آکادمیا کافه
نگارش جزوه (ویکی) - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: راهنما و قوانین استفاده از انجمن (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86)
+--- موضوع: نگارش جزوه (ویکی) (/Thread-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%AC%D8%B2%D9%88%D9%87-%D9%88%DB%8C%DA%A9%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: نگارش جزوه (ویکی) - automotive - 24-12-2015

با سلام،
ابتدا تشکر می کنم از افراد خود ساخته، که کمک بسیاری در این سایت کرده اند و بیش تر قسمت های ویکی را نیز تکمیل کرده اند.
بابک عزیز، مایک بزرگ، بابت این لطف بزرگ از شما سپاسگزارم،
پاتریک عزیز، بابت تغییرات عالی روادید هم از شما سپاسگزارم،
باز هم با ایده ای نه چندان تازه اما مهم در خدمت دوستان هستم،
من فکر می کنم، صفحه های مهاجرت به آمریکا، استرالیا، نیوزلند، کانادا باید تکمیل شود، همه از هزینه های وحشتناک وکیل، برای امور مهاجرتی با خبر هستیم، پاتریک عزیز اشاره ای داشتند به ویکی های سایت های دیگر که در بعضی از زمینه ها بهتر از اینجا هستند و مباحثی را پوشش می دهد، پاتریک عزیز، من نمی توانم حدس بزنم منظور شما چه نوع ویکی و در چه سایتی است، اما من هیچ ویکی در هیچ سایتی که مراحل، انواع و بقیه موارد مربوط به مهاجرت قانونی را نوشته باشد ندیده ام(به جز سایت های رسمی کنسولگری هر کشور که عمولا انگلیسی است)، فکر می کنم ویکی سایت حداقل ظرفیت پذیرش یک صفحه، اختصاصی برای هر کدام از این چهار کشور را داراست، تمام این کشورها صفحه ی مورد نظر را در حال حاضر دارا می باشند.
روادید مهاجرتی نیوزلند
روادید مهاجرتی استرالیا
روادید مهاجرتی کانادا
روادید مهاجرتی آمریکا
مایک بزرگ، بابک عزیز و پاتریک عزیز، همیشه به بهترین نحو ویکی را تغییر داده اند، امیدوارم شما بزرگان، زمان داشته باشید تا این صفحات را نیز تکمیل کنید تا اولین فرومی باشیم که علاوه بر اطلاعات تکمیلی پذیرش، راهنمای تمام فارسی از الف تا ی، مراحل و انواع مهاجرت را حداقل در این چهار کشور پر طرفدار، داشته باشیم، هرچند که ایالات متحده به دلیل قوانین سختگیرانه مهاجرت آخرین اولویت محسوب می شود.

