آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-Ph-D)

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - m.arash - 19-11-2011

(19-11-2011, 03:29 AM)Zabihi نوشته: سلام

من می خوام واسه دکتری شیمی (پلیمر) اپلی کنم.

معدل:16.25 کارشناسی ارشد و 12.70 کارشناسی!!!!

مقاله ISI معتبر:7 تا

نمره زبان هم الان ندارم ولی تا IELTS 6 رو میارم

ممنون میشم کسی بهم بگه شانس پذیرش و فاندم چه قدره؟

و اصولا کدوم دانشگاه از کانادا (رنک نچندتن بالا) رو واسه کاره من بهتر می دونین؟

و اینکه کلا از کجا باید شروع کنم. یه کم سر در گم هستم. مخصوصا در مورد شانس گرفتن فاند با توجه به معدل پایین لیسانسم
درود

من یکم با رشته شما و شرایط پذیرشی برخی از دوستانم از کانادا آشنا هستم و فکر می کنم شما بتونید از دانشگاه های متوسط رو به بالا از کانادا پذیرش بگیرید ولی توجه به چند نکته اهمیت داره!
اصولا دانشگاه های کانادا و حتی اساتیدشون به معدل اهمیت زیادی می دند و معدل لیسانستون خیلی کمه و خوب بود اگر معدل بهتری در مقطع کارشناسی ارشد کسب می کردید خیلی بهتر می شد اما باز هم جای امید هست چون شما تعداد مقاله هاتون خوبه و می تونه کمکتون بکنه! هرچند IF مقاله هاتون تاثیر زیادی داره مخصوصا اینکه بچهای شیمی هم اخیرا فعال تر شدند و مقاله های بهتری ثبت می کنند و امیدوارم یکی دوتا مقاله با IF نسبتا خوب داشته باشید تا بتونید از طریق ارتباط با اساتید RA بگیرید! هرچند ممکنه یکم سخت باشه چون اصولا اساتید دانشگاه های آمریکا دنبال کسایی هستند که بتونند هم به عنوان TA و هم RA واسشون کار کنند! و به نظرم شاید شما بتونید به غیر از دانشگاه های رنک بالا کانادا TA هم بگیرید!
شما چون قصد دارید واسه دکتری اقدام کنید شانستون بالاتر می ره و اگر بگردید دنبال اساتیدی که در زمینه های کاریتون که مقاله هم دادید کار کردند و می کنند خیلی کمکتون می کنه! فقط اگر برای امسال می خواهید اقدام کنید کمی عجله کنید چون اساتید دارند دانشجو هایی رو که باشون در تماس هستند رو گزینش و تعدادی رو در نظر می گیرند تا بعد از پروسه پذیرش انتخابشون کنند.
من دانشگاه خاصی نمی تونم پیشنهاد کنم ولی شما از بین دانشگاه های متوسط و خوب کانادا اساتیدی رو پیدا کنید که به زمینه کاریتون نزدیک ترند و هر چه سریع تر ایمیل زدن رو شروع کنید:
از انجمن زیر برای گرفتن اطلاعات در زمینه تماس با استادان استفاده کنید:

کمک هزینه و تماس با استادان

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - bakhtiar - 27-11-2011

با سلام.

میخواستم برای دانشگاه کانادا پذیرش بگیرم. با توجه به اینکه مدارکم رو برای مهاجرت به کبک فرستادم. و بهمن سال پیش فایل نامبرم رو دریافت کردم. ولی متاسفانه هنوز دعوت به مصاحبه نشدم. به خاطر اوضاع سوریه.

معدل لیسانسم (مهندسی عمران-عمران) 15.63 از دانشگاه آزاد مشهد هست.ورودی 83 و فارغ التحصیل 87. ارشدم( گرایش سازه) 17 از دانشگاه بین اللمل چابهار.ورودی 87 فارغ التحصیل 90، که این مقطع از تحصیلم انگلیسی بوده. پایانامم هم به انگلیسی بوده. یه مدرک فرانسه دارم TEF AQ .یه مقاله که قبول شده تو کنگره ملی اصفهان. واسه ISI تو فکرم.امیدوارم بتونم به زودی انجامش بدم. مدرک زبان انگلیسی ندارم هنوز، ولی اگه امتحان بدم میتونم 6 یا 6.5 IELTS بگیرم.

