آکادمیا کافه
پيگيري پست DHL - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: پست مدارک (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9)
+---- موضوع: پيگيري پست DHL (/Thread-%D9%BE%D9%8A%DA%AF%D9%8A%D8%B1%D9%8A-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-DHL)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: پيگيري پست DHL - MaMi - 26-08-2015

(26-08-2015, 06:06 AM)amirhossein.gh نوشته: سلام دوستان

پدر من امروز بسته ای رو از دی اچ ال مرکز تهران به امریکا ارسال کرد
حاوی یک مدرک بود. پست بهش گفت ما مدرک اصلی رو نمیفرستیم چون ممکنه گمرک مدرک رو بگیره و دیگه پس نده. 
حتی پست تی ان تی هم گفت ما چند ماهیه مدرک به آمریکا نمیفرستیم! 

واقعا عجیبا غریبا!

امیر جان، دو سال پیش هم که خانواده میخواستند مدارک رو برای من ارسال کنند، همین رو گفتند و سیاست جدیدی نیست (یعنی اصل مدرک رو قبول نکردند که پست کنند) و در نهایت فقط ترجمه های رسمی رو فرستادند.

RE: پيگيري پست DHL - amirhossein.gh - 26-08-2015

(26-08-2015, 06:15 AM)MaMi نوشته:
امیر جان، دو سال پیش هم که خانواده میخواستند مدارک رو برای من ارسال کنند، همین رو گفتند و سیاست جدیدی نیست (یعنی اصل مدرک رو قبول نکردند که پست کنند) و در نهایت فقط ترجمه های رسمی رو فرستادند.

ممنونم محمد جان 

ولی نکته ای که پیش میاد اینه که اگه مدرک به انگلیسی باشه، اون موقع راه حل چیه؟

RE: پيگيري پست DHL - amirhossein.gh - 26-08-2015

یکی از دوستان زحمت کشیدن و جواب منو دادن @ftn

"سلام،
میتونید کپی مدرک انگلیسی رو به همراه اصلش به دالترجمه رسمی برده و برابر با اصلش کنید، و از این کپی برابر اصل شده برای پست استفاده کنید.
موفق باشید."

RE: پيگيري پست DHL - Torkan - 26-08-2015

(26-08-2015, 12:06 PM)amirhossein.gh نوشته: یکی از دوستان زحمت کشیدن و جواب منو دادن @ftn

"سلام،
میتونید کپی مدرک انگلیسی رو به همراه اصلش به دالترجمه رسمی برده و برابر با اصلش کنید، و از این کپی برابر اصل شده برای پست استفاده کنید.
موفق باشید."

درود

دوست عزیز دارالترجمه ها مدرک رو کپی برابر اصل نمیکنه یعنی میگن غیر قانونی هست.
کپی برابر اصل فقط برای مدرکی که به زبان اصلی نوشته شده صادر میشه و اون هم در دفاتر اسناد رسمی.

حتی اگر دارالترجمه ای این کار رو کرد اصولا کارش قانونی نیست هر چند ممکنه کار شما راه بیفته.

پ.ن: M1KE گرامی اشاره کردند که ایشون اشاره کردن اصل مدرک انگلیسی هست و ظاهرا من درست متوجه نشدم.
من منظورم این بود که اگر مدرک فارسی باشه و دارالترجمه اون رو ترجمه کنه، دیگه اون ترجمه کپی برابر اصل نداره. یعنی نمیتونید صرفا مهر کپی برابر اصل بزنید روی اون.
من هم غیر از پاسپورت نشنیده بودم چیزی رو اجازه ندن فرستاده بشه!

بااحترام،
ترکان

RE: پيگيري پست DHL - M1KE - 26-08-2015

شماره های رهگیری همونطور که فرید عزیز هم اشاره کردن منحصربفرد نیستند. با این حال در یک زمان ثابت هم دو شماره یکسان رو به دو بسته مختلف نمیدن و بعد از یک دوره زمانی چند ماهه به صورت گردشی ممکنه به بسته دیگری بیافته. اتفاقی که به نظرم در اینجا افتاده این بوده که فرد دیگری بسته ای رو با همین شماره رهگیری در 26 مه 2015 از آلمان به کامرون فرستاده و بسته هم در 9 جون (یعنی تقریبا دو هفته بعد) به دست گیرنده در کامرون رسیده.

یک ماه و نیم بعد در 17 جولای 2015 شما بسته دیگری رو از آلمان به ایران فرستادین که چون شماره رهگیری قبلی به دلیل رسیدن بسته منقضی شده بوده اون رو به بسته شما اختصاص دادن. منتهی یادشون رفته اطلاعات مربوط به شماره قبلی رو پاک کنند به همین دلیل اطلاعات هر دو بسته رو همزمان نشون میده. به عبارتی فقط قسمت های مربوط به 17 می 2015 به بعد مربوط به بسته شماست (قسمتی که دور اون کادر قرمز کشیدم).

[attachment=9626]

اینطور که پیداست بسته شما هم مثل بسته اون فرد کامرونی حدود دو هفته بعد و در 29 جولای به ایران رسیده ولی از اون زمان در گمرک یا جایی که در ایران بسته ها رو بررسی می کنند مونده. در سایت شون اشاره کردن که بسته به شرکت پست ایران تحویل داده شده ولی فکر می کنم منظورشون همون گمرک باشه. از اون جایی که وضعیت بسته شما هنوز به Delivered Successfully تغییر نیافته شما می تونید از طریق همون دفتر DHL در آلمان پیگیر بشین و البته امیدوار باشین که گمرک ایران هم بعد از مدتی بسته رو رها کنه.

