آکادمیا کافه
مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: توصیه نامه (Recommendation Letter) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-Recommendation-Letter)
+---- موضوع: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها (/Thread-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - saaaaam - 01-12-2014

(01-12-2014, 03:10 PM)'asrainman' نوشته: با سلام.
آيا اساتيد دانشگاه آزاد هم ميتوانند توصيه نامه بدهند؟

سلام
بله دوست خوب بشرطی که ایمیل اکادمیک داشته بلشند

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - bahiman - 01-12-2014

با سلام.دوتا سوال داشتم:
1) اساتیدی که توصیه نامه رو میدن حتما باید استاد تمام باشند؟دانشیار یا استادیار مشکلی داره؟شنیدم حتما یکیشون باید استاد باشه؟
2) اینکه استادی که توصیه نامه رو میده اینجا مدرک گرفته یا اون طرف،تاثیری در پروسه پذیرش داره؟ 

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - blur - 01-12-2014

(01-12-2014, 06:27 PM)'bahiman' نوشته: با سلام.دوتا سوال داشتم:
1) اساتیدی که توصیه نامه رو میدن حتما باید استاد تمام باشند؟دانشیار یا استادیار مشکلی داره؟شنیدم حتما یکیشون باید استاد باشه؟
2) اینکه استادی که توصیه نامه رو میده اینجا مدرک گرفته یا اون طرف،تاثیری در پروسه پذیرش داره؟ 

1) خیر. چنین لزومی وجود نداره. خب استاد تمام باشن عنوان بهتریه ولی بایدی وجود نداره.
2) تنها زمانی تو پروسه پذیرش تاثیر زیادی میتونه داشته باشه که در سطح بین المللی شناخته شده باشن. این معیار سنجش بهتریه.

[برش] انصراف دکترا در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور - fatima204 - 20-07-2015

دوستان یه سوال من لیسانسم آزاد بوده الانم دانشجوی دکترام و استاد دکتری میدونه دنبال کارای اپلایم و حسابی از دستم عصبانیه
اما من تصمیمو گرفتم هر چند دیر
یه سوال دارم و متاسفانه استاد ارشدم هم ایران نیست که ازش ریکام بگیرم و از قضا دوست استاد دکتری بندست
حالا من اگه نمرات خوبی در سه امتحان بگیرم
آیا با ریکام اساتید آزاد میشه پذیرش گرفت
و اینکه منو ترس گرفته که نکنه این دانشجوی دکتری بودنم دردسر بشه
البته من در دوران دکتری هیچ مقاله ای چاپ نکردم و در صورت سرج هیچ عنوانی از من تویه نت به عنوان دانشجوی دکتری نمیاد با این حال ممکنه مشکلی پیش بیاد برام
و اینو بگم شدیدا و شدیدا بر تصمیمم مصر هستم.
ممنون

RE: انصراف دکترا در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور - amirhossein.gh - 21-07-2015

(20-07-2015, 10:15 PM)fatima204 نوشته: دوستان یه سوال من لیسانسم آزاد بوده الانم دانشجوی دکترام و استاد دکتری میدونه دنبال کارای اپلایم و حسابی از دستم عصبانیه
یه سوال دارم و متاسفانه استاد ارشدم هم ایران نیست که ازش ریکام بگیرم و از قضا دوست استاد دکتری بندست
البته من در دوران دکتری هیچ مقاله ای چاپ نکردم و در صورت سرج هیچ عنوانی از من تویه نت به عنوان دانشجوی دکتری نمیاد با این حال ممکنه مشکلی پیش بیاد برام
ممنون

سلام 

اگه نمراتتون خوب باشه ریکام زیاد مهم نیست ... به نظر من بیشتر رو نمرات زبان کار کنید
اساتید خارجی ، اساتید ایرانی رو اصلا نمیشناسن و همچنین با دانشگاههای ایران زیاد آشنا نیستند
شما اگه تصمیم محکمی دارین، برید جلو و به هدفتون برسید!

