آکادمیا کافه
روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- انجمن: روادید ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- موضوع: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا (/Thread-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: مدارک لازم برای ویزای ایتالیا - Mahmoudb - 25-07-2012

منظورتون رو متوجه شدم
تو یکی از پستاتون گفتید:
- اصل و کپی مدرک زبان
IELTS 6
MCHE 60
TOLIMO 560
TOEFLE/PBT 451
TOEFLE/IBT 80

یکی از بچه ها هم رفته دیده زده 451! واقعا سفارت 451 میخواد؟ یا اشتباه زده؟ اخه این نمره با بقیه همخوانی نداره
شرمنده سرتون رو درد اوردم

RE: مدارک لازم برای ویزای ایتالیا - Shihan - 25-07-2012

(25-07-2012, 01:25 AM)Mahmoudb نوشته: منظورتون رو متوجه شدم
تو یکی از پستاتون گفتید:
- اصل و کپی مدرک زبان
IELTS 6
MCHE 60
TOLIMO 560
TOEFLE/PBT 451
TOEFLE/IBT 80

یکی از بچه ها هم رفته دیده زده 451! واقعا سفارت 451 میخواد؟ یا اشتباه زده؟ اخه این نمره با بقیه همخوانی نداره
شرمنده سرتون رو درد اوردم
دروود. نه خواهش میکنم. اینجا ما برای راهنمایی به همدیگر اینجاییم.
بله به نظر بنده هم همخوانی نداره مثلاً برای اون 2 نمره ibt و ielts باید برای paper base نمره 550 ذکر شده باشه که اینطور نیست!!! اما من خودم نمراتی که در برد زده بود را از خود خانم میر مطلبی پرسیدم و ایشون فرمودند که همون نمراتی که ری برد هست منظوره کنسولگریه. اما بنده فکر کنم چون ممکنه paper base داره از ازمون ets حذف میشه شما یه پرس و جو کنید.
ازاد اندیش باشید

RE: مدارک لازم برای ویزای ایتالیا - Mahmoudb - 25-07-2012

یکی از بچه ها امروز با سفارت تماس گرفت
برای دکترا 460 میخوان. پارسال هم روال همین بوده. ظاهرا برای ارشد ها و دکترا ها فرق میکنه. در نهایت ممنون برای همفکری

[جداشده] خوابگاه ها در دانشگاه پلی‌تکنیک میلان - a.azi - 13-08-2012

سلام
ممنون از راهنماییتون
نامزدم تازگی از پلی تکنیک پذیزش دکتر گرفته و واسه نوامبر ترمش شروع میشه، هنوز حتی نامه پذیرشش نرسیده و وضعیتمون اصلا مشخص نیست، من خودم واسه پلی تکنیک اقدام نکردم.
اگه واسه کمک هزینه DSU اقدام کنه ممکنه بتونه بگیره؟ اگه کسی کمک هزینه DSU بگیره ، هزینه خوابگاه کم میشه یا نه؟

یعنی سفارت ایتالیا به هیچ وجه ویزای همرام نمیده؟ حتی واسه کسی که مدتی اونجا بوده؟
ولی من دوستانی داشتم که ویزای همراه گرفتن! یعنی سیاستشون عوض شده؟
باز هم تشکر
موفق باشید

RE: خوابگاه ها در دانشگاه پلی‌تکنیک میلان - Shihan - 13-08-2012

(13-08-2012, 06:25 PM)a.azi نوشته: سلام
ممنون از راهنماییتون
نامزدم تازگی از پلی تکنیک پذیزش دکتر گرفته و واسه نوامبر ترمش شروع میشه، هنوز حتی نامه پذیرشش نرسیده و وضعیتمون اصلا مشخص نیست، من خودم واسه پلی تکنیک اقدام نکردم.
اگه واسه کمک هزینه DSU اقدام کنه ممکنه بتونه بگیره؟ اگه کسی کمک هزینه DSU بگیره ، هزینه خوابگاه کم میشه یا نه؟

یعنی سفارت ایتالیا به هیچ وجه ویزای همرام نمیده؟ حتی واسه کسی که مدتی اونجا بوده؟
ولی من دوستانی داشتم که ویزای همراه گرفتن! یعنی سیاستشون عوض شده؟
باز هم تشکر
موفق باشید
خواهش میکنم.
در خصوص DSU که باید از الان اقدام کنید. بله اگر بتونید از DSU استفاده کنید هزینه تحصیل کاسته میشه. نه زندگی!!!
در خصوص ویزای همراه بنده مطمئن هستم که نمیده من الان 1 سالی هست که در مورد ایتالیا مطلب جمع کردم به واقع این مورد را ندیدم که به همراه ویزا بدهند.

