آکادمیا کافه
ویزای همسر دانشجو F2 - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-F1-%D9%88-F2)
+----- موضوع: ویزای همسر دانشجو F2 (/Thread-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88-F2)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: ویزای F2 - Simon2007 - 02-01-2014

(02-01-2014, 07:11 PM)'nasim1234' نوشته: سلام
ببخشید اگر سوالم پیش پا افتادست
نامزد من از یک دانشگاه نسبتا خوب در آمریکا (رنک زیر ۳۰) برای سال آینده پذیرش با فاند کامل گرفتن
سوالم اینه الان که من برای دانشگاه های آمریکا اقدام می کنم اگر پذیرش نگیرم این برای ویزای f2 مشکلی ایجاد نمیکنه؟
چون با توجه به شنیده ها فردی که برای f2 اقدام می کنه نباید بگه میخوام درسم رو ادامه بدم.
ضمنا من هنوز سابمیت نکردم و اگر مشکل ایجاد می کنه میتونم آمریکا اپلای نکنم
ممنون 

سلام 
تا جاييكه من اطلاع دارم F2 اجازه ي كار و تحصيل نداره و بهتره بگه كه ميخوايد كنار همسرش باشه و از اون مثلا حمايت كنه. و اگر آفيسر حتي تشويقش كرد كه چرا خوب شما هم ادامه بده درست رو نبايد بپذيره. ولي بعد از رسيدن به اونجا اين امكان هست كه پذيرش بگيره و F2 رو به F1‌ تبديل كنه. بازم منم در حد شنيدنه و خودم تجربه نكردم. بيشتر تحقيق كنيد 
شادزي

RE: ویزای F2 - Behnoush - 03-01-2014

(02-01-2014, 07:11 PM)'nasim1234' نوشته: سلام
ببخشید اگر سوالم پیش پا افتادست
نامزد من از یک دانشگاه نسبتا خوب در آمریکا (رنک زیر ۳۰) برای سال آینده پذیرش با فاند کامل گرفتن
سوالم اینه الان که من برای دانشگاه های آمریکا اقدام می کنم اگر پذیرش نگیرم این برای ویزای f2 مشکلی ایجاد نمیکنه؟
چون با توجه به شنیده ها فردی که برای f2 اقدام می کنه نباید بگه میخوام درسم رو ادامه بدم.
ضمنا من هنوز سابمیت نکردم و اگر مشکل ایجاد می کنه میتونم آمریکا اپلای نکنم
ممنون 

من فکر نمی کنم اینکه F2 هم دنبال پذیرش باشه ایرادی داشته باشه، میتونید صادقانه بگید من هم دوست داشتم تو این فرصتی که همسرم درس میخونه درسم رو ادامه بدم، کلا فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه، بعدا هم راحت میتونید از f2 به f1 تغییر استاتوس بدید. اینجا خیلی از دوست های من این شرایط رو داشتن.

RE: ویزای F2 - reza_1st - 03-01-2014

من در مورد اپلای کردن موارد مشابه زیاده که به مشکلی هم برنخوردن، لازم نیست از الان اپلای نکنید و شانس پذیرش گرفتن رو از خودتون بگیرین. نمونه‌هاش زیاده که اپلای کردن ولی نهایتاً با F2 رفتن. ولی نظر من در مورد زمان مصاحبه اینه که بگین نمی‌خواین درس بخونین. اصولاً روند کاری سفارت اینه که مطمئن بشه شما هدفتون همون نوع ویزایی هست که درخواست دادین و بهتر و مطمئن‌تره که بگین فقط قصد دارین همراه همسرتون باشین. من نمونه‌ای ندیدم که بخاطر اینکه بخواد درس بخونه رد شده باشه درخواست F2ش ولی بهرحال با توجه به روند کاری سفارت‌ها پیشنهاد من اینه که بگین برای همراهی می‌رین فقط.
موفق باشین