پاتریک عزیز، من چند روز پیش به شما گفتم که AA ویکی عالی دارد و چرا ما حتی بهتر از آن را نداشته باشیم (دقیقا این جمله را نگفتم اما منظورم دقیقا این جمله است). من با نگاهی دقیقتر به ویکی AA، مشاهده کردم که نه تنها ویکی ما بهتر است، بلکه آنجا فقط مباحث مفصل تر توضیح داده شده، حداقل مباحث جدیدی که ایجاد شده، نام نمی برم اما چند مبحث مهم جدید و چندین مبحث قدیمی که در ویکی این سایت است، در آنجا نیست، فقط مبحث سربازی و نوشتن مقاله و پروپوزال به صورت بسیار گسترده ای توضیح داده شده که به اطلاعات افراد مثل شما برای تکمیل این قسمت از ویکی نیازمندیم، هرچند ترکان عزیز هم در زمان های خالی به ما کمک خواهند کرد، اما اگر سریعتر این اتفاق بیافتد بهتر است،، هرچند معیار ما آن سایت نیست و معیار پیشرفت همیشگی و بدون وقفه است.
ویکی سال 2013 ایجاد شده و بیش تر مطالب آن توسط دو بزرگوار عزیز، در همان سال نوشته شده و اکنون بعد از سه سال احتیاج به یک تغییر مهم هستش که انجام این تغییر از عهده ی من نوعی خارج است و به کمک بیشتر دوستان و قطعا بزرگان سایت احتیاج است.
فکر می کردم استقبال زیادی شود، اما مثل اینکه واقعا به یک زمان فوق العاده زیادی احتیاج است تا این که افراد رقبت کنند و به سمت تغییر ویکی گرایش پیدا کنند.
اگر امکان دارد به چند مدیر، چند روزی مرخصی بدهید، تا به جای حضور در فروم، ویکی سایت را تغییر دهند و هرچند که این درخواست از طرف من زیاده روی تلقی شود (مخصوصا آقا نادر،آقا فرید، خانم نوش آفرین و shihan عزیز که اطلاعات ایشان در مورد کشور ها بسیار است).
آقا  بابک، نکته ی بسیار مهمی رو فرمودند، من هم تکرار می کنم، آقایون خانوم های محترم فقط تاپیک رو ببینید، اطلاعاتتون رو مرتبط با تاپیک بنویسید و در همان قسمت ویکی، قرار دهید حتی به صورت فرمت خام، بدون حتی ویرایش، تغییرات و قالب بندی مناسب توسط آقا بابک،( و بقیه دوستان آشنا با فرمت ها) تغییر داده می شود.
امیدوارم با تعیین زمان و پافشاری در زمان کوتاهی این موضوع به نتیجه برسد که اگر زمان طولانی پاسخ گو بود این سه سال برایش کافی بود.
ویکی حداکثر 30% اطلاعات جدید نیاز دارد و برای همین مقدار کم، به کمک همه نیازمندیم، وقتی تغییرات اعمال شد، بعد با خیال راحت به فروم بپردازید و دیگر تا چند سال بعد نیازی به این تغییرات بزرگ نیست، با ویرایشی کوچک و با وقت بسیار کم هم می توان مطالب ویکی را به روز نگه داشته، نهایت چند قانون تغییر می کند و چند هایپرلینک نیاز به تغییر دارد.

من لینک سه موضوع مهمی که توسط بابک عزیز، اعلام شده رو قرار می دهم، بلکه دسترسی برای دوستان راحت تر باشد.
برای موضوع گرفتن پذیرش، وارد ویکی شوید، تمامی تاپیک ها زیر را شامل می شود. 
برنامه‌ریزی برای پذیرش
[*]آزمون‌ها

[*]تماس با استادها
[*]منابع مالی
[*]رزومه
[*]توصیه‌نامه
[*]Statement of Purpose
[*]ریزنمرات و دانشنامه
[*]فرم درخواست پذیرش
[*]پرداخت با کارت اعتباری
[*]پست مدارک
[*]گذرنامه و خروج از کشور

به علاوه لینک های تحصیل در هر کشور که در قسمت  فهرست کشورها ، به تفکیک، وجود دارد، روی نام هر کشور که کلیک کنید، تحصیل در آن کشور وجود دارد،
برای اولویت دوم  امور سربازی و خروج از کشور، هم گذرنامه و خروج از کشور، چند خط توضیح برای سربازی نوشته شده، نیاز به توضیحات مفصل مخصوصا قسمت معافیت آن است.
زندگی در کشورهای مختلف هم اولویت آخر است که به تاپیک فهرست کشورها بروید و بر روی هر کشوری که قصد اعمال تغییرات را دارید، کلیک کنید، و اطلاعات مفید خود را در تاپیک سفر به آن کشور و یا تاپیک کار و زندگی در آن کشور قرار دهید،
به عنوان نمونه شما قصد نوشتن مطلبی در مورد کشور آلمان دارید، به فهرست کشورها رفته، بر روی اطلاعات مفید در سفر به آلمان یا کار و زندگی در آلمان کلیک کرده و با کلیک بر روی ساختین این صفحه در سمت چپ علامت مداد، این صفحه را بسازید و یا اگر موضوع وجود داشت با کلیک بر روی ویرایش این صفحه می تواندی آن مطلب را ویرایش کنید، یا یک بخش مطلب را با کلیک بر ویرایش آن که لینکی در قسمت پایین آن است این ویرایش را انجام دهید، فراموش نکنید که باید ابتدا به ویکی با همان نام کاربری و رمز ورودی که به فروم وارد میشودی، با کلیک بر روی ورود به سیستم، در بالای صفحه، به ویکی وارد شوید تا بتانید تغییرات لازم را اعمال کنید.
[*]نکته مهم: اطلاعاتی که در ویکی قرار می دهید باید مستند باشد، از گفته ها و شنیده ها اجتناب کنید و منابع مورد اعتماد آن صحبت را نیز بگویید، مخصوصا اگر در مورد قانون خاصی صحبت می کنید.
از تمام شما عزیزان برای کمک به هموطنانتان صمیمانه تشکر میکنم و امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید.
با احترام
automotive

