![]() |
محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- موضوع: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه (/Thread-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B3-%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87) |
RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - bluen - 14-12-2014 (13-12-2014, 07:53 PM)'Leopold' نوشته: رزمتون به جز معدل لیسانس و نمره رایتینگ جی ار ای خوبه. معدل 2 سال آخر لیسانستون هم خوبه شده که دانشگاه های کانادا هم اکثرا معدل 2 سال آخر در نظر میگیرند. ممنون از پاسخ کامل شما
SDSU با استاد صحبت کردم گفت برو مینیمم ها رو بخون و پروژه هامو ببین کامل مجدد زنگ بزن که هرچی تماس میگیرم دیگه جواب نمیده! Dallas & IUPUI اساتید گفتن که حتما اپلای کن Conn با استاد یک ساعت مصاحه اسکایپ داشتم قراره مصاحبه هاش تکمیل شد جواب بده. Northeastern که شبیه جک شده واسه ما! استاد ایرانی میگه جون از شریف نیستی فاند نمیدم! یکی دیگه گفته اکسپ بگیر تا بعد درباره فاند حرف بزنیم! MSU هم که پرید! buffalo استاد گفت اپلای من و توصیه می کنم اسم منو ننویس که همه ی اساتید مرتبط شما را بررسی کنن! Ny-poly هنوز با استاد موفق نشدم حرف بزنم ممنون از شما دوست عزیز RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - Leopold - 14-12-2014 من با فرض اینکه با هیچ استادی در تماس نبودی سوال شما رو جواب دادم. وقتی پای استاد میاد وسط معادلات کلا بهم میریزه ![]() خوبی SDSU این هست که دکتراش با UCSD جوینت هست و مدرک نهایی که میده اسم هر دو دانشگاه به صورت ترکیبی میاد. اپلیکیشن شما هم باید مورد تایید SDSU قرار بگیره و هم UCSD. مجددا ایمیل و زنگ بزن. Northeastern چون تو باستن هست رقابت واسش زیاده. حالا ببین میتونی با همین استاد ایرانی صحبت کنی فعلا پذیرش بده بعدش با اون یکی استاد فاند اکی کنی ![]() ![]() بابت MSU چیزی از دست ندادی وضعیت فاندینگ این دانشگاه خیلی خرابه. بوفالو سال اول به ندرت RA میده و اگه فاندی در کار باشه TA هست و معمولا هم کمیته تصمیم میگیره. در کل به نظرم شانستون واسه همه دانشگاه ها با توجه به مکاتبه ای که با استادا داشتید زیاد هست. (14-12-2014, 03:26 AM)'bluen' نوشته: RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - akbar_saeedi - 24-12-2014 سلام ی سوال دارم ولی اول مقدمات: در کل میدونیم اهمیت معدل و زبان و gre بیشتر از موارد دیگه مث مقالس برا پذیرش دکترا..منظور از مقاله هم به نوعی یعنی سابقه کار پژوهشی خوب در یک فیلد مشخص در یک رشته. و اینکه رشته صنایع غذایی شامل بخشای کلی مختلفی مانند غلات، لبنیات، مهندسی و طراحی، روغن ها و .. با توجه به اینکه دانشگاهای دارنده این رشته زیاد نیستن و هر سال position های زیادی در هر گروه ایجاد نمیشه.. شما فک میکنید کسی که مثلا در لبنیات کار کرده و مقاله داره چقد میتونه به پذیرش گرفتن از استادای گروه روغن ها امیدوار باشه؟ الان شما رشته های فنی جواب بدید فک میکنید حدودا چند درصد پذیرشیهای با فاند دقیقن یا نزدیک به فیلد کاری استاد هدف پایان نامه داشتن؟ و کلن فک میکنید اگه ادم زبان و معدل و gre خوبی بدست بیاره و مقاله هم در یک زمینه داشته باشه میتونه شانس خوبی در همه فیلدای رشته داشته باشه یا نه..باید در فیلد مشخص خودش جلو بره؟ اخه اگه وزنه سابقه تحقیقاتی در یک فیلد پررنگ باشه..مثلا ب تنهایی 30% شانس پذیرش و فاند..کار برا من سخت نشون میده.. چند نفر نظر بدن ممنون میشم RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - blur - 24-12-2014 (24-12-2014, 10:09 AM)'akbar_saeedi' نوشته: سلام مسلما وقتی در یک فیلد تو دوره ارشد کار کردین احتمال خیلی بیشتری برای جلب نظر استاد وجود داره. البته هر رشته ای اقتضائات خاص خودشو داره، تو بعضی رشته ها این قضیه سفت و سخت تره و تو بعضی نه.
ولی این به اون معنی نیست که در گرایش های دیگه این قضیه غیرممکنه، ولی خب مشکل تره. شما علاوه بر نمرات بالا باید سعی کنید استاد رو متقاعد کنید که خیلی به این فیلد علاقه مندین و ضمنا خیلی هم در موردش بی اطلاع نیستین مثلا اگر یک مقاله راجع بهش کار کنید به نظرم میتونه خیلی کمک کننده باشه. RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - Mehran28 - 26-12-2014 (26-12-2014, 03:09 AM)'saro khan' نوشته: سلام خسته نباشید سلام
من خودم هنوز برای اپلای اقدام نکردم ولی با توجه به اطلاعاتی که از روی مطالعه فروم و تجربه دیگران دارم به سوالتون پاسخ می دم.در رابطه با دانشگاه هر دانشگاهی که وزارت علوم کشور مبدا(ایران) قبول داشته باشه کشور مقصد هم قبولش داره که دانشگاهای غیر انتفاهی، پیام نور، علمی کاربردی و سراسری رو شامل میشه، مشخصه که دانشجو های بعضی از دانشگاها مثل شریف و امیر کبیر و... که مشهورترند بیشتر مورد توجه هستند ولی دلیل نمی شه که دانشجوهای دانشگاهایی مثل غیرانتفاهی و... اصلا مورد توجه قرار نگیرند. شما سعی کن در زمانی که داری رزومه و CV خودت رو قوی کنی. کارهای پژوهشی انجام بده. مقاله حتما داشته باش مخصوصا چون ارشد داری می خونی وبرای دکتر می خوای اپلای کنی مقاله خیلی مهمه. GRE و نمره زبانت رو تا حد ممکن بالا ببر. اگه هنوز دانشجویی سعی کن برای قوی کردن رزومت تو مسابقات یا المپیادهای دانشجویی شرکت کنی و مقامی رو هم کسب کنی. و معدلت رو سعی کن A نگه داری و بالا ببری تو انتخاب پایان نامه دقت کن سعی کن موضوع روز رو انتخاب کنی. سابقه کاری مرتبط به رشته می تونی مفید باشه. به نظرم اگه شرایطی که گفتم رو داشته باشی شانست نه تنها پایین نیست خیلی هم بالا میره برای گرفتن پذیرش با فاند برای دکتر از دانشگاهای با رنکینگ زیر 300-350. البته بستگی به رقیبات هم داره ولی شانست خوبه اگه مواردی که گفتم رو رعایت کنی. و اصلا هم نا امید نشو مطمئا باش با تلاش میشه. زیاد خودت رو درگیر رنک دانشگاه نکن دانشگاهی که مقطع دکتری داشته باشه دانشگاه بدی نخواهد بود اگر هدفت رفتن و بعد از تحصیل برگشتن به کشور هست رنک اهمیت پیدا می کنه ولی رفتن و موندن هست هدف رنک رو اهمیت کمتری بهش بده و هدفت روی گرفتن فاند باشه. به کشورهای دیگه هم فکر کن. فقط یه دانشگاه تو یه محدوده خاص و 1کشور خاص رو هدف قرار نده. حالا دوستانی که تجربشون بالاتره می تونند مواردی که گفتم رو تایید یا رد کنند. RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - Kobani - 05-01-2015 - دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : دولتی غیر تهران - مهندسی صنایع غذایی 14.96 2-دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : صنعتی اصفهان 15.27 3-نمره زبان (تافل92 4-نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing : م302 5-تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله):1مقاله کنفرانس داخلی- 1 مقاله isi 6- گرایشها و زمینههای مورد علاقه: نانو کامپوزیتهای بسته بندی 7- نیمسال مورد نظر: بهار 2015 یا پاییز 2016 8-موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه)تچندین حکم قهرمانی ورزشی و 2 دوره یم ملی (حالا نمیدونم ارتباطش چی میتونه باشه با رزومه آکادمیک) 9-دانشگاه: پذیرش با فاند. رنک دانشگاه هم فرقی نمیکنه محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - احمد رضا - 07-02-2015 سلام دوستان من 28 سالمه و کارشناس ارشد شیمی یکی از دانشگاه های دولت تهرانم. لسانسم دانشگاه ازاد تهران بوده. معدل کارشناسی: 17.52 رتبه دوم معدل کارشناس ارشد: 17.70 رتبه اول دو مقاله ISI یکی IP 3.7 و اون یکی مقاله هم 3 احتمالا مدرک زبانمم تا اواخر شهریور اماده شن. میتونم رو گرفتن فاند از امریکا اقدام کنم.؟ چه دانشگاه هایی رو بهم پیشنهاد میکنین؟ پیشاپیش از لطف دوستان ممنون. RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - فرید - 07-02-2015 (07-02-2015, 02:45 PM)'احمد رضا' نوشته: سلام دوستان سلام خوش امدید به فروم
نمرات زبان و جی ار ای ها خیلی مهم برای رشته شما خصوصا نمره اسپکینگ و بدون اونها نمیشه جایی پیشنهاد داد. با نمره خیلی خوب به نظر من شانس بالایی در دانشگاه رنک یک امریکا خواهید داشت. RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - edram - 13-02-2015 با سلام [align=right]رشته لیسانسم مکانیک-ساخت و تولید معدل 14.30 دانشگاه ازاد تهران مرکز و ارشدم مکانیک تبدیل انرژی و معدل 16.60 خواجه نصیر. [align=right]تز ارشدم روی بایو کار کردم. [align=right]2 مقاله isi به نظرتون اگر بتونم تافل 100 و gre 310 بشم شانسی برای 50-100 یا 100-150 دارم؟ [align=right]ایا شانسم بخاطر معدلهای پایینم خیلی کمه؟! [align=right]با تشکر
RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - mr1994 - 04-05-2015 با سلام و خسته نباشید کارشناسی مهندسی شیمی علم و صنعت با معدل 13 کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه تربیت مدرس با معدل 19/53 نمره ی پایان نامه 20 و دارای سه توصیه نامه از اساتید با درجه ی استاد تمام شاگرد اول مقطع ارشد در تربیت مدرس 3 تا مقاله ی isi 2تا کنفرانس خارجی در ترکیه--------یکسال استاد حل تمرین در تربیت مدرس دو سال تدریس در دانشگاه ازاد نمره ی ایلتس 7/5-------جی مت 700-----جی ار ای 820----------ibt 100 چقدر شانس پذیرش با بورسیه ی کامل( شهریه و مخارج زندگی) در دکترای مدیریت از دانشگاه های اروپا امریکای شمالی و اسیای شرقی دار |