آکادمیا کافه
مشکل در لود صفحات فروم - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: راهنما و قوانین استفاده از انجمن (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86)
+--- موضوع: مشکل در لود صفحات فروم (/Thread-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D9%85)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: مشکل در لود صفحات فروم - Zari - 26-07-2011

بابک جان من هم در محل کارم زمانی که با اینترنت اکسپلورر فروم رو باز میکنم این مشکل دیده میشه. این مشکل زمانی هست که وارد پیجهای مختلف فروم میشم (بجز پیج اول) و با رفرش کردن هم از بین میره. با سایر براوزرها این مشکل وجود نداره.
مشخصات سیستم من در شرکت: ویندوز سون. هارد ۵۰۰ (بقیه مشخصاتشو نمیدونم)
ممنون

RE: مشکل در لود صفحات فروم - Babak - 26-07-2011

بله، قسمتی از مشکل مربوط به اینترنت اکسپلورر هست که نباید این خطاها رو به صورت یک پنجره جدید نشون بده. این خطاها مشکلی در کار مرورگر ایجاد نمی‌کنه، اما دلیل این که این خطاها به وجود میاد کدهای سایته. من بررسی می‌کنم ببینم می‌تونم پیداشون کنم و حتما اصلاح خواهم کرد.

RE: مشکل در لود صفحات فروم - Babak - 27-07-2011

راستش بعد از برطرف شدن مشکلات قبلی، دیگه این پیام‌های خطا به من نشون داده نمی‌شه. من همین الان با IE9 امتحان کردم و ۱۰-۱۵ دقیقه هر جایی که به ذهنم رسید رو کلیک کردم ولی این مشکل رو ندیدم. شما اگر ممکنه یک بار cache مرورگر رو خالی کنید و مجدد امتحان کنید و اگر باز این اشکال رو می‌بینید لطفا دقیقا محلی این خطا اتفاق می‌افته رو بگید تا بررسی کنم.

RE: مشکل در لود صفحات فروم - Pejman - 10-12-2011

بابک جان بعضی مواقع در یکی دو روز اخیر لود صفحات برای من خیلی طول می کشه. در حالت عادی خیلی خوبه، اما یهو یه وقتایی بد می شه و تو وقتایی که بد می شه باید چند بار صفحه رو Reload کنم تا باز بشه. با فایر فاکس، اینتراکسپلورر و کروم امتحان کردم.
برای اطمینان از اینکه مشکل از طرف کامپیوتر من نیست، همون لحظه صفحات دیگه ای از سایت های دیگه باز می کنم و همگی بدون مشکل باز می شند.

RE: مشکل در لود صفحات فروم - AVA - 10-12-2011

(10-12-2011, 01:07 AM)Pejman نوشته: بابک جان بعضی مواقع در یکی دو روز اخیر لود صفحات برای من خیلی طول می کشه. در حالت عادی خیلی خوبه، اما یهو یه وقتایی بد می شه و تو وقتایی که بد می شه باید چند بار صفحه رو Reload کنم تا باز بشه. با فایر فاکس، اینتراکسپلورر و کروم امتحان کردم.
برای اطمینان از اینکه مشکل از طرف کامپیوتر من نیست، همون لحظه صفحات دیگه ای از سایت های دیگه باز می کنم و همگی بدون مشکل باز می شند.

برای منم این مشکل در این چند روز وجود داشت ولی تا حالا فکر میکردم به خاطر پایین اومدن سرعت اینترنت باشه

RE: مشکل در لود صفحات فروم - amirhossein.gh - 10-12-2011

منم بگم از قافله عقب نیفتم!
منم برام پیش اومده لود صفحات طول میشکه و یه دفعه بعد از مدتی باز میکنه
منم فک میکردم برای پایین آوردن سرعت اینترنت توسط شرکت مخابرات عزیز است!

RE: مشکل در لود صفحات فروم - Babak - 13-12-2011

عجیبه و من حتما بررسی می‌کنم. اتفاقا در حدود یک هفته پیش سرور سایت ارتقا پیدا کرد و اگر سرعت بهتر نشده حداقل نباید بدتر هم می‌شد. در حال حاضر که از ایران سرعت صفحات خوب به نظر می‌رسه، ولی باز در ساعت‌های مختلف بررسی می‌کنم.

RE: مشکل در لود صفحات فروم - Babak - 01-04-2012

متاسفانه بعد از به‌روزسازی نرم‌افزارهای سرور حدود ساعت ۸:۳۰ صبح به وقت تهران اختلالاتی در سیستم نرم‌افزاری دیتابیس سایت به وجود اومد که باعث شد سایت از دسترس خارج بشه و بازیابی اطلاعات و برگردوندن سرور تا ساعت حدود ۴ بعد از ظهر به طول انجامید. بعد از بازیابی اطلاعات، پست‌های اخیر در سایت وجود نداشت، ولی این اطلاعات هم از فایل‌های پشتیبان بازیابی شدند و در حال حاضر سرور به طور کامل بازیابی شده و قابل استفاده است.
از مشکلاتی که احتمالا برای شما پیش اومد عذرخواهی می‌کنم و امیدوارم که دیگه شاهد مشکلات این چنینی نباشیم.

RE: مشکل در لود صفحات فروم - mohamad0014 - 01-04-2012

یه سوال جدا از این مسایل و برای اطلاعات خودم داشتم بابک حان

نرم اقزارهای یک سرور چند مدت یه باز به روز رسانی می شه و اگه به فرض به روز رسانی نشه، چه اتقافی می افتند؟

ممنون

RE: مشکل در لود صفحات فروم - Babak - 01-04-2012

من معمولا هر دو، سه هفته یک بار نرم‌افزارها رو به‌روز می‌کنم. بیشتر به‌روزسازی‌های نرم‌افزارها سرور امنیتی هستند و اگر نرم‌افزارها به‌روزسازی نشه، احتمال هک شدن سایت بالاتر می‌ره.