آکادمیا کافه
ويزا و اقامت هلند - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: هلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF)
+----- انجمن: روادید هلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF)
+----- موضوع: ويزا و اقامت هلند (/Thread-%D9%88%D9%8A%D8%B2%D8%A7-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت هلند - نگین ب - 16-06-2014

سلام. من برای اول شهریور قصد سفر به هلند را دارم و برای گرفتن وقت سفارت میخوام  اقدام کنم. ولی 1 هفته قبل از اینکه برم هلند, تصمیم دارم اول برم اتریش. میخواستم بپرسم امکانش هست؟  و اینکه اگه برای اتریش بلیط بگیرم, در فرودگاه برایم مشکلی پیش نمیاید؟؟

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت هلند - ForeverBlue - 17-06-2014

به صورت بالقوه امکان این کار وجود دارد. شما نیاز دارید تا هم در فرم ویزای شنگن این موضوع را درج کنید و هم در روز مصاحبه با سفارت دلیل قانع کننده ای داشته باشید.
اگر کار خیلی ضروری ندارید پیشنهاد میکنم که اول به هلند بروید و سپس از اتریش خارج شوید تا نیازی به این پروسه نداشته باشید

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت هلند - M1KE - 17-06-2014

قوانین شنگن به این صورت هست که می بایست ویزا رو از کشوری بگیرید که بیشتر زمان اقامت تون در اون خواهد بود و اگر قصد دارید به اندازه یکسان در چند کشور باشید (معمولا در مورد توریستی ها) می بایست از کشوری که ابتدا به اون خواهید رفت ویزا بگیرید. دلیل اینکه در فرم های شنگن می پرسند چقدر در هر کشور می مونید و از کدوم وارد میشین هم در واقع کنترل این موضوع هست و اگر با قانون اول شما مشمول اون سفارت نشین شما رو به سفارت دیگه ای که مشمولش میشین هدایت می کنند. در کل وقتی ویزا رو گرفتین دیگه تفاوتی نمی کنه از کدوم یکی وارد بشین. این قضیه هم بیشتر به دلیل مسائل پن*اهندگی هست که اگر شما در یکی از این کشورها درخواست بدین مسوولیتش با کشور صادر کننده ویزا هست و شما رو به اونجا برمی گردونند. با همه اینها همونطور که قبلا گفتم اگر مشکل خاصی در اون کشورها ایجاد نکنید مشکلی نداره و می تونید به بهانه اینکه قصد دارید از اتریش وارد هلند بشین ابتدا به اتریش برین و به نظرم نیازی نیست حتما سفارت هلند رو در جریان این موضوع بگذارین. اگر بلیت اتریش به هلند رو هم برای محکم کاری داشته باشید که نشون بده قصد دارید اونجا رو در آینده نزدیک ترک کنید که خیلی خوبه. در کل من خیلی ها رو می شناسم که از کشورهای دیگه ای وارد کشور نهایی که ازش ویزا گرفتن شده بودن. اگر قرار بود مشکلی ایجاد کنند یا جریمه ای چیزی در کار باشه دیگه مفهوم شنگن بودنش از بین می رفت و مثل ویزای مستقل همون کشور عمل می کرد. به ویژه وقتی از کشور مرفه تری مثل هلند یا فرانسه یا آلمان ویزا گرفته باشید و مثلا از یونان یا ایتالیا وارد بشین خیلی احتمال اینکه اون دردسرهای پن*اهندگی پیش بیاد کمتر هست.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت هلند - ForeverBlue - 18-06-2014

البته با توجه به سخت گیری های اخیری که بعمل میارند شرایط متفاوت تر شده و به ویژه برای کسانی که اولین باره ویزای شنگن میگیرند این کار کمی ریسک داره.
بستگی به کشور محل ورود هم داره. برخی کشورها در لحظه ورود وقتی ببینند شنگن شما از کشور دیگری صادر شده از شما دلیل آن را خواهند پرسید که چرا به اینجا آمده اید؟ و باید بتوانید متقاعدشان کنید.
مثلا در سوئد با توجه به نزدیکی به نروژ و نبودن پرواز مستقیم از تهران به نروژ شاید قبول کنند که طرف به سوئد آمده تا با قطار به نروژ برود. اینکه تا چه اندازه متقاعد بشوند و گیر ندهند قابل پیش بینی نیست.
ضمن اینکه در گرفتن ویزاهای بعدی هم کار سخت میشود.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت هلند - mohammadgalvani - 17-07-2014

سلام 
می‌خواستم ببینم آیا گواهی اشتغال به کار استعلام می‌شه از اون شرکت صادر کنند یا نه

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت هلند - ForeverBlue - 17-07-2014

معمولا که اینطور نیست، مگر این که موضوع برای سفارت مبهم و مشکوک باشد.
مثلا فردی که 25 سال دارد و ادعا میکند 7 سال است مدیر فنی یک شرکت بزرگ است موضوعی است بسیار عجیب.

سلام 
معمولا همون زمانی که خودمون تعیین میکنیم وقت میده سفارت یا هر موقع که دوست دارن وقت میدن و چند روز جلوتر اعلام میکنن 
ممنون

(17-07-2014, 11:22 AM)'ForeverBlue' نوشته: معمولا که اینطور نیست، مگر این که موضوع برای سفارت مبهم و مشکوک باشد.
مثلا فردی که 25 سال دارد و ادعا میکند 7 سال است مدیر فنی یک شرکت بزرگ است موضوعی است بسیار عجیب.

پس یعنی اگه من 30 سال دارم و از شرکت هواپیمایی 1 سال سابقه بگیرم مشکلی نیست ؟
در ضمن اگر بیمه از شرکتی باشه که اسمش متفاوت باشه با جایی که کار میکنم مشکلی تو سفارت برام پیش نمیاد؟

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت هلند - saaaaam - 17-07-2014

'mohammadgalvani dateline='' نوشته:
پس یعنی اگه من 30 سال دارم و از شرکت هواپیمایی 1 سال سابقه بگیرم مشکلی نیست ؟
در ضمن اگر بیمه از شرکتی باشه که اسمش متفاوت باشه با جایی که کار میکنم مشکلی تو سفارت برام پیش نمیاد؟
سلام دوست خوب
اگر شما تحصیلی تشریف می برید نیازی به ارایه سوابق بیمه ندارید و فقط گواهی سوابق کار را ترجمه کنید و به سفارت ارایه دهید 
نگران نباشید 

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت هلند - ForeverBlue - 17-07-2014

قاعدتا نباید مشکلی باشد. البته  کلا سابقه کارهای بالاتر از 3 سال که نشان میدهد شغل مربوطه شغل بادوامی است گزینه بهتری است.
اگر شرکت شما گواهی سابقه کار به انگلیسی صادر میکند نیازی به ترجمه هم ندارید و مستقیما همان را به سفارت ارائه دهید.

منظورتان بیمه سفر است؟ اگر اینطور باشد مشکلی نیست.

اگر منظورتان بیمه کار است (مثلا تامین اجتماعی و ...) که معمولا برای ویزای های کوتاه مدت چک نمیشود. چون بسیار پیش می آید فردی جایی کار میکند و برایش بیمه رد نکرده اند. اما برای مهاجرت و اقامت چک میشود.