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - nasim1234 - 29-07-2015

(21-07-2015, 09:51 AM)amirhossein.gh نوشته: سلام 

اگه نمراتتون خوب باشه ریکام زیاد مهم نیست ... به نظر من بیشتر رو نمرات زبان کار کنید
اساتید خارجی ، اساتید ایرانی رو اصلا نمیشناسن و همچنین با دانشگاههای ایران زیاد آشنا نیستند
شما اگه تصمیم محکمی دارین، برید جلو و به هدفتون برسید!

من با ایشون موافق نیستم. اینکه شما بگی دانشجوی دکترا هستی و بعد بخوای ریکام ها رو از دوره لیسانس بفرستی کاملا نقطه ضعف محسوب میشه. یکی از چند کاربرد ریکام اینه که بدونن شما در دوره ارشد فرضا کار تحقیقاتی کردی حالا حتی اگه مقاله هم ندادی ولی در حال ریسرچ بودی. ریکام های دوره لیسانس یا ریکام نمره اگه ریکام ریسرچ نباشه و بابت نمره و اینها داده بشه بسیار کم ارزش هست.
به نظر من با استاد ارشدتون حداقل مکاتبه کنین برای ریکام.

اگر با فرضی که گفتن بریم جلو (اینکه اساتید ایران رو نمیشناسن) که کلا باید قید ریکام رو زد. در حالی که ریکام ها مهم هستن و متنشون هم به دقت خونده میشه. بقیه افرادی که از سراسر دنیا اپلای میکنن هم ریکام دارن و اساتید اونها هم شناخته شده نیست!
البته اگر دانشجویی بقیه شرایطش خیلی بد باشه ممکنه اصلا به ریکام ها نگاه نشه. اما برای اغلب دانشگاه های خوب ریکام مهم هست.

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - mtba - 15-02-2016

دوستان سلام،
واسه ریکام به مشکل برخوردم. تو ارشد فقط دو تا استاد داشتم که ریکامشون اوکی هست و هیچ مشکلی نداره. فقط واسه سومی چون چاره ای نداشتم رجوع کردم به یکی از اساتید دوره لیسانس. متاسفانه ایشون بعد از سابمیت کردن ریکام واسه یکی دو دانشگاه دیگه جواب تلفن هم نمیدن! و اینکه ددلاین ها هم خیلی نزدیکه.
الان فقط دو گزینه مونده که هر دو تاشونم از دوستام هستند (ولی خب آکادمیک)
اولی، رشتشون متفاوته (من فیزیک و ایشون ریاضی)، دکتراشون تموم شده و الان به صورت حق التدریسی تو یه دانشگاه دیگه مشغول کار (ولی ایمیل دانشگاه لیسانس که مشترک بوده رو داره)، فقط یه چند وقت ازش در مورد کد نویسی پروژه مستر کمک خواستم.
دومی، هم کلاسی در دوره لیسانس، اواخر دکتری
هر دو تاشون بک گراند قوی دارن و در ضمن به غیر از این دو دیگه گزینه ای ندارم
چی کار کنم؟؟؟؟؟!!!!!!
ممنون

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - Matinking - 16-02-2016

(15-02-2016, 09:20 PM)mtba نوشته: دوستان سلام،
واسه ریکام به مشکل برخوردم. تو ارشد فقط دو تا استاد داشتم که ریکامشون اوکی هست و هیچ مشکلی نداره. فقط واسه سومی چون چاره ای نداشتم رجوع کردم به یکی از اساتید دوره لیسانس. متاسفانه ایشون بعد از سابمیت کردن ریکام واسه یکی دو دانشگاه دیگه جواب تلفن هم نمیدن! و اینکه ددلاین ها هم خیلی نزدیکه.
الان فقط دو گزینه مونده که هر دو تاشونم از دوستام هستند (ولی خب آکادمیک)
اولی، رشتشون متفاوته (من فیزیک و ایشون ریاضی)، دکتراشون تموم شده و الان به صورت حق التدریسی تو یه دانشگاه دیگه مشغول کار (ولی ایمیل دانشگاه لیسانس که مشترک بوده رو داره)، فقط یه چند وقت ازش در مورد کد نویسی پروژه مستر کمک خواستم.
دومی، هم کلاسی در دوره لیسانس، اواخر دکتری
هر دو تاشون بک گراند قوی دارن و در ضمن به غیر از این دو دیگه گزینه ای ندارم
چی کار کنم؟؟؟؟؟!!!!!!
ممنون

