آکادمیا کافه
سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General)
+---- موضوع: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-report-%D9%86%D9%85%D8%B1%D9%87-GRE-General)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - Saeid - 08-02-2012

(08-02-2012, 07:00 PM)sarolin نوشته: سلام
من سال آینده همین موقع ها قصد اپلای کردن دارم. این شنبه آزمون GRE دارم و تا جمعه فرصت دارم اسم چهارتا دانشگاه رو روی کارتم وارد کنم و به ETS اطلاع بدم. به نظرتون خیلی زود هستش و ممکنه که کارنامه ی من تا سال آینده گم بشه یا اینکه حالا چون رایگان هستش مشکلی نداره؟
و اینکه اسم یکی از دانشگاه های مورد نظرم تو لیست ETS نیست و کدش رو ندارم. خودش گفته اگه اینطوری بود آدرس دانشگاه رو بنویسین ولی جدولایی که روی کارت هستن جای این کار رو ندارن! برای این مشکل باید چیکار کنم؟
با تشکر
دانشگاها معمولا ریکورد مدارک رو تا یکسال نگه میدارن...به نظرم مشکلی نیست و برا سال بعد هم احتمال داره که استفاده کنید اگر نظرتون برا دانشگاه عوض نشه
معمولا تمام دانشگاها کد دارند.......شما کد رو از سایت دانشگاه چک کردین؟؟ ایمیل زدین از دانشگاه کد بگیرین؟؟

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - m0h3n - 09-02-2012

(08-02-2012, 07:00 PM)sarolin نوشته: سلام
من سال آینده همین موقع ها قصد اپلای کردن دارم. این شنبه آزمون GRE دارم و تا جمعه فرصت دارم اسم چهارتا دانشگاه رو روی کارتم وارد کنم و به ETS اطلاع بدم. به نظرتون خیلی زود هستش و ممکنه که کارنامه ی من تا سال آینده گم بشه یا اینکه حالا چون رایگان هستش مشکلی نداره؟
و اینکه اسم یکی از دانشگاه های مورد نظرم تو لیست ETS نیست و کدش رو ندارم. خودش گفته اگه اینطوری بود آدرس دانشگاه رو بنویسین ولی جدولایی که روی کارت هستن جای این کار رو ندارن! برای این مشکل باید چیکار کنم؟
با تشکر

مشکلی نیست. بهرحال از 4 ریپورت رایگانی که دارید استفاده کنید.
در خصوص کد دانشگاهها، من این فایل رو فکر کنم یکبار آپلود کرده بودم ولی دوباره آپلود می کنم. باید توی لیست زیر باشه.
لیست خود ETS هست.

در این تاپیک هم لیست دانشگاههایی که IELTS رو قبول دارند می تونید پیدا کنید. (اگر میخواید IELTS امتحان بدید)

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - smile - 15-02-2012

سلام
من نوامبر امتحان سابجکت دادم و هفته بعدش امتحان جنرال
توی امتحان سابجکت کد 4 تا دانشگاه رو نوشتم که نمره ی هر دو امتحانم رو براشون ریپورت کنن
ولی حالا دانشگاه ها میگن نمره سابجکت هست ولی جنرال رو نگرفتن
روز امتحان بچه ها گفتن که نمره میمونه تا نمره امتحان هفته بعد هم بیاد بعد ریپورت میشه
میخواستم بدونم دانشگاهها اشتباه میکنن یا نمره امتحانی که هنوز نداده بودم و قرار بود 1 هفته بعد بدم نمیره؟
ممنون

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - Behnoush - 17-02-2012

(15-02-2012, 10:39 AM)smile نوشته: سلام
من نوامبر امتحان سابجکت دادم و هفته بعدش امتحان جنرال
توی امتحان سابجکت کد 4 تا دانشگاه رو نوشتم که نمره ی هر دو امتحانم رو براشون ریپورت کنن
ولی حالا دانشگاه ها میگن نمره سابجکت هست ولی جنرال رو نگرفتن
روز امتحان بچه ها گفتن که نمره میمونه تا نمره امتحان هفته بعد هم بیاد بعد ریپورت میشه
میخواستم بدونم دانشگاهها اشتباه میکنن یا نمره امتحانی که هنوز نداده بودم و قرار بود 1 هفته بعد بدم نمیره؟
ممنون
بهترین و مطمئن ترین راه برای فهمیدنش اینه که به خود ETS ایمیل بزنید و بپرسید. توی همون صفحه پروفایلتون توی سایت ای تی اس یا صفحات دیگه ی مربوط به امتحان GRE وارد قسمت contact بشید و یک ایمیل بفرستید و مشکل رو شرح بدید . اول یه ایمیل سریع اولیه براتون میاد که میگن ایمیلتون رو دریافت کردیم و در اسرع وقت پاسخ میدیم یک الی سه روز بعد هم بهتون جواب میدن. اطلاعات ثبت نامتون رو هم توی ایمیل بنویسید.

