آکادمیا کافه
آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-IELTS)
+---- موضوع: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس (/Thread-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B3)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - eliha1 - 23-11-2014

(19-11-2014, 04:42 PM)Andre نوشته:
'eliha1' pid='71528' dateline='1416387031'
به نظر من که فرصت معقولی دارید و می تونید با برنامه ریزی صحیح نمره بسیار بهتری از 7 بیارید. در ابتدا سعی کنید که کلاس متناسب با سطح خودتون برید و همزمان با هر چهار مهارت درگیر باشید. دقت کنید که بعضی کلاس ها فقط وقت و هزینه رو هدر می دهند. پس انتخاب کلاس خیلی مهمه. این به این معنی نیست که کلاس نقش تعیین کننده رو داره و دائم باید درگیر این باشید که اگر فلان جان کلاس میرفتید الان خیلی بهتر بود. برای انتخاب کلاس دقت کنید که اولاً کلاس باید از همسالان شما تشکیل شده باشه. یکی از دوستان در یکی از شهرستان ها به کلاسهای یکی از موئسسات می رفت و نقل کردند که کلاس از دانش آموزان دبیرستان که علاقه ای به یادگیری نداشتن تشکیل شده بود و در ذهن آنها مدرک آموزشگاهی ارزش دو چندانی داشت و با کم کاری و تقلب و این حرفها سعی به کسب مدرک آموزشگاهی (که فقط در موارد خاص داخلی کاربرد دارد) داشتند. دوم اینکه فاصله تا محل زندگی شما معقلول باشد، مثلاً اگر قزوین زندگی می کنید سعی در حضور کلاس های شمال شهر تهران نداشته باشید، چراکه تداوم و پیگری شرط یادگیری است.

شما اگر به سطح و درکی از زبان برسید می تونید از روی منابع خودتون به یادگیری بپردازید. اگر کلاسی که معرفی کردید شرایط گفته شده را داره. خوب ثبت نام کنید و پیگیر باشید.
سلام خسته نباشید من امروز امتحان تعیین سطح برای زبان از همون آموزشگاه سفیری که گفتم دارم امروز باهاشون تماس گرفتم پرسیدم که دانش آموزانتون چه سنهایی هستن برای کلاسهای فشردتون ایشون گفتن بزرگسال هستن گفتن از 16-17 سال به بالا هستند بعد من پرسیدم که برای آیلتس میخوان بخونن یا نه فقط مدرک گفتن دارند میان زبانشون قوی بشه ی تعدادی برای گرفتن مدرک از آموزشگاه و استفاده از مدرک در ایران یک سری هم برای آیلتس گفتم چون همکلاسی ها توی یاد گیری مهمن میخوام بدونم دانش آموزان کلاس های فشرده تون واقعا میخوان بخونن؟ گفتنه بله
حالا من از شما می‌خواهم بپرسم بنظرتون این آموزشگاه خوب هست یا بهتره برم ی جای دیگه؟ببخشید زیاد مزاحمتون شدم

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - Andre - 23-11-2014

به نظر من آموزشگاهایی خیلی معتبری در تهران وجود دارد. اگر بتونید برنامه ریزی کنید و در کلاس های اونها به طور منظم شرکت کنید، خیلی مفید تر خواهد بود.

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - eliha1 - 23-11-2014

(23-11-2014, 12:35 PM)Andre نوشته: به نظر من آموزشگاهایی خیلی معتبری در تهران وجود دارد. اگر بتونید برنامه ریزی کنید و در کلاس های اونها به طور منظم شرکت کنید، خیلی مفید تر خواهد بود.

تهران؟ببخشید میتونید بهم معرفی کنید؟ من از کرج میخوام برم، خیلی ممنونم بابت کمکتون

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - Andre - 23-11-2014

تقریباً همه موسسات در یک سطحن. از سفیر و آفرینش گرفته تا سایر. بعضی ها شهریه ی بالایی دارن و خوب سایر هم همان چیزی که در سایر عرفه رو دریافت می کنند. چیزی که با اطمینان میشه گفت، در اکثر این مراکز دانشجویان برای درس خوندن و شرکت در آزمون ها میان، پس نگران نباشید. استاد زبان هم در هر سطحی که باشه، میتونه تکنیکهای رایج رو آموزش بده (چیزی که در هر کتاب آماده سازی ای یافت میشه).

