آکادمیا کافه
Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)
+---- انجمن: مشاوره‌های گذشته (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87)
+---- موضوع: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا (/Thread-Pejman-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%81%D8%B6%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - mechanical-eng - 02-01-2012

سلام پژمان عزیز
می خواستم برنامه ریزی کنم برای امتحان تافل و GRE. چندتا سوال به ذهنم رسید ممنونم میشم جواب بدین:
آیا موقع امتحان GRE میشه کد دانشگاه رو داد تا همون موقع به صورت رایگان برام بفرستن نمرمو؟؟ امتحان تافل چی؟؟
(البته در صورتیکه بخوایم برای سال بعدش برای پذیرش اقدام کنیم یعنی 1 سال زودتر نمرمونو بفرستیم امکانش هست ونمرمون میمونه برای پذیرش سال بعد؟؟؟)
در صورتیکه همون موقع نمرمونو نفرستیم برای ارسال نمره به دانشگاه مقصد باید چکار کنیم؟(از سایت ETS باید اقدام کنیم؟؟)
ممنون و ببخشید که سوالام خیلی پیش پا افتاده هست

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - mrtz - 02-01-2012

سلام به آقا پژمان عزیز

من دانشجوی مهندسی برق هستم و 2 سال کامل برای GRE وقت دارم و هر منبعی لازم باشه می خونم. پس از هیچ جهتی محدودیت ندارم.
طبق صحبتی که با یکی از استادهای آشنا کردم، اهمیت نمره GRE و به خصوص قسمت Verbal اون برام کاملا مشخص شده.
می خوام ایشالا نمره حدود 700 تو وربال بیارم.
خواهشی که دارم اینه که تمام منابع ممکن و مورد نیاز وربال ( و در صورت امکان quant , A.W ) رو به ترتیب بگید.
بسیار ممنون از لطف شما.

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - amirhossein.gh - 03-01-2012

(02-01-2012, 05:53 PM)mechanical-eng نوشته: سلام پژمان عزیز
می خواستم برنامه ریزی کنم برای امتحان تافل و GRE. چندتا سوال به ذهنم رسید ممنونم میشم جواب بدین:
آیا موقع امتحان GRE میشه کد دانشگاه رو داد تا همون موقع به صورت رایگان برام بفرستن نمرمو؟؟ امتحان تافل چی؟؟
(البته در صورتیکه بخوایم برای سال بعدش برای پذیرش اقدام کنیم یعنی 1 سال زودتر نمرمونو بفرستیم امکانش هست ونمرمون میمونه برای پذیرش سال بعد؟؟؟)
در صورتیکه همون موقع نمرمونو نفرستیم برای ارسال نمره به دانشگاه مقصد باید چکار کنیم؟(از سایت ETS باید اقدام کنیم؟؟)
با اجازه برادر پژمان :
راستش اینکه تو دیتا بیس اونا به مدت یه سال نمره شما بمونه خیلی بعیده! بازم مطمین نیستم
اگه نمره های اضافی بخاین میتونین از همون سایت ets.org/gre توی پروفایلتون قسمت order additional score رو بزنین و ...
موفق باشین

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - amirhossein.gh - 03-01-2012

(02-01-2012, 09:48 PM)mrtz نوشته: سلام به آقا پژمان عزیز

من دانشجوی مهندسی برق هستم و 2 سال کامل برای GRE وقت دارم و هر منبعی لازم باشه می خونم. پس از هیچ جهتی محدودیت ندارم.
طبق صحبتی که با یکی از استادهای آشنا کردم، اهمیت نمره GRE و به خصوص قسمت Verbal اون برام کاملا مشخص شده.
خواهشی که دارم اینه که تمام منابع ممکن و مورد نیاز وربال ( و در صورت امکان quant , A.W ) رو به ترتیب بگید.
بسیار ممنون از لطف شما.
دوست عزیزم
متاسفانه سوال شما ناشی از این میشه که اصلا تو فروم جستجوی لازم را صورت نداید
ما الان به صورت دیتا بیس های کامل منابع gre رو به صورت آپلود شده داریم و شما میتونین به تاپیک مورد نظر مراجعه و مرجع خودتون رو دانلود کنین
منابعی مثل 1100words-3500words-kaplan-barrons gre- Princeton review- Mnremonic Dictionary - .... در اختیار شما قرار گرفته اند
ان شا ا... موفق باشین

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - ali_-_m - 03-01-2012

سلام به همگی :
می خواستم ببینم اگه دو تا GRE داده باشیم، نمره هردوتا Report میشه؟

(03-01-2012, 01:01 AM)ali_-_m نوشته: چرا آقا امیرحسین، اتفاقا کل اون آپلودها رو گرفتم.
فقط می خواستم آقا پژمان که تو این مسئله تجربه دارن یه لیست منسجم از منابع رو به ترتیب بذارن.

- سوال مهمتری که واسم پیش اومده رو هم از آقا پژمان و امیرحسین و بقیه می پرسم : تو فرمت جدید امتحان، قسمت وربال مفهومی تر شده، برای فرمت جدید وربال چه منابعی رو پیشنهاد می کنید؟ آیا خواندن مجلاتی مثل Economist کمک مستقیمی داره؟ اگر امکانش هست لیستی از این مجلات هم بگذارید ممنون می شم.

