آکادمیا کافه
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- انجمن: تحصیل در نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- موضوع: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%DB%8C%D8%A7-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Shihan - 05-04-2014

(05-04-2014, 01:31 AM)'eyt' نوشته: سلام به همه 
من فوق لیسانس نانوفیزیک هستم معدل کارشناسی 15.30 و ارشد 15.80هست و 5 مقاله کنفرانسی و بین المللی و یک isi دارم اگه بتونم تافل بالا بگیرم شانسی واسه بورسیه ان تی ان یو دارم؟
ممنون 

دروود بر شما.
دوست عزیز در پست قبلی هم عرض کردم الان 2 مشکل در سیستم نروژ دیده میشه، ازدیاد داوطلبین! و بحث عدم صدور ویزای دانشجویی برای رشته های حساس ! اگر با دید باز به رشته شما نگاه کنیم شما معدل ارشدت هم پایینه!! به هر حال امیدوارم نمره زبان بالایی کسب کنید و بدنیال موقعیت خالی در دانشگاه NTNU بگردید. شانست خیلی بالا نیست اما اقدام کنید به هر حال شانس همواره وجود داره.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - maral yousefi - 17-04-2014

سلام. با خوندن کامنت ها و اطلاعاتی که گفتید یه سوال برام پیش اومده. وقتی که شهریه دکترا در نروژ رایگان است و ماهانه 2200 یورو ( طبق اطلاعات این سایت )به دانشجوی دکترا برای هزینه های زندگی پرداخت میکنند، چرا خیلی ها دنبال بورسیه هستند؟ این کمک هزینه مگه به همه ی  افرادی که برای phd پذیرش میکنند تعلق نمیگیره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Shihan - 17-04-2014

(17-04-2014, 05:55 PM)'maral yousefi' نوشته: سلام. با خوندن کامنت ها و اطلاعاتی که گفتید یه سوال برام پیش اومده. وقتی که شهریه دکترا در نروژ رایگان است و ماهانه 2200 یورو ( طبق اطلاعات این سایت )به دانشجوی دکترا برای هزینه های زندگی پرداخت میکنند، چرا خیلی ها دنبال بورسیه هستند؟ این کمک هزینه مگه به همه ی  افرادی که برای phd پذیرش میکنند تعلق نمیگیره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

دروود برشما.
دکتری در نروژ شغل محسوب میشه و هر فردی که بتونه این فرصت رو داشته باشه با حقوق و مزایا است بنابراین کسی دنبال پیدا کردن بودجه یا کمک تحصیل بیشتر نیست!! چون دانشگاهها این اجازه رو نمیدن. مگر اینکه بخوای بیرون کار کنی و با توجه حجم دروس بعید میدونم. 

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - لعیا ع - 23-04-2014

سلام من کارشناشی تغذیه از علوم پزشکی شیراز با معدل 17.8 دارم و دارم بر روی نمره ی زبان ام کار میکنم و به کمک استادم یه کتاب هم مینویسم چقد شانس گرفتن بورس ار نروژ دارم

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Shihan - 23-04-2014

(23-04-2014, 02:01 PM)'لعیا ع' نوشته: سلام من کارشناشی تغذیه از علوم پزشکی شیراز با معدل 17.8 دارم و دارم بر روی نمره ی زبان ام کار میکنم و به کمک استادم یه کتاب هم مینویسم چقد شانس گرفتن بورس ار نروژ دارم

نمره ایلتس بالا بیاری شانست خیلی خوبه. تنها نمره زبان رو ارائه بدید. 

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - emanon65 - 21-05-2014

سلام، ممنون میشم اگه به رزومه من نگاه بندازید و بگید احتمال فاند گرفتنم از NTNU یا سایر دانشگاه های نروژ چقدر هست؟
کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه سراسری سمنان (معدل 2 سال آخر 18)
ارشد مهندسی شیمی دانشگاه سراسری اراک (معدل 19/50)

2 مقاله ISI و یک مقاله داخلی
TOEFL ibt: 100

اینکه مقاله هام در زمینه ی غشاهای پلیمری و تصفیه گاز طبیعی هستن میتونه مشکلی برای گرفتن ویزا ایجاد کنه؟

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - آروشا - 22-05-2014

سلام
من فوق لیسانس کشاورزی، گرایش توسعه روستایی از دانشگاه بوعلی دارم. اما میخوام برا دکتری چیز دیگه ای بخوونم. چندتا رشته مد نظرمه. اما چندتا سوال دارم: اول اینکه آیا با فوق لیسانس غیر مرتبط میتونم برا دکتری هر رشته ای اقدام کنم؟ و دوم اینکه چه رشته هایی پیشنهاد میکنید؟
و یه سوال دیگه آیا میشه رشته ای بخوونم که بعد از اتمام تحصیلم بتونه باعث بشه همونجا بمونم و اقامت بگیرم؟ یا هر رشته ای باشه نهایتا باید برگردم ایران؟
کدوم کشور چنین شرایطی رو میتونه برام فراهم کنه؟؟؟؟
مرسی

