آکادمیا کافه
سوالات مرتبط با اعلام نتیجه پذیرش یا ریجکت - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: نتایج پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: سوالات مرتبط با اعلام نتیجه پذیرش یا ریجکت (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D9%86%D8%AA%DB%8C%D8%AC%D9%87-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%DB%8C%D8%A7-%D8%B1%DB%8C%D8%AC%DA%A9%D8%AA)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: سوالات مرتبط با اعلام نتیجه پذیرش یا ریجکت - iman7 - 26-01-2016

(26-01-2016, 01:51 AM)raminz نوشته: سلام،

بچه ها من امروز اولین جوابمو از UCF گرفتم و قبول شدم و تو نامه گفته که اگه فاند بهم تعلق بگیره تو یه ایمیل جداگانه اون اطلاعات هم برام خواهد اومد.
بعدش هم یه ایمیل اومد که اطلاعات مورد نیاز برای صدور I-20 رو توضیح داده و گفته تا قبل 15 June باید دستشون برسه.
حالا سوال من اینه که الان من باید چیکار کنم؟! بهشون میل بزنم که فاند چی شد یا صبر کنم خودشون خبر بدن؟
و اینکه به اساتید میل بزنم که من اکسپت شدم، شما فاند داری؟!

خیلی ممنون

بله حتما ایمیل بزن و بگو ادمیت شدی و آیا اونا دانشجو می خوان یا نه. اون فاندی که کفتن خودشون اعلام می کنن احتمالا نتایخ فلوشیپ هستش.
اینطوری شانس RA شدن رو هم داری

RE: سوالات مرتبط با اعلام نتیجه پذیرش یا ریجکت - محمد مهدی - 15-03-2016

سلام خدمت دوستان گرامی

من یه سوال داشتم.

من از دانشگاه Loisiana پذیرش بدون فاند گرفتم گفتن توی waitlist هستم و اگه تا 15 اپریل کسی نخواست بیاد افراد بعدی از این لیست انتخاب میشن.

یعنی درواقع وضعیتم بلاتکلیفه.
کسی میدونه تو این جور شرایط چقدر احتمال پذیرش با فاند هست؟؟

یه دانشگاه دیگه هم گفته تو وضعیت Limbo هستم. اینجا چقدر شانس دارم؟
اصلا دارم؟

ممنون دوستان

RE: سوالات مرتبط با اعلام نتیجه پذیرش یا ریجکت - محمد مهدی - 15-03-2016

دوستان در ادامه پیامم اضافه کنم که 
از دانشگاه Louisiana در واقع جواب من شده Provisional Admission
وقتی ازشون پرسیدم چرا؟
گفتن چون شما اصل مدارکتو برای ما نفرستادی.( البته تو خود سایت زده بود که مدارک باید اپلود بشه حالا به خاطر پست نکردن اصل مدارک جواب من از regular شده provisional.) یعنی همون بدون فاند.
 دانشگاه بهم گفته فرم ساپورت مالی بفرست تا فرم I-20  رو بگیری.

به نظرتون به استاد میل بزنم یا منتظر 15 اپریل بمونم؟؟؟
ممنون دوستان

RE: سوالات مرتبط با اعلام نتیجه پذیرش یا ریجکت - Babak - 18-03-2016

(15-03-2016, 01:36 PM)محمد مهدی نوشته: دوستان در ادامه پیامم اضافه کنم که 
از دانشگاه Louisiana در واقع جواب من شده Provisional Admission
وقتی ازشون پرسیدم چرا؟
گفتن چون شما اصل مدارکتو برای ما نفرستادی.( البته تو خود سایت زده بود که مدارک باید اپلود بشه حالا به خاطر پست نکردن اصل مدارک جواب من از regular شده provisional.) یعنی همون بدون فاند.
 دانشگاه بهم گفته فرم ساپورت مالی بفرست تا فرم I-20  رو بگیری.

به نظرتون به استاد میل بزنم یا منتظر 15 اپریل بمونم؟؟؟
ممنون دوستان

راستش من خیلی متوجه نشدم که بالاخره شما در لیست انتظار هستید یا این که پذیرش مشروط گرفته‌اید. این دو با هم خیلی فرق داره. از پست اخیر شما این طور برمیاد که دانشگاه به شما پذیرش مشروط داده. به نظرم با دانشگاه هماهنگ کنید و مدارکی که لازم دارند رو براشون بفرستید که پذیرش قطعی به شما بدند. پذیرش مشروط برای ویزا گرفتن می‌تونه مشکل‌ساز باشه. ضمنا اگر فکر می‌کنید می‌تونید با استادها صحبت کنید و فاند بگیرید، بهتره که هر چه زودتر این کار رو بکنید.

RE: سوالات مرتبط با اعلام نتیجه پذیرش یا ریجکت - محمد مهدی - 22-03-2016

ممنون دوست عزیز

به دانشگاه میل زدم و گفتن که provisional با probational  فرق داره و هیچ مشکلی تو ویزا برات پیش نمیاد:

We advise all students, Domestic and International to send unofficial documents to speed up the process of admissions. You have been admitted into LSU, all we need now is your official documents. You may bring them to our office, or mail them to us. This will not inhibit you from registering classes. Again, provisional admissions, is admissions into our Institution. It is very common for students to enter on provisional admissions if they have sent unofficial documents or have not graduated from their current institution. Provisional admissions is not Probational admissions, again you have provisional admissions.

