آکادمیا کافه
قوانین تابعیت و گذرنامه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+--- موضوع: قوانین تابعیت و گذرنامه (/Thread-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 23-09-2015

علی‌
ببخشید یه سوال دیگه هم پیش اومده
مادرم باید شناسنامه آذاربایجان داشته باشه
به نظرم ایران شناسنامه آذاربایجان رو گرفت و شناسنامه ایران رو داد
وگرنه در شناسنامه مادرم هیچ وقت نمینوشتن لنکرن
بچه که بود به همراه خانواده اومد ایران،قبل از ۱۳۲۰
من متولد ۱۳۴۶ هستم و در ایران متولد شدم
ممنونم باز هم

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - nader - 23-09-2015

فوری فوری 

درود
قانون جدید تابعیت برای برای فرزندهایی که از مادران ایرانی و پدران خارجی هستند تصویب مجلس شد
طبق این قانون این فرزندان زین پس میتوانند پاسپورت ایرانی دریافت کنند

با تشکر

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - nader - 25-09-2015

(23-09-2015, 10:53 PM)nader نوشته:
فوری فوری 

درود
قانون جدید تابعیت برای برای فرزندهایی که از مادران ایرانی و پدران خارجی هستند تصویب مجلس شد
طبق این قانون این فرزندان زین پس میتوانند پاسپورت ایرانی دریافت کنند

با تشکر
طرح تابعیت فرزندان زنان ایرانی مزدوج با اتباع خارجی دو فوریتی ماند

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا ، جعفر قادری نماینده شیراز به عنوان پیشنهاددهنده این درخواست گفت: در قوانین مدنی کشور به طور کامل درباره این موضوع تعیین تکلیف شده است. با سلب یک فوریت از آن می توان به طور کامل در کمیسیون ها درباره این طرح کارشناسی لازم را انجام داد.
وی ادامه داد: باتوجه به این که در پایان دوره نهم مجلس شورای اسلامی قرار داریم و باید از هرگونه ارائه طرح شتابزده جلوگیری کنیم، این طرح نیز باید با سلب یک فوریت آن به صورت کارشناسی بررسی شود.
قادری تصریح کرد: در این طرح پیش بینی شده که بار مالی اجرای آن برعهده وزارت آموزش و پرورش گذاشته شود که متاسفانه وزارت آموزش و پرورش پولی برای کارهای دیگر غیر از هزینه های جاری خود ندارد.
در نهایت نمایندگان مجلس از مجموع 197 نماینده حاضر با 98 رأی موافق، 49 رأی مخالف، 7 رأی ممتنع درخواست سلب یک فوریت از طرح دو فوریتی اعطای تابعیت به فرزندان زنان ایرانی مزدوج با اتباع خارجی و فرزندان شهدای غیرایرانی را تصویب نکردند.
دو فوریت این طرح روزهای گذشته در مجلس شورای اسلامی با پیشنهاد حسن کامران دستجردی نماینده مردم اصفهان در مجلس به تصویب رسیده بود.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 16-10-2015

سلام،میشه بگید درمورد اتریش قانون تابعیت چطوریه؟من دارم با یه اقای اتریشی ازدواج میکنم،میخوام بدونم وضعیت تابعیتم و رفتو امدم به ایران چطور میشه و اگر بچه دار بشیم ،بچمون تابعیت کجارو خواهد داشت؟مرسی

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - nader - 16-10-2015

(16-10-2015, 03:56 PM)مهمان نوشته: سلام،میشه بگید درمورد اتریش قانون تابعیت چطوریه؟من دارم با یه اقای اتریشی ازدواج میکنم،میخوام بدونم وضعیت تابعیتم و رفتو امدم به ایران چطور میشه و اگر بچه دار بشیم ،بچمون تابعیت کجارو خواهد داشت؟مرسی

