![]() |
سوالات متداول در بخش Publications رزومه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: Resume & CV (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-Resume-CV) +---- موضوع: سوالات متداول در بخش Publications رزومه (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-Publications-%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%85%D9%87) |
RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - آریزونا - 02-10-2014 سوالم راجع به تفاوت رعایت حق چاپ و کپی در ایران و خارجه و پیامدهای احتمالیش![img]images/smilies/dodgy.gif[/img] من چند کتاب ترجمه کردم. اما در ایران به طور عمده حقی برای نویسنده و ناشر متن اصلی ( متن انگلیسی) در نظر گرفته نمی شه. ناشر من هم می گفت "همه تو ایران همین کار رو می کنن" و هیچ اقدامی در این باره انجام نداد. در حالی که غالبا ناشران کتابهای خارجی خیلی روی حقشون از چاپ یا هر کاربردی از کتابشون تاکید دارند. آیا اگر من در رزومه ام عنوان اون کتابهایی رو که ترجمه کرده ام ذکر کنم، از لحاظ قانونی پاسخگو باید باشم!؟ مثلاً فرض کنید که نویسنده کتاب رزومه رو بخونه ! [img]images/smilies/cool.gif[/img] RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - saaaaam - 02-10-2014 (02-10-2014, 08:37 PM)'آریزونا' نوشته: سوالم راجع به تفاوت رعایت حق چاپ و کپی در ایران و خارجه و پیامدهای احتمالیش![img]images/smilies/dodgy.gif[/img] سلام دوست خوبم
منم 4 کتاب ترجمه و تالیف کردم وقتی امدم فنلاند کسی چیزی نگفت منظورم اینه که چون اولا فارسی هست کسی نمی تونه بخونه دوما ایران جزو معاهده کپی رایت نیست و خیلی از کتابها در ایران بدون اجازه ناشر اصلی افست میشه من بعید می دونم مشکلی پیش بیاد RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - آریزونا - 06-10-2014 (02-10-2014, 09:24 PM)'saaaaam' نوشته: خیلی ممنون به خاطر توضیح خوبتون. بنا به تجربه تون، ارزش ترجمه و تألیف در رزومه چطور تعیین می شه؟ آیا حتما باید در رشته مورد تقاضا باشند؟ (مثلا ترجمه یه اثر فلسفی! بین کارهای روانشناسی- رشته روانشناسی- ارزشی در رزومه خواهد داشت ) سپاس فراوااان RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - saaaaam - 06-10-2014 (06-10-2014, 05:36 PM)'آریزونا' نوشته: سلام
دوست خوبم اینجا از استادم پرسیدم تالیف کتاب برای دانشجوی کارشناسی ارشد تعریف نشده یا بهتره بگم یک استاد پس از سالها تحقیق و تدریس یک کتاب می نویسد که حرفی برای گفتن داشته باشه اصلا با ایران قابل مقایسه نیست پس اصولا توقع امتیاز زیادی هم نمیشه داشت در مورد ترجمه هم اگر رشته شما مترجمی هست بنظر من اثر مثبت دارد ولی در مورد رشته های دیگر هم من نظر مثبتی ندارم بجای اینکار توصیه اکید می کنم که مقاله کار کنید RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - آریزونا - 06-10-2014 (06-10-2014, 07:08 PM)'saaaaam' نوشته: ممنونم به خاطر این توصیه ی به موقع! من تازگی تصمیم جدی برای خارج گرفتم و شدیدا به راهنمایی نیاز دارم. شاید تعجب کنید اما مقاله نویسی برام یه غوله! تازگی دارم شروع می کنم. اگر در این باره هم توصیه ای دارید برای من برابر با معجزه خواهد بود! [img]images/smilies/angel.gif[/img] سپاس و سپاس RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - xavier - 24-12-2014 سلام، دوستان من برای یکی از درسهای که TA بودم و عملا به جای استاد کلاس میرفتم، یه جزوه از جمع آوری یک سری مطالب برای دانشجوها نوشتم. حالا این رو با چه عنوانی در روزمه بنویسم؟، به همچین جزوه هایی به انگلیسی چی می گن؟ ممنون از راهنمایی RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - Andre - 24-12-2014 (24-12-2014, 12:31 AM)'xavier' نوشته: سلام، دوستان من برای یکی از درسهای که TA بودم و عملا به جای استاد کلاس میرفتم، یه جزوه از جمع آوری یک سری مطالب برای دانشجوها نوشتم. حالا این رو با چه عنوانی در روزمه بنویسم؟، به نظرم من با همان عنوان TA ذکر کنید. خیلی پیچیده نکنید. درسته که فعال بودید، اما خوب همین کفایت میکنه. در عوض استادتون در توصیه نامه میتونند به مقدار مشارکت و فعالیت شما اشاره کنند که همان چیزی میشود که شما در نظر دارید.
RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - penguinsjr - 17-02-2015 با سلام من مقاله و مطلب واسه آموزش و پرورش منطقه فرستادم، اما تأئیدیه ای ندارم. می دونم چیز چندان دندون گیری نیست اما چیز دیگه ای در این زمینه ندارم. به نظر شما قابل استفاده هست؟ و به چه صورت؟ RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - gene - 26-03-2015 با عرض سلام .ایا هر مقاله ای که اسم ما جز گروه نویسندگان ان باشد باید در بخش پاپلیکیشن اورده شود یا فقط مقالاتی که ما نویسنده نفر اول باشیم یا بین سه نفر نویسنده اول؟ RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - Simon2007 - 26-03-2015 (26-03-2015, 11:18 AM)'gene' نوشته: با عرض سلام .ایا هر مقاله ای که اسم ما جز گروه نویسندگان ان باشد باید در بخش پاپلیکیشن اورده شود یا فقط مقالاتی که ما نویسنده نفر اول باشیم یا بین سه نفر نویسنده اول؟ سلام
هر مقاله ایی میتونه. فقط برای دوستانی که خیلی مقاله دارند و میخوان رزومه زیاد طولانی و کسل کننده نشه مقالات اصلی عنوان شه بهتره. ضمنا روی مقالات داخلی خیلی حساب باز نکنید. |