RE: ویزای F2 - keivan68 - 21-03-2014

دوستان سلام
من یه سوال دارم که اگر کسی اطلاع داره لطف کنه پاسخ بده اگر نه آدرس ایمیلی از سفارت های آمریکا که میتونم اینطور سوالات رو ازشون بپرسم، لطفا بفرمایید
سوال: اگر شوهر برای ویزای F1 و خانم برای ویزای F2 اقدام کنند و وقتی در مرحله کلیرنس قرار دارند فرزندشان به دنیا بیاید برای ویزای فرزند چه مراحلی باید طی شود؟ آیا نیازی به مصاحبه مجدد با حضور فرزند وجود دارد؟

RE: ویزای F2 - M1KE - 22-03-2014

فرقی نمی کنه فرزند هم مثل همسر یک "همراه" (accompanying person) تلقی میشه. خودشون توصیه می کنند که افراد همراه همزمان با نفر اصلی به صورت یکجا وقت مصاحبه بگیرند ولی اگر مجبور شدند بعد از گرفتن ویزای نفر اصلی به پرونده اضافه بشن می بایست مدرکی دال بر وجود رابطه همسری یا فرزندی با نفر اصلی (سند ازدواج و شناسنامه) رو به همراه یک کپی از گذرنامه و ویزای نفر اصلی رو به همراه بقیه مدارک لازم در پرونده شون بگذارند.

در مورد حضور فیزیکی به عنوان یک قاعده کلی سفارت میتونه افرادی که کمتر از 14 سال یا بیشتر از 80 سال دارند رو از حضور در مصاحبه معاف کنه با این حال در مورد ایرانی ها معمولن این موضوع رعایت نمیشه و به هر حال ممکنه دوباره برای مصاحبه بخواهند که شما یا مادرشون باید همراهشون باشند.

وقتی به ماه های پایانی بارداری میرسه ممکنه خطوط هواپیمایی حاضر به انتقال ایشون نشن و حدس می زنم در این حالت ها سفارت تا زمان تولد فرزندتون صدور ویزای شما یا دست کم همسرتون رو به تاخیر بیاندازه. در مورد سوال آخرتون باید بگم که این نوع سوالات Case-specific تلقی میشن و مسوول پاسخگویی به اونها سفارتی هست که از اون اقدام کردین. در سایت هر سفارتی یک بخش contatc us وجود داره که به بخش ویزاهای غیر مهاجرتی (NIV) می بایست مراجعه کنید. منتهی قبلش سوال های متدوالشون رو بخونید که نخواهید سوال های خیلی کلی بپرسید و دیر بهتون جواب داده بشه.

در مورد سفارت آنکارا به این صفحه مراجعه می کنید و در صورتی که مصاحبه رفته باشین و منتظر ویزا باشین گزینه دوم رو انتخاب می کنید و بقیه اطلاعات پرونده تون رو میدین و سوال خودتون رو می پرسید.