آیا چیز خاصی در بسته داشتین که نیازمند بررسی طولانی باشه؟ 

(24-08-2015, 02:48 PM)Rezahh نوشته: من مقصد ایران نوشتم چطورممکنه بره کامرون

RE: پيگيري پست DHL - Rezahh - 29-08-2015

باتشکراز شما من یک تعدادلباس و تبلت باکارتنش وداروی میگرن داشتم یعنی شمامیفرمایین بخاطر اینها گیردادن؟حالا پست ایران میگه شماره ده رقمی بده من بهت بگم کجاست

RE: پيگيري پست DHL - M1KE - 29-08-2015

تبلت ها اگر تعدادشون زیاد بوده باشه مشمول گمرک میشه و دارو رو هم در عمده موارد نمیشه پست کرد به ویژه وقتی مقدارش زیاد باشه. فکر کنم پست ایران بر اساس روال کاری بسته های خودش داره به شما این حرف رو میزنه. شما بهشون تاکید کنید که بسته رو DHL آورده و بعد از اون در پست ایران مونده. باید بفهمید اون مکانی که اینها رو بررسی می کنند کجاست. الان به نظر میرسه اون کارمند فکر می کنه بسته از ابتدا برای پست ایران بوده. قاعدتا نتیجه کار رو DHL هم باید به شما اطلاع بده.

حدس من اینه که بخشی از محموله ضبط بشه و بقیه رو به آدرستون بفرستن. اگر فقط داروها بود سریع می گذاشتن کنار و لباس ها رو می فرستادن ولی چون تبلت ها هم هستن به نظر میرسه مشغول بررسی این هستن که چه تعدادش حالت تجاری پیدا می کنه (که حدسم تعداد بیشتر از یکی هست) و اینکه باهاشون چه کار کنند. حتی همون یک دونه لپ تاب یا تبلت رو هم وقتی در سفر همراه داشته باشید مشکلی نداره و فکر نمی کنم بشه اونها رو هم پست کرد چون تعدادش قابل کنترل نیست و ممکنه شما هر دو ماه یک بار یه بسته که درش تبلت هست بفرستین. در مورد تبلت ها البته با پرداخت عوارض گمرکی باید بتونید در نهایت آزادشون کنید. دقیقش رو می تونید از گمرک بپرسید.

پینوشت: حتی همون لباس ها هم اگر تعدادش زیاد و به صورت هم شکل باشند طوری که به نظر برسه با قصد تجاری دارین پست شون می کنید ممکنه مشمول عوارض گمرکی بشه. در حد عرف موردی نداره.

RE: پيگيري پست DHL - doost_1382 - 03-08-2016

سلام

من چند روز پيش مدارکم رو براي آلمان با پست آرامکس پست کردم ، الان به من میگن که تو دفتر المان گم شده. در مورد خسارت هم ميگن فقط هزینه حمل و نقل رو جبران ميکنن در صورتي که من فقط حدودا يک ميليون تومان هزينه ترجمه مدارک داده بودم. به اداره پست زنگ زدم براي شکايت ميگن چون اونها شرکت خصوصي هستند ما هيچ نظارتي بر کار اونها نداريم!!!! حالا موندم چي کار کنم علاوه بر اينکه حداقل يک ماه کارم عقب افتاده و بايد کلي هزينه کنم مدارک رو دوباره بدم ترجمه ، ظاهرا هيچ خسارتی هم نمي تونم بگيرم. اگه کسی اطلاعاتي در اين زمينه داره ممنون میشم راهنمايي کنه که به کجا بايد شکايت کرد  و اونها رو مجبور کرد که مسئوليت کارشون رو به عهده بگيرن.

RE: پيگيري پست DHL - Torkan - 03-08-2016

(03-08-2016, 11:49 AM)doost_1382 نوشته: سلام

من چند روز پيش مدارکم رو براي آلمان با پست آرامکس پشت کردم ، الان به من میگن که تو دفتر المان گم شده. در مورد خسارت هم ميگن فقط هزینه حمل و نقل رو جبران ميکنن در صورتي که من فقط حدودا يک ميليون تومان هزينه ترجمه مدارک داده بودم. به اداره پست زنگ زدم براي شکايت ميگن چون اونها شرکت خصوصي هستند ما هيچ نظارتيبر کار اونها نداريم!!!! حالا موندم چي کار کنم علاوه بر اينکه حداقل يک ماه کارم عقب افتاده و بايد کلي هزينه کنم مدارک رو دوباره بدم ترجمه ، ظاهرا هيچ خسارتی هم نمي تونم بگيرم. اگه کسی اطلاعاتي در اين زمينه داره ممنون میشم راهنمايي کنه که به کجا بايد شکايت کرد  و اونها رو مجبور کرد که مسئوليت کارشون رو به عهده بگيرن.
درود

اینجا رو ببینید کلا بعثی دوستان تجربه تلخی داشتن. پست زیاد خوبی نیست. اگر پست از طرف پست مرکزی ایران تایید نشده باشه زیاد نمیشه پیگیرش شد. مثل بانکی که مثلا از طرف بانک مرکزی تایید نشده باشه. همه جای دنیا همینه.
اگر بخواهید طولانی بشه و واقعا مصر هستید میتونید به دادگاه شکایت کنید.

بااحترام،
ترکان

RE: پيگيري پست DHL - nafiseh123 - 10-01-2017

سلام. میخواستم بپرسم dhl مدارکی مثل کارنامه رسمی که از طرف دانشگاه بهشون ارسال میسه را تا چه مدت نگه میدارند؟بعضی هل میگن 1 ماه . من مطمءن نیستم