RE: نگارش جزوه (ویکی) - M1KE - 24-12-2015

Automotive عزیز خیلی ممنون بابت زحمت هایی که برای تکمیل ویکی می کشین. فقط یک نکته کوچیک در مورد مرجع دهی در ویکی به ذهنم میرسه اون هم اینکه بهتره تا جایی که امکان داره در متن نوشته ها هر جا مبحثی تموم میشه در کادرهای مخصوصی مشابه متن زیر، به تاپیک مرتبط با اون مبحث در خود فروم لینک داده بشه:

مزیت این کار اینه که اگر کاربر احتیاج به اطلاعات بیشتر در مورد اون مبحث داشته باشه مستقیما به تاپیک مرتبط در فروم هدایت میشه و سوالش رو مطرح می کنه و یا حتی در مورد تغییرات یا اشتباهات احتمالی در متن نوشته شده سوال می کنه. مرجع های انگلیسی و اصلی متن رو میشه به صورت پاورقی در انتهای صفحه آورد. اگر دقت کرده باشید در ویکی پدیا هم تمام لینک های درون متن به صفحات دیگر خود ویکی پدیا متصل هستن و مراجع خارجی در انتهای صفحه قرار می گیرند. این کار پویایی خود انجمن رو هم افزایش میده.

برای گذاشتن کادر موردنظر کافیه به یکی از صفحاتی که قبلا درش چنین کادری موجود هست مراجعه کنید (مثلا اینجا) و با زدن مشاهده مبدا، کد مربوط به اون قسمت رو در صفحه خودتون کپی پیست کنید و بعد لینک ها یا متن اون رو به شکل دلخواه خودتون تغییر بدین. به عبارتی در بیشتر موارد برای کارهای معمولی شما اصلا نیاز به دونستن کدهای به کار رفته ندارید.

موفق باشید

RE: نگارش جزوه (ویکی) - automotive - 03-01-2016

نکته مهم: این ارسال و ارسال‌های بعدی صرفا جهت ایجاد انگیزه، برای تکمیل جزوه(ویکی) سایت، بنا به توصیه‌ی یکی از بزرگان این فروم بوده و کاربرد دیگری ندارد!

با سلام،
پیروی پیگیری‌های اینجانب برای تغییر  و تکمیل ویکی، تغییرات زیر توسط اینجانب!! اعمال شد.

صفحه های زیر ایجاد شده و اطلاعاتی در آن ها قرار گرفته است
در زیر گروه کنفراس‌ها:
ریاضی و فیزیک
برق و کامپیوتر
شیمی، نفت و پلیمر
علوم پزشکی و زیستی
کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
مدیریت و اقتصاد (اصلاح شده توسط آقا بابک)
هنر (اصلاح شده توسط آقا بابک)
ویزای استرالیا
روادید بازدیدکنندگان آمریکا
روادید مهاجرتی آمریکا
روادید مهاجرتی آلمان
روادید دانشجویی انگلستان
روادید مهاجرتی انگلستان
کار و زندگی در آمریکا

و نیز مطالبی به عنوان های زیر اضافه شد:
اطلاعات مفید در سفر به آمریکا

تغییرات کوچک:
در گذرنامه و خروج از کشور (قسمت معافی و لینک ها)
در GRE صرفا یک لینک به فروم

همچنین بابک عزیز چندی از مطالب اینجانب را ویرایش کردند و ممنونم از ایشان.
از پاتریک عزیز هم برای ایجاد و تکمیل قسمت های زیر تشکر می‌کنم.
روادید (ویزا)
ویزای امریکا
ویزای شنگن

نکته مهم 2: این تغییرات از زمان اعلام اینجانب صورت گرفته، برخلاف میل این مطالب عنوان شد تا ایجاد انگیزه ای باشد برای دیگران تا به تکمیل ویکی که به قول ترکان عزیز، کمک در راه خدا به معنای حقیقی آن است، میل پیدا کنند.
با تشکر از تمامی شما بزرگواران
automotive

