محدودیتهای اخیر ویزای امریکا برای ایرانیان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: محدودیتهای اخیر ویزای امریکا برای ایرانیان (/Thread-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86) |
RE: محدودیتهای اخیر ویزای امریکا برای ایرانیان - Torkan - 16-03-2017 یک قاضی فدرال در ایالت هاوایی روز چهارشنبه ۲۵ اسفندماه فرمان اجرایی تازه مهاجراتی دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا را ساعاتی پیش از اجرای آن به طور موقت تعلیق کرده است. به گزارش رویترز،قاضی دریک واتسون اعلام کرده است،فرمان تازه مهاجرتی رییس جمهوری آمریکا، ایالت هاوایی نشان داده است که این فرمان تازه با بخشی از قانون اساسی ( متمم اول لایحه حقوق) در خصوص جلوگیری از تبعیض مذهبی، مغایر است. دونالد ترامپ گفته است، این فرمان منع سفر برای حفظ امنیت ملی کشور حیاتی است. به گزارش فاکس نیوز، دادستانهای ایالت هاوایی گفته بودند، این فرمان منع سفر باعث می شود شماری از ساکنان این ایالت از امکان میزبانی اعضای خانواده خود محروم می شوند. داگ چین، دادستان هاوایی، پیشتر گفته بود که اگرچه فرمان اجرایی جدید رئیس جمهور آمریکا «تغییراتی را با هدف پاسخ دادن به اعتراضات» به خود دیده، اما همچنان اصولا مانند فرمان قبلی است. دونالد ترامپ روز دوشنبه ۱۶ اسفند فرمان اجرایی جدیدی را امضاء کرد که بر اساس آن اتباع شش کشور عمدتا مسلمان به طور موقت از ورود به خاک ایالات متحده منع شدهاند. بر اساس فرمان جدید، ورود اتباع کشورهای ایران، سودان، لیبی، سوریه، سومالی و لیبی به خاک آمریکا به مدت ۹۰ روز ممنوع شده است. فرمان جدید رییسجمهوری آمریکا قراربوداز ۲۶ اسفند اجرایی شود و پذیرش پناهجویان را نیز به مدت ۱۲۰ روز به حال تعلیق در آورده است. دونالد ترامپ در نخستین هشتم بهمن سال جاری طی فرمان سفر شهروندان هفت کشور ایران، عراق، سوریه، یمن، سودان، لیبی و سومالی را به این کشور به طور موقت معلق کرد. اما به دنبال شکایت ایالت واشینگتن، دادگاه استیناف در نهایت حکم به تعلیق این فرمان داد. دوستان به فکر گزینه های دیگر هم همچنان باشند! RE: محدودیتهای اخیر ویزای امریکا برای ایرانیان - Torkan - 16-03-2017 یک قاضی فدرال در ایالت مریلند نیز علیه این طرح رییسجمهوری ایالات متحده رای داد که سفر شهروندان شش کشور عمدتا مسلماننشین به آمریکا را ممنوع کرده است. خبرگزاری آسوشیتدپرس روز پنجشنبه ۲۶ اسفند گزارش داد که تئودور چاونگ، قاضی فدرال ایالت مریلند هم به مانند قاضی فدرال ایالت هوایی در حکم خود برای تعلیق فرمان مهاجرتی آقای ترامپ به گفتههای پیشین او استناد کرده و آن را در راستای ممنوعیت سفر مسلمانان به آمریکا دانسته است. وکلای دولت آمریکا این بحث را رد میکنند که آقای ترامپ با این طرح مسلمانان را هدف قرار داده است، اما قاضی چائونگ در بیانیه خود عنوان کرده که اظهارات خود آقای ترامپ در جریان مبارزات انتخاباتی و وعدهای که برای اعمال ممنوعیت سفر مسلمانان به آمریکا داده بود، اینجا نیز «کاملا صدق میکند». حکم قاضی فدرال ایالت مریلند بهطور خاص علیه این بخش از فرمان دونالد ترامپ است که ورود اتباع کشورهای ایران، سودان، لیبی، سوریه، سومالی و لیبی به خاک آمریکا را به مدت ۹۰ روز ممنوع میکند در حالی که حکم قاضی فدرال ایالت