نمیدونم چطور و از کجا شروع کنم. هر دانشگاهی از کانادا باشه مهم نیست.

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - m.arash - 27-11-2011

(27-11-2011, 01:01 PM)bakhtiar نوشته: با سلام.

میخواستم برای دانشگاه کانادا پذیرش بگیرم. با توجه به اینکه مدارکم رو برای مهاجرت به کبک فرستادم. و بهمن سال پیش فایل نامبرم رو دریافت کردم. ولی متاسفانه هنوز دعوت به مصاحبه نشدم. به خاطر اوضاع سوریه.

معدل لیسانسم (مهندسی عمران-عمران) 15.63 از دانشگاه آزاد مشهد هست.ورودی 83 و فارغ التحصیل 87. ارشدم( گرایش سازه) 17 از دانشگاه بین اللمل چابهار.ورودی 87 فارغ التحصیل 90، که این مقطع از تحصیلم انگلیسی بوده. پایانامم هم به انگلیسی بوده. یه مدرک فرانسه دارم TEF AQ .یه مقاله که قبول شده تو کنگره ملی اصفهان. واسه ISI تو فکرم.امیدوارم بتونم به زودی انجامش بدم. مدرک زبان انگلیسی ندارم هنوز، ولی اگه امتحان بدم میتونم 6 یا 6.5 IELTS بگیرم.

نمیدونم چطور و از کجا شروع کنم. هر دانشگاهی از کانادا باشه مهم نیست.
درود
با توجه به رزومه ای که ارائه دادید من فکر می کنم شما بهتره بیشتر انرژی خودتون برای دانشگاه های متوسط کانادا بگذارید و از دید من بهترین روش برای اینکه بتونید پذیرش بگیرید تنها ارتباط با اساتید هست و اینکه شما به دنبال اساتیدی بگردید که نقاط مشترکی در زمینه های علمی مخصوصا کارهایی که در فوق تون انجام دادید دارید. البته بهتره شما حتما به فکر مقاله ISI باشید چون اون ها خیلی بیشتر از این ها از یک دانشجوی فوق انتطار دارند و بهتره با گرفتن نمره خوب زبان (نمره 6.5 به بالا خیلی می تونه کمکتون بکنه) و یک مقاله خوب نقاط برجسته تری در رزومتون ایجاد کنید.

از نظر من بهترین راه برای شروع مطالعه وب سایت های دانشگاه های کاناداست و مخصوصا دانشگاه هایی که در منطقه فرانسوی زبان هستند شاید با وجود مدرک فرانستون برای شما بهتر باشه.
بهتره برای اینکه اطلاعاتی از نحوه تماس با استادان پیدا کنید به انجمن زیر برید ولی ابتدا لازمه که شما تعیین کنید برای چه زمانی می خوایید پذیرش بگیرید و متناسب با زمانی که تعیین می کنید شروع کنید با اساتید ارتباط بگیرید اگر بتونید تا اون زمان رزومتون رو هم قوی تر کنید خوب میشه.

موفق باشید.

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - mehdi_kh - 02-12-2011

سلام به همه عزیزان
لطفا منو هم راهنمایی کنید.مرسی دارین شدید
آیا با این شرایطی که من دارم امید به پذیرش داشته باشم:
1-لیسانس مهندسی مواد از دانشگاه دولتی شیراز با معدل 14/17
2-فوق لیسانس مهندسی مواد گرایش شناسایی وانتخاب مواد از دانشگاه باهنر کرمون با معدل 17/60
3-زمینه فعالیت توی کارشناسی ارشد نانوتکنولوژی
3-4تا مقاله داخلی
4-1مقالهISI چاپ شده در سال 2011 با impact factor:2.135 توی زمینه نانو تکنولوژی و مغناطیس
5-1 مقاله دیگه هم فرستادم واسه یه ژورنالی با impact factor:1.875که این مقاله هم revise خورده
6-یه چکیده هم فرستادم واسه یه کنفرانس تو هاوایی آمریکا که اونم به صورت پوستر پذیرفته شد( کنفرانس نانو تکنولوژی).
7-عضو ستاد نانو ریاست جمهوری (تونستم ازشون به خاطر پایان نامم و مقاله هام پولم بگیرم)
8-زبانم بدک نیست،دارم میخونم واسه تافل چون تا حالا امتحان ندادم
9-الانم بدبختانه سربازم ولی خوشبختانه چیزیش نمونده که تموم شه
10-مرسی دارین شدید