RE: نگارش جزوه (ویکی) - automotive - 28-01-2016

با سلام،
قبلا هم گفته بودم که قصد ایجاد راهنمای کلی برای مهاجرت قانونی به چند کشور اصلی رو دارم و خب، مسائلی مطرح شد، نحوه گرفتن روادید مهاجرتی رو از سایت های کنسولگری ترجمه کردم و قرار دادم.
اما این کافی نیستش، الآن کانادا سیستم امتیاز دهیش به چه نحوی هستش؟ من نتونستم اصل مطلب رو پیدا کنم، اصلا این امتیازها که به حد نصاب (که اون چه میزان هستش؟) برسه بعدش چه می‌شود آیا؟ و تفکیک ایالت‌ها، آمریکا، انگلیس، آلمان و استرالیا و راهنمای دقیق این‌ها که می‌دونم از آخر هم خودم تنها باید بنویسم چه می‌شود، فقط اومدم چند تا مطلب مهم رو بگم.

1. آقایون خانوما، بعضی از شما مهاجرت کردید، اطلاعات مفیدی دارید که شاید از دید شما بدیهی باشه، اما از دید من نیست!! من از طرف خودم می‌گم، اطلاعات مهاجرتی رو اگه حوصله ندارید یا سختتون هستش همینجا، انگلیسی قرار بدید، یعنی فقط کپی پیست کنید، یا لینک قرار بدید، بعدا من و (با امید بسیار کمی میگم) دوستان درستش می‌کنیم و البته سر فرصت ترجمه.

پس بشتابید و اطلاعات رو کپی کنید لطفا، این بی‌تفاوتی واقعا آذار دهنده است. این فروم خیلی آروم پیش میره، خیلی. آدم احساس می‌کنه یک میلیون هکتار رو باید تنهایی با بیل شخم بزنه؟! که صدها سال زمان احتیاج داره و هرچه قدر هم پیش برم باز هم کار به هیچ کجا نمی‌رسه(البته این قسمت رو در انتقادات باید می‌نوشتم، گفتم وقت مدیران گرفته نشه)

آقا بابک، پاتریک و مایک عزیز این قسمت پست مخاطبش شما عزیزان هستید: (لطفا از چند راه زیر یکی رو انتخاب کنید)
من قصد ایجاد تاپیکی در قسمت فضای نام ها داشتم به نام "مهاجرت قانونی" و بعد گفتم اسم کشور‌ها رو قرار بدم و بعد هم تفکیک ایالتی و ادامه‌ی راه.
یا
همین صفحه رو ایجاد کنم و بعد اسم کشور ها رو (قسمت مهاجرتشون رو ) هایپرلینک کنم و صفحه جدیدی در هر کشور ایجاد کنم به نام "مهاجرت قانونی" و بعد ادامه‌ی راه
یا
اصلا این تاپیک ایجاد نشه و فقط صفحه ایجاد کنم در هر کشور و ادامه ی راه.

مشکل راه حل آخر این هستش که، بازدید از ویکی به ندرت اتفاق می افته(فکر کنم) و مهم‌تر از اون اینکه برای کاربرای عادی سخت هستش که متوجه بشن برای دیدن مطالب مهاجرت چند صفحه رو باید تو در تو طی کنند و به مطلب برسند و این واقعا مطالب رو عملا بلا استفاده می‌کنه.خیلی برام مهم هستش که این مطالب دیده بشه، اگرنه که تحقیق می‌کردم و خودم مطلع می‌شدم، نمی‌اومدم اینجا این همه وقت بذارم که بعدش بشه هیچی و هیچی.

اگر صفحه اصلی به تصویب رسید، اجازه بدید خودم صفحه رو ایجادش کنم و یاد بگیرم نحوه‌ی ایجادش رو، اگه نشد می‌گم زحمتشو بکشید.

در مورد بقیه ی ویکی هم در پیشنهادات یک پست مهم قرار می‌دم حتما مسئولین مطالعه کنند. برای ادامه ی راه ویکی هم بعدا میام خودم درستش می‌کنم، فکر نکنم کسی حوصله ی ویکی رو داشته باشه، شواهد که حاکی از این مطلب هستش.

با احترام
automotive

پی‌نوشت: شاید نام "راهنمای جامع مهاجرت قانونی" مناسبتر باشه، پیشنهادات پذیرفته می‌شود.

