![]() |
موارد خاص سربازی، معافیت و... - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) +---- انجمن: امور سربازی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C) +---- موضوع: موارد خاص سربازی، معافیت و... (/Thread-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%8C-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%88) |
RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - khosrowtaj - 15-06-2014 سلام به همه ی دوستان، اینجانب در حال حاضر نایب رییس شرکت بازرگانی کهن تجارت بیهق هستم و در طی درس خوندن و مشروط شدن و تغییر دانشگاه(بخاطر درگیر شدن زیاد با کار) ،خلاصه نظام وظیفه مارو مشمول به خدمت کرده و از درس خوندنم جلوگیری کرده،این درست در زمانی هست که من با کلی مسئولیت و درست در حال رشد و نموو پیدا کردن باید فکر خدمت رفتن باشم،آیا راهی برای نرفتن هست؟(من اگر بخوام برم کلی خسارت به زندگیم از نظر مالی بهم میخوره) میتونم یه طوری معافیت بگیرم؟(از سلامتی کامل برخوردارم و جانبازی و چیزی شاملم نمیشه)اگر ایده ای دارید بهم بدید،که من دست بر زانوی خودم به اینجا رسیدم و اگر بخوام برم خدمت ،یه جورایی زندگیمو از دست دادم.ممنونم . اگر نتونستید پیام بدید اینجا ،لطفا خصوصی pm بدید. (عذر خواهی از همه دوستان) RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - penguinsjr - 17-06-2014 آقا شما یه کم کارتون به نظر پیچیده میاد. به نظر من بهتره به سامانه مشاوره خود نظام وظیفه زنگ بزنید و ازشون بپرسید آیا راهی برای به تأخیر انداختن خدمت هست یا نه... (اگه تو فکرت اینه که کلا خدمت رو دور بزنی و نری، که تقریبا میشه گفتم غیر ممکنه) امریه هم می تونه بسته به شرایط کمک تون کنه، مثلا سرباز معلمی یا .... RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - khosrowtaj - 19-06-2014 (17-06-2014, 04:05 PM)'penguinsjr' نوشته: آقا شما یه کم کارتون به نظر پیچیده میاد. به نظر من بهتره به سامانه مشاوره خود نظام وظیفه زنگ بزنید و ازشون بپرسید آیا راهی برای به تأخیر انداختن خدمت هست یا نه... منو امروز از دانشگاه واسه همین موضوع اخراج میکنن،درست در ترم 4(و این ناحق است)میگویند که شما سنوات قانونیتان تمام شده و باید بری خدمت،حالا با مدرک دیپلم کجا میشه امریه گرفت وقتی بالای لیسانس امریه میدند؟آیا راهی داره؟سپاس از پاسخگویی شما دوسته عزیز (درست دو سال پیش مقدمات خروج از کشور رو میریختم که حالا اینجا دو ستاره هستم ،حالا در پی معافیت از خدمت) منتظر پاسختان RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - penguinsjr - 28-06-2014 ببخشید دیر جواب میدم.. شما اگه بالای 70 واحد فک کنم پاس کرده باشید می تونید فوق دیپلم بگیرید از دانشگاه. و با فوق دیپلم هم فک کنم میشه امریه گرفت. (به نظرم برای سرباز معلمی شانس خوبی دارید با توجه به نیاز وزارت آموزش و پرورش به نیروی کار جدید) RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - m@hdi - 03-12-2014 سلام ... آقا من یک کلیه ام رو دارم اهدا میکنم و در حین خدمت هستم ... آیا معاف دائم میشم .... ؟ آیا اهدای کلیه توی لیست معافیت هست .... من اعزامی سال 1-4-93 هستم ... RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - nader - 27-02-2015 سلام به همه دوسنان کسی اطلاعاتی داره کمک کنه؟ من 3 دوز پیش رفتم بهداری نیرو انتظامی(اصفهان) واسه معاینه معافیت قوز قرنیه دکتر منو به کلنیک واسه توپوگرافی نفرستاد و توپوگرافی که خودم گرفته بودمو نگاه کرد خودشم چشامو نگاه کرد و گفت همین هفته برو عمل کن چشاتو زیر برگه هم نوشت هر دو چشک کرانوکونوس دارد گفت برو جوابش 3 هفته دیگه میاد در خونتون الان داستان چیه؟ مگه نباید منو میفرستاده واسه کلینیک های مخصوص خودشون؟ آیا مراحل دیکه ای هم داره این پروسه؟ به غیر از اون مرحله تهایی کمسیون که در نظام وظیفه محل انجام میشه؟ با تشکر RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - ErgmX - 27-02-2015 پدر داداشم رو در آوردن سر معافیت قوز قرنیه، سه تا دکتر متخصص تایید کردن که معاف دائمه اما نظام وظیفه دوبار براش معافیت از رزم صادر کرد! برای بار سوم اعتراض داده و قراره شورای عالی پزشکی بررسیش کنه! RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - architecter - 10-05-2015 ایا شنت گذاری در مغز جزو اعمال مغز و اعصابه؟ RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - ashkan065 - 26-06-2015 سلام یکی از دوستانم داره میره سربازی اما مشکله پزشکی داره میخواد معاف دائم بگیره افتادگی دریچه ی میترال خفیف (معاف از رزم ) انحراف بینی سمته چپ (معاف از رزم) + پولیپ بینی کوتاهی رباط آشیل پا و پرانتزی بدن زانو و انجنای مچ پای راست و اسکولیوز خفیف افتادگی دریچه ی قلب نفس رو کوتاه میکنه حالا وقتی با انحنای بینی هم همراه بشه عملا کار سخت ترم میشه . مشکلات پا هم که وجود داره من دیدم این دوستم حتی در رفت آمد های روز مره خیلی اوقات تنگیه نفس میگیره وای میسته یک جا تا این حده مشکلش این سواال رو در تایپک معافیت پزشکی پرسیدم یکی از دوستان گفت معاف دائم نمیشه صرفا 4 تا متخصص معاف از رزم میدن براش. اما خیلی فرقه بین کسی که 1 متخصص معاف از رزم بده تا اینکه 4 تا متخصص معاف از رزم بدن. با این تفاسیر میشه برای دوستم معافیت حالت خاص گرفت؟ RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - karami2015 - 30-06-2015 سلام بچه ها به این سایت یه سر بزنید برای جا به جایی سربازانه www.sarbazyab.com |