آکادمیا کافه
ارسال بسته پستی به خارج از طریق شرکت TNT - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: پست مدارک (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9)
+---- موضوع: ارسال بسته پستی به خارج از طریق شرکت TNT (/Thread-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%BE%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-TNT)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7

RE: شركت TNT - Leopold - 02-12-2013

من با پست ویژه TNT دانشگاه فرستادم که 106 تومن هم پیاده شدم. خودش گفت 4.5 روزه میرسه الان 6 روز شده. 
(02-12-2013, 08:22 PM)'blur' نوشته:
خب واقعا کاریش نمی تونید بکنید. چون خودشون تاکید میکنن که 7-10 روز زمان عادی برای رسیدن بسته هاتون به امریکا از طریق پست معمولی TNT هست. اگر این زمان بگذره و نرسه باید با دفتر TNT تماس بگیرید

RE: شركت TNT - blur - 02-12-2013

خب اگر از طریق پست ویژه فرستادین پس میتونید دیگه یه کم نگران بشید!! فردا صبح باهاشون تماس بگیرید. بیشتر از حد عادی طول کشیده... خودشون باید تماس بگیرن و سوال کنن که موضوع چیه. گاهی هم البته دیرتر موقعیت بسته رو آپدیت میکنن. ممکنه مشکل بسته تون این باشه و اگر تماس بگیرین این مشکل هم حل میتونه بشه...

RE: شركت TNT - فرید - 02-12-2013

(02-12-2013, 08:07 PM)'Leopold' نوشته: من مدارکم سه شنبه پست کردم هنوز نرسیده Sad در قسمت ترکینگ از تاریخ 29/11/2013 10:52:00 زده Forwarded for delivery و در قسمت location هم یک شهر بزرگ تو یک ایالت دیگه نوشته که با دانشگاه مدنظرم 850 کیلومتر فاصله داره. ممکنه به خاطر تعطیلی روز یک شنبه هنوز نرسیده باشه؟ به نظرتون چیکار کنم چون این مدارک هر چه سریعتر باید به دانشگاه برسه؟

هفته پیش بخاطر شکر گزاری تعطیل بودن و اولین روز کاریشون میشه امروز که بخاطر تعطیلات حجم بالای کار در این روزها یکم تاخیر داشته باشه طبیعیه

RE: شركت TNT - Leopold - 30-01-2014

تمامی مراکز پست TNT ( یا همون TPG واسه آمریکا) میگن که مدارک شما طی 3-5 روز کاری به آمریکا میرسه در صورتی که واسه من همیشه حداقل یک هفته طول کشیده البته دانشگاه هایی که مدارکم فرستادم اکثر تو شهرهای کوچیک بودن. از دوستان کسی بوده که مدارکش واسه دانشگاه های شهر بزرگ مثل نیویورک، شیکاگو، لس آنجلس و ... فرستاده باشه و بین 3-5 روز کاری رسیده باشه؟ میخوام بدونم به خاطر کوچک بودن شهر که دیر میرسه یا کلا این مراکز پست خالی میبندن.

RE: شركت TNT - ice - 30-01-2014

(30-01-2014, 02:27 AM)'Leopold' نوشته: تمامی مراکز پست TNT ( یا همون TPG واسه آمریکا) میگن که مدارک شما طی 3-5 روز کاری به آمریکا میرسه در صورتی که واسه من همیشه حداقل یک هفته طول کشیده البته دانشگاه هایی که مدارکم فرستادم اکثر تو شهرهای کوچیک بودن. از دوستان کسی بوده که مدارکش واسه دانشگاه های شهر بزرگ مثل نیویورک، شیکاگو، لس آنجلس و ... فرستاده باشه و بین 3-5 روز کاری رسیده باشه؟ میخوام بدونم به خاطر کوچک بودن شهر که دیر میرسه یا کلا این مراکز پست خالی میبندن.

من چندبار استفاده كردم و سه روزه گفتن رسيده (هم آمريكا و هم كانادا)، بعضياشون هم شهر بزرگ نبودن. شرايط زمان ارسال مانند تعطيلات و امسال بدي آب و هوا هم اثر دارند.

RE: شركت TNT - soilman - 08-02-2014

امروز قیمت کردم از دفتر مرکزی بسته (مدارک) تا نیم کیلو برای آمریکا 116 تومان...4-5 روز کاری خارجی ها هم میرسه

RE: ارسال بسته پستی به خارج از طریق شرکت TNT - Glee - 15-12-2014

سلام
بقیه دانشگاههای بزرگ تو شهرستانها هم شعبه پست دارن، مثل دانشگاه تبریز؟ من دانشجوی امیرکبیر بودم ولی تهران رفتن یا پست چند مرحله ای خودش مکافاته[img]images/smilies/confused.gif[/img].
ماجرای اختلاف هزینه دفتر مرکزی و باجه اداره ی پست چیه[img]images/smilies/undecided.gif[/img]؟
برای اروپا زیر نیم کیلو: دفتر مرکزی بدون تخفیف 117، با تخفیف دارالترجمه معرف 83 تومان.
                              باجه اداره پست حدود 60 تومان (البته این رو هم دفتر مرکزی گفت و ممکنه کمتر از این هم باشه).

RE: ارسال بسته پستی به خارج از طریق شرکت TNT - Andre - 15-12-2014

(15-12-2014, 02:46 PM)'ftn' نوشته: سلام
بقیه دانشگاههای بزرگ تو شهرستانها هم شعبه پست دارن، مثل دانشگاه تبریز؟ من دانشجوی امیرکبیر بودم ولی تهران رفتن یا پست چند مرحله ای خودش مکافاته[img]images/smilies/confused.gif[/img].
ماجرای اختلاف هزینه دفتر مرکزی و باجه اداره ی پست چیه[img]images/smilies/undecided.gif[/img]؟
برای اروپا زیر نیم کیلو: دفتر مرکزی بدون تخفیف 117، با تخفیف دارالترجمه معرف 83 تومان.
                              باجه اداره پست حدود 60 تومان (البته این رو هم دفتر مرکزی گفت و ممکنه کمتر از این هم باشه).

به نظر من اگر مدارکتو یک سری هست با همین پست ارسال کنید. من خودم بسته ها رو با قمیت 62500 پست کردم. این تفاوت فقط در تعداد بالا خوشو نشون میده. چون بسته شما به تهران انتقال پیدا میکنه و بعد از اینجا خارج میشه، باید گفت اختلاف قیمت طبیعی است.

RE: ارسال بسته پستی به خارج از طریق شرکت TNT - xavier - 30-01-2015

سلام دوستان
با توجه به تجربه شخصیم پست TGP یا همون نماینده TNT در ایران، برای کسانی که با محدودیت زمانی موجه هستند قابل اعتماد نیست، در حالی که ادعا می کنند حداکثر 5 روزه به مقصد در آمریکای شمالی میرسه، برای من ده روز طول کشید تا به مقصد رسید.

RE: ارسال بسته پستی به خارج از طریق شرکت TNT - saaaaam - 30-01-2015

(30-01-2015, 12:01 PM)'xavier' نوشته: سلام دوستان
با توجه به تجربه شخصیم پست TGP یا همون نماینده TNT در ایران، برای کسانی که با محدودیت زمانی موجه هستند قابل اعتماد نیست، در حالی که ادعا می کنند حداکثر 5 روزه به مقصد در آمریکای شمالی میرسه، برای من ده روز طول کشید تا به مقصد رسید.

سلام
در مورد پست شما من فقط در مورد اروپا میدونم که از روز ارسال 3 تا 5 روز کاری به اروپا می رسد