آکادمیا کافه
مهر خروج - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: گذرنامه و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- موضوع: مهر خروج (/Thread-%D9%85%D9%87%D8%B1-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: مهر خروج - mehrdadmem - 11-02-2017

(11-02-2017, 08:12 PM)storagemeter نوشته: سلام،

بعد از اینکه بازه مجاز زمانی برای خروج از کشورتون گذشت با در دست داشتن گذرنامه به معاونت وظیفه عمومی مراجعه کنید که در همان جا درخواست خروج دادید. پاسپورتتون رو میبینن و پستون میدهند و با بانک هم هماهنگی میکنن که وثیقتونو آزاد کنه. امیدوارم در دفعات بعدی سفرهای خوبی داشته باشید.

خیلی خیلی ممنونم

ینی لازم نیست برم اداره اتباع خارجی؟ چون من یه بار اومدم اقدام کنم. پاسپورتم به روز سفر نرسید... بهم پاسپورتی ندادن اون موقع. ولی وثیقم اونجا بود. مجبور شدم برم اداره اتباع خارجی یه نامه عدم خروج بگیرم. به نظر شما اگر پاسپورت داشته باشم دیگه این روند لازم نیست؟

RE: مهر خروج - storagemeter - 12-02-2017

نه دوست عزیز. شما با پاسپورت میری نظام وظیفه. فقط قبلش مطمئن شو که مهلت خروج از کشورت تمام شده باشه. یعنی دیگه با پاسپورت هم نمیتونی از کشور خارج شی مگر دوباره مجوز بگیری. پولتم پس میدن نگران نباش.

RE: مهر خروج - mehrdadmem - 12-02-2017

(12-02-2017, 01:13 AM)storagemeter نوشته: نه دوست عزیز. شما با پاسپورت میری نظام وظیفه. فقط قبلش مطمئن شو که مهلت خروج از کشورت تمام شده باشه. یعنی دیگه با پاسپورت هم نمیتونی از کشور خارج شی مگر دوباره مجوز بگیری. پولتم پس میدن نگران نباش.

آقا سپاس فراوان... فقط یه نکته ای یه بنده خدایی بهم گفت تا 6 ماه ممنوع الخروج میشم... چقدر صحت داره چنین چیزی؟

RE: مهر خروج - storagemeter - 13-02-2017

خواهش میکنم انجام وظیفه است.

شما تعهد هایی رو که میدی بخون ببین بجز برگشت به موقع در صورت لغو سفر هم به مشکلی میخوری یا نه؟ از مسئول نظام وظیفه هم که پشت باجه نشسته بپرس. به هر صورت باید ببینی که هدفت از پاسپورت گرفتن چیه اگر نیاز داری برای آزمون زبان، کار پذیرش یا هر چیز دیگه کمی زودتر پاسپورت داشته باشی حتماً اقدام کن.

RE: مهر خروج - مهمان - 12-04-2017

(08-01-2011, 08:41 PM)Bahram نوشته: گر چنانچه پرسشی در زمینه مسائل مرتبط با مهر خروج از کشور دارید، میتوانید در این تاپیک مطرح کنید تا کاربران صاحبنظر در این زمینه پاسخ دهند.
سلام دوستان من میخوام یه سفر به دبی برم که بدون اطلاع خانواده اس.میخوام خودم برای گرفتن پاسپورت اقدام کنم آیا مهر خروج بر روی پاسپورتم زده میشه؟؟با این مشکل چکار کنم؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

RE: مهر خروج - automotive - 12-04-2017

(12-04-2017, 02:49 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان من میخوام یه سفر به دبی برم که بدون اطلاع خانواده اس.میخوام خودم برای گرفتن پاسپورت اقدام کنم آیا مهر خروج بر روی پاسپورتم زده میشه؟؟با این مشکل چکار کنم؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام،
اگر دختر هستید و زیر 18 سال سن دارید، بدون اجازه‌ی والد نمی‌توانید درخواست گذرنامه دهید،
اگر پسر هستید و بالای 18 سال و مشکل سربازی دارید، نمی‌توانید درخواست گذرنامه دهید.

اگر در حال حاضر گذرنامه دارید، باید مطلع باشید که خروج از کشور به هر مقصدی بدون استثنا به روادید احتیاج دارد.
روادید به صورت مهر در داخل گذرنامه شما زده می‌شود. پس هیچ راهی برای پاک کردن آن مهر، یا پاره کردن آن برگه‌ی کذرنامه وجود ندارد (با انجام هر دستکاری در گذرنامه، این مدرک باطل و با شما برخورد قانونی خواهد شد.

تنها راهی که به نظر می‌رسد، رفتن به سفر است و پس از بازگشت هم پاسپورت خود را معدوم کنید.

البته لزوما به این کار نیازی نیست، اما به هر حال ،یکی از مدارکی که شما از کشور خارج شده‌اید همین موضوع است.

پی نوشت: به دلیل مسائل بسیار زیاد، حداقل کاری که برای خروج از کشور لازم است انجام دهید، اطلاع از مقصد خود به خانوادتان است.

در صورت وجود مشکل در آن کشور، آنها مطلع باشند که به کدام سفارتخانه رجوع کنند، اگرنه با گزارش مفقودی شما پی به سفر شما خواهند برد.
این بدترین اتفاقی است که میتواند بیافتد. اگرنه شما به مسافرت می‌روید و برمی‌گردید و هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد، اگر پاسپورت را هم معدوم کردید، هزینه ی صدور مجدد آن را باید پرداخت کنید. به یاد داشته باشید که خروج شما در سیستم‌های پلیس ایران و کشور مقصد ثبت خواهد شد، حتی در شرکت هواپیمایی که از آن بلیط تهیه می‌کنید.
ضمنا اگر در آینده، مثلا به همسر خود در ارتباط با این سفر دروغ بگویید، از نظر قانونی قابل پیگیری است.

باز هم هرطور صلاح است. تصمیم گیرنده‌ی نهایی شما هستید.

RE: مهر خروج - مهمان - 22-04-2017

سلام من یک شهروندی افغانی هستم با ویزا آمدم ایران از ایران خارج نشدم غیر قانونی آمدم ترکیه حالا 6 ماهه که در ترکیه هستم میتونم دوباره برم افغانستان ویزای ترکیه بگیرم یعنی پاسپرنم اعتباریش از بین نمیره

RE: مهر خروج - Torkan - 22-04-2017

(22-04-2017, 11:39 AM)مهمان نوشته: سلام من یک شهروندی افغانی هستم با ویزا آمدم ایران از ایران خارج نشدم غیر قانونی آمدم ترکیه حالا 6 ماهه که در ترکیه هستم میتونم دوباره برم افغانستان ویزای ترکیه بگیرم یعنی پاسپرنم اعتباریش از بین نمیره

شما اگر غیر قانونی رفته باشید ترکیه هنگام خروج به احتمال زیاد به مشکل جدی برمیخورید و اسمتان هم در سیستم نیست. اگر نه غیر قانونی دوباره میخواید از ترکیه بیایید بیرون و یه جورایی خودتون رو برسونید افغانستان(یعنی هیچ کدام از هنگهای مرزی رو نبینید و پاسپورتی مهر نکنید) بله مشکلی ندارد ولی خب کارتان کاملا غیرقانونی است دیگه!

RE: مهر خروج - مهمان - 21-06-2017

سلام
من شهریور گذشته ارشد فارغ التحصیل شدم، و در دوره فرجه یکساله نظام وظیفه هستم. الان یک پذیرش مستر دارم و قصدم اینه که برای اون از کشور خارج بشم. من میخوام با قراردادن وثیقه ۱۵ میلیونی برای سفر سیاحتی پاسپورت بگیرم و از کشور خارج بشم، آیا ممکنه در زمان خروج و چک پاسپورت به ویزای تحصیلی من ایراد بگیرن؟ و اینکه برفرض من اجازه خروج برای سفر تفریحی به ترکیه بگیرم ولی ویزای تحصیلی کشور دیگه ای توی پاسپورتم باشه ممکنه مشکل ساز بشه؟
یک پست مشابه دیدم که تاریخش برای سه سال پیش بود. ممنون میشم که اگر همچنان شدنی هست بهم بگین.

RE: مهر خروج - M1KE - 21-06-2017

مامور مرزبانی خیلی کاری نداره که شما به چه دلیل دارین خارج میشین بلکه صرفا کنترل می کنه که اجازه خروج دارین یا خیر. چون مثلا ممکنه شما قصد داشته باشین دو روز بعد برگردین و دوباره با گذاشتن وثیقه جدید برای تحصیل خارج بشین پس صرف داشتن ویزای تحصیلی در گذرنامه نمیتونه مانع از خروج شما بشه. منتهی به نظرم بهتره این ویزا "بعد" از گرفتن مجوز خروج در گذرنامه چسبونده بشه وگرنه ممکنه فردی که مسوول دادن مجوز خروج توریستی هست با دیدن اون به شما چنین مجوزی نده. همین طور این رو هم در نظر داشته باشین که طبیعتا وقتی برای تحصیل برین و بیشتر از مدت مجوز توریستی که حدود یک ماه هست خارج بمونید وثیقه شما ضبط میشه. یکی از آشنایان ما حدود سه سال پیش به همین شکل خارج شد و بعید می دونم الان هم شرایط عوض شده باشه.

پینوشت: اگر در مرز پرسیدن با چه ارزی از مرز رد میشین بگین با عرض معذرت! Smile