در نهایت امیدوارم پست قبلیم رو به عنوان توهین تلقی نکرده باشین.
آره 100% مفهومی تر شده و واقعا لغت حفظ کردن به هیچ دردی نمیخوره
اگه وقت دارین برین مجله بخونین زیاد اسمش مهم نیست! میتونین آن لاین یا برین انقلاب پاساژ کتاب زبان ها طبقه زیرین نوشته مجله های حدود 1 ماه پیش میفروشن!
مجله هایی مثل
news week - NY Times - Washington Post - Bloomberg News - ...
به نظر من متن های اقتصادی واقعا سختن !
در مورد کتاب همونطور که گفتم اکثر کتاب ها هم verbal هستن و هم ریاضی . پس نمیشه اونا رو جدا کرد
ولی خوب بارون 1100 یا کاپلان خوب پیش نیازه و حتما باید خرید
کتاب های دیگه مستحبه!
----------------
در ضمن ن بابا ! توهین چیه!! Smile

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 03-01-2012

سلام دوست عزیز،
برای GRE یادم هست که می شد این کار رو کرد. نمی دونم الان هم امکان پذیر باشه یا نه. من پارسال امتحان داده بودم. برای تافل خیر. باید تا 10 شب قبل از آزمون به زمان محلی، دانشگاه ها مشخص شده باشه.
برای یک سال بعد راستش خیلی مطمئن نیستم که نگه دارند. می دونم مدارک تو خیلی دانشگاه ها حتی تا یک سال نگهداری می شه، ولی در کل خیلی روش حساب نکنید به نظر من. برای ارسال های بعدی همونطور که امیر حسین گفت از طریق پروفایلتون با پرداخت از طریق کارت اعتباری می تونید انجام بدید.
(02-01-2012, 09:48 PM)mrtz نوشته: سلام به آقا پژمان عزیز

بسیار ممنون از لطف شما.
سلام دوست عزیز،
نمره Verbal قطعاً مهم هست ولی کسب نمره 700 فکر کنم نیاز به تلاش خیلی خیلی زیاد داره. با توجه به زمانی که دارید توصیه من اینه که فعلاً در این یک سال سطح زبان انگلیسیتون رو به صورت کلی بالا ببرید (بخصوص در بخش Reading و گسترش دامنه کلی لغات)، بعد در سال بعد به صورت خاص برای GRE بخونید. بخصوص در بخش Verbal برای دو سال بعد بعید هست لغات در خاطرتون بمونه از الان.

در مورد منابع هم باز هم همونطور که امیر حسین گفت منابع خیلی زیادی وجود داره و لیست کردن اونها هم اینجا امکان پذیر نیست. برای نمونه در بخش Verbal اینجا منابع زیادی معرفی شده.
اگر سطح خودتون رو در هر قسمت به صورت تقریبی بگید چطوره بهتر می شه راهنمایی کرد.
(03-01-2012, 01:01 AM)ali_-_m نوشته: سلام به همگی :
می خواستم ببینم اگه دو تا GRE داده باشیم، نمره هردوتا Report میشه؟
بله.

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - Saeid - 03-01-2012

شما تا 24 ساعت قبل از آزمون فرصت دا رین تا 4 کد رو بفرستین.....بعد آزمون و سر آزمون ممکن نیست

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - mechanical-eng - 03-01-2012

(03-01-2012, 01:08 AM)amirhossein.gh نوشته: آره 100% مفهومی تر شده و واقعا لغت حفظ کردن به هیچ دردی نمیخوره
اگه وقت دارین برین مجله بخونین زیاد اسمش مهم نیست! میتونین آن لاین یا برین انقلاب پاساژ کتاب زبان ها طبقه زیرین نوشته مجله های حدود 1 ماه پیش میفروشن!
مجله هایی مثل
news week - NY Times - Washington Post - Bloomberg News - ...
به نظر من متن های اقتصادی واقعا سختن !
در مورد کتاب همونطور که گفتم اکثر کتاب ها هم verbal هستن و هم ریاضی . پس نمیشه اونا رو جدا کرد
ولی خوب بارون 1100 یا کاپلان خوب پیش نیازه و حتما باید خرید
کتاب های دیگه مستحبه!
----------------
در ضمن ن بابا ! توهین چیه!! Smile
امیرحسین جان و پژمان عزیز!
اینکه میگید مفهومی تر شده دقیقا یعنی چی؟؟؟ توی سایت ETS هم همچین چیزی نوشته ولی دقیقا چه اتفاقی افتاده و بخش های مختلف امتحان GRE به خصوص Verbal چه تغییری کرده؟؟!!
کسی تجربه‌ی آزمون جدید GRE رو داره؟؟
ضمنا منابع مطالعاتی قدیم چی؟؟ اونا دیگه کاربرد ندارن؟؟؟
ممنون از لطفتون

(03-01-2012, 08:06 PM)mechanical-eng نوشته: امیرحسین جان و پژمان عزیز!
اینکه میگید مفهومی تر شده دقیقا یعنی چی؟؟؟ توی سایت ETS هم همچین چیزی نوشته ولی دقیقا چه اتفاقی افتاده و بخش های مختلف امتحان GRE به خصوص Verbal چه تغییری کرده؟؟!!
کسی تجربه‌ی آزمون جدید GRE رو داره؟؟
ضمنا منابع مطالعاتی قدیم چی؟؟ اونا دیگه کاربرد ندارن؟؟؟
ممنون از لطفتون
دوست عزیزم
راستش من دو بار امتحان جدید رو دادم و واقعا به معنی واقعا revised شده!
مفهومی یعنی اینکه اکثر سوالات درک مطلبه نه مترادف و متضاد و از این چیزا .شما باید علاوه بر معنی لغات در متن بتونی متن رو تجزیه و تحلیل کنی
منابع مطالعاتی همونه ولی وقتی شما میری بخریش بگو ماله 2011 ریوایزدشو میخام همین!