بعدش گفتن که برای فاند تو wailtlist  هستی.
میخوام بدونم احتمال فاندم چقدره و اینکه من الان باید چیکار کنم؟
تا 15 اپریل منتظر جواب برای فاند بمونم ؟ یا خودم به استاد میل بزنم؟

چون گفتن نتایج فاند 15 اپریل مشخص میشه.

دوستان مرسی

RE: سوالات مرتبط با اعلام نتیجه پذیرش یا ریجکت - محمد مهدی - 22-03-2016

و اصلا این کار، یعنی میل زدن به استاد و صحبت راجب فاند چیز معمولیه؟؟

دقیقا چی باید بهش بگم؟؟

ممنون ذوستان.

RE: سوالات مرتبط با اعلام نتیجه پذیرش یا ریجکت - iman7 - 22-03-2016

(22-03-2016, 10:30 PM)محمد مهدی نوشته: ممنون دوست عزیز

به دانشگاه میل زدم و گفتن که provisional با probational  فرق داره و هیچ مشکلی تو ویزا برات پیش نمیاد:

We advise all students, Domestic and International to send unofficial documents to speed up the process of admissions. You have been admitted into LSU, all we need now is your official documents. You may bring them to our office, or mail them to us. This will not inhibit you from registering classes. Again, provisional admissions, is admissions into our Institution. It is very common for students to enter on provisional admissions if they have sent unofficial documents or have not graduated from their current institution. Provisional admissions is not Probational admissions, again you have provisional admissions.

بعدش گفتن که برای فاند تو wailtlist  هستی.
میخوام بدونم احتمال فاندم چقدره و اینکه من الان باید چیکار کنم؟
تا 15 اپریل منتظر جواب برای فاند بمونم ؟ یا خودم به استاد میل بزنم؟

چون گفتن نتایج فاند 15 اپریل مشخص میشه.

دوستان مرسی

به اساتید ایمیل بزن و بگو ادمیت شدی و بپرس ایا شانس گرفتن assistantship تو گروه اون رو داری؟
15 اپریل احتمالا ددلاین قبول افر هاس. اگه کسی افرش رو قبول نکنه به بقیه افراد تو لیست انتظار میرسه.
شما برای ویزا باید نامه پذیرش یا همون i20 دستت باشه. برای صدور نامه پذیرش باید یا نامه بانکی بدی که یعنی بدون فاند میشه یا فاند بگیری. با داشتن نامه پذیرش می تونی سفارت بری ولی خوب شانس ویزا با فاند خیلی بیشتره.

RE: سوالات مرتبط با اعلام نتیجه پذیرش یا ریجکت - محمد مهدی - 01-04-2016

دوستان سلام.
یه سوال داشتم.
دانشگاههایی هستند در امریکا که من اپلای کردم و هنوز جواب اپلیکیشن هارو اعلام نکردن، به نظرتون برای انجام کارهای ویزا دیر نمیشه.؟؟

سوال دیگه هم داشتم:
به نظرتون به استاد میل بزنیم و جوابها رو از اون پرس و جو کنیم.
این کار معقولیه؟؟

ممنون دوستان.
موفق باشید.

RE: سوالات مرتبط با اعلام نتیجه پذیرش یا ریجکت - Matinking - 01-04-2016

(01-04-2016, 02:00 PM)محمد مهدی نوشته: دوستان سلام.
یه سوال داشتم.
دانشگاههایی هستند در امریکا که من اپلای کردم و هنوز جواب اپلیکیشن هارو اعلام نکردن، به نظرتون برای انجام کارهای ویزا دیر نمیشه.؟؟

سوال دیگه هم داشتم:
به نظرتون به استاد میل بزنیم و جوابها رو از اون پرس و جو کنیم.
این کار معقولیه؟؟

ممنون دوستان.
موفق باشید.

سلام

- ممکن هست دیر بشه... اگر دانشگاه تون امکان defer رو فراهم کرده باشه که خب بین یک ترم یا یک سال می تونید زمان بخرید برای clear شدن... وگرنه پذیرشتون لغو خواهد شد...

- معمولا ایمیل به استاد و coordinator، پس از پذیرش در مراحلی مثل صدور I-20 و ارسال اون می تونه راهگشا و منجر به سریع تر شدن فرایند بشه...
admission offer ها معمولا طبق schedule دانشگاه اعلام میشن و استاد مداخله ای در اون نداره (مگر program های منحصرا با تایید استاد پذیرش آنی میدن که البته زیاد نیستن)...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: سوالات مرتبط با اعلام نتیجه پذیرش یا ریجکت - محمد مهدی - 12-04-2016

سلام دوستان.

من هنوز هیچ جواب و نتیجه ای از 4 دانشگاه امریکا در مورد ریجکت یا پذیرش دریافت نکردم؟؟

دیر نیست به نظرتون؟

چیکار باید بکنم؟؟ 
حدود 3 هفته پیش به همشون میل زدم گفتن تا هفته بعد جوابهارو اعلام می کنن. ولی هنوز خبری نیست.

یعنی من کلا ریجکت شدم یا هنوز امیدی هست؟؟؟؟

ممنون دوستان