آکادمیا کافه
وضعیت فاند برای رشته معماری - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: رشته‌های تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+--- انجمن: عمران، معماری و شهرسازی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B9%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%8C-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C)
+--- موضوع: وضعیت فاند برای رشته معماری (/Thread-%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - anis - 28-02-2015

مرسی از راهنمایی شما .خوب شما گفتین فاند برای کشور المان چون رایگان مشگل یعنی اگه بخوام برای ی کشور دیگه مثلا کانادا اقدام کنم که هزینه باید بدم برای یونی ایا میتونم راحتر از المان فاند بگیرم

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - Mehran28 - 28-02-2015

(28-02-2015, 10:05 PM)'anis' نوشته: مرسی از راهنمایی شما .خوب شما گفتین فاند برای کشور المان چون رایگان مشگل یعنی اگه بخوام برای ی کشور دیگه مثلا کانادا اقدام کنم که هزینه باید بدم برای یونی ایا میتونم راحتر از المان فاند بگیرم

یکی از دلایل بود، دلیل کلی تر اینه که فاند در مقطع مستر گرفتنش سختره یکی از دلایل اینکه سختره اینه که اکثر پروژهای با فاند برای مقطع دکتر تعریف شدند، اگر هم کسی بتونه فاند بگیره احتمال اینکه فول فاند بشه کمتره. و این موضوع درباره اکثر کشورها صادقه، یه نگاه به دیتابیس پذیرش همین سایت بندازی متوجه می شید که احتمال فاند گرفتن در این مقطع چقدر هست.34/383 = 8.9% چیزی حدود 9% برای همه رشته ها!!!(بعضی رشته های مهندسی فاند بیشتری دارند) .که از این 9% اکثرا دانشجوهای شریف، تهران، امیرکبیر بودند.
موفق باشید/

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - saeedeh gh - 13-03-2015

من دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، داتشگاه گیلان  هستم.
معدل لیسانسم 16 و ارشد 18.
6 تا مقاله ملی و یک بین المللی دارم و 3  تا مقاله بین المللی دیگه هم دارم که در حال داوری هستن. و زبان انگلیسی رو می تونم مسلط بشم. می خواستم ببینم برای فاند گرفتن برای مقطع دکترا توی چه کشور یا دانشگاهایی اقدام کنم بهتره ؟ 
saeedeh.ghorashi68@gmail.com

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - Emir - 13-03-2015

(13-03-2015, 10:12 PM)saeedeh gh نوشته: من دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، داتشگاه گیلان  هستم.
معدل لیسانسم 16 و ارشد 18.
6 تا مقاله ملی و یک بین المللی دارم و 3  تا مقاله بین المللی دیگه هم دارم که در حال داوری هستن. و زبان انگلیسی رو می تونم مسلط بشم. می خواستم ببینم برای فاند گرفتن برای مقطع دکترا توی چه کشور یا دانشگاهایی اقدام کنم بهتره ؟ 
saeedeh.ghorashi68@gmail.com
[ali
با سلام
دوست عزیز یکی از پارامترهای مهم در پذیرش و فاند مدرک زبان هست که شما اشاره نکردین ,فاند در رشته معماری و کلا رشته های هنری نسبت به رشته های علوم و فنی کم و سخت گیر میاد . در ضمن مهمترین بخشی که واسه رشته معماری مهمه پرتفولیوی شما هستش , یعنی در گرفتن فاند وزنی که به پرتفولیو میدن بیشتر از مقاله هستش .
لطفا به این دو مورد مدرک زبان و پرتفولیو اشاره کنین تا دوستان راحت تر بتونن راهنماییتون کنن .
با تشکر

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - anis - 16-04-2015

با سلام من ی سوال دارم برای مستر بهتره که چه شاخه ای انتخاب کنم از معماری یعنی کدوم شاخه احتمال پذیرشش بالاتر 

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - farrokhkia - 28-06-2015

(16-04-2015, 10:29 PM)anis نوشته: با سلام من ی سوال دارم برای مستر بهتره که چه شاخه ای انتخاب کنم از معماری یعنی کدوم شاخه احتمال پذیرشش بالاتر 

به نظر بنده معماری پایدار رو ادامه بدین. 
در رابطه با فاند معماری هم خدمت دوستان عرض کنم من خودم مصداق یک تغییر رشته از معدن-عمران به معماری هستم که تونستم پارشیال فاند واسه مستر معماری با درصد 70% بگیرم. از من اگه بپرسین می گم واسه فاند معماری نمونه کار قوی، نیت نامه مقتدر تسلط بالا بر برنامه های طراحی کامپیوتری (Rhino -grasshopper و 3Ds Max) و انتخاب دانشگاه نقش کلیدی رو دارند. یکیم بستگی داره تا چه حد از خودتون انعطاف نشون بدین. مثلا من از 6 تا دانشگاه اعم از IIT-UNCC-UMD-UCD-WSU و UNM پذیرش گرفته بودم ولی دانشگاه نیو مکزیکو که رنکش از بقیه پایین تر بود (رنک 69 معماری آمریکا) رو انتخاب کردم که دلیلش فاندی که داده بود، بودش. یعنی می خوام بگم باید یه مرزی رو انتخاب کنین که توش مانور بدین.
بازم اگه سوالی بود در خدمتم.

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - Rrrr - 29-07-2015

(28-06-2015, 11:33 PM)farrokhkia نوشته: به نظر بنده معماری پایدار رو ادامه بدین. 
در رابطه با فاند معماری هم خدمت دوستان عرض کنم من خودم مصداق یک تغییر رشته از معدن-عمران به معماری هستم که تونستم پارشیال فاند واسه مستر معماری با درصد 70% بگیرم. از من اگه بپرسین می گم واسه فاند معماری نمونه کار قوی، نیت نامه مقتدر تسلط بالا بر برنامه های طراحی کامپیوتری (Rhino -grasshopper و 3Ds Max) و انتخاب دانشگاه نقش کلیدی رو دارند. یکیم بستگی داره تا چه حد از خودتون انعطاف نشون بدین. مثلا من از 6 تا دانشگاه اعم از IIT-UNCC-UMD-UCD-WSU و UNM پذیرش گرفته بودم ولی دانشگاه نیو مکزیکو که رنکش از بقیه پایین تر بود (رنک 69 معماری آمریکا) رو انتخاب کردم که دلیلش فاندی که داده بود، بودش. یعنی می خوام بگم باید یه مرزی رو انتخاب کنین که توش مانور بدین.
بازم اگه سوالی بود در خدمتم.

پست شما کمی منو امیدوار کرد چون تا الان فکر میکردم تقریبا غیر ممکنه با شرایط معمولی بشه فاند برای مستر گرفت. من لیسانس عمران فردوسی با معدل پایین دارم (14 و اندی ) فوق معماری آزاد از بیرجند معدلم 18.5 ، یک ساله دارم تو دانشگاه غیر انتفاعی کاربرد نرم افزار تدریس میکنم  به مکس کاملا مسلطم و راینو و رویت هم بلدم ،چند سال سابقه کار طراحی تو یه شرکت پیمانکاری و هفت ماه تو یه شرکت مشاور خوب بودم اخیرا که برای تافل خوندن مجبور شدم بیام بیرون ، سطح زبانم خوبه  دو ماه دیگه تافل و جی آر ای میدم الان نمیدونم چند میشم ولی به 100 امیدوارم . پرتفیلیو خیلی خوب دارم چون خیلی کار کردم و میخوام واسه MARCH 3. اقدام کنم ، دو تا مقاله کنفرانسی داخلی بین المللی دارم و یه ژورنالم دارم سابمیت میکنم ، با این اوضاع فکر میکنین امیدی به پارشال فاند باشه ؟ دوستای عمرانیم همه فول فاند شدن و منو تقریبا از تغیر رشته پشیمون کردن ولی چاره ای نیست دیگه ، و اینکه من اصلا نمیدونم دانشگاه هارو چطور انتخاب کنم؟ لازمه بالای 100 هم انتخاب کنم؟ من الان دارم بررسی میکنم زیر 100 هارو ولی اصلا نمیدونم بین اینهمه دانشگاه چطور باید چند تارو انتخاب کنم که به فاند امید بیشتتری باشه ، باتوجه به اینکه نتایج پذیرش کلا تو معماری اطلاعات کمی داره

یه مساله دیگه هم هست من یه اشتباهی کردم پایان نامم رو با اینکه امکانشش بود پایدار کار کنم نکرد ، اما اون مشاوری که کار میکردم زمینه کارش پایدار بود ، این موضوع که برای فاند گرفتن بهتره به این مباحث نزدیک شیم چقدر اهمیت داره ؟ شما خودتون در زمینه پایدار پذیرش دارین که تونستین فاند بگیرین؟

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - rabieinasim - 06-08-2015

با عرض سلام
من به شرح دروس معماری آزاد کارشناسی ارشد پیوسته ساله ۷۳ نیاز دارم
آیا کسی‌ از دوستان ترجمه ان را دارد و می‌شود لطف کند و به من بدهد 
خیلی‌ خیلی‌ ممنون خواهم شد

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - anis - 19-08-2015

خواستم بپرسم پارشال فاند چیه برای رشته من ی پرتفیلوی خوب چجوری باید درست کنم حتما باید از کارهای که در طول ترم انجام دادم برای پرتفیلو استفاده کنم یا نه

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - MaMi - 19-08-2015

(19-08-2015, 07:09 PM)anis نوشته: خواستم بپرسم پارشال فاند چیه برای رشته من ی پرتفیلوی خوب چجوری باید درست کنم حتما باید از کارهای که در طول ترم انجام دادم برای پرتفیلو استفاده کنم یا نه

در مورد سوال اولتون میتونید به این ارسال مراجعه کنید (در مورد کشور امریکا) و سوال دومتون رو هم در تاپیک پرتفلیو پاسخ داده شده.