آکادمیا کافه
کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: ترجمه مدارک (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9)
+---- موضوع: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ (/Thread-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - lavender - 26-03-2013

دارلترجمه ی رسمی داریان

اینجا هم کارشون خیلی خوب و سریعه. قیمتش هم مناسبه.

تهران- فلکه دوم صادقیه- ضلع شمال غرب میدان- مجتمع صادقیه- زیر همکف- واحد 19
تلفن: 44061411

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - asalak - 23-06-2013

سلام به همه دوستان
یه سوالی! مگه همه مخاطبهای این سایت تهران زندگی میکنن که هرچی ادرس هست مال تهرانه؟!
من ادرس دارالترجمه خوب با قیمت مناسب تو اصفهان میخوام ، کسی میتونه کمکم کنه؟؟

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - javad1200 - 25-06-2013

(23-06-2013, 02:50 AM)'asalak' نوشته: سلام به همه دوستان
یه سوالی! مگه همه مخاطبهای این سایت تهران زندگی میکنن که هرچی ادرس هست مال تهرانه؟!
من ادرس دارالترجمه خوب با قیمت مناسب تو اصفهان میخوام ، کسی میتونه کمکم کنه؟؟

سلام. من اصفهان هستم..من از دارالترجمه خداوردیان استفاده کردم..خ نیکبخت..روبرو دادگستری..ساختمان ماکان..انصافش خوبه بنظرم.03116633651

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - Glee - 02-04-2014

من از تموم دارالترجمه های تبریز پرس و جو کردم. و بهترین مورد دارالترجمه سهند (خانم فاطمه ابراهیمی) بود. حتی یه نمونه ترجمه ی نیما رو هم دیدم که جالب بود مهر خانم فاطمه ابراهیمی به عنوان مترجم خورده بود، یعنی نیما(که معروفه تو تبریز) به احتمال زیاد ترجمه هاش رو می بره، پیش خانم فاطمه ابراهیمی.
تجربه شخصی: هم کارشون خوب بود و هم برخوردشون. قیمتهاش هم مناسبتر از بقیه بود. خیلی هم زود تحویل دادن.

کارشناسی: ریزنمرات + مدرک + مهر دادگستری = 60,000ت
ارشد: ریزنمرات + مدرک + مهر دادگستری =40,000ت

دارالترجمه رسمی سهند

آدرس: تبریز، چهارراه شهید بهشتی (منصور سابق)، برج ابریشم، طبقه 9، واحد 7
تلفن: 35595264-0411

ویرایش توسط MaMi به دلیل درخواست کاربر جهت به روز کردن شماره تلفن

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - نقی اله - 11-04-2014

سلام.
من مدارکم رو قبل از عید دادم دارالترجمه واژه (میدان ولیعصر) که تایید سفارت آلمان رو بگیرن و تاکید هم کردن که تو عید کار می کنن. تا روز 15 فروردین که تعطیل بودن هیچ روز بعدش هم که باهاشون تماس گرفتم گفتن مدارکت تایید نشده بیا ببر Sad . خواستم پولی که دادم رو پس بگیرم گفتن به ما ربطی نداره سفارت تایید نکرده در حالی که خودم بردم سفارت و بدون هیچ مشکلی تایید کرد Huh! عزیزان حواسشون به این جور مسائل هم باشه...

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - Torkan - 11-04-2014

(02-04-2014, 08:35 AM)'ftn' نوشته: من از تموم دارالترجمه های تبریز پرس و جو کردم. و بهترین مورد دارالترجمه سهند (خانم فاطمه ابراهیمی) بود. حتی یه نمونه ترجمه ی نیما رو هم دیدم که جالب بود مهر خانم فاطمه ابراهیمی به عنوان مترجم خورده بود، یعنی نیما(که معروفه تو تبریز) به احتمال زیاد ترجمه هاش رو می بره، پیش خانم فاطمه ابراهیمی.
تجربه شخصی: هم کارشون خوب بود و هم برخوردشون. قیمتهاش هم مناسبتر از بقیه بود. خیلی هم زود تحویل دادن.
کارشناسی: ریزنمرات + مدرک + مهر دادگستری = 60,000ت
ارشد: ریزنمرات + مدرک + مهر دادگستری =40,000ت
دارالترجمه رسمی سهند
آدرس: تبریز، چهارراه شهید بهشتی (منصور سابق)، برج ابریشم، طبقه 9، واحد 7
تلفن: 5565065-0411

