![]() |
نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: علوم پزشکی و زیستی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C) +--- موضوع: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی (/Thread-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C) |
RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی - ice - 13-05-2015 درود، به آكادميا كافه خوش آمديد 2 ترم ديگه يعني بهار سال آينده (2016) فارغ التحصيل مي شيد. با توجه به اينكه تصميم داريد پاييز سال 2016 خارج از كشور باشيد، بهتر كه پاييز امسال اقدام كنيد. البته مواردي مثل آزاد كردن مدرك و ... رو هم بايد در نظر بگيريد، بهتر اول جزوه (بالاي صفحه) رو بخونيد. نگفتيد چه مقطعي در نظر داريد. اگر مقطع دكترا باشه بهتر به اين لينك دانشكده پزشكي مراجعه كنيد. بخش ژنتيك مولكولي به رشته شما نزديك تر هست. در اين لينك كه رشته هاي دانشگاه تورونتو رو ارائه داده، تنها مشاوره ژنتيك در مقطع ارشد وجود دارد. اين لينك شيوه عملكرد دانشكده پزشكي براي جذب دانشجو را توضيح داده. دانشگاه تورنتو همون طور كه اينجا گفته براي دانشجويان فاند در نظر مي گيره، ولي دانشكده پزشكي در هر دپارتمان سيستم خودش رو داره (ژنتيك مولكولي). اين لينك هم هزينه هاي تحصيل رو نشون ميده. به تفاوت شرايط دانشجويان بين المللي نسبت به بومي، و تغيير ساليانه اين هزينه ها هم توجه كنيد. خودتون با مراجعه به سايت دانشگاه مي تونيد اطلاعات خيلي كامل تري كسب كنيد. RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی - زینت - 14-05-2015 سلام ،من پارسال ارشدم را در رشته ی علوم گیاهی گرفتم و الان دارم برای گرفتن مدرک ایلتس مطالعه و تلاش میکنم ،الان 29 سالمه ویه دختر دارم خانواده همسرم امریکا هستندو البته کانادا ،من هم الان تو شرایطی هستم که حتما باید پذیرشو بگیرم،اما راه برام کاملا تاریکه خواش میکنم بگید چقدر شانس گرفتن پذیرش در دانشگاههای امریکا را دارم و باید از کجا شروع کنم؟؟؟؟؟البته باید بگم پایان نامه هم ندارم.که بخوام روش مانور بدم RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی - abbas 2015 - 15-05-2015 با سلام من دانشجوی ارشد بیوشیمی بالینی هستم. میخواستم بدونم چطوری میتونم رنکینگ دانشکاههای امریکا و کانادا رو تو رشته خودم پیدا کنم؟ RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی - mohammadreza88 - 15-05-2015 (15-05-2015, 02:04 AM)'abbas 2015' نوشته: با سلام
عرض سلام خدمت شما،
به آکادمیا خوش آمدید ![]() در لینک زیر بر اساس موضوع: http://www.topuniversities.com/subject-rankings/2015 و یا در این لینک بر اساس دانشکده: http://www.topuniversities.com/faculty-rankings رشته یا دپارتمان خودتون رو انتخاب کنید تا رنک دانشگاه ها در رشتۀ مد نظرتون رو ببینید. موفق باشید. RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی - ice - 15-05-2015 درود، به آكادميا كافه خوش آمديد براي شروع پيشنهاد مي كنم جزوه (بالاي صفحه) رو بخونيد. علوم گياهي در ايران كمي با خارج تفاوت داره و همين سطح رقابت رو افزايش مي ده چون علاوه بر فارغ التحصيلان علوم پايه، فارغ التحصيلان كشاورزي و بيوتكنولوژي هم ممكنه براي همون دوره هاي دكترا تقاضا بدن. در مورد شرايطتون توضيح نداديد، نداشتن پايان نامه خيلي خوب نيست ولي اگر معدل ليسانس و ارشدتون بالا باشه، نمره زبان خوبي به دست بياريد و در كارهاي تحقيقاتي شركت كرده باشيد مي تونه بهتون كمك كنه. براي گياهي ارتباط با استاد خيلي مهم بوده و هنگام تماس با اساتيد تكنيك هايي كه بلديد و كار كرديد مهم هستند. اگر تا حالا اين كار رو نكرديد سعي كنيد در يكي از مراكز تحقيقاتي شروع به كار