آکادمیا کافه
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ (/Thread-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D9%88-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟ - Star7 - 01-05-2013

سلام.....
پذیرش دکترا در Systems Engineering with fellowship award from Boston University دارم، سربازی نداشتم به واسطه دختر بودن و اینکه مجردم!...مم...دیگه اگه اطلاعاتی لازمه بگم نمی دونم....

تنها گزینه های وقتیم آنکارا ۳۱ جولای هست. و در می، دوبی و قبرس....
همه جا ایمیل زدم و هیچ جا وقت فوری بهم نداد....

دیگه اینکه یکی دو نفر از دانشجوهای همین رشته بهم گفتند رشته حساسه و امکان سینگل هست. حالا استاد جان رو واداشتم واسم نامه بنویسه و بگه من در زمینه صلح آمیز Healthcare قراره کار کنم....دیگه اینکه خواهرم هم گرین کارد داره از طریق شوهرش البته ساکن تهرانه و داره طرح می گذرونه...

ممنون می شم اگه راهنماییم کنید...به میزان زیاد....
دل و دماغ نداریم. وقت سفارت نداریم....بله.....

RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟ - MaMi - 10-05-2013

(01-05-2013, 01:08 AM)'Star7' نوشته: سلام.....
پذیرش دکترا در Systems Engineering with fellowship award from Boston University دارم، سربازی نداشتم به واسطه دختر بودن و اینکه مجردم!...مم...دیگه اگه اطلاعاتی لازمه بگم نمی دونم....
تنها گزینه های وقتیم آنکارا ۳۱ جولای هست. و در می، دوبی و قبرس....
همه جا ایمیل زدم و هیچ جا وقت فوری بهم نداد....
دیگه اینکه یکی دو نفر از دانشجوهای همین رشته بهم گفتند رشته حساسه و امکان سینگل هست. حالا استاد جان رو واداشتم واسم نامه بنویسه و بگه من در زمینه صلح آمیز Healthcare قراره کار کنم....دیگه اینکه خواهرم هم گرین کارد داره از طریق شوهرش البته ساکن تهرانه و داره طرح می گذرونه...
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید...به میزان زیاد....
دل و دماغ نداریم. وقت سفارت نداریم....بله.....

دوست من، با توجه به اینکه سفارت ایروان، باکو، عشق آباد و آنکارا، همونجور که خودتون هم اشاره کردید، وقت ندارند، از طرفی دیگه از اونجا که استاد برای شما Research Plan در مورد صلح آمیز بودن زمینه کاری تون نوشته و سربازی هم نداشتید، بین دو سفارتی که نام بردید (دبی و نیکوزیا)، با توجه به چند ماه باقی مونده تا شروع کلاس ها و هزینه های احتمالی بیشتر سفر به نیکوزیا، بنظرم سفارت دبی، گزینه مناسب تری میتونه برای شما باشه.

RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟ - Omidhamooni - 29-08-2013

سلام دوستان
میخواستم بدونم در حال حاضر بهترین سفارتخونه(آمریکا) برای اخذ ویزای دانشجویی کدام هست.
من اسکالرشیپ گرفتم (MFA-Graphic Design) اما نمره زبانم حد نصابو نیوورده. ولی تو فرم I-20 زده که برام کلاس ESL میزارن.
اما خودم باز میخوام امتحان بدم که نمره حدنصاب رو بیارم قبل از رفتن. با این شرایط بهترین سفارت کدوم میتونه باشه.
در ضمن من برای Winter /january 2014 باید اونجا باشم.
ممنون میشم از کمکتون.

RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟ - MaMi - 29-08-2013

(29-08-2013, 07:41 PM)'Omidhamooni' نوشته: سلام دوستان
میخواستم بدونم در حال حاضر بهترین سفارتخونه(آمریکا) برای اخذ ویزای دانشجویی کدام هست.
من اسکالرشیپ گرفتم (MFA-Graphic Design) اما نمره زبانم حد نصابو نیوورده. ولی تو فرم I-20 زده که برام کلاس ESL میزارن.
اما خودم باز میخوام امتحان بدم که نمره حدنصاب رو بیارم قبل از رفتن. با این شرایط بهترین سفارت کدوم میتونه باشه.
در ضمن من برای Winter /january 2014 باید اونجا باشم.
ممنون میشم از کمکتون.