دوست عزیز قبلا هم دارالترجمه نیما در برج بلور در واقع مترجم اصلیش و صاحب مهرش همون خانم ابراهیمی بود و مهرش هم تو ترجمه های من هستش و بعدش به دلایلی که همیشه هستش از اون دارالترجمه جدا شد و رفت چهارراه منصور!
من هم بار اول در برج بلور و بار دوم در سهند ترجمه کردم دانشنامه و ریزنمرات و کارت پایان خدمت و ...
مشکلی هم نبود و ترجمه ها خیلی خوب بود ولی متاسفانه تعرفه ای وجود نداره درست حسابی.

بااحترام

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - Glee - 11-04-2014

(11-04-2014, 09:29 AM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز قبلا هم دارالترجمه نیما در برج بلور در واقع مترجم اصلیش و صاحب مهرش همون خانم ابراهیمی بود و مهرش هم تو ترجمه های من هستش و بعدش به دلایلی که همیشه هستش از اون دارالترجمه جدا شد و رفت چهارراه منصور!
من هم بار اول در برج بلور و بار دوم در سهند ترجمه کردم دانشنامه و ریزنمرات و کارت پایان خدمت و ...
مشکلی هم نبود و ترجمه ها خیلی خوب بود ولی متاسفانه تعرفه ای وجود نداره درست حسابی.
بااحترام

شاید اینطور باشه، ولی خوب تعرفه های سهند کمتر از تعرفه های نیما بود[img]images/smilies/smile.gif[/img]...در کل سهند چون ناشناخته تر از نیما هست، خلوت تره و زودتر هم تحویل میدن...

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - mehdi adeli - 14-06-2014

سلام بچه ها
کسی دارالترجمه با انصاف و خوب در کرج نمی شناسه ؟؟؟ به من معرفی کنه و آدرسشو بده ؟
راستی من وقتی ترجمه کردم مدارکمو ، میتونم مهر وزارت امور خارجه و دادگستریشو خودم بگیرم ؟
میخوام هزینه هاش واسم کمتر بشه.
مرسی.

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - QUPHAS - 14-06-2014

(14-06-2014, 12:56 PM)'mehdi adeli' نوشته: سلام بچه ها
کسی دارالترجمه با انصاف و خوب در کرج نمی شناسه ؟؟؟ به من معرفی کنه و آدرسشو بده ؟
راستی من وقتی ترجمه کردم مدارکمو ، میتونم مهر وزارت امور خارجه و دادگستریشو خودم بگیرم ؟
میخوام هزینه هاش واسم کمتر بشه.
مرسی.

سلام
من تو کرج نمیشناسم! اما تجربه ی که این مدت داشتم این بوده که دارالترجمه ی دانشجو تو میدان انقلابروبرو ی سینما بهمن قیمتش از خیلی جاهای دیگه بهتر و کار من رو همیشه خوب و سریع انجام دادن! در آینده هم همیشه اونجا خواهم رفت! هرجا رفتید حتما بخواید که یکبار دٍرفتش رو چک کنید.

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - mehdi adeli - 14-06-2014

مرسی که سوا اولمو جواب دادی ، حالا اگه کسی می شناسه یک زحمت بکشه بهم بگه دارالترجمه در کرج .
محبت می کنی این سوال دومم را هم پاسخ بدی :
میتونم مهر وزارت امور خارجه و دادگستریشو خودم بگیرم که هزینه هاش کمتر بشه ؟؟؟
بعدش هزینه های این خ انقلابیه را برام می فرستی یه برآورد قیمت دستم باشه ؟؟؟
ممنونم .