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - m.arash - 02-12-2011

(02-12-2011, 01:26 PM)mehdi_kh نوشته: سلام به همه عزیزان
لطفا منو هم راهنمایی کنید.مرسی دارین شدید
آیا با این شرایطی که من دارم امید به پذیرش داشته باشم:
1-لیسانس مهندسی مواد از دانشگاه دولتی شیراز با معدل 14/17
2-فوق لیسانس مهندسی مواد گرایش شناسایی وانتخاب مواد از دانشگاه باهنر کرمون با معدل 17/60
3-زمینه فعالیت توی کارشناسی ارشد نانوتکنولوژی
3-4تا مقاله داخلی
4-1مقالهISI چاپ شده در سال 2011 با impact factor:2.135 توی زمینه نانو تکنولوژی و مغناطیس
5-1 مقاله دیگه هم فرستادم واسه یه ژورنالی با impact factor:1.875که این مقاله هم revise خورده
6-یه چکیده هم فرستادم واسه یه کنفرانس تو هاوایی آمریکا که اونم به صورت پوستر پذیرفته شد( کنفرانس نانو تکنولوژی).
7-عضو ستاد نانو ریاست جمهوری (تونستم ازشون به خاطر پایان نامم و مقاله هام پولم بگیرم)
8-زبانم بدک نیست،دارم میخونم واسه تافل چون تا حالا امتحان ندادم
9-الانم بدبختانه سربازم ولی خوشبختانه چیزیش نمونده که تموم شه
10-مرسی دارین شدید
درود

بله شما شانس خوبی برای پذیرش دارید و اگر بتونید نمره آزمون زبان خوبی کسب کنید شانستون به مراتب بالاتر میره مخصوصا برای گرفتن فاند! اگر برای گرفتن پذیرش دانشگاه های کانادا بتونید با یک استاد ارتباط بگیرید مخصوصا دانشگاه هایی که رنک بالاتری دارند من می تونم به جرات بگم که شما به راحتی می تونید هم TA بگیرید و هم RA. فقط برای اینکه مطمئن بشید که با درصد بالایی می تونید از دانشگاه های کانادا پذیرش بگیرید فقط دانشگاه های رنک بالا در نظر نگیرید و حتما نگاهی هم به دانشگاه های متوسط داشته باشین. هر چند من فکر می کنم بتونید از دانشگاه هایی با رنک نسبتا خوب پذیرش با فاند بگیرید. شروع کنید اساتیدی رو پیدا کنید که زمینه کاریشون با زمینه کاری شما نزدیکه و با اون ها ارتباط برقرار کنید این طوری شانستون بالاتر میره.

موفق باشید.

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Pejman - 02-12-2011

من هم با آرش موافقم. به نظر من هم شانس خیلی خوبی برای دانشگاه های متوسط و خوب کانادا دارید. فقط روی یه موضوعی تاکید می کنم و اون اینه که حتماً سعی کنید با استادا مکاتبه کنید و قبل از اپلای نظر استادی رو جلب کرده باشید. کلاً تو کانادا این مساله خیلی حیاتیه. موفق باشید.

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Zabihi - 06-12-2011

سلام

من می خوام واسه دکتری (پلیمر) اپلی کنم.

