آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 04-09-2011

درود بر شما
حقیقتش رشته زیست در امریکا این روزها بسیار داغه و در حالی که بیشتر رشته‌ها با مشکل فاند روبرو هستند رشته‌های زیست معمولا از نظر فاند مشکل خاصی ندارند که خبر بسیار خوبی برای شما است.
در مورد احتمال گرفتن پذیرش باید اول بگم که من تجربه کافی در مورد احتمال گرفتن پذیرش در رشته زیست رو ندارم، اما اگر وضعیت مشابه رشته‌های فنی باشه، با این معدل و نمره IELTS شما و با داشتن نمره GRE بالا به نظر من شانس گرفتن پذیرش از بهترین دانشگاه‌های امریکا رو دارید.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - AVA - 04-09-2011

بابک جان به نظر شما احتمال گرفتن پذیرش برای متقاضیان رشته های علوم انسانی از دانشگاههای آمریکا چقدر هست. مثلا این درسته که برای رشته روانشناسی بالینی رقابت برای گرفتن پذیرش زیاده و معمولا به دانشجویان خارجی فاند تعلق نمی گیره؟

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 04-09-2011

آوا جان
راستش من فقط یک سری اطلاعات خیلی کلی در مورد رشته‌های علوم انسانی دارم و اطلاعاتم چندان قابل اعتماد نیست، اما تا اونجا که من خبر دارم گرفتن فاند برای اغلب رشته‌های علوم انسانی ساده نیست و ظاهرا فاند درش کمه، اما به طور خاص در مورد رشته روانشناسی نمی‌دونم. اطلاعاتی که من شنیده بودم بیشتر در مورد رشته‌های ادبیات، تاریخ، فلسفه و امثال این‌ها بود. شاید در مورد رشته روانشناسی وضعیت متفاوت باشه.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - soilman - 05-09-2011

(04-09-2011, 11:34 PM)Babak نوشته: آوا جان
راستش من فقط یک سری اطلاعات خیلی کلی در مورد رشته‌های علوم انسانی دارم و اطلاعاتم چندان قابل اعتماد نیست، اما تا اونجا که من خبر دارم گرفتن فاند برای اغلب رشته‌های علوم انسانی ساده نیست و ظاهرا فاند درش کمه، اما به طور خاص در مورد رشته روانشناسی نمی‌دونم. اطلاعاتی که من شنیده بودم بیشتر در مورد رشته‌های ادبیات، تاریخ، فلسفه و امثال این‌ها بود. شاید در مورد رشته روانشناسی وضعیت متفاوت باشه.
با اجازه ی بابک جان...
به نظرم بستگی به استادش داره...رشته هم مهمه...خوب معمولا می تونه تدریس هم باشه توش که فاند میشه یه جورایی و هم تجربه....

کلا در مورد رشته های انسانی عموما شنیدیم که فاند نداره یا کمه ولی در مورد حقوق مثلا بعضی جاها-مثلا در اروپا،سوئیس شنیدم که تا 1500 یورو هم میگیرن...

مراکز تحقیقاتی مرتبط هم تو اینجور رشته ها کم نیستن...
کلا فکر کنم امیدوار میشه بود : Tongue

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - AVA - 05-09-2011

(05-09-2011, 12:46 AM)soilman نوشته: با اجازه ی بابک جان...
به نظرم بستگی به استادش داره...رشته هم مهمه...خوب معمولا می تونه تدریس هم باشه توش که فاند میشه یه جورایی و هم تجربه....

کلا در مورد رشته های انسانی عموما شنیدیم که فاند نداره یا کمه ولی در مورد حقوق مثلا بعضی جاها-مثلا در اروپا،سوئیس شنیدم که تا 1500 یورو هم میگیرن...

مراکز تحقیقاتی مرتبط هم تو اینجور رشته ها کم نیستن...
کلا فکر کنم امیدوار میشه بود : Tongue

در مکاتباتی که من سال قبل بااساتید داشتم در یک مورد جواب شنیدم که پذیرش دانشجویان اینتر نشنال برای اونها خیلی پر هزینه هست و ترجیح میدن که برای کاهش هزینه ها دانشجوی native بگیرن. حالا من نمی دونم چقدر میشه این دیدگاه رو تعمیم داد؟

