آکادمیا کافه
راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: نرم‌افزارها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: راهنمای نرم‌افزارهای تخصصی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C)
+--- موضوع: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS (/Thread-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-SPSS)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: راهنمای نرم افزار SPSS - mahnaz103 - 19-10-2013

(19-10-2013, 03:17 PM)'serina' نوشته:
من اینکارو انجام دادم برای طول و عرض جغرافیایی و تنش باد داده هارو تعریف کردم ولی وقتی کپی پیست میکنم یا اعداد نمیاد یا به جای اعداد علامت سوال قرار میگیره.میخاستم بدونم توی اکسل باید کار خاصی انجام بدم تا spss اعدادرو بخونه؟من فایل اکسل و میذارم ببینید
مرسی از کمکتون

من فایل اکسل شمارو دیدم ! 
دوست عزیز شما فقط باید عدد رو کپی پیست کنید ! من دیدم که شما مثلا داده تو "58E" هستش!!!!!!!!!!!!! این یعنی چی؟؟؟
SPSS نرم افزار تحلیل عدد هستش نه حروف!!! شما داده هاتون رو در اکسل درست کنید!! فقط عدد باشه نه چیز دیگه ای!!! حتی 10 رقم اعشار هم باشه مشکلی نیست!SPSS مثلا عددی مثل 2.00000001 رو هم قبول میکنه 

RE: راهنمای نرم افزار SPSS - mohammadreza88 - 19-11-2013

روش هاي تحليل چندمتغيره در نرم افزار SPSS
تهیه و تنظیم: محمد علي زارع چاهوكی (عضو هيات علمی دانشكده منابع طبيعی دانشگاه تهران)

.pdf   روش هاي تحليل چندمتغيره در نرم افزار SPSS.pdf (اندازه 1.43 MB / تعداد دانلود: 590)

RE: راهنمای نرم افزار SPSS - nedashiva - 13-01-2014

سلام یه فایلی بود در مورد تخمین مدل لاجیت در Spss مطالعه کردم تقریبا خوب بود ولی من میخوام براورد ارزشی رو بااستفاده از لوجیت براورد کنم تو این مدل 3تا قیمت پیشنهادی دادم قیمت اولیه و قیمت بالاتر و پایینتر... حالا دقیقا چجوری واردشون کنم؟؟ اگه کسی میدونی لطف کنه راهنمایی کنه... چون من تاحالا باspss کار ندارم

RE: راهنمای نرم افزار SPSS - m.jannesary - 27-01-2014

من هم می خواهم مقاله ای در رابطه با بررسی دو سبک رهبری انجام دهم که هر کدام از این سبک رهبری یک پرسشنامه جدا دارد.در واقع من دو پرسشنامه برای این دو سبک رهبری دارم
سوالی داشتم:من دو پرسشنامه دارم یکی شامل 6 بعد و دیگری شامل 7 بعد
من می خواهم میانگین واریانس و انحراف معیار هریک از ابعاد این دو پرسشنامه و همچنین میانگین واریانس و انحراف معیار این دو سبک رهبری(نه ابعاد،بلکه کل پرسشنامه) را اندازه گرفته و در مرحله بعد ضریب همبستگی میان ابعاد یک سبک رهبری(ابعاد پرسشنامه اول) را با سبک رهبری دیگر (کل پرسشنامه دوم)و ضریب همبستگی میان این دو سبک رهبری(ضریب میان کل پرسشنامه 1 و 2 ) را انجام دهم
متاسفانه نمیدانم چطور میشه با spss این کار را انجام داد
میشه شما لطف کنین و یه راهنمایی کنین یا اگر فایل مرتبطی دارین در اختیار من قرار دهید؟
من مقاله ای را که یک چنین کاری را کرده واستون ضمیمه کردم که در جداول 4 و 5 است
من هم می خواهم دقیقا یک چنین کاری انجام دهم ولی نمیدانم چطور میشه میانگین و واریانس و انحراف معیار کلی یک پرسشنامه با ابعاد مختلف را به دست اورد؟و همچنین ضریب همبتگی میان ابعاد یک پرسشنامه با کل پرسشنامه دیگر را!!!؟؟؟
خواهش میکنم کمک کنین کارم خیلی گیره
ممونو