نمره زبان هم الان ندارم ولی تا IELTS 6.5 رو میارم

و اصولا کدوم دانشگاه از کانادا رو واسه کاره من بهتر می دونین؟

و اینکه کلا از کجا باید شروع کنم. یه کم سر در گم هستم. مخصوصا در مورد
شانس گرفتن فاند با توجه به معدل پایین لیسانسم
و آیا دکتری توی کانادا حالت ریسرچری داره؟

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - AVA - 06-12-2011

(06-12-2011, 10:48 AM)Zabihi نوشته: سلام

من می خوام واسه دکتری (پلیمر) اپلی کنم.

نمره زبان هم الان ندارم ولی تا IELTS 6.5 رو میارم

و اصولا کدوم دانشگاه از کانادا رو واسه کاره من بهتر می دونین؟

و اینکه کلا از کجا باید شروع کنم. یه کم سر در گم هستم. مخصوصا در مورد
شانس گرفتن فاند با توجه به معدل پایین لیسانسم
و آیا دکتری توی کانادا حالت ریسرچری داره؟
دوست عزیز
دانشگاههای کانادا مثل آمریکا در مقطع دکتری Course Work هستند. اگه دوست داری برنامه دکتری research - oriented انتخاب کنی بهتره به وب سایتهای دانشگاهای استرالیا یا اروپا سر بزنی. منظور شما از مقا له ISI معتبر اینه که published شده یا acceptance اونها رو گرفتی؟. خوب این که خیلی خوبه البته به شرطی که اسم شما در این مقالات جزو نفرات آخر نباشه.
اگه وقت بیشتری برای مطالعه زبان بذاری بهتره چون اگه بخوای از یه دانشگاه خوب پذیرش بگیری حد اقل باید نمره آیلتس 7 داشته باشی. البته دانشگاههای high rank کانادا برای اکثر رشته ها نمره GRE هم می خوان که شما ننوشتی این نمره رو داری یا نه. تا نمره زبان مشخص نشه تخمین احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاهها سخته

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - abbasloo - 04-01-2012

با سلام
دیپلم ریاضی 13.5
لیسانس مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور 13.73
فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد همدان 17.03
دو مقاله ISI
دو مقاله علمی پژوهشی داخل
IELTS 7
GMAT 650
سه سال سابقه کار مدیریت
آیا به نظر دوستان عزیز شانس بورسیه کامل دکتری مدیریت بازاریابی از دانشگاههای کانادا را دارم. از توجهتون ممنونم.

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - m.arash - 04-01-2012

(04-01-2012, 05:04 PM)abbasloo نوشته: با سلام
دیپلم ریاضی 13.5
لیسانس مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور 13.73
فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد همدان 17.03
دو مقاله ISI
دو مقاله علمی پژوهشی داخل
IELTS 7
GMAT 650
سه سال سابقه کار مدیریت
آیا به نظر دوستان عزیز شانس بورسیه کامل دکتری مدیریت بازاریابی از دانشگاههای کانادا را دارم. از توجهتون ممنونم.
سلام

با توجه به رزومه ای که ارائه کردید و همچنین نوع گرایشتون که در خود کانادا رقابت برای چنین رشته هایی بالاست و حتی به دلیل پتانسیل بالایی که صنعت و اقتصاد کانادا داره دانشجویانی از آمریکا و اروپا برای ورود به بازار کار بهتر که نسبت به آمریکا از رقابت پایین تری هم برخوردار هست ترجیح می دند در این گرایش در چنین کشوری تخصص خودشون رو بگیرند, کار کمی مشکل هست.
به نظر من بهتره روی دانشگاه های تاپ کانادا در این رشته سرمایه گذاری چندانی نداشته باشید که گرفتن بورس برای چنین رشته هایی با توجه به رقابت شدیدی که بین متقاضیان با تجربه های وسیع تر در زمینه های مربوطه دارند مشکل هست. و اغلب متقاضیان که از طریق شرکت ها و موسسات مختلف و حتی سرمایه شخصی حاضر به پوشش هزینه های خودشون هستند کار رو کمی مشکل می کنه. به هر حال اگر تلاشتون رو بکنید, می تونید امیدوار باشید مخصوصا برای دانشگاه های متوسط.

دوستان دیگه شاید بتونند جزئی تر کمکتون بکنند.

موفق باشید.