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - hasti.k - 07-12-2014

بچه ها نظرتون درمورد کلاسای زبان آیلتس جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران چیه؟؟چون قیمتش خیلی پایین تر از بقیه جاهاس.لطفا راهنمییم کنید.خودم قبلا دانشجو سفیر بودم میدونم کارش خوبه ولی هزینش بالای 3500میلیون میشه.بین سفیر و دانشگاه تهران موندم.اگه جای بهتر میشناسید هم معرفی کنید.

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - Andre - 08-12-2014

(07-12-2014, 11:14 PM)'hasti.k' نوشته: بچه ها نظرتون درمورد کلاسای زبان آیلتس جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران چیه؟؟چون قیمتش خیلی پایین تر از بقیه جاهاس.لطفا راهنمییم کنید.خودم قبلا دانشجو سفیر بودم میدونم کارش خوبه ولی هزینش بالای 3500میلیون میشه.بین سفیر و دانشگاه تهران موندم.اگه جای بهتر میشناسید هم معرفی کنید.

ببینید، اگر این پتانسیل رو در خودتون میبینید که بتونید خودتون به تنهایی مطالعه کنید خوب کلاس با قیمت مناسب تر همواره مورد توصیه است و در نهایت با پیدا کردن چند همکلاسی علاقه مند به زبان میتونید به تقویت زبان بپردازید، اما من دوستانی رو دیدم که حتماً باید در چهاچوب کلاس بهشون مشق و تکلیف بدن که با انجام همان تکالیف به دانش و مهارتشون افزوده شه. تبلیغاتی میدیدم که اشاره کرده بودن ما نحوه‌ی تست زدن شما رو در کلاس کنترل می کنیم و ... . به نظرم این فعالیتها مناسب هستند اما وقتی از لحاظ اقتصادی و حتی در مواردی فاصله تا محل برگزاری کلاس رو در نظر میگیرم، جواب همانی هست که گفتم. در هر صورت این شمایید که تصمیم میگیرید، پیشنهاد میکنم که هزینه ها رو هم در نظر بگیرید. 

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - saaaaam - 08-12-2014

(07-12-2014, 11:14 PM)'hasti.k' نوشته: بچه ها نظرتون درمورد کلاسای زبان آیلتس جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران چیه؟؟چون قیمتش خیلی پایین تر از بقیه جاهاس.لطفا راهنمییم کنید.خودم قبلا دانشجو سفیر بودم میدونم کارش خوبه ولی هزینش بالای 3500میلیون میشه.بین سفیر و دانشگاه تهران موندم.اگه جای بهتر میشناسید هم معرفی کنید.

سلام دوست خوب
بسته به سطح زبان خودتون بنظر من یک کلاس عمومی زبان و یک کلاس ایلتس با هم بروید 
من شخصا کلاس زبان عمومی موسسه ایران استرالیا و همزمان کلاس فشرده ایلتس هم همانجا می رفتم و نهایت ازمون ازمایشی هم موسسه افرینش ایلتس می رفتم تقریبا هر دو هفته یک ازمون ازمایشی داشتم تقریبا شش ماه کلاس ایلتس طول کشید و من 6.5 شدم

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - نایینی - 19-01-2015

با عرض سلام خدمت همه دوستان
دوستان کسی می دونه شرایط این که یک نفر مدرس آیلتس بشه چیه یعنی این که چه مدارجی را باید طی کنه ؟

آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - allahyari - 30-04-2015

سلام.لطفا آموزشگاه زبانی که برای آیلتس مناسب هست و کارش درسته رو بهم معرفی کنید که هزینه و وقتی که براش صرف میکنم بیخود نباشه.ممنون میشم.      

RE: آموزشگاه های معتبر برای یادگیری زبان انگلیسی - Simon2007 - 30-04-2015

(30-04-2015, 07:11 PM)'allahyari' نوشته: سلام.لطفا آموزشگاه زبانی که برای آیلتس مناسب هست و کارش درسته رو بهم معرفی کنید که هزینه و وقتی که براش صرف میکنم بیخود نباشه.ممنون میشم.      

سلام 

بنده کلا آموزشگاه خاصی رو نمیتونم با مشخصات شما اعلام کنم. همه به نوعی وقت و پول رو تا حدی هدر میدن مگر اینکه خیلی خیلی ضعیف باشید. در اونصورت برای شما مفید خواهند بود. اگر هزینه براتون مهم نیست چند جلسه خصوصی بگیرید که هم در وقت صرفه جویی شه هم هزینه.