آکادمیا کافه
زمینه های تحقیقاتی به روز در گرایشهای متفاوت مهندسی کامپیوتر و IT - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: رشته‌های تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+--- انجمن: برق و کامپیوتر (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1)
+---- انجمن: مهندسی و علوم کامپیوتر (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1)
+---- موضوع: زمینه های تحقیقاتی به روز در گرایشهای متفاوت مهندسی کامپیوتر و IT (/Thread-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D9%82%DB%8C%D9%82%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D9%88-IT)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: زمینه های تحقیقاتی به روز در گرایشهای متفاوت مهندسی کامپیوتر و IT - Blackswift - 04-06-2016

سلام دوستان من رشته ام نرم افزاره و برنامه دارم که اپلی کنم برای دکتری. در واقع 3 سال دیگه باید انجام بدم این کار رو. میخوام کع وارد یه زمینه ی تخصصی بشم مثل اندروید نویسی یا هوش تجاری یا چیزی که هم تو ایران باهاش کار کنم و تا سه دیگه مسلط بشم بهش و تو روزمه ام داشته باشمش و هم زمینع ای باشه برای اپلی . هر چی سرچ کردم متوجه نشدم اساتید چه جور چیزهایی  تو نرم افزار علاقه دارند که کار عملی بشه کرد باهاش نع فقط تحقیقاتی .ممنون میشم راهنمایی کنید اگر مطلع هستین Confused

RE: زمینه های تحقیقاتی به روز در گرایشهای متفاوت مهندسی کامپیوتر و IT - Matinking - 04-06-2016

(04-06-2016, 03:53 PM)Blackswift نوشته: سلام دوستان من رشته ام نرم افزاره و برنامه دارم که اپلی کنم برای دکتری. در واقع 3 سال دیگه باید انجام بدم این کار رو. میخوام کع وارد یه زمینه ی تخصصی بشم مثل اندروید نویسی یا هوش تجاری یا چیزی که هم تو ایران باهاش کار کنم و تا سه دیگه مسلط بشم بهش و تو روزمه ام داشته باشمش و هم زمینع ای باشه برای اپلی . هر چی سرچ کردم متوجه نشدم اساتید چه جور چیزهایی  تو نرم افزار علاقه دارند که کار عملی بشه کرد باهاش نع فقط تحقیقاتی .ممنون میشم راهنمایی کنید اگر مطلع هستین Confused

سلام

تقریبا هیچ چیز...
مواردی مثل android programming یا web development نمونه های موضوعاتی هستند که در دهه های قبل "موضوعات تحقیقاتی" و هدف مطالعات دانشگاهی بوده ان و بعد ها بعد از "تجاری سازی" وارد دنیای کاربرد های تجاری شدن...
در دانشگاه و دوره های تحصیلات تکمیلی با موضوعات خیلی abstract تری مواجه خواهید بود که الان برای تجارت ناشناخته ان و به همین دلیل مورد نظر داتشگاه هستند...
تجارب این چنینی صرفا در دنیای کار حرفه ای به دردتون خواهد خورد نه رزومه آکادمیک...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: زمینه های تحقیقاتی به روز در گرایشهای متفاوت مهندسی کامپیوتر و IT - Blackswift - 17-06-2016

متوجه شدم خیلی ممنونم . Smile 
در مورد معماری سازمانی چطور؟ ایا این رشته جای تحقیق داره برای اپلی کردن دکتری؟

RE: زمینه های تحقیقاتی به روز در گرایشهای متفاوت مهندسی کامپیوتر و IT - مهمان - 21-06-2016

دوستان اطلاعی دارین در این مورد که اگه گرایش IT ام معماری سازمانی باشه میتونم موضوعی پیدا کنم برای اپلای دکتری؟ کسی موضوع تحقیقاتی در این مورد میشناسه؟
سوال دومم اینه که اگه نتونستم موضوع تحقیقاتی برای اپلای با این رشته پیدا کنم میتونم وارد زمینه ی دیتابیس بشم ؟ چون از معماری سازمانی اطلاعی ندارم پرسیدم. اگه کسی این رشته رو خونده یا اطلاعی داره لطفا راهنمای کنه در مورد موضوع تحقیقاتیش

RE: زمینه های تحقیقاتی به روز در گرایشهای متفاوت مهندسی کامپیوتر و IT - Matinking - 21-06-2016

(21-06-2016, 06:19 PM)مهمان نوشته: دوستان اطلاعی دارین در این مورد که اگه گرایش IT ام معماری سازمانی باشه میتونم موضوعی پیدا کنم برای اپلای دکتری؟ کسی موضوع تحقیقاتی در این مورد میشناسه؟
سوال دومم اینه که اگه نتونستم موضوع تحقیقاتی برای اپلای با این رشته پیدا کنم میتونم وارد زمینه ی دیتابیس بشم ؟ چون از معماری سازمانی اطلاعی ندارم پرسیدم. اگه کسی این رشته رو خونده یا اطلاعی داره لطفا راهنمای کنه در مورد موضوع تحقیقاتیش

سلام

- خب در مورد اینکه این شاخه از IT خیلی موضوع داغ تحقیقات نبوده نمیشه الزاما به این نتیجه رسید که چنین موضوعی ارزش کار نداره..
اساسا کمینه کردن ناسازگاری های سازمانی و misalignment ها از گذشته موضوع باز تحقیقاتی ای رو در این زمینه باز کرده که با مهندسی صنایع، دست در دست هم، در حال پیش برد اون هستند...
به علاوه در مدل های سازمانی معمولا دید modular و مجزایی بین منابع انسانی و سایر asset های سازمان هست (ولو اینکه در مدل های UML هم می بینید که برای هرکدوم explicitly نماد های مجزا تعریف شده)... یکی از آمال بزرگ مهندسی سیستم ارائه مدل هایی هست که در اونها "همه" منابع یکپارچه دیده بشن...
در کل با دید مهندسی صنایع، بسیاری از مفاهیم معماری سیستم رنگ و بوی تحلیلی بهتری پیدا می کنند...

- طبیعتا!
تحقیقات database شما رو در مرز ICT و مهندسی نرم افزار قرار خواهد داد... با دنیایی از تحقیقات به روز... مثلا cloud database ها الان توجه گروه های تحقیقاتی زیادی رو به خودشون جلب کرده ان...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: زمینه های تحقیقاتی به روز در گرایشهای متفاوت مهندسی کامپیوتر و IT - mana - 07-06-2017

سلام ایا در زمینه طراحی وبسایت و مسائل مربوطش زمینه ای برای تحقیق و ارائه مقاله وجود داره؟اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم

RE: زمینه های تحقیقاتی به روز در گرایشهای متفاوت مهندسی کامپیوتر و IT - automotive - 07-06-2017

(07-06-2017, 03:30 PM)mana نوشته: سلام ایا در زمینه طراحی وبسایت و مسائل مربوطش زمینه ای برای تحقیق و ارائه مقاله وجود داره؟اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
سلام
یک دنیا موضوع در این زمینه وجود دارد.
مثلا UX Accessibility

RE: زمینه های تحقیقاتی به روز در گرایشهای متفاوت مهندسی کامپیوتر و IT - mana - 07-06-2017

(07-06-2017, 06:45 PM)automotive نوشته: سلام
یک دنیا موضوع در این زمینه وجود دارد.
مثلا UX Accessibility

ممنون میشه چند تا موضوع دیگه هم بهم معرفی کنید.من بسیار علاقمند به طراحی وبسایت هستم و این اولین مقاله هست که میخوام شروع کنم

RE: زمینه های تحقیقاتی به روز در گرایشهای متفاوت مهندسی کامپیوتر و IT - automotive - 08-06-2017

(07-06-2017, 11:25 PM)mana نوشته: ممنون میشه چند تا موضوع دیگه هم بهم معرفی کنید.من بسیار علاقمند به طراحی وبسایت هستم و این اولین مقاله هست که میخوام شروع کنم
لینک