RE: نگارش جزوه (ویکی) - ForeverBlue - 28-01-2016

با تشکر از شما
ببینید، مهاجرت معمولا به شرایط روز بستگی دارد و قوانین کشورهای مهاجر پذیر. هم اکنون فقط استرالیا و کانادا و دانمارک به صورت سیستم امتیازدهی مهاجر میپذیرند و برخی کشورها (مثل امریکا) شرایط خاصی دارند. سایر کشورها هم یک سری قوانین کلی دارند (آلمان، فرانسه و ...) که ویزای کاری یا ... است. برخی کشورها هم عملا متقاضی ندارند مانند لهستان و بلغارستان و مجارستان و ...
بنابراین به نظرم تعداد کشورهایی که در مبحث مهاجرت فعال هستند همان 3 یا 4 کشور باشند. در این خصوص در خود فروم تاپیک ها یا انجمن های مربوطه وجود دارد.
میتوان همان اطلاعات را تکمیل کرد و سپس به جزوه منتقل کرد.
مثلا در مورد دانمارک این تاپیک را داریم. در مورد کانادا این انجمن و در مورد استرالیا هم این انجمن.

RE: نگارش جزوه (ویکی) - automotive - 05-02-2016

با سلام،
یک سوال بسیار مهم:

آیا میتوان مطالبی را که در ویکی می‌نویسیم در فروم هم پست قرار دهیم؟ بهرحال آنچه به نظر می‌رسد بازدید از فروم بیشتر از بازدید از ویکی است! یا نوشتن در ویکی کافی است؟ یا نوشتن در فروم؟ یا هر دو؟

مایک بزرگ، فرموده بودند که در ویکی اگر مطلبی قرار میدهیم، بهتر است در انتهای آن مطلب، لینک قرار دهیم برای راهنمایی کاربران به انجمن مربوطه، راستش بعضی از مطالب ویکی در فروم نیست و من اصلا نمیدونم باید خلاصه مطالب رو بنویسم در ویکی و بعد کلی پست قرار بدهم در فروم، یا تمام مطلب را در ویکی بنویسم؟
حداقل در مورد آمریکا یک دنیا مطلب برای نوشتن وجود دارد، بالا بردن حجم ویکی شاید بد باشد، شاید هم نه، به هر حال ایجاد پست و موضوع جدید هم موضوعی جداست.

لطفا راهنمایی بفرمایید

با احترام
automotive

RE: نگارش جزوه (ویکی) - M1KE - 05-02-2016

ویکی دارای این خاصیت هست که متن اون قابلیت ویرایش داره و در نتیجه یک متن ثابت رو میشه با گذشت زمان چندین بار به روز رسانی کرد. در نتیجه بهتره مواردی که مثلا مراحل انجام یک کار رو توضیح میدن یا مدارک لازم برای انجام کاری رو توضیح دادن در ویکی نوشته بشه و در تاپیک مرتبط در فروم هر وقت کاربری در مورد اون مراحل یا مدارک سوال کرد به جای نوشتن اونها به صورت تکراری، به متن موردنظر در ویکی لینک داده بشه.

فروم دارای این برتری هست که میشه در اون در مورد "جزئیات" اون مدارک یا مراحل پرسش و پاسخ انجام داد. مثلا اگر در ویکی اشاره شده که ترجمه دانشنامه نیاز هست در تاپیک ممکنه کسی در مورد هزینه ترجمه یا مکان مناسب برای انجام اون و غیره پرسش و پاسخ کنه که امکان پرداختن به تمام این جزئیات در ویکی وجود نداره.

بنابراین اگر مبحث موردنظر جدید هست و موضوعی در انجمن در مورد اون وجود نداره به نظر من مانعی نداره که اون کلیات هم در ویکی نوشته بشن و هم در پست اول یک تاپیک جدید در فروم، ولی به تدریج تاپیک موردنظر تبدیل به بحث و تبادل نظر در مورد جزئیات اون پدیده میشه ولی متن کلی موردنظر در ویکی با گذر زمان به روزرسانی میشه. در مواردی که تاپیک مرتبط از قبل در فروم وجود داشته طبیعتا بهتره کلیات اون استخراج بشه و در ویکی قرار داده بشه که خواننده نیاز نداشته باشه تمام اون تاپیک رو که گاهی به چند صد صفحه میرسه مطالعه کنه و در انتهای متن ویکی به تاپیک موردنظر لینک داده بشه که در مورد جزئیات در اونجا پرسش و پاسخ صورت بگیره.