هاوایی کل فرمان را بهطور موقت تعلیق میکند که شامل مسئله پذیرش پناهجویان نیز میشود. قاضی چائونگ گفته که شاکیان نتوانستهاند دلایلی ارائه کنند که توقف موقت پذیرش پناهجویان در تعارض با اصول قانون اساسی کشور است. آقای ترامپ به دنبال حکم قاضی فدرال ایالت واشینگتن در تعلیق فرمان مهاجرتی اول خود و رای دادگاه تجدیدنظر در تایید این حکم، تغییراتی در فرمان خود ایجاد کرد، و از جمله عراق را از فهرست اولیه کشورهای شامل ممنوعیت سفر حذف کرد یا در رابطه با پذیرش پناهجویان از این شش کشور این تبصره را برداشت که برای اقلیتهای دینی این کشورها تفاوت قائل میشد. RE: محدودیتهای اخیر ویزای امریکا برای ایرانیان - Torkan - 16-03-2017 دونالد ترامپ ۲۵ اسفند ماه در نشویل، ایالت تنسی گفتهاست حکم صادر شده، «بهطور بیسابقهای فراتر از [اختیارات] قضایی» است. رئیسجمهوری آمریکا در سخنرانی خود در نشویل افزوده، به مبارزه برای اجرای فرمان مهاجرتی ادامه داده و اگر لازم شود پرونده را به دیوان عالی آمریکا خواهد برد: «پیروز خواهیم شد». وزارت دادگستری ایالات متحده، که امور قضایی دولت را پیگیری میکند، نیز در بیانیهای با حکم قاضی هاوایی «شدیدا مخالفت» کردهاست. پیش از این قاضی دریک واتسون، یک قاضی فدرال در ایالت هاوایی آمریکا، دستور به لغو موقتی اجرای فرمان مهاجرتی رئیسجمهوری داده بود. قاضی واتسون گفته این فرمان مغایر بخشی از قانون اساسی، در پیوند با جلوگیری از تبعیض مذهبی، است. فرمان تازه از جمله، به لغو موقتی صدور روادید و ورود شهروندان ایران و پنج کشور دیگر میانجامد. پیش از این آقای ترامپ در آغاز به کار خود در کاخ سفید نیز فرمان مهاجرتی گستردهتری صادر کرده بود که با حکم دادگاه فدرالی در واشینگتن موقتا از اجرا بازایستاد. در پی آن بود که دولت به تنظیم فرمان تازه اقدام کرد. پل رایان، رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا، گفته است فرمان مهاجرتی تازه ترامپ، برای بهبود روندِ بررسیِ پیشینه درخواستکنندگان روادید، لازم است. آقای رایان در عین حال میگوید شک ندارد که دادگاههای عالیتر آن را تائید خواهند کرد. خبرگزاری رویترز میگوید در شرایط فعلی به احتمال بسیار زیاد نبردی قضایی بر سر حکم شکل خواهد گرفت و از آن فرجامخواهی میشود؛ آنچه خود میتواند پرونده را برای تصمیمگیری به دیوان عالی ایالات متحده بفرستد. دیوان عالی، نهاد قضایی ارشد در آمریکا و مرجع تفسیر و تشریح قانون اساسی آن کشور است. ریسک ویزای f1 در شرایط فعلی - nimafa - 23-03-2017 سلام دوستان من طی سال گذشته برای چندین دانشگاه در آمریکا و اروپا اقدام کردم . یکی از جا هایی که مدارک رو فرستادم دانشگاه ام ای تی بود و خیلی هم امید نداشتم . طی این مدت که اکثر دانشگاه ها نتایجشون مشخص میشه دانشگاهی در اسپانیا (که در رشته من جزو 10 دانشگاه اول دنیاست) پیشنهاد فاندینگ من رو قبول کردن. من هم یه جورایی بیخیال آمریکا شده بودم بعد از این اتفاقاتی که افتاد. چند روز پیش ایمیلم رو چک کردم دیدم دانشگاه ام ای تی هم فاندینگ من رو قبول کرد.(fullyfunded:tuition, medical insurance, and stipend). ولی بدیش اینه که برای سال 2018 (حدود آپریل 2018)هستش. حالا مسئله من اینه که شرایط ویزا آمریکا به شدت ناپایدار هستش و معلوم نیست تا یک سال آینده چه اتفاقی میوفته برای وضعیت ویزا. من اگر تا یک ماه آینده اقدام نکنم اپلیکیشن اسپانیا رو از دست میدم . ولی از اونطرف اگر اسپانیا هم برم نمی تونم ام ای تی برم و باز هم از طرفی ام ای تی ریسکش بالا هستش. میخواستم ببینم نظرتون چیه ؟ آیا می ارزه ریسک کنم ؟ چقدر ریسکش بالاست ؟ RE: محدودیتهای اخیر ویزای امریکا برای ایرانیان - automotive - 23-03-2017 @nimafa سلام قطعا برای اسپانیا اقدام کنید، حتی برای بهترین رزومهها و پاکترین افراد هم دریافت روادید ایالاتمتحده قطعی نیست، در روزهای عادی هم تعداد ریجکتها بسیار بالا بوده است. افرادی که برای ایالاتمتحده اقدام میکنند عموما دارای یک برنامه دوم (اپلای برای کشور دیگری به جز ایالات متحده) هم هستند. دریافت روادید ایالاتمتحده رفتار خطی ندارد و اصلا قابل پیشبینی نیست. پیشنهاد میکنم برای اسپانیا اقدام کنید. RE: ریسک ویزای f1 در شرایط فعلی - iman7 - 24-03-2017 (23-03-2017, 10:13 PM)nimafa نوشته: سلام دوستان سلام لطف می کنید اطلاعاتی در مورد رشته و رزومتون بدین که دوستان دیگه هم بتونن استفاده کنن؟ دانشگاه اسپانیایی کدوم دانشگاه هست؟ RE: محدودیتهای اخیر ویزای امریکا برای ایرانیان - Torkan - 30-03-2017 دادگاه فدرال فرمان رئیس جمهوری آمریکا برای ممنوعیت ورود شهروندان چند کشور مسلمان به این کشور را به مدت نامعلوم به حالت تعلیق درآورده است. دریک واتسون، قاضی شعبه دادگاه فدرال در ایالت هاوایی، با درخواست دادستان ایالتی برای تبدیل تعلیق موقت اجرای فرمان رئیس جمهوری به تعلیق نامحدود تا تکمیل روند رسیدگی قضایی به این فرمان موافقت کرده است. حکم دادگاه به متن تجدیدنظر شده فرمان دونالد ترامپ در مورد ممنوعیت سفر شهروندان شش کشور عمدتا مسلمان مربوط می شود و حکم اخیر دادگاه به منزله ضربه دیگری به برنامه محدودیت مهاجرتی رئیس جمهوری دانسته شده است. این دومین فرمان آقای ترامپ در مورد محدودیت ورود شهروندان چند کشور مسلمان به آمریکاست. فرمان قبلی او نیز با حکم دادگاه در توقف اجرای آن مواجه شده بود. RE: محدودیتهای اخیر ویزای امریکا برای ایرانیان - shahab naghdi - 22-04-2017 سلام دوستان تو این لینک از رئیس جمهور امریکا درخواست شده درست از این فرمان مهاجرتیش دست برداره کسی چه میدونه شاید فایده داشت لطف می کنید پرش کنید https://www.change.org/p/do-not-ban-muslims-from-entering-the-united-states?utm_content=petition&utm_medium=email&utm_source=61098&utm_campaign=campaigns_digest&sfmc_tk=IUGHDP%2b9ay1MO1S4P9%2fQzDRWEf%2bVoiP2T9NBzldXkGgY9uXa6tcZIsc2r%2b2EjPoz RE: محدودیتهای اخیر ویزای امریکا برای ایرانیان - Babak - 22-04-2017 البته در حال حاضر دستور مهاجرتی ترامپ اجرا نمیشه و دادگاههای فدرال به حالت تعلیق درش آوردند و احتمال این که هیچ وقت اجرا نشه زیاده، اما متاسفانه خبرهای جسته گریخته از کسانی که اخیرا برای ویزا اقدام کردهاند نشون میده که سختگیری برای صدور ویزا برای ایرانیها بیشتر از گذشته شده. در یکی دو ماه آینده که دانشجویان بیشتری برای ویزا اقدام خواهند کرد، بهتر میشه از شرایط جدید اطلاع پیدا کرد. RE: محدودیتهای اخیر ویزای امریکا برای ایرانیان - Torkan - 30-06-2017 https://www.state.gov/r/pa/prs/ps/2017/06/272281.htm مستقیما با ورارت خارجه امریکا |