كنيد (متقاضي حتي براي همكار طرح بدون حقوق شدن هم زياد هست) تا بيشتر با تكنيك هاي آزمايشگاهي آشنا بشيد، به رزومتون كمك كنه و اگر امكانش پيش بياد اسمتون در مقاله اي اضافه بشه. به سايت دانشگاه هاي آمريكا و كانادا سر بزنيد و اساتيد رشته خودتون رو پيدا كنيد. علاوه بر دانشكده علوم پايه، دانشكده كشاورزي و بسته به دانشگاه هر دانشكده اي كه با گياه سروكار دارن رو در نظر بگيريد. تحقيقات اساتيد، مقالاتشون و علايق تحقيقيشون رو به دقت بررسي كنيد تا در مرحله تماس با اساتيد آمادگي داشته باشيد. علاوه بر آيلتس خودتون رو براي GRE هم آماده كنيد چون براي دانشگاه هاي آمريكا خواسته ميشه. (14-05-2015, 04:18 PM)'زینت' نوشته: سلام ،من پارسال ارشدم را در رشته ی علوم گیاهی گرفتم و الان دارم برای گرفتن مدرک ایلتس مطالعه و تلاش میکنم ،الان 29 سالمه ویه دختر دارم خانواده همسرم امریکا هستندو البته کانادا ،من هم الان تو شرایطی هستم که حتما باید پذیرشو بگیرم،اما راه برام کاملا تاریکه خواش میکنم بگید چقدر شانس گرفتن پذیرش در دانشگاههای امریکا را دارم و باید از کجا شروع کنم؟؟؟؟؟البته باید بگم پایان نامه هم ندارم.که بخوام روش مانور بدم RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی - abbas 2015 - 15-05-2015 دوستان من یه کم گیج شدم درباره زمان ددلاین ها . مدت زمانی که وقت داریم تا اپلای کنیم واسه ترم پاییز چه مدته یعنی ددلاین دانشگاهها چه مدت طول میکشه؟ بعد یه سوال دیگه اینکه ددلاین دانشگاه های امریکا به طور معمول چه زمانی میشه ؟ RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی - ice - 18-05-2015 براي آمريكا بستگي به دانشگاه داره، بعضيا در طول سال دانشجو مي پذيرن و ممكن در هر زماني بشه اپلاي كرد و بعضيا براي هر ترم در مدت مشخصي اجازه اپلاي مي دن. اغلب دانشگاه هايي كه در زمان مشخصي اجازه مي دن از حدود ماه سپتامبر تا دسامبر هست، كه باز بسته به دانشگاه ممكنه تا ژانويه و فوريه هم طول بكشه. بهتر به سايت دانشگاه هاي مورد علاقتون مراجعه كرده و ددلاين ها رو از اونجا دقيقتر ببينيد. (15-05-2015, 08:56 PM)'abbas 2015' نوشته: دوستان من یه کم گیج شدم درباره زمان ددلاین ها . مدت زمانی که وقت داریم تا اپلای کنیم واسه ترم پاییز چه مدته یعنی ددلاین دانشگاهها چه مدت طول میکشه؟ بعد یه سوال دیگه اینکه ددلاین دانشگاه های امریکا به طور معمول چه زمانی میشه ؟ RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی - a_rastgar - 08-06-2015 سلام. من دانشجوی ترم 8 علوم آزمایشگاهی هستم. امسال برای ارشد ژنتیک پزشکی اقدام کردم اما به خاطر تغییرات خیلی وسیع و واقعا مسخره! شانس قبولی ندارم و باید به مدت 2 سال برم طرح. [align=right]سطح زبانم خیلی خوبه اما هنوز مدرک ندارم اما قصد دارم اقدام کنم به زودی، و معدلم 17 هست. [align=right]میخوام بدونم که بعد از اینکه طرحم رو گذروندم شانس گرفتن پذیرش + فاند رو از دانشگاه های خارج از ایران دارم. (واقعا نمی دونم کدوم کشور مناسب تره برای رشته ی من) [align=right]با احترام
[برش] مشورت در مورد تغییر رشته و عواقب آن بر گرفتن پذیرش - nasim1234 - 20-08-2015 (19-08-2015, 11:17 PM)Rubina نوشته: سلام مجدد در کنار مهارت های دیگه توصیه میکنم بر نگارش و انتخاب کلماتتون هم کار کنید. خط آخر پستتون نه کمکی به جواب دهنده سوالتون می کنه نه بار معنایی داره. به هر حال در هر رشته ای زمینه های تاپ داریم. مهم تر از پیدا کردن اونها آماده کردن خودتون برای توانایی تحصیل در دانشگاه/رشته تاپ هست. زبان انگلیسی خوبی که اشاره کردین تازه شما رو در سطح بقیه متقاضیان قرار میده چون چیزی هست که ۹۰ درصد بعد از تلاش معمولی در رزومه خودشون دارن. ( گرفتن نمره معقول در تافل چندان سخت نیست) پس زبانتون برتری نیست. برای پذیرش در دانشگاه های خوب نیاز به مقاله و ریکام از سابقه ریسرچ دارید. شما در ایران چه رشته ای میخونین؟ تجربه من از اطرافیان و دوستانم بهم ثابت کرده که در هر رشته ای میشه خیلی خیلی موفق بود. من مترجمی زبان میشناسم که الان در آمریکا پذیرش کاری گرفته و مترجم همزمان کنفرانس های بسیار مهمیه و حین تحصیل شغلش رو هم به دست آورده. همسرم با لیسانس شیمی الان در زمینه سرطان تحقیق می کنه که به زعم خیلی ها بسیار گرایش تاپی هست. در عین حال لیسانس بیوتک در ایران و بعد پذیرش گرفته از یک دانشگاه خیلی تاپ آمریکا میشناسم که بابت مشکلاتی که با استادش داره به سختی داره دکترا رو تموم می کنه , میخواد برگرده ایران! پس بیشتر به خود فرد و تلاشش بستگی داره. شما با خوندن شیمی یا زیست میتونین برای بیوشیمی اپلای کنین که گرایش به روزی هست. پذیرش هم بحثش جداست. به رزومتون بستگی داره و فرمول مشخصی هم نداره که کسی بخواد تو این سایت در اختیارتون بزاره. RE: مشورت در مورد تغییر رشته و عواقب آن بر گرفتن پذیرش - M1KE - 20-08-2015 سلام، خب ببینید شما در ابتدای راه هستین و به نظرم بهتر هست که تصمیم گیری های خودتون در مورد رشته ها رو بر اساس چند خط که در یک خبر گفته شده نگذارید خیلی از این نوع نقل قول ها و به اصطلاح نالیدن ها برای جذب بودجه برای بخش موردنظر هست و نه لزوما بد بودن اون رشته. دوستان عزیزی مثل nasim1234 هم که از کاربران مطلع سایت هستند، اگر وقت می گذارند و پاسخ میدن قصدشون کمک کردن هست و به جای ناراحت شدن از توصیه های اونها می بایست قدردان این باشید که تجربه شون رو در اختیار شما می گذارند و در این راه بردباری بیشتری به خرج بدین تا به هدف برسین. در مجموع تغییر رشته کار دشواری هست از این منظر که زحمت زیادی رو می طلبه تا فرد دوباره کاری رو از نو شروع کنه و به همین دلیل خیلی ترجیح شون بر این هست که همون رشته ای که درش درس می خونند رو با جدیت و علاقه بیشتر ادامه بدن. رشته کامپیوتر هم که در اون تحصیل می کنید در مقایسه به خیلی از رشته های مهندسی، بازار کار بهتری در آمریکا و کانادا داره و اگر بتونید برای ارشد و دکترا در همین رشته در آمریکای شمالی ادامه تحصیل بدین به نظرم خیلی خوبه. اگر واقعا به رشته های زیستی و پزشکی علاقه دارین مشخصا کار سخت تری در مقایسه با ادامه همین راه موجود، در پیش خواهید داشت ولی به هر حال هیچ کاری نشد نداره و اگر انگیزه کافی وجود داشته باشه هر کاری شدنی هست. با این حال، با در نظر گرفتن اینکه گرفتن کمک هزینه برای کارشناسی از دانشگاه های آمریکای شمالی خیلی دشواره منطقی تره که همون راه موجود رو ادامه بدین. بین دوستانم اونهایی که دائم از این شاخه به اون شاخه پریدن اغلب به نتیجه مناسبی نرسیدن. داخل پرانتز اشاره کنم که ریشه این علاقه نداشتن ها یک سری مسائل کلی تر هست که در همه رشته ها مشترک هست و وقتی اون نگاه و انتظارها متحول بشه می بینید که به هر رشته ای علاقه خواهید داشت و در همه اونها موفق خواهید بود. در تاریخ هم اگر نگاه کنید بیشتر دانشمندان برای پیشرفت در زمینه خودشون به ناچار در خیلی از علوم دیگه هم علامه می شدن. برای نمونه بسیاری از فیزیکدانان در زمینه هایی مثل ریاضی و نجوم و فلسفه و علوم مشابه هم اطلاعات زیادی داشتن. شما هم با همین دانش کامپیوتری اگر به علوم پزشکی علافه داشتین می تونید مثلا در آینده روی موضوعاتی مثل واسط های مغز-کامپیوتر، و تجزیه و تحلیل اطلاعات ثبت شده از بدن توسط کامپیوتر کار کنید. پیشنهاد می کنم تاپیک های راهنمای گرفتن پذیرش در کارشناسی و همین طور تاپیک های انجمن رشته های پزشکی و زیستی رو هم مطالعه کنید تا دید بهتری در این مورد به دست بیارین. |