه طول می کشد که شامل زیر درس هایی در زمینه Writing, Vocabulary, Grammar, Listening, Reading, Speaking, and Reviews می باشد.

- سطح 1: شامل 8 قسمت با شروع از لغات ساده مانند "boy", "girl", "man" و اعداد و زمان های مختلف افعال (گذشته و آینده)
- سطح 2: شامل آموزش موارد اختصاصی مربوط به یک موضوع خاص (مانند: مدرسه، اتومبیل و...) و همچنین مفاهیم پیشرفته تر دستوری و سوژه های خاص مانند بانکداری، مسافرت و ... در قالب ویدئو کلیپ های و کارتون های کوتاه
- سطح 3: استفاده از ویدئو های طولانی تر و متن های نوشته شده برای گسترش سطح آموزشی

- آشنایی با لغات و طرز بیان لغات در زبان جدید
- آشنایی با گرامر زبان مورد نظر
- توانایی خواندن و نوشتن لغات در زبان مورد نظر
- تمرین های هوشمند جهت آشنایی با لغات و طرز بیان آنها
- آموزش های کاربردی و مفید در هر زبان
- آشنایی با فرهنگ خاص هر زبان پس از طی نمودن مراحل کامل آموزش
- مقدمات و کلیات لغوی مانند سن و سال، نسبت های خانوادگی
- چگونه سوال پرسیدن، احوال پرسی کردن و مقدمه چینی کردن
- ساعات مختلف روز، روزهای تقویم و تاریخ، آب و هوا
- مسیر دادن ها، راهنمایی نمودن و توانایی یافتن مکان های مختلف
- انواع معذرت خواهی ها و درخواست های مودبانه
- چگونه سفارش دادن غذا در رستوران، خرید نمودن

بنابراین، مهیار جان، همانند سایر زبان ها (غیر انگلیسی) برای روزمره کاربرد داره و سطحش خیلی بالا نمیره

RE: شروع از پایه نه برای آزمون - akbar_saeedi - 01-06-2012

سلام مجدد
ی نرم افزاری ظاهرا مشابه رزتا استون، tell me more هستش ک ظاهرا (تاکید میکنم!) برتریش نسبت به رزتااستون اینه ک میتونه اخبار یورونیوز رو هم پخش کنه
حالا کسی خبر داره و استفاده کرده بیاد این پست رو تکمیل کنه و با رزتا استون ک من دیدم و پسندیدم مقایسه کنه

سپاس