RE: ویزای F2 - keivan68 - 22-03-2014

(22-03-2014, 06:09 AM)'M1KE' نوشته: فرقی نمی کنه فرزند هم مثل همسر یک "همراه" (accompanying person) تلقی میشه. خودشون توصیه می کنند که افراد همراه همزمان با نفر اصلی به صورت یکجا وقت مصاحبه بگیرند ولی اگر مجبور شدند بعد از گرفتن ویزای نفر اصلی به پرونده اضافه بشن می بایست مدرکی دال بر وجود رابطه همسری یا فرزندی با نفر اصلی (سند ازدواج و شناسنامه) رو به همراه یک کپی از گذرنامه و ویزای نفر اصلی رو به همراه بقیه مدارک لازم در پرونده شون بگذارند.
در مورد حضور فیزیکی به عنوان یک قاعده کلی سفارت میتونه افرادی که کمتر از 14 سال یا بیشتر از 80 سال دارند رو از حضور در مصاحبه معاف کنه با این حال در مورد ایرانی ها معمولن این موضوع رعایت نمیشه و به هر حال ممکنه دوباره برای مصاحبه بخواهند که شما یا مادرشون باید همراهشون باشند.
وقتی به ماه های پایانی بارداری میرسه ممکنه خطوط هواپیمایی حاضر به انتقال ایشون نشن و حدس می زنم در این حالت ها سفارت تا زمان تولد فرزندتون صدور ویزای شما یا دست کم همسرتون رو به تاخیر بیاندازه. در مورد سوال آخرتون باید بگم که این نوع سوالات Case-specific تلقی میشن و مسوول پاسخگویی به اونها سفارتی هست که از اون اقدام کردین. در سایت هر سفارتی یک بخش contatc us وجود داره که به بخش ویزاهای غیر مهاجرتی (NIV) می بایست مراجعه کنید. منتهی قبلش سوال های متدوالشون رو بخونید که نخواهید سوال های خیلی کلی بپرسید و دیر بهتون جواب داده بشه.
در مورد سفارت آنکارا به این صفحه مراجعه می کنید و در صورتی که مصاحبه رفته باشین و منتظر ویزا باشین گزینه دوم رو انتخاب می کنید و بقیه اطلاعات پرونده تون رو میدین و سوال خودتون رو می پرسید.

خیلی ممنون از جواب تون. فقط یه ابهام: شرکت هواپیمایی چطور میفهمه که باردارن؟همون دم پرواز نمیذاره سوار بشن؟ (دکتر اجازه پرواز میده به خانمم)

RE: ویزای F2 - M1KE - 22-03-2014

با توجه به اینکه قوانین هواپیمایی ها و کشورهای مختلف ممکنه متفاوت باشه من نمی تونم خیلی جزئی نظر بدم. ولی تا جایی که اطلاع دارم تا هفته 28 ام بارداری مشکل خاصی نداره. بعد از هفته 28 ام که قاعدتن از نظر ظاهری مشخص هست که باردار هستند ظاهرن می بایست یک پرشک تایید کنند که مشکلی از نظر سلامتی برای پرواز ایشون وجود نداره و تاریخ تقریبی موردانتظار برای تولد بچه رو قید کنند و بعد از هفته 32 ام دیگه خیلی سخت میشه و برای شرایط استثنایی ممکنه قبول کنند.

در مجموع بهتره در این مورد به یکی از آژانس های هواپیمایی زنگ بزنید و بپرسید چون اونها بیشتر با این مساله درگیر هستند و اطلاعاتشون به روز تر هست.

RE: ویزای F2 - mahsaaaaaaaaa - 22-03-2014

سلام.
من پذیرش تحصیلی از آمریکا گرفته ام و قصد دارم برای ویزای  F2 اقذام کنم. همسرم هنوز سربازی ش تموم نشده. برای اینکه نتونه ویزای F2  بگیره باید با هم برای ویزا اقدام کنیم؟ یا ایشون میتونه 6 - 7 ماه دیرتر از من اقدام کنه؟
من که زودتر میرم باید در موردش هم توی مصاحبه م حرفی بزنم یا کاری بکنم؟!!
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

RE: ویزای F2 - M1KE - 23-03-2014

مشكلي نداره در زمان كليرنس و حتي بعد از اينكه شما ويزا گرفتين هم ايشون مي تونند وقت مصاحبه بگيرن و بسته به زمانش بايد كپي يك سري از مدارك شما مثل آي 20 و گذرنامه و ويزا و سند ازدواج رو همراه بقيه مدارك بفرستن. بعد اسم ايشون هم در اطلاعات sevis شما به روز ميشه.

RE: ویزای همسر دانشجو F2 - mohamad0014 - 09-04-2014

مدارک مورد نیاز بزای ویزای  F2 چه چیزهایی می یاشد؟