برای نمونه در مورد گرفتن وقت از سفارت آمریکا می تونید به مراحل و مدارک کلی اشاره کنید و هر جا اصلاحاتی مثل SEVIS و کلیرنس و غیره پیش میاد به تاپیک های مرتبط اونها در فروم لینک داده بشه. برای نمونه می تونید به صفحه کار و زندگی در کانادا نگاه بیاندازید.

پینوشت: در مورد مهاجرت به کشورهای مختلف، در حال حاضر یک بخشی به نام کشورها در ویکی ایجاد شده که در صفحه مربوط به هر کشور، لینکی با عنوان روادید مهاجرتی اون کشور وجود داره که هدف این بوده که در آینده اگر کسی در مورد روش ها و مراحل گرفتن ویزای مهاجرتی اون کشور اطلاع داشت اون قسمت رو تکمیل کنه و چیدمان اینها یک دست باشه. بهترین مرجع برای اینها هم وبسایت اداره مهاجرت اون کشور هست و اگر کسی حوصله ترجمه اونها رو داشته باشه پیدا کردن اونها خیلی سخت نیست. من قسمت های مربوط به تحصیل در هر کشور رو قبلا با توجه به اطلاعاتی که وزارت علوم در مورد دانشگاه های اون کشور و سیستم آموزشی اش انتشار داده بوده تکمیل کردم. مشابه اون میتونه در مورد مهاجرت یا کار و زندگی و غیره هم انجام بشه.

RE: نگارش جزوه (ویکی) - automotive - 31-05-2016

متن در ارتباط با TOEFL است.

نام کتاب های آمادگی برای آزمون TOEFL به صورت خلاصه نوشته شده است، این نام ها برای ما کاملا ملموس و مشهود هستند، اما برای افرادی که در ابتدای این راه هستند نا آشنا می باشند.
1. آیا  تغییر این نام ها از حالت خلاصه به کامل را صلاح میدانید؟ (می توان همین فرمت را نگاه داشت و در انتهای لیست، نام کامل را اضافه کنیم)
2. آیا مجوز اضافه کردن و هایپرلینک کردن این نام ها به آخرین نسخه ی چاپ شده این کتاب ها در وب سایت Amazon را داریم؟
3. آیا اضافه کردن جدول انگلیسی توضیحات هر مهارت در این امتحان را مجاز می دانید؟(جدولی که توضیحات کلی داده است، در ارتباط با تعداد سوال و زمان و ...)

با تشکر

RE: نگارش جزوه (ویکی) - Babak - 02-06-2016

(31-05-2016, 09:43 PM)automotive نوشته: متن در ارتباط با TOEFL است.

نام کتاب های آمادگی برای آزمون TOEFL به صورت خلاصه نوشته شده است، این نام ها برای ما کاملا ملموس و مشهود هستند، اما برای افرادی که در ابتدای این راه هستند نا آشنا می باشند.
1. آیا  تغییر این نام ها از حالت خلاصه به کامل را صلاح میدانید؟ (می توان همین فرمت را نگاه داشت و در انتهای لیست، نام کامل را اضافه کنیم)
2. آیا مجوز اضافه کردن و هایپرلینک کردن این نام ها به آخرین نسخه ی چاپ شده این کتاب ها در وب سایت Amazon را داریم؟
3. آیا اضافه کردن جدول انگلیسی توضیحات هر مهارت در این امتحان را مجاز می دانید؟(جدولی که توضیحات کلی داده است، در ارتباط با تعداد سوال و زمان و ...)

با تشکر

درود automotive گرامی،

به نظر من همه پیشنهادهای شما پیشنهادهای خوبی هستند. اگر زحمت‌شون رو بکشید خیلی خوب خواهد شد.

RE: نگارش جزوه (ویکی) - automotive - 02-06-2016

درود بر بابک عزیز،
جدول‌های TOEFL به صورت جامع و مجزا برای هر مهارت و نمای کلی آزمون به همراه جدول‌های مقایسه نمرات TOEFL و IELTS در هر چهار مهارت در جزوه  قرار گرفت.
نام کامل به همراه نام نویسنده و ویراست جدیدترین کتاب‌های مورد استفاده برای آمادگی در آزمون TOEFL به صورت Hyperlink اضافه شد.

با احترام