RE: راهنمای نرم افزار SPSS - ab 84 - 27-01-2014

سلام دوستان
کسی میتونه آموزش سری های زمانی در spss رو اینجا بذاره؟
ممنون

RE: راهنمای نرم افزار SPSS - spt - 02-02-2014

(27-01-2014, 11:21 AM)'m.jannesary' نوشته: من هم می خواهم مقاله ای در رابطه با بررسی دو سبک رهبری انجام دهم که هر کدام از این سبک رهبری یک پرسشنامه جدا دارد.در واقع من دو پرسشنامه برای این دو سبک رهبری دارم
سوالی داشتم:من دو پرسشنامه دارم یکی شامل 6 بعد و دیگری شامل 7 بعد
من می خواهم میانگین واریانس و انحراف معیار هریک از ابعاد این دو پرسشنامه و همچنین میانگین واریانس و انحراف معیار این دو سبک رهبری(نه ابعاد،بلکه کل پرسشنامه) را اندازه گرفته و در مرحله بعد ضریب همبستگی میان ابعاد یک سبک رهبری(ابعاد پرسشنامه اول) را با سبک رهبری دیگر (کل پرسشنامه دوم)و ضریب همبستگی میان این دو سبک رهبری(ضریب میان کل پرسشنامه 1 و 2 ) را انجام دهم
متاسفانه نمیدانم چطور میشه با spss این کار را انجام داد
میشه شما لطف کنین و یه راهنمایی کنین یا اگر فایل مرتبطی دارین در اختیار من قرار دهید؟
من مقاله ای را که یک چنین کاری را کرده واستون ضمیمه کردم که در جداول 4 و 5 است
من هم می خواهم دقیقا یک چنین کاری انجام دهم ولی نمیدانم چطور میشه میانگین و واریانس و انحراف معیار کلی یک پرسشنامه با ابعاد مختلف را به دست اورد؟و همچنین ضریب همبتگی میان ابعاد یک پرسشنامه با کل پرسشنامه دیگر را!!!؟؟؟
خواهش میکنم کمک کنین کارم خیلی گیره
ممونو

سلام و خوش آمدید..
ببینید تمامیِ این چیزایی رو که شما میخاین به وسیله ی اس پی اس اس قابلِ انجام هست، اما واقعا نیازی نیست که لزوما از این نرم افزار استفاده کنید و میتونید از اکسل هم استفاده کنید برای این کار ها چون خیلی کار های پیچیده ای نمیخاین انجام بدین و در این چیزا اکسل خیلی کمتر وقتتون رو خواهد گرفت... 
سوال های شما خیلی خیلی کلی هست و واقعا در حدِ یه راهنمایی نیست که بتونیم بهتون جواب بدیم.. 
اینطوری نیست که بشه با یه پست به شما توضیح داد چطوری میشه با این نرم افزار انحراف معیار گرفت و غیره...
به نظرِ من حتما اول جزوه های آموزشیِ اس پی اس اس که همینجا هم هست رو بخونید و با نرم افزار آشنا بشید و مثال هاش رو کار کنید که بتونید از این نرم افزار استفاده کنید...   بعدش میتونید از ایت فروم استفاده کنید که گیر ها و اشکالاتتون رو رفع کنید..
موفق باشید و امیدوارم بتونیم بهتون کمک کنیم و کارتون راه بیوفته...

RE: راهنمای نرم افزار SPSS - m.jannesary - 03-02-2014

سلام
ببینید من چندین چزوه اموزشی خوندم
اما متاسفانه مواردی که من میخواهم توی این فایل ها توضیح نداده یا در حد ساده ترش بوده
من میتونم انجراف و میانگین و واریانس را بگیرم ولی همه این موارد برای یک متغیر است(یک سوال پرسشنامه)
در مورد اینکه چه طور میشه انحراف و میانگین و واریانس یک پرسشنامه با 30 تا سوال را به دست اورد چیزی توی این فایل ها پیدا نکردم
یا در مورد ضریب همبستگی هم همینطور.توی فایل اموزشی فقط ضریب همبستگی بین دو سوال را گفته که حالا من تونستم ضریب همبستگی میان دو بعد را یاد بگیرم
ولی باز نمیتونم ضریب همبستگی میان دو پرسشنامه که یکیش 26 سوال و یکیش 30 تا سواله را بدست بیارم یا ضریب همبستگی میان یک بعد از یک پرسشنامه با کل پرسشنامه دیگر
مشکل من الان همین دو تا سواله
خواهش می کنم یه توضیح کوچیک هم شده بدین
تا کارم راه بیفته
فقط دو روز دیگه وقت دارم
ممون

RE: راهنمای نرم افزار SPSS - spt - 04-02-2014

(03-02-2014, 09:51 AM)'m.jannesary' نوشته: سلام
ببینید من چندین چزوه اموزشی خوندم
اما متاسفانه مواردی که من میخواهم توی این فایل ها توضیح نداده یا در حد ساده ترش بوده
من میتونم انجراف و میانگین و واریانس را بگیرم ولی همه این موارد برای یک متغیر است(یک سوال پرسشنامه)
در مورد اینکه چه طور میشه انحراف و میانگین و واریانس یک پرسشنامه با 30 تا سوال را به دست اورد چیزی توی این فایل ها پیدا نکردم
یا در مورد ضریب همبستگی هم همینطور.توی فایل اموزشی فقط ضریب همبستگی بین دو سوال را گفته که حالا من تونستم ضریب همبستگی میان دو بعد را یاد بگیرم
ولی باز نمیتونم ضریب همبستگی میان دو پرسشنامه که یکیش 26 سوال و یکیش 30 تا سواله را بدست بیارم یا ضریب همبستگی میان یک بعد از یک پرسشنامه با کل پرسشنامه دیگر
مشکل من الان همین دو تا سواله
خواهش می کنم یه توضیح کوچیک هم شده بدین
تا کارم راه بیفته
فقط دو روز دیگه وقت دارم
ممون

