![]() |
مسایل مربوط به امریه، نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) +---- انجمن: امور سربازی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C) +---- موضوع: مسایل مربوط به امریه، نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7) |
RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - )mostafa( - 14-03-2012 سلام من تو یه سازمان درخواست امریه دادم (نامه درخواست) بعد نامه من تو دبیرخونه اون سازمان ثبت شد و گفتن هروقت دفترچه سربازیت رو فرستادی برگ سبزت و سایر مدارک رو تا سه ماه قبل اعزام بیار و همچنین گفت ما درخواست ها رو می فرستیم تهران و اونجا هست که تصمیم می گیرن قبول کنن یا نه و احتمال داره که قبول نکنن(من از شهرستان درخواست دادم) گفتن کپی مدرک تحصیلی رو هم بیا 1-مدرک موقت قبوله؟چون تازه فارغ التحصیل شدم و مدرک اصل آماده نیست 2-کی مشخص می شه که بادرخواست من موافقت شده؟چون می خوام اگه موافقت نکردن از سپاه پذیرش بگیرم RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - Robin2 - 14-03-2012 (14-03-2012, 05:18 PM))mostafa( نوشته: سلام من تو یه سازمان درخواست امریه دادم (نامه درخواست) بعد نامه من تو دبیرخونه اون سازمان ثبت شد و گفتن هروقت دفترچه سربازیت رو فرستادی برگ سبزت و سایر مدارک رو تا سه ماه قبل اعزام بیار و همچنین گفت ما درخواست ها رو می فرستیم تهران و اونجا هست که تصمیم می گیرن قبول کنن یا نه و احتمال داره که قبول نکنن(من از شهرستان درخواست دادم) گفتن کپی مدرک تحصیلی رو هم بیابا سلام، من زمان خدمت خودم از خاتم الانبیاء پذیرش گرفتم و درست شرایطی مشابه به شما داشتم مدارکی که نیاز دارید: برگ سبز، مدرک موقت تحصیلی و کپی شناسنامه و کارت ملی است. صد درصد با درخواست شما موافقت میشه و آموزشی در یکی از پادگان هایی که آن سازمان زیر نظرش هست می افتید. زمانی که از آموزشی بر می گردید البته قبل از آموزشی میتوانید از آنجا تلفنی بپرسید با عشق RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - Saeid - 14-03-2012 ورود شما رو به فروم تبریک میگم.....شما باید زیاد پبگیری کنید اگر دنبال امریه هستید...ارگانای دیگه....از تهران..... 1-مدرک موقت 100% قابل قبوله 2-جواب این سوال رو میشه به طور دقیق تر از ارگانی که درخواست دادید بپرسید معمولا دو ماه مونده به اعزام دیگه همه چی معلوم میشه....البته اون موقه دیگه کاری نمیشه کرد RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - MaMi - 14-03-2012 (14-03-2012, 05:18 PM))mostafa( نوشته: 1-مدرک موقت قبوله؟چون تازه فارغ التحصیل شدم و مدرک اصل آماده نیست1- من خودم حتی مدرک موقت هم در ابتدا ارائه ندادم و کارهای مربوطه را با نامه فارغ التحصیلی دانشگاه (خطاب به نظام وظیفه) انجام دادم! 2- زمان دقیقش مشخص نیست ولی به نظر من شما چند جا رو با هم پیگیری کنید، مدرک موقت رو کپی کنید و... ![]() RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - )mostafa( - 15-03-2012 ممنون دوستان که پاسخ دادید. چند جا با هم می شه درخواست داد؟ مثلا یک درخواست بدم تعاون یکی بدم صنایع معادن؟ آخه من شنیده بودم اگه دوجا درخواست بدید با هیچکدوم موافقت نمی کنن و نظام وظیفه وقتی می بینه 2 تا امریه داری هردو رو باطل می کنه. RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - MaMi - 15-03-2012 (15-03-2012, 01:29 AM))mostafa( نوشته: ممنون دوستان که پاسخ دادید.حقیقتا من خودم دو جا با هم درخواست دادم...هر دو جا هم قول مساعد (90%) به من دادند ولی چون برای یکی از این دو مورد باید اعزام رو به تعویق می انداختم، آن را انصراف دادم... حالا اینکه "نظام وظیفه وقتی می بینه 2 تا امریه داری هر دو رو باطل می کنه" را نمیدونم، چرا سوال نمی کنید از نظام وظیفه؟ ![]() در مورد نتیجه اش هم ما را در جریان بگذارید لطفا RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - Saeid - 15-03-2012 نظام وظیفه که نه.....ستاد کل نیروهای مسلح که مسول اصلی برا مجوز امریه هستش احتمالا هر 2 تا رد میکنه....شما میتونی درخواست بدی....نهایتا اگه یکی اوکی شد اون یکی رو انصراف میدی RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - )mostafa( - 15-03-2012 (15-03-2012, 01:36 AM)MaMi نوشته: حقیقتا من خودم دو جا با هم درخواست دادم...