آکادمیا کافه
کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: امور سربازی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C)
+---- موضوع: کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه (/Thread-%DA%A9%D8%B3%D8%B1-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه - hjalali - 28-03-2014

با سلام خدمت دوستان عزیز

من تازه عضو این سایت شدم.دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی الکترونیک یکی از دانشگاه های تهران هستم.می خواستم بپرسم چطور می تونیم هر تعداد پروژه که می خوایم جهت گرفتن کسری خدمت بیشتر برداریم؟دوستان اشاره کرده بودند که اگر در بنیاد نخبگان نیروهای مسلح از پروژه دفاع کنیم فقط "یک" یا "دو" پروژه را می توان برداشت ولی در صورتی که در سازمان مربوطه دفاع کنیم هر تعداد پروژه می توان برداشت.نحوه ی ایجاد چنین شرایطی که در خود سازمان مربوطه دفاع کنیم چگونه است؟

سوال بعد اینکه آیا پروژه هایی در قالب ترجمه هم به رشته هایی مثل برق و الکترونیک می دهند؟اگر اطلاع دارید لطفا کمی از عناوین پروژه هایی که برای رشته هایی مثل الکترونیک وجود دارد بگویید.

با تشکر

RE: کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه - SSK - 05-04-2014

سلام دوست عزیز

تا اونجایی که من میدونم، الان برای تعداد پروژه ها محدودیت گذاشته اند. یعنی شما بیشتر از 2 پروژه نمی تونید بگیرید. ولی کسری تعیین شده برای پروژه ها محدودیت نداره. یعنی می تونید یه پروژه 3 ماهه، 6 ماهه یا حتی 18 ماهه بگیرید (البته در صورت نیاز سازمان مربوطه).

در مورد دفاع پروژه ها هم، اگر کسر خدمت پیشنهاد شده برای پروژه شما بیشتر از 6 ماه باشه، علاوه بر اینکه باید تو سازمان مربوطه دفاع کنید، تو خود بنیاد هم یه جلسه دیگه تشکیل میدن. (البته بر اساس روندی که من از دوستانم دیدم).

در مورد پروژه های ترجمه هم پیش میاد که داشته باشند. ولی در کل به کار ترجمه کم کسر خدمت میدن.

RE: کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه - giga - 07-05-2014

سلام من امروز از پروژه کسری خدمتم دفاع کردم دو تا پروژه بود یکی 6 ماه و یکی 9 ماه . پروژه 9 ماهه رو 9 ماه رو دادن. ولی پروژه 6 ماه رو 3 ماه دادن. یکی میگفت میشه اعتراض ضد و یک ماه بیشتر کسری گرفت . آیا کسی می دونه این امکان وجود داره یا نه ؟

RE: کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه - amin_mb - 07-05-2014

این امکان وجود داره ولی ماکزیمم 1 ماه اضافه می کنند که اون هم معلوم نیست. وقتتون اگه با ارزش تر هست همین 9 ماه هم خیلی خوبه. 
به نظرمن به جای اعتراض با سرهنگ رضایی صحبت کنید. 

ارادت

RE: کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه - giga - 08-05-2014

اگه اعتراض کنیم چند وقت طول می کشه که جواب بگیرم .مراحل اعتراض به چه صورت هست؟ آیا ممکنه در اثر اعتراض 12 ماه رو کم تر هم کنن. من می خوام نسبت به پروژه 6 ماه که سه ماه دادن اعتراض کنم. صحبت با سرهنگ رضایی آیا فایده ای داره . اگه داره توضیح دهید. با تشکر فراوان.

RE: کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه - vahid.araban - 08-05-2014

(05-04-2014, 02:34 PM)'SSK' نوشته: سلام دوست عزیز
تا اونجایی که من میدونم، الان برای تعداد پروژه ها محدودیت گذاشته اند. یعنی شما بیشتر از 2 پروژه نمی تونید بگیرید. ولی کسری تعیین شده برای پروژه ها محدودیت نداره. یعنی می تونید یه پروژه 3 ماهه، 6 ماهه یا حتی 18 ماهه بگیرید (البته در صورت نیاز سازمان مربوطه).
در مورد دفاع پروژه ها هم، اگر کسر خدمت پیشنهاد شده برای پروژه شما بیشتر از 6 ماه باشه، علاوه بر اینکه باید تو سازمان مربوطه دفاع کنید، تو خود بنیاد هم یه جلسه دیگه تشکیل میدن. (البته بر اساس روندی که من از دوستانم دیدم).
در مورد پروژه های ترجمه هم پیش میاد که داشته باشند. ولی در کل به کار ترجمه کم کسر خدمت میدن.

در ادامه فرمایشات ایشون باید بگم که بیشتر از 6 ماه رو یه نفر دیگه از سازمان مربوطه ( مثلا برای من که مالک بودم استاد راهنما) ازت دفاع می کنه . خودت رو به جلسه دفاع راه هم نمی دن ( حتی با لباس نظامی) :-).  کمتر از 6 ماه خودت میای جلوی یکی دفاع می کنی. به نظرم نفع تو پروژه های با تعداد ماه بالاست. مثلا من 12 ماه داشتم که بهم ده ماهشو دادن. 

(08-05-2014, 09:38 AM)'giga' نوشته: اگه اعتراض کنیم چند وقت طول می کشه که جواب بگیرم .مراحل اعتراض به چه صورت هست؟ آیا ممکنه در اثر اعتراض 12 ماه رو کم تر هم کنن. من می خوام نسبت به پروژه 6 ماه که سه ماه دادن اعتراض کنم. صحبت با سرهنگ رضایی آیا فایده ای داره . اگه داره توضیح دهید. با تشکر فراوان.