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - marjan_negar - 17-05-2012

سلام

ارسال نمره ی GRE از طریق ETS به چند دانشگاه امکان پذیره و اینکه اسامی دانشگاه ها را حتما باید بعد از امتحان اعلام کرد یا اینکه بعدا هم میشه اعلام کرد.

مرسی

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - MaMi - 17-05-2012

(17-05-2012, 02:55 PM)marjan_negar نوشته: ارسال نمره ی GRE از طریق ETS به چند دانشگاه امکان پذیره و اینکه اسامی دانشگاه ها را حتما باید بعد از امتحان اعلام کرد یا اینکه بعدا هم میشه اعلام کرد.
امکان ارسال نمره به 4 دانشگاه وجود داره، البته این 4 دانشگاه رو باید تا 1 روز قبل از امتحان مشخص کنید (رایگان). در صورتی که بخواهید به تعداد دانشگاه های بیشتری نمرتون ارسال بشه یا اینکه بعد از امتحان تصمیم به ارسال نمره به دانشگاه ها داشته باشید، بابت هر ارسال نمره ETS از شما مبلغی دریافت خواهد کرد (23 دلار به ازای هر ارسال)

You will be required to pay US$23 per recipient to have scores sent at a later date...Source

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - marjan_negar - 17-05-2012

ممنون از اینکه جواب دادید. چند تا سوال دیگه برای من پیش اومد که در سورسی که گذاشتید نتونستم پیداشون کنم. اینکه می تونیم تعدادی دانشگاه انتخاب کنیم که به صورت رایگان بفرسته و بعدا به تعدادی دانشگاه دیگه هم بفرستیم یا اینکه فقط یکی از این دو حالت ممکنه؟
و اینکه تا چه مدتی بعد از آزمون فرصت داریم درخواست بدیم برای ارسال نمره به دانشگاه مورد نظرمون؟

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - MaMi - 17-05-2012

(17-05-2012, 04:59 PM)marjan_negar نوشته: ...اینکه می تونیم تعدادی دانشگاه انتخاب کنیم که به صورت رایگان بفرسته و بعدا به تعدادی دانشگاه دیگه هم بفرستیم یا اینکه فقط یکی از این دو حالت ممکنه؟
دوست من، شما میتونی به عنوان مثال 10 تا دانشگاه رو انتخاب کنید:
- فقط برای 4 دانشگاه به صورت رایگان ارسال میشود نمره شما (اگر قبل از امتحان انتخاب شده باشند) و برای ارسال نمره به 6 تای باقی مانده، باید به ETS پرداخت داشته باشید.
- میتونید قبل از ثبت نام، 4 دانشگاه رو انتخاب کنید و بعد از ثبت نام هم 6 تای باقی مانده را مشخص کنید.

نقل قول:...تا چه مدتی بعد از آزمون فرصت داریم درخواست بدیم برای ارسال نمره به دانشگاه مورد نظرمون؟
- تا 5 سال پس از آزمون، شما میتونید با پرداخت هزینه به ETS درخواست ارسال نمره به دانشگاه های مختلف رو بدید.

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - maryam4312 - 17-06-2012

سلام
ریپورت نمره ی سابجکت هم همراه جنرال انجام میشه یا خیر؟
منظورم اینه که اگه جنرال رو ریپورت کنیم، نمرات ازمونای سابجکتی هم که دادیم ریپورت میشن همراهش؟
ممنون

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - Pejman - 17-06-2012

(17-06-2012, 11:29 AM)maryam4312 نوشته: سلام
ریپورت نمره ی سابجکت هم همراه جنرال انجام میشه یا خیر؟
منظورم اینه که اگه جنرال رو ریپورت کنیم، نمرات ازمونای سابجکتی هم که دادیم ریپورت میشن همراهش؟
ممنون
سلام، نه! وقتی می خواهید نمرات رو ریپورت کنید، ازتون می پرسه، می گه نمره General یا Subject. هر دو رو هم با هم نمی شه انتخاب کرد.