هر دو جا هم قول مساعد (90%) به من دادند ولی چون برای یکی از این دو مورد باید اعزام رو به تعویق می انداختم، آن را انصراف دادم...مگه می شه برا این جور مسائل اعزام رو عقب انداخت الان دیگه فکر نکنم به این سادگی ها اعزام رو عقب بندازند. در مورد دوتا امریه هم تو یه سایتی (یادم نیست کجا بود) از یکی شنیدم مطمئن نیستم. RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - MaMi - 15-03-2012 (15-03-2012, 01:53 AM))mostafa( نوشته: مگه می شه برا این جور مسائل اعزام رو عقب انداخت الان دیگه فکر نکنم به این سادگی ها اعزام رو عقب بندازند.الان هم میشه این کار رو کرد فقط یک مقدار ممکنه پلیس +10 بگه نمیشه و ... ولی طبق قانون نظام وظیفه، شما یک بار میتونید این کار رو انجام بدهید (تعویق تاریخ اعزام) همون طور که سعید جان هم اشاره کرد: "اگه یکی اوکی شد اون یکی رو انصراف میدی" RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - MaMi - 15-03-2012 شرایط پذیرش متقاضیان طرح نظام (امریه) در صنعت نفت الف- اولویت بندی دانشگاه محل تحصیل: اولویت ثبت نام از نظر دانشگاههای محل تحصیل به شرح ذیل میباشد: ١. فارغالتحصیلان دانشگاه صنعت نفت و بورسیههای وزارت نفت ٢. فارغالتحصیلان سایر دانشگاههای روزانه دولتی ٣. فارغالتحصیلان سایر دانشگاههای شبانه دولتی ٤. فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی ٥. فارغالتحصیلان سایر دانشگاهها (براساس مفاد دستورالعمل استخدام در صنعت نفت) ب- شرط رشته های تحصیلی مورد پذیرش: رشتههای مورد پذیرش جهت طرح نظام به شرح ذیل میباشند: ١.مهندسی نفت (کلیه گرایشها) ٢.مهندس شیمی (کلیه گرایشهابه استثناء صنایع غذایی و صنایع معدنی)٣. شیمی(کلیه گرایشها) ٤.مهندسی صنایع(کلیه گرایشها)٥. مهندسی برق (کلیه گرایشها به استثنای گرایش قدرت) ٦.مهندسی مکانیک( کلیه گرایشها) ٧.مهندسی مواد(کلیه گرایشها)٨. مهندسی عمران(کلیه گرایشها)٩.مهندسی کامپیوتر(کلیه گرایشها)١٠.ایمنی صنعتی ١١. مدیریت فناوری / استراتژیک ١٢. کارشناسی ارشد منابع انسانی ١٣. کارشناسی ارشد میکروبیولوژی* *پذیرش رشته میکروبیولوژی صرفاً در مقطع کارشناسی ارشد و جهت خدمت در پژوهشگاه صنعت نفت می باشد.(طبق شرایط مندرج دربند ذیل) تبصره 1- رشتههای تحصیلی مندرج در بند ب این دستورالعمل بر اساس اعلام نیاز شرکتها و تأیید نهائی معاونت توسعه منابع انسانی و فرماندهی کل قوا میباشد که در صورت تغییر رشتههای مورد نیاز، مراتب به شرکتها ابلاغ خواهد شد. ج- شرط معدل *تبصره: دانشگاه علامه طباطبائی فقط برای مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد جزو این اولویت محسوب میشود د- شرایط پذیرش در پژوهشگاه صنعت نفت متقاضیان انجام خدمت نظام در پژوهشگاه صنعت نفت علاوه بر داشتن شرایط فوق میبایستی حداقل دارای یکی از شرایط مورد تایید دفتر حفاظت اطلاعات فرماندهی کل قوا به شرح ذیل باشند: الف) متأهل ب) معاف از رزم ج) تحت پوشش کمیته امداد د) تحت پوشش بهزیستی و) خانواده ایثارگران ه_ جدول زمان بندی فرایند طرح نظام صنعت نفت و -نکات قابل توجه: ١. ثبت نام در اینترنت به منزله پذیرش متقاضی به منظور بهره مندی از طرح امریه نمی باشد. ٢. متقاضی تا ٥ روز پس از پایان دوره (ده روز) ثبت نام، می تواند نتیجه را از طریق کد رهگیری در سایت معاونت منابع انسانی مشاهده نماید و در صورت پذیرفته شدن به نشانی تعیین شده مراجعه نماید. ٣. پذیرش امریه فقط به منظور گذراندن طرح مقدس خدمت نظام محسوب می گرددو متضمن هیچگونه تعهدی درخصوص استخدام فرد نمی باشد. ٤. چنانچه متقاضی در هر یک از سازمانهای دولتی آموزش نظامی دیده باشد و یا کسر خدمت داشته باشد ، تقاضای وی مورد قبول نخواهدبود. ٥. هرگونه اشتباه و یا کتمان حقیقت موجب ابطال تقاضا خواهدشد. ٦. میزان حقوق پرداختی به مشمولین طرح نظام در صنعت نفت همطراز با سایر نظامیان هم رتبه خواهدبود. ٧. اشتغال به کار مشمولان صرفاً در مناطق عملیاتی محروم و بد آب و هوا ی کشور خواهد بود. ٨. در صورت ناقص بودن مدارک ( تاییدیه گزینش، تعیین محل خدمت، مدرک تحصیلی، و تصاویر شناسنامه و کارت ملی و برگه اعزام به خدمت ) متقاضی در لیست اعزام قرار نخواهد گرفت. ٩. متقاضی که ثبت نام می نماید می بایستی فاقد غیبت از نظام بوده و همچنین دوره آموزش نظامی را نگذرانده باشد. منبع |