سلام

راه حل اول: LoR سوم رو professional ارائه کنید... اگر gap داشته ید هم ثابت می کنه فرد متخصصی هستید و هم biased LoR ارائه نکردید...

راه حل دوم: از دوست اولتون کمک بگیرید... و خیلی دقیق نقضی در ارتباط علمی بین خودتون تصویر کنید... مثلا اگر مقاله ای دادید، می تونید بگید که تحلیل های ریاضی سنگینی که در فلان مقاله فیزیک انجان دادید اباز مباحثات و همکاری های اینه فرد به نتیجه رسیده... بدون موارد این چنینی شاید خیلی روی چنین LoR حساب نشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - iman7 - 17-02-2016

(29-07-2015, 12:53 AM)nasim1234 نوشته: من با ایشون موافق نیستم. اینکه شما بگی دانشجوی دکترا هستی و بعد بخوای ریکام ها رو از دوره لیسانس بفرستی کاملا نقطه ضعف محسوب میشه. یکی از چند کاربرد ریکام اینه که بدونن شما در دوره ارشد فرضا کار تحقیقاتی کردی حالا حتی اگه مقاله هم ندادی ولی در حال ریسرچ بودی. ریکام های دوره لیسانس یا ریکام نمره اگه ریکام ریسرچ نباشه و بابت نمره و اینها داده بشه بسیار کم ارزش هست.
به نظر من با استاد ارشدتون حداقل مکاتبه کنین برای ریکام.

اگر با فرضی که گفتن بریم جلو (اینکه اساتید ایران رو نمیشناسن) که کلا باید قید ریکام رو زد. در حالی که ریکام ها مهم هستن و متنشون هم به دقت خونده میشه. بقیه افرادی که از سراسر دنیا اپلای میکنن هم ریکام دارن و اساتید اونها هم شناخته شده نیست!
البته اگر دانشجویی بقیه شرایطش خیلی بد باشه ممکنه اصلا به ریکام ها نگاه نشه. اما برای اغلب دانشگاه های خوب ریکام مهم هست.

با اجازه من فقط در مورد اهمیت ریکام یه حاشیه بزنم:
من فکر می کنم این مساله هم به سیاست و اعتبار دانشگاه بستگی داره. مسلما تو دانشگاه های عالی اهمیتش خیلی زیاده. مثلا تو کرنل که شما هستید کاملا قابل درکه که ریکام استادخود اونجا چه تاثیر خوبی داره یا مثلا چون افراد زیادی با معدل و نمرات ازمون خوب برای انتخاب هست اینکه تو ریکام دلیل شاخص بودن شما رو چی نوشتن تاثیر گذاره.
اما تو دانشگاه های پایین تر "ممکنه" حساسیتی نباشه. خود من Texas Arlington اپلی کردم و قبل ازکامل شدن ریکام ها ایمیل زدن شما پذیرفته شدید فقط ریکام هاتون رو تکمیل کنید!

RE: [برش] انصراف دکترا در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور - iman7 - 17-02-2016

(20-07-2015, 10:15 PM)fatima204 نوشته: دوستان یه سوال من لیسانسم آزاد بوده الانم دانشجوی دکترام و استاد دکتری میدونه دنبال کارای اپلایم و حسابی از دستم عصبانیه
ممنون

دانشجوی دکترا رو نباید عنوان کنید. البته شاید برای پذیرش دانشگاه مشکلی پیش نیاد ولی برای ویزا به مشکل می خورید.