آکادمیا کافه
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - v.i2010 - 25-05-2013

با سلام
لطفا" به سوالهای من پاسخ بدید:
آیا برای گرفتن پذیرش دکتری از دانشگاههای کانادا، امریکا و یا مالزی، تایید مدرک دیپلم و ترجمه اون هم لازمه و یا فقط  ترجمه دانشنامه و ریزنمرات کارشناسی و ارشد کافیه؟ همچنین اگه مقاله در ژورنالهای فارسی داشته باشیم، باید اونها را هم ترجمه کرد و ترجمشون نیاز به تایید وزارت علوم داره؟ ممنون از شما

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - m.ost - 25-05-2013

(25-05-2013, 04:27 PM)'v.i2010' نوشته: با سلام
لطفا" به سوالهای من پاسخ بدید:
آیا برای گرفتن پذیرش دکتری از دانشگاههای کانادا، امریکا و یا مالزی، تایید مدرک دیپلم و ترجمه اون هم لازمه و یا فقط  ترجمه دانشنامه و ریزنمرات کارشناسی و ارشد کافیه؟ همچنین اگه مقاله در ژورنالهای فارسی داشته باشیم، باید اونها را هم ترجمه کرد و ترجمشون نیاز به تایید وزارت علوم داره؟ ممنون از شما

سلام 
بهترین کار این هست که شما برای هر دانشگاهی که میخواید اقدام کنید به سایت دانشگاه مراجعه بفرمایید و لیست مدارک مورد نیاز رو چک کنید. معمولا به این صورت هست که برای پذیرش دکترا ترجمه مدارک از کارشناسی به بعد لازم هست. 
در مورد مقاله و ترجمه اون معمولا این مدارک جز مدارک اصلی برای گرفتن پذیرش نیست. ممکنه استادی برای آگاهی از پیشینه تحقیقاتی شما بگه ترجمه مقالت رو هم بفرست ولی به تایید وزرات علوم فکر نمیکنم نیازی باشه. 

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - lidoma - 25-05-2013

مدارک لازم برای بررسی در اکثر دپارتمانها برای پذیرش در مقطع مستر و دکترا معمولا از مقطع کارشناسی شروع میشه و به مدارک دیپلم شما احتیاجی نیست .در مورد مقاله هم باید بگم که منبع ژورنال که شما رفرنس داده اید برای استاد مهم است نه تائیدیه وزارت علوم ایران .موفق باشید.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - nila - 04-08-2013

سلام
من فوق لیسانس میکروبیولوژی هستم و واسه دکترا دنبال فاند میگردم
چندتا استاد مرتبط با علاقه خودم پیدا کردم و میخوام بهشون ایمیل بزنم حالا تو ایمیل چطوری ازش بپرسم که آیا فاند و جای خالی برای من داره یعنی انگلیسیش چی میشه؟ تو متن ایمیل نمره پایان نامه و معدلمو میتونم بنویسم اصلا کار خوبیه یا نه؟
تو ایمیله اول حتما باید  cv اتچ بشه؟ آخه من هنوز مدرک زبانمو نگرفتم
اگه از استاد فاند بگیریم بازم لازمه که از دانشگاه هم پذیرش بگیریم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید 

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - ice - 05-08-2013

(04-08-2013, 07:44 PM)'nila' نوشته: سلام
من فوق لیسانس میکروبیولوژی هستم و واسه دکترا دنبال فاند میگردم
چندتا استاد مرتبط با علاقه خودم پیدا کردم و میخوام بهشون ایمیل بزنم حالا تو ایمیل چطوری ازش بپرسم که آیا فاند و جای خالی برای من داره یعنی انگلیسیش چی میشه؟ تو متن ایمیل نمره پایان نامه و معدلمو میتونم بنویسم اصلا کار خوبیه یا نه؟
تو ایمیله اول حتما باید  cv اتچ بشه؟ آخه من هنوز مدرک زبانمو نگرفتم
اگه از استاد فاند بگیریم بازم لازمه که از دانشگاه هم پذیرش بگیریم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید 

درباره نحوه تماس با اساتید برای کمک هزینه به اینجا مراجعه کنید.
در ایمیل اولیه حتما cv قرار بدید. برای مدرک زبان هم نگران نباشید. متن نامه اول شما دیدگاه کلی به استاد می ده و ممکنه در مراحل بعد ازتون مقاله ...  بخواد تا بهتر با تواناییتون در نوشتار آشنا بشه.
برای پذیرش از دانشگاه موافقت استاد اولین مرحله بوده، وقتی استاد پیدا کردید باید برای پذیرش دانشگاه اقدام کنید.