والا من دقیقا نمیدونم چه توضیحی میتونم بدم و یکم عجیبه که میفرمایید چندین جزوه خوندین...
مثلا برای واریانس و انحراف معیار، پرسشنامه ی شما با 30 سوال میشه جدولی با 30 ستون و به تعدادِ شرکت کننده در پرسشنامه تون سطر..  برای هر ستون میتونید انحراف معیار و واریانس بگیرید...   این که اینکار رو چطوری انجام بدید رو میشه توضیح داد...  و یا اینکه چطوری اطلاعاتتون رو وارد کنید که بتونید روش آزمون آماری انجام بدید..   برای 30 متغیر شما باید 30 عدد واریانس و 30 عدد انحراف معیار به دست بیارید...   بعد هر کدومش رو جدا میتونید تفسیر کنید و اگه مقیاسِ مشابه داشته باشید میتونید نتایجِ ستون های مختلف رو با هم مقایسه کنید... 
در مورد ضریب همبستگی هم اصلا برای دو تا سوال معنی نداره که! ضریب همبستگی رو بسته به نوعِ داده هاتون برای هر ستون میگیرید و توی تحلیل هاتون اون ها رو با هم مقایسه میکنید...  یا برای دو تا ستون میگیرید و با هم مقایسه میکنید...  همبستگی رو میشه یک به یک مقایسه کرد یا ثابت کرد...     امیدوارم انگلیسیتون خوب باشه، از اینجا و اینجا میتونید استفاده کنید
من باز هم پیشنهاد میکنم از اکسل استفاده کنید برای این دو تا کار...   نتایج همونه اما خیلی ساده بدست میاد..
موفق باشید و امیدوارم کمک کرده باشم..

RE: راهنمای نرم افزار SPSS - m.jannesary - 04-02-2014

سلام
بله من اطلاعاتم را وارد نرم افزار کردم که برای هر متغیر یک ستون داره و هر پاسخ دهنده هم یک سطر
و می دونم که چطوری میشه برای یک ستون(یک متغیر) انحراف و واریانس و میانگین گرفت و این کارو انجام دادم
ولی مشکل اینکه من نمی خوام اینکارو انجام بدم
یعنی من نمیخام میانگین و واریانس هر متغیر را بدست بیارم. من می خام میانگین و واریانس را برای کل پرسشنامه حساب کنم
یعنی 1 میانگین نه 30 تا میانگین
نمیدونم متوجه منظور من میشین یا نه
من چیزی که شما میگین را بلدم انجام بدم و انجام دادم
ولی مشکل اینکه من 30 تا میانگین واسه هر سوالی نمیخام فقط 1 میانگین میهام اونم واسه کل پرسشنامه 30 سوالی

RE: راهنمای نرم افزار SPSS - mahnaz103 - 04-02-2014

(04-02-2014, 01:45 PM)'m.jannesary' نوشته: سلام
بله من اطلاعاتم را وارد نرم افزار کردم که برای هر متغیر یک ستون داره و هر پاسخ دهنده هم یک سطر
و می دونم که چطوری میشه برای یک ستون(یک متغیر) انحراف و واریانس و میانگین گرفت و این کارو انجام دادم
ولی مشکل اینکه من نمی خوام اینکارو انجام بدم
یعنی من نمیخام میانگین و واریانس هر متغیر را بدست بیارم. من می خام میانگین و واریانس را برای کل پرسشنامه حساب کنم
یعنی 1 میانگین نه 30 تا میانگین
نمیدونم متوجه منظور من میشین یا نه
من چیزی که شما میگین را بلدم انجام بدم و انجام دادم
ولی مشکل اینکه من 30 تا میانگین واسه هر سوالی نمیخام فقط 1 میانگین میهام اونم واسه کل پرسشنامه 30 سوالی

با سلام 
 من اکسل رو امتحان نکردم اما در نرم افزار SPSS یه راهی وجود داره که میگم امتحان کنید ..
مسیر زیر را در SPSS برید و ببینید چی میشه....
Analyze-->descripitve statisticd---->descriptives
در این بخش قسمت option میتونید میانگین، مد و .... رو انتخاب کنید برای متغیرهای دلخواهتون این محاسبات رو انجام بدید..

نمیدونم این قضیه رو میدونید یا نه که ، اگه شما داده هاتون تو اکسل باشه فقط کافیه بیاید در SPSS متغیرهارو معرفی کنید و سطر یا ستون هارو جداجدا یا به طور کامل از اکسل به SPSS فقط COPY  کنید .خیلی راحت ...یا برعکس از spss کپی کنید تو اکسل ....