ازاد اندیش باشید
در اینصورت دانشجویی اگه بخواد همسرش را ببره چه راهی داره؟
می تونه واسه شنگن اقدام کنه و بعدویزا را تمدید کنه ؟
شاد باشید
(13-08-2012, 07:15 PM)a.azi نوشته: در اینصورت دانشجویی اگه بخواد همسرش را ببره چه راهی داره؟
می تونه واسه شنگن اقدام کنه و بعدویزا را تمدید کنه ؟
شاد باشید

دروود.
دوست عزیز بله از همین راه ویزاس شنگن است که بتوانید به همسرتون ملحق شوید. برای این نوع ویزا در قسمت روادید مدارک مفصل توضیح داداه ام.
ازاد اندیش باشید
ممنون
من امروز خیلی سایتها را سر زدم و اینجور که فهمیدم به همسر حتی دیگه شنگن هم نمیدن. با این حساب باید قیدش را زد
اگه خودم هم بخوام اپلی کنم واسه سال دیگه می شه، چون واسه دکترا فقط یکبار در سال پذیرش داره

RE: خوابگاه ها در دانشگاه پلی‌تکنیک میلان - Shihan - 14-08-2012

(14-08-2012, 01:04 AM)a.azi نوشته: ممنون
من امروز خیلی سایتها را سر زدم و اینجور که فهمیدم به همسر حتی دیگه شنگن هم نمیدن. با این حساب باید قیدش را زد
اگه خودم هم بخوام اپلی کنم واسه سال دیگه می شه، چون واسه دکترا فقط یکبار در سال پذیرش داره
اهان.
خوب بله دیگه با این شرایط متاسفانه نمیشه. البته نمیدونم همسرتون اگر اسکولارشیپ خوبی گرفتند که هیچ اما برای سایر کشورهای دیگر ویزای همراه مشکلس نداره یعنی من حداقل میدونم اسپانیا و المان و هلند اتریش و اسکاندیناوی که مشکلی نداره.
بله دکتری polimi از حدود May تا July باز هست.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های ایتالیا - sha di - 14-08-2012

میخواستم ببینم با این شرایط شانس پذیرش دارم؟

رشته لیسانس مهندسی کامپیوتر سخت افزار تهران

معدل 70/12

IELTS: 6

مقاله هم ندارم.

3سال سابقه کار مرتبط دارم. به نظرتون شانسی برای پذیرش ارشد دارم؟

در ضمن اگر بخوام زبان ایتالیایی بخوونم از طریق سفارت شانسم بیشتره؟

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 14-08-2012

(14-08-2012, 12:40 PM)sha di نوشته: میخواستم ببینم با این شرایط شانس پذیرش دارم؟

رشته لیسانس مهندسی کامپیوتر سخت افزار تهران

معدل 70/12

IELTS: 6

مقاله هم ندارم.

3سال سابقه کار مرتبط دارم. به نظرتون شانسی برای پذیرش ارشد دارم؟

در ضمن اگر بخوام زبان ایتالیایی بخوونم از طریق سفارت شانسم بیشتره؟
دروود.
دوست عزیز شما با این معدل شانس زیادی برای پذیرش ندارید، به نظرم بهتره زبان ایتالیایی خوانده و شانس خودتون را افزایش دهید زیرا با این نمره و سابقه کار راحت میشه پذیرش گرفت بجز دانشگاه پلی تکنیک میلان که شرط معدل 13.5 داره.
دانشگاههای Vencie ,Polito, La sapienza , Trento رشته شما را ارائه می دهند.
ازاد اندیش باشید

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های ایتالیا - shani_6420 - 21-08-2012

با سلام به همه دوستان ممنون ميشم منم راهنمائي كنيد

من ليسانس مترجمي انگليسي دارم از دانشگاه سراسري با معدل 16.30

ولي خيلي دلم ميخواد در ايتاليا معماري بخونم.

اگه بخوام اين كارو بكنم بايد دوباره از ليسانس شروع كنم و نميتونم از فوق
بخونم،درسته؟حداقل معدل ديپلمي كه لازم داره چنده؟ ديپلمم رياضيه. چه شرايط
ديگه يي لازم داره؟

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 21-08-2012

(21-08-2012, 12:06 PM)shani_6420 نوشته: با سلام به همه دوستان ممنون ميشم منم راهنمائي كنيد

من ليسانس مترجمي انگليسي دارم از دانشگاه سراسري با معدل 16.30

ولي خيلي دلم ميخواد در ايتاليا معماري بخونم.

اگه بخوام اين كارو بكنم بايد دوباره از ليسانس شروع كنم و نميتونم از فوق
بخونم،درسته؟حداقل معدل ديپلمي كه لازم داره چنده؟ ديپلمم رياضيه. چه شرايط
ديگه يي لازم داره؟
دروود.
برای این رشته شما باید مجدداً لیسانس را در ایتالیا بگذرونید، از طرفی باید برای این دوره در کلاسهای مدرسه ایتالیایی ثبت نام کنید زیرا دوره لیسانس در بیشتر رشته ها 90% به زبان ایتالیایی برگزار میشه. در ضمن برای تحصیل در ایتالیا شرط معدل خاصی مورد نظر نیست. بنابراین با دانستن زبان ایتالیایی شانستون بسیار بالاست.