[برش] شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 08-09-2013

ببخشید دوستان سوالام زیاده
البته سوال من کمی به اینجا ربط داره ولی خوب ربط داره!
اگه من که جی ار ای دادم همین سال 2013 و واسه 2014 پذیرش گرفتم و رفتم بخوام بعد دو سال باز اپلای کنم واسه دکترا تو امریکا ایا باید دوباره جی ار ای بدم (اگه نمرم حد نصاب لازم رو داشته باشه) شانس پذیرش رو که کم نمیکنه؟
با احترام

[برش] نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - alpachino10 - 01-10-2013

دوستان می بخشید که این سوالو اینجا مطرح میکنم، انجمن مناسبش رو پیدا نکردم:
اگه در مورد روند پذیرش یه سوال به خصوص داشته باشیم از کدوم بخش دانشگاه باید بپرسیم؟ Gratuade Office یا Graduate Cordinator یا ...؟ من نمره تافلم خیلی خوب نشد و یکی از اون دانشگاه هایی که استاد موردنظرم پوزیشن خالی داره و گفته که اپلای کن  واسه نمره هرکدوم از موارد تافل هم مینیمم گذاشته (مینیمم 20 واسه هرکدوم از موارد 4 گانه گذاشته، ولی لسینینگ من 17 شده). با این که نمره کل ام از مینیمم کل مورد نیاز بیشتره ولی نمره لیسنینگم کمتره از حده. می خوام ازشون بپرسم که آیا راهی است که بشه یه جوری با این قضیه کنار اومد یا نه بلافاصله اپلیکیشن رو ریجکت می کنن.
و اما دوستان نظر شما چیه؟ آیا دانشگاه ها شدیدا به چنین مورد هایی حساسند یا نه؟
متشکرم

RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - Torkan - 01-10-2013

(01-10-2013, 12:04 AM)'alpachino10' نوشته: دوستان می بخشید که این سوالو اینجا مطرح میکنم، انجمن مناسبش رو پیدا نکردم:
اگه در مورد روند پذیرش یه سوال به خصوص داشته باشیم از کدوم بخش دانشگاه باید بپرسیم؟ Gratuade Office یا Graduate Cordinator یا ...؟ من نمره تافلم خیلی خوب نشد و یکی از اون دانشگاه هایی که استاد موردنظرم پوزیشن خالی داره و گفته که اپلای کن  واسه نمره هرکدوم از موارد تافل هم مینیمم گذاشته (مینیمم 20 واسه هرکدوم از موارد 4 گانه گذاشته، ولی لسینینگ من 17 شده). با این که نمره کل ام از مینیمم کل مورد نیاز بیشتره ولی نمره لیسنینگم کمتره از حده. می خوام ازشون بپرسم که آیا راهی است که بشه یه جوری با این قضیه کنار اومد یا نه بلافاصله اپلیکیشن رو ریجکت می کنن.
و اما دوستان نظر شما چیه؟ آیا دانشگاه ها شدیدا به چنین مورد هایی حساسند یا نه؟
متشکرم

دوست عزیز اصلا فرقی نداره (بعضی دانشگاهها جدا کردن OFFICER و COORDINATOR رو بعضی ها نه...شما ایمیل اون رو پیدا کن سوالتو بپرس
اگه مربوط به دانشکدس از دانشکده وگرنه از دانشگاه به طور مستقیم (به خصوصINTERNATIONAL OFFICE) بپرس
بهترین روش پرسش از خود استاد هستش (بسیاری از دانشگاهها CONDITIONAL ADMISSION میدن و میگن بیا اینجا یکم واحد نمیدونم انگلیسی پاس کن و پذیرش قطعی بشه به خصوص اگه استاد پیدا کردی)
شما از استاد خودت راهنمایی بخواه تو این زمینه
دانشگاه با دانشگاه فرق داره اصلا نمیشه گفت رجکت یا اکسپت ولی بهتره از اون نمره بالاتر باشه دیگه
شما تو نوشته ها و لحن دانشگاه میتونی بفهمی که قضیه از چه قراره قشنگ تو قسمتREQUIREMENT ها نوشته همه چی رو(معمولا هم رک میگن اقا پایین مینیمم اپلای نکن و یا میگن پذیرش شرطی و ...)
به نظر من شما اپلایت رو بکن به خصوص اگه استاد چراغ سبز یا نارنجی رو نشون دادهSmile

RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - alpachino10 - 01-10-2013

(01-10-2013, 12:43 PM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز اصلا فرقی نداره (بعضی دانشگاهها جدا کردن OFFICER و COORDINATOR رو بعضی ها نه...شما ایمیل اون رو پیدا کن سوالتو بپرس
اگه مربوط به دانشکدس از دانشکده وگرنه از دانشگاه به طور مستقیم (به خصوصINTERNATIONAL OFFICE) بپرس
بهترین روش پرسش از خود استاد هستش (بسیاری از دانشگاهها CONDITIONAL ADMISSION میدن و میگن بیا اینجا یکم واحد نمیدونم انگلیسی پاس کن و پذیرش قطعی بشه به خصوص اگه استاد پیدا کردی)
شما از استاد خودت راهنمایی بخواه تو این زمینه
دانشگاه با دانشگاه فرق داره اصلا نمیشه گفت رجکت یا اکسپت ولی بهتره از اون نمره بالاتر باشه دیگه
شما تو نوشته ها و لحن دانشگاه میتونی بفهمی که قضیه از چه قراره قشنگ تو قسمتREQUIREMENT ها نوشته همه چی رو(معمولا هم رک میگن اقا پایین مینیمم اپلای نکن و یا میگن پذیرش شرطی و ...)
به نظر من شما اپلایت رو بکن به خصوص اگه استاد چراغ سبز یا نارنجی رو نشون دادهSmile

سلام دوست خوبم. متشکرم از جوابتون. در واقع نوشته های سایت دانشگاه لحن خاصی نداره و فقط "a minimum of 20 on each section" رو عنوان کرده. دیگه توضیحی  خاصی من به چشمم نخورد. ترسم اینه که واسش اپلای کنم و به خاطر این موضوع همون اول کار ریجکت کنن.(این نمره تافل ما هم به قول فرنگی ها شده "*** Pain in the" [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]) جواب استاد هم چراغ سبز به اون معنی نیست که بهش خیلی زیاد دلگرم باشم، همون چراغ نارنجی بیشتر بهش میخوره. در واقع در جوابم عبارت "potentially good Ph.D. applicant" رو استفاده کرده و گفته که فرآیند اپلای رو شروع کن. راستی دانشگاهه هم آمریکاییه.

RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - Torkan - 01-10-2013

درسته نامربوطه دوست خوب ولی چون بلاخره بحث استاد وسطه فک کنم تاپیک خوبیه
ببینید منظورم از لحن خاص بعضا میگن applicants should be aware of the minimum toefl/gre و ...
دانشگاه ننوشته احیانا اگه کمتر شد از مینیموم پذیرش شرطی میدیم؟ بازم بگرد خیلی ها مینویسن ها....
اگه زیاد روی استاد حساب نمیکنی واقعا به نظر من اپلای نکن بلاخره مینیموم هستش دیگه باید بیشتر از اون بیاری
به نظر من اونایی که از مینیموم پایینن و پذیرش گرفتن رزومه توپی داشتن تو سایر موارد
دقت کن این نظر منه باز با افراد بسیار باتجربه مشورت کن ولی اگه رزومت واقعا توپ نیس این کار رو نکن