درود
همانطور که در پست بالا توضیح داده شده این قانون هنوزتکلیفش معلوم نیست
همچنان به خانم هایی که شوهر خارجی دارن برای فرزنداشون پاسپورت و تابعیت ایرانی نمیدن
ربطی هم به اتریش یا کشور خاصی نداره
این برای همه جا یکسانه
اما خودتون تابعیت ایرانیتون رو همیشه خواهید داشت و پاسپورتتون هم همیشه تمدید خواهد شد

موفق باشید

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 29-10-2015

سلام
یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم
خانم بنده سیتیزن سوئد هستن
می خواستم بدونم مسافرت ما به خارج از کشور چجوری میشه؟ ایشون که پاس سوئد دارن مشکلی ندارن. خروج من چجوری میشه؟

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - ForeverBlue - 30-10-2015

(29-10-2015, 11:00 PM)مهمان نوشته: سلام
یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم
خانم بنده سیتیزن سوئد هستن
می خواستم بدونم مسافرت ما به خارج از کشور چجوری میشه؟ ایشون که پاس سوئد دارن مشکلی ندارن. خروج من چجوری میشه؟

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

خروج شما هیچ ارتباطی به سیتیزن بودن ایشان ندارد و شما اگر ممنوع الخروج نیستید و گذرنامه ایرانی دارید، میتوانید خارج شوید به شرطی که ویزای ورود به کشور مقصد را داشته باشید.

قسمت ویزا در جزوه سایت را ببینید.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 16-12-2015

سلام دوستان.
من یک سوال دارم و اگه کسی تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن. من ساکن آلمانم و همسرم هم آلمانی الاصله. من در آلمان نام خانوادگی همسرم رو گرفتم و حالا میخوام برم ایران. پناهنده هم نبودم و پاس ایرانی هم دارم. میخواستم ببینم تو پاس کنترل موقع برگشت به آلمان با توجه به اینکه دو تا نام خانوادگی دارم برام مشکل پیش میاد و راه حلش چیه؟؟؟؟ 

ممنون

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 16-12-2015

(16-10-2015, 03:56 PM)مهمان نوشته: سلام،میشه بگید درمورد اتریش قانون تابعیت چطوریه؟من دارم با یه اقای اتریشی ازدواج میکنم،میخوام بدونم وضعیت تابعیتم و رفتو امدم به ایران چطور میشه و اگر بچه دار بشیم ،بچمون تابعیت کجارو خواهد داشت؟مرسی

آگه همسرتون اتریشی هستند اصالتا بچتون اتریشی میشه و شناسنامه ایرانی نمیگیره چون پدرش ایرانی نیست. اما راجع به رفت و آمد شما قاعدتا میتونید رفت و آمد داشته باشید چون تابعیت ایرانی شما همچنان هست.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - ForeverBlue - 16-12-2015

(16-12-2015, 01:57 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان.
من یک سوال دارم و اگه کسی تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن. من ساکن آلمانم و همسرم هم آلمانی الاصله. من در آلمان نام خانوادگی همسرم رو گرفتم و حالا میخوام برم ایران. پناهنده هم نبودم و پاس ایرانی هم دارم. میخواستم ببینم تو پاس کنترل موقع برگشت به آلمان با توجه به اینکه دو تا نام خانوادگی دارم برام مشکل پیش میاد و راه حلش چیه؟؟؟؟ 

ممنون

درود بر شما
آیا شما پاسپورت آلمانی دارید؟ یا صرفا اقامت؟ 
اگر پاسپورت آلمانی داشته باشید که هیج مشکلی نیست و شما هم بسیاری از هموطنان دیگری که دارای دو پاسپورت هستند به این شکل عمل خواهید کرد:
1. وقتی از آلمان خارج/ وارد میشوید، پاسپورت آلمانی خود را نشان میدهید.
2.وقتی وارد/خارج ایران میشوید با پاسپورت ایرانی وارد میشوید.

اگر هنوز پاسپورت آلمانی ندارید و فقط کارت اقامت (Aufenthaltstitel) دارید، بازهم مشکلی ندارید و شاید مجبور شوید مدام توضیح بدهید که نام خود را در آلمان عوض کرده اید. مثلا در هنگام گرفتن کارت پرواز یا ...