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - spt - 25-05-2014

(21-05-2014, 11:57 PM)'emanon65' نوشته:
سلام، ممنون میشم اگه به رزومه من نگاه بندازید و بگید احتمال فاند گرفتنم از NTNU یا سایر دانشگاه های نروژ چقدر هست؟
کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه سراسری سمنان (معدل 2 سال آخر 18)
ارشد مهندسی شیمی دانشگاه سراسری اراک (معدل 19/50)
2 مقاله ISI و یک مقاله داخلی
TOEFL ibt: 100
اینکه مقاله هام در زمینه ی غشاهای پلیمری و تصفیه گاز طبیعی هستن میتونه مشکلی برای گرفتن ویزا ایجاد کنه؟

سلام
بله احتمال فاند گرفتنتون خوبه و اگه خوب اپلای کنید و بگردید میتونید پوزیشن پیدا کنید...   در موردِ مقاله ها والا نمیدونم غشا های پلیمری چی هستن ولی در موردِ تصفیه گاز فک نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه....   سعی کنید برای دکترا یه پروپوزالِ خوب بنویسید و یه موضوعِ عالی پیدا کنید...  خیلی اثر میزاره...
موفق باشید   Smile

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - spt - 25-05-2014

(22-05-2014, 08:35 AM)'آروشا' نوشته: سلام
من فوق لیسانس کشاورزی، گرایش توسعه روستایی از دانشگاه بوعلی دارم. اما میخوام برا دکتری چیز دیگه ای بخوونم. چندتا رشته مد نظرمه. اما چندتا سوال دارم: اول اینکه آیا با فوق لیسانس غیر مرتبط میتونم برا دکتری هر رشته ای اقدام کنم؟ و دوم اینکه چه رشته هایی پیشنهاد میکنید؟
و یه سوال دیگه آیا میشه رشته ای بخوونم که بعد از اتمام تحصیلم بتونه باعث بشه همونجا بمونم و اقامت بگیرم؟ یا هر رشته ای باشه نهایتا باید برگردم ایران؟
کدوم کشور چنین شرایطی رو میتونه برام فراهم کنه؟؟؟؟
مرسی

سلام
سوال های شما خیلی کلی هست و به نظرم اولین کارِ مناسب برای شما اینه که جزوه و فروم رو کامل و با دقت بخونید تا خیلی از سوالاتتون برداشته بشه و خیلی از مسایلی که الان گنگ هست واضح بشه...
شما با این رشته میتونید برای همه ی رشته ها اپلای کنید اما خب مثلِ ایران نیست که هر رشته ای اقدام کردید اگه کنکورش رو قبول شدید حل باشه!!   باید رشته ی خودتون باشه یا رشته ای شبیه به رشته ی خودتون که شانستون بالا باشه...  
به نظر من به انجمن کشاورزی مراجعه کنید و اونجا بپرسید که چه رشته هایی شانس دارید...  در ضمن اگه رشته ی متفاوتی بخاید بخونید باید خوب هم توضیح بدید که چی شد که تصمیم به تغییر رشته گرفتید...

در موردِ دوم هم باید عرض کنم که هیچ ربطی به رشته نداره موندنِ شما...  اگه کار پیدا کنید و یا پوزیشنِ دیگه ای بگیرید میتونید بمونید و اگه از یه مدت خاص بیشتر بمونید بهتون اقامت میدن...   بعضی رشته ها طبیعتا شانسشون بیشتره برای کار پیدا کردن...  در این مورد کشور های مختلف تقریبا مشابه هستن و فقط شانسِ کار پیدا کردن توشون فرق داره...
موفق باشید و لطفا سوال های متناسب با عنوان تاپیک ها و مشخص بپرسید...   Smile

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - alireza-63 - 19-07-2014

سلام  من فوق لیسانس عمران با گرایش مدیریت پروژه را دارم دانشگاه علم و صنعت درس خوندم معدل لیسانس 16/24 و معدل فوقم 16/03 بوده مقاله فقط کنفرانس داخلی دارم می خوام برای دکتری بصورت بورسیه اقدام کنم یکی از کشورهایی که در نظر گرفتم نروژ است می خواستم بدونم با چه امتیازاتی به طور متوسط می تونم بورسیه بگیرم. ممنون