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 05-09-2011

هزینه دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های امریکا همیشه بیشتر از دانشجوهای بومی نیست و فقط در بعضی از دانشگاه‌ها این هزینه متفاوته. اغلب دانشگاه‌های دولتی و ایالتی شهریه‌های به مراتب پایین‌تری برای دانشجویان بومی دارند ولی بسیاری از دانشگاه‌های خصوصی تفاوت مهمی در شهریه‌ها ندارند و در نتیجه دانشجوی خارجی پرهزینه‌تر نخواهد بود. این رو هم اضافه کنم که بسیاری از دانشگاه‌های خوب امریکا خصوصی هستند و در نتیجه مساله‌ای که این استاد به شما گفته قابل تعمیم به همه دانشگاه‌ها نیست.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - soilman - 05-09-2011

(04-09-2011, 05:44 PM)ice نوشته: درود
من کارشناسی و ارشدم در رشته زیست رو دانشگاه سراسری با معدل بالای 17 گرفتم. یک مقاله چاپ شده، یک پوستر و دو مقاله تحت بررسی دارم. نمره آیلتس رو هم 8.5 آوردم (هنوز GRE ندادم). با توجه به اینکه گفتید برای دانشگاه هایی اپلای کنم که به نظرم امکان پذیرش بیشتری دارند، به نظرتون برای چه دانشگاه هایی در امریکا در صورت جواب نگرفتن استاد اپلای کنم (از نظر رتبه و ...) تا باز شانس پذیرش داشته باشم؟
سپاس
درود
من هم با بابک جان موافقم Smile
به نظرم شما جی ار ای خوب بیارید به احتمال زیاد چند تا از دانشگاه های تاپ 35 رو می تونید بیارید....البته نزدیک بودن ریسرچ اینترست هاتون با اساتید خیلی مهمه....التبه بیولوژی خوبیش اینه که حوزه ی کاری بزرگی رو شامل میشه و استاد هم من زیاد دیدم و محدود نیست و حتی دپارتمان هایی دیدم که بالای 70% افراد اون دپارتمان پرفسور هستند...
همانطور که خودتون بهش واقفید می تونید اگر سقف رو 10 مثلا بگذاریم 3 انتخاب تاپ و به همین تریب خوب و سپس متوسط بگذارید...من به جای شما باشم سعی می کنم هر جور شده از استانفورد پذیرش بگیرم چون واقعا فکر کنم مرکز بیولوژی،میکروبیولوژی و ژنتیک و رشته های مشابه در آمریکا باشه....

پیروز باشید Rolleyes

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - saeed - 15-09-2011

سلامب بابک جان
رشته مهندسی عمران/ لیسانس آزاد معدل13.5/ فوق دولتی شیراز معدل 14/8
نمره زبان 90
مقاله 2 عدد ساینس دایرکت/ 4 تا کنفرانس بین المللی
gre 1200
امکان فاند دارم و از کجا

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Babak - 15-09-2011

سلام سعید جان
شرایط شما بد نیست. از نظر مقاله شرایط شما بسیار خوبه، اما از نظر معدل چندان تعریفی نداره. نمرات زبان و GRE شما هم معمولیه، نه خیلی فوق‌العاده است و نه پایینه. به همین خاطر من فکر می‌کنم شما امکان پذیرش رو در مجموع دارید، ولی نه از دانشگاه‌های خیلی تاپ. احتمالا بتونید از دانشگاه‌های بین رنک حدود ۵۰ تا ۲۰۰ پذیرش بگیرید و امیدوارم که فاند هم بتونید دریافت کنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Rfdesign - 15-09-2011

سلام دوستانرشته مهندسی برق-مخابرات/گرایش میدان امواج
معدل کارشناسی 13
معدل ارشد 15-16 (هنوز دفاع نکردم)
مدرک زبان ندارم
مقاله ندارم
از سه استاد می تونم توصیه نامه بگیرم
برای PHD پذیرش می خوام/از دانشگاههای 50-200 آمریکا/فاند حتما می خوام داشته باشم که دغدغه ی مالی دیگه نداشته باشم وهمه ی تمرکزم روی درس باشه

خب معدلم رو که دیگه نمیشه عوض کرد اما
کارهایی که باید روی اونها تلاش کنم و بسازمشون چه کارهایی هستند؟
اگه همه ی تلاشم رو برای مدرک زبان، GRE و مقاله بکنم و همه ی اینها برای اردیبهشت ماه سال آینده (91) آماده بشه آیا برای سال آینده می تونم شروع به تحصیل بکنم؟
به نظر شما حداقل زمانی که میتونم شروع به تحصیل بکنم چه تاریخیه، باتوجه به شرایطم؟
مرسی