چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: گشتن به دنبال دانشگاهی که رشته ی شما را ارائه میدهد - spt - 24-12-2011 (24-12-2011, 12:01 AM)Aleni32 نوشته: با سلام.نه عزیزم تمام کشور های اروپایی رو پوشش میده... و برای هر کشوری تمام دانشگاه ها رو.... البته اگه یه سایت بتونه همه چیز رو کامل پوشش بده که خیلی خیلی خوبه ولی ممکن نیست... این سایت ها در نوع خودشون خیلی عالین و دارن بهتر هم میشن... اما مطمئنا هنوز هم تمام اطلاعات همه ی دانشگاه ها رو (مخصوصا دانشگاه های درجه چند و کوچیک) رو نداره... و این قضیه احتمالا تو یه سری کشور ها بیشتره که اطلاعاتشون رو کمتر شیر کردن تا حالا....
RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - navid_h67 - 10-06-2012 سلام می خواستنم ببینم با این رزومه شانس پذیرش اروپا رو دارم یانه (برای دکترا) کارشناسی برق-کنترل علوم و تحقیقات معدل 14 ارشد ازاد تهران جنوب - (1 ماه دیگه دفاع دارم)معدل فکر کنم 17 تا 17.5 بشه مقاله داخلی 5 تا مقاله بین المللی 1 مقاله ISI در حال اماده کردن(حتما اکسپ خواهند شد چون موضعش خیلی جدیده) 2 تا 3 تا زبان در حال اماده شدنم و قوی هستم.می تونم 95-100 تافل رو بگیرم سابقه تدریس در سازمان فنی حرفه ای فعال توی لیسانس و فوق انواع نرم افزار ها(برق و کامپیوتر) رو بلدم. مدرک های محتلفی هم از فنی و حرفه ای و ... دارم ایا شانسی برای دانشگاه های تاپ اروپا دارم؟اگر نه برا کدام شانس دارم؟ RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - ahmadpashaei - 11-06-2012 (10-06-2012, 04:34 PM)navid_h67 نوشته: سلامبه سایت خوش آمدین رزومه شما و سابقه کارتون خوبه و شانستونم نباید کم باشه.باید اقدام کنید حالا ایشالا میشه. راستی gre هم برای پذیرش تاثیر مثبت داره. کلا ارتباط با اساتیدم خیلی موثره و بعد از امتحان انگلیسیتون بهتر میتونید مانور بدین. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - sadjad porgar - 11-07-2012 سلام میخاستم ببنیم با این شرایط شانسی برای گرفتن پذیرش همراه با فاند دارم دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی(نفت) دانشگاه تهران جنوب معدلمم فعلا 16.3 ولی فکر کنم بتونم به 17 برسونم معدل لیسانسم14.6 و دوسال آخر15.7 نمره زبان6 روی یک کتاب هم کار می کنم فعلا دانشجو هستم برای اروپا تو رشته مهندسی شیمی(نفت)اگه کسی اطلاعاتی با شرایط من داره ممنون میشم در اختیام بگذاره RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 11-07-2012 (11-07-2012, 08:35 PM)sadjad porgar نوشته: سلام میخاستم ببنیم با این شرایط شانسی برای گرفتن پذیرش همراه با فاند دارمدروود. دوست عزیز. برای مهندسی نفت در اروپا با این شرایط شاید نتونید روی fund حساب کنید ، چون هم متقاصی زیاد می باشد و شما نمره زبان و مقاله هم ظاهراً در اختیار ندارید!! البته برای رشته شما کشور نروژ، هلند و ایتالیا گزینه های مناسب می باشند اما همانطور که خدمتتون عرض کردم شانس شما برای بورس متوسط است اما با هزینه شخصی برای ایتالیا و هلند اگر بتوانید vacancy پیدا کنید احتمالش وجود دارد. البته بهتره در این شرایط روی نمره زبان و مقاله و سایر کارهای پژوهشی تمرکز نمایید. پیروز باشید RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - moha8226 - 12-07-2012 سلام به همه دوستان گل چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا (یا هرجای دیگه) پیشنهاد میکنید؟ 1-مدیریت آی تی/کارشناسی ارشد 2-دانشگاه UTM مالزی 3-معدل کل: 3.9 از 4 4-نمره زبان: ندارم ولی می تونم 6.5 آیلتس رو بگیرم 5-تعداد مقالات: 3 تا کنفرانسی و یکی ژورنالی 6-تعداد توصیه نامه ها: 2 تا خواسته ها: (مقطع دکترا/همه جا جز آمریکا/با بورسیه) یه جایزه و گواهینامه تدریس هم دارم رشته ام کمی خاصی. یه چی بین فنی و مدیریتی هستش. نمی خوام هم تغییرش بدم. یعنی می خوام حوالی آی تی