دوست من، اینکه کدوم سفارت دقیقا بهترین سفارت هست، موضوعی است که واقعا نمیشه به ظور دقیق جواب داد، چون بعضی سفارت ها در سال یا ماه های گذشته روند خوبی داشتند ولی امسال مقداری تغییر رویه دادند. بنظرم اگر برای شما امکان داره، نمره حد نصاب زبان رو بیارید و با I-20 جدید برای مصاحبه اقدام کنید چون معمولا سفارت های سیاست دوستانه ای نسبت به دوره های ESL ندارند، ولی اگر با این شرایط خواستید اقدام کنید، بنظرم سفارت امریکا در آنکارا (علیرغم بعضی از موارد) نسبت به سایر سفارت های تصمیم های عاقلانه تری (!) اتخاذ میکنه (توجه داشته باشید که این صرفا یک پیشنهاد بر اساس شنیده های شخصی از دوستان و مراجعه کنندگان به این سفارت است).

RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟ - mohamad0014 - 08-12-2013

برای بچه های بازگشنی بهتره از همون سفارتی که قبلا ویزا گرفتن اقدام کنن یا سفارتشونو عوض  کنن؟

RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟ - mahyarelc - 08-12-2013

(08-12-2013, 08:13 AM)'mohamad0014' نوشته: برای بچه های بازگشنی بهتره از همون سفارتی که قبلا ویزا گرفتن اقدام کنن یا سفارتشونو عوض  کنن؟

تا اونجا که من اطلاع دارم خیلی ارتباطی نداره که سفارت قبلی باشه یا نه، مثل گرفتن وقت سفارت در دفعه اول باید دید کدوم سفارت بهتر و سریع تر ویزا میده به بچه های برگشتی
مثلاقبلا کانادا خوب میداد ویزا، من از یکی دو نفر  حدود 2 ماه پیش شنیده بودم ترکمنستان هم بد نیست الان
امیدوارم بقیه دوستان اطلاعات بیشتری داشته باشن

RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟ - nasim1234 - 31-01-2014

سلام
نامزد من پذیرش با فاند (TA) از دانشگاه کورنل در رشته شیمی (بیو) دارن
میخوان ویزای f1 بگیرن و من f2
به نظر شما کدوم سفارت بهتره؟
ضمنا اینکه من از دانشگاه شریف لیسانس گرفتم و اینکه تاریخ عقدمون احتمالا ۱-۲ ماه قبل از روز مصاحبه سفارت هست موردی ایجاد نمیکنه؟ شک نمی کنن؟ 
ممنون بابت جوابهاتون

RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟ - M1KE - 01-02-2014

از جزئیات اینکه شرایط رشته شما در حال حاضر در سفارت های مختلف آمریکا چطور هست اطلاعی ندارم ولی به طور سنتی به نظر میرسه در سفارت آنکارا به طور متوسط شانس بیشتری برای گرفتن ویزا وجود داشته باشه. البته این دیدگاه باعث شده این سفارت در سالیان اخیر متقاضیان زیادی در مقایسه با بقیه سفارت های آمریکا داشته باشه و زمان های کلیرنس اون در سال های اخیر خیلی طولانی شده و گاه بین 3 تا 6 ماه (و بلکه بیشتر) ممکنه طول بکشه و کل برنامه ها و زندگی فرد رو برای مدت طولانی تحت تاثیر قرار بده. به نظر من ایروان از این نظر در درجه دوم قرار داره. سفارت دوبی هم به نظر می رسه زودتر از آنکارا و ارمنستان به درخواست ها رسیدگی می کنه ولی میزان رد کردن های اون هم به نسبت بالاتر هست و شاید جنبه مثبت اون این باشه که تکلیف فرد رو زودتر مشخص می کنند.

من خیلی پیگیر روند دیگر سفارت ها آمریکا نبودم ولی از شنیده ها اینطور برداشت میشه کرد که در مقایسه با آنکارا، ایروان و دوبی که روند ثابت تری و مشخص تری دارند، روند اونها به طور مقطعی ممکنه بین خیلی خوب یا خیلی بد متغیر باشه و کمتر قابل پیش بینی هستند. در این زمینه دوستانی که خودشون با این سفارت ها از نزدیک سر و کار داشتند اطلاعات بهتری دارند. با این توضیحات انتخاب خود من به ترتیب آنکارا، ایروان و دوبی خواهد بود و تنها در صورتی سراغ سفارت های دیگه می رفتم که بدونم در مقطع زمانی کنونی، وضعیت بررسی درخواست های ویزا در اونها به چه شکل هست.

بعید می دونم ازدواج کردن شما تاثیر خاصی داشته باشه. به هر حال هر فردی در هر زمانی می تونه ازدواج کنه و بعد برای نفر دوم هم درخواست ویزا داده بشه. می تونید اشاره کنید که از قبل هم تصمیم به ازدواح داشتین منتهی دیگه وقتی دیدین دارید کشور رو ترک می کنید مجبور شدین که اون رو بیشتر از این به تعویق نیاندازید چون ممکن بوده دوباره فرصتش فراهم نشه.

RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟ - Torkan - 01-02-2014

(31-01-2014, 06:34 PM)'nasim1234' نوشته: سلام
نامزد من پذیرش با فاند (TA) از دانشگاه کورنل در رشته شیمی (بیو) دارن
میخوان ویزای f1 بگیرن و من f2
به نظر شما کدوم سفارت بهتره؟
ضمنا اینکه من از دانشگاه شریف لیسانس گرفتم و اینکه تاریخ عقدمون احتمالا ۱-۲ ماه قبل از روز مصاحبه سفارت هست موردی ایجاد نمیکنه؟ شک نمی کنن؟ 
ممنون بابت جوابهاتون

میون کلوم این رو اضافه کنم که سفارت عشق اباد هم وقت میده واسه بچه ها ولی بکم گیر این مساله عجیب و غریب SOCIAL TIE هستش که ممکنه کمی مشکل ایجاد کنه. یعنی خیلی از افراد رو قبل از اینکه با بند خاصی رد کنن همون 214 رو میزنن میگن برنمیگردی به مملکت.
ترتیبی که دوستمون گفتن خوبه فقط تو یه ماه اخیر بعد این به اصطلاح توافقات اخیر! کمی ایروان سرعت بخشیده به کلیرنس ولی بازم میشه گفت آنکارا به نسبت بهتر هستش به خصوص که دبی داد بچه ها رو از نظر بی نظمی در آورده.( خیلی اذیت کرده: شماره اعلام میکنه بعد میگه بیاین میری میبینی هنوز اماده نیست ویزا...سایت اپدیت میشه میری میبینی همینجوری اپدیت شده و ویزا اماده نیست...) البته نمیشه تعمیم داد ولی تو این چند ماه اخیر دبی بی نظمیش زیاد شده.
کلا آنکارا منطقی ترین هستش به خاطر همین جمله معروف زیر رو میگن:
آنکارا اگر فردی رو رد کنه به سختی میتونه از یه سفارت دیگه ویزا بگیره ولی برعکسش اصلا صادق نیست.
پ.ن: اینها همه بر پایه تجربیات افراد نوشته شده و اصلا نمیشه چیزی رو تضمین کرد ولی دید خوبی میده بهتون.
نکته مهم:
کلا اگر قرار باشه پرونده بره واشنگتن واسه ADMINISTRATIVE PROCESSING دیگه زیاد فرقی نمیشه گذاشت بین سفارت ها.
بااحترام

[برش] گرفتن وقت از سفارت امریکا در آنکارا در سال 2014 - Ebrahimi_Nik - 20-02-2014

سلام بچه ها
من دوره فرصت مطالعاتیم از 30 مارچ شروع میشه. هنوز فرم دی اس بیست نوزده هم به دستم نرسیده. اما سویس آی دی رو دارم و میتونم باهاش وقت بگیرم. خیلی استرس دارم نرسم، کسی میتونه راهنمایی کنه که کدوم کشور اقدام کنم واسه ویزا بهتره؟ با توجه به اینکه مثلیکه اول باید پول واریز کنی بعد وقتها رو میبینی نمیدونم اگه واسه سفارت آنکارا پول بریزم اصلا وقت خالی قبل شروع دوره ام میده یا نه. توروخدا یکی به دادم برسه!! کسی هست بگه آیا وقتای آنکارا تو ماه مارچ جا داره یا نه؟؟