در مورد زمان هیچ وقت نمیشه با قطعیت صحبت کرد. روال کار در ابتدا و قبل از ثبت در سیستم دستی و کاغذی انجام میشه و در نهایت وارد سیستمش می کنن. مثلا برای من به دلیل خراب بودن سیستمشون و احتمالا سهل انگاری 40 روزش سوخت و اضافی خدمت کردم ولی برای یکی از بچه ها فردایی که نامه رو زده بودن براش تو سیستم +10 ثبت شده بود. کار اداریه دیگه :-). ضمنا به نظرم 12 ماه کسری خیلی خوبه البته تصمیم با خود شماست من ماههای بیشتر از این هم دیدم.

(17-05-2013, 10:52 AM)'amin_mb' نوشته: دوستان درود
جدیداً بنیاد نخبگان نیروهای مسلح که مجری پروژه های کسری خدمت و جایگزین خدمت هست، نیازی به صحافی گزارش های پروژه های کسری خدمت ندارد.
به عبارت دیگه اصلاً نیازی نیست که شما گزارشتون یا گزارش هاتون را پرینت و صحافی کنید و تحویل سازمان دهید. (چند ماهی است روال جدید نیازی به گزارش صحافی شده ندارند.)
باید برای هر پروژه دو نسخه CD تحویل سازمان پروژه کسری خدمت خودتون دهید:
1- فایل گزارش پروژتون با فرمت ورد Doc. و .Docx به نام Orig
2- فایل گزارش پروژتون با فرمت PDF. به نام Project
3- فایل گزارش پروژتون با فرمت html. به نام View
4- یک فولدر به نام Other برای سایر فایل های مورد نظرتون.
حتماً فرمت ها و نام های فایل های CD را طبق فرمت فوق تهیه کنید تا تأخیری در پروسه داوری پروژتون ایجاد نشه.
باهم تأکید می کنم فقط نخبگانی که طرح پروژه جایگزین خدمت را انجام می دهند نیاز به صحافی گزارش پایانیشون دارند و سایر دوستان عزیزی که پروژه کسری خدمت انجام دادند، فقط و فقط دو نسخه CD باید تهیه کنند.
به امید کسری خدمت همه سربازان ولایی.

فکر می کنم فولدر بند 4 باید نامش Details  باشه. البته این چیزا رو اکثرا طی انجام پروژه می فهمن :-)

و در نهایت خواستم یه تجربه رو به دوستان منتقل کنم. من سر وارد شدن اطلاعاتم تو سامانه +10 خیلی اذیت شدم. هی می رفتم میدون سپاه هی می رفتم ستاد کل هی ثبت نمی شد :-) خلاصه بدونید که اگه کسریتون ثبت نمی شه و تاریخش گذشته، برید ستاد کل میدون سبلان، بگید با سرهنگ کیانو.ش کار دارم ( رئیس وقت اون قسمت، البته ایشون اگه نبودن به هر حال بگید با قسمت ثبت کسری کار دارید). بعد از طی کلی مسیر که رسیدین به دفتر کوچیک و البته خیلی مهم ایشون حتما از کادری های محترم بخواین اسمتون رو تو سیستم چک کنند. به من حتی کد رهگیری داده بودند اینا،  ولی بعد از کلی سر در گمی آخرش فهمیدم اسمم تو سیستم نرفته بود حتی با وجود کد رهگیری !!! ( ضمنا من سرباز نیروی زمینی ارتش بودم و با لباس نظامی می رفتم خواستم در جریان باشید:-).)

RE: کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه - nanock - 17-05-2014

با سلام،

آقا یکی از هم کلاسی های ما میگفت مثل اینکه بیشتر از ده ماه نمیشه کسر گرفت! درسته یا نه؟
من فکر میکردم حداکثر دوتا پروژه باشه بدون سقف میزان کسری؟
یه نظر بدین، لطفا
ممنون

RE: کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه - mfreidooni22 - 17-06-2014

سلام دوستان

من به دنبال پروژه های کسر خدمت در شیراز هستم. کجاها میتونم مراجعه کنم؟ 4، 5 ماه کسری نیاز شدید دارم..

مرسی از همکاریتون

RE: کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه - mony1369 - 18-06-2014

سلام
آقا لیسانس وظیفه ها هم می تونن پروزه کسری خدمت بگیرن؟
من معدل لیسانسم ۱۶.۶۵ بوده

RE: کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه - vahid.araban - 18-06-2014

(17-05-2014, 07:47 PM)'nanock' نوشته: با سلام،
آقا یکی از هم کلاسی های ما میگفت مثل اینکه بیشتر از ده ماه نمیشه کسر گرفت! درسته یا نه؟
من فکر میکردم حداکثر دوتا پروژه باشه بدون سقف میزان کسری؟
یه نظر بدین، لطفا
ممنون

سلام. درست نیست. البته قوانین تو این مورد به سرعت تغییر می کنه. بله سقفی نداره من 13 ماه هم دیدم . مثل اینکه تا پایان امسال قراره کلا کسری پروژه رو بردارن و دارند مدام محدودش میکنن. مثلا دو سال پیش تو تعداد پروژه هم محدودیتی وجود نداشت اما پارسال سقفش شد دو تا، حالا من از یکی از دانشجوهای دکترا شنیدم که می گفت سقفش شده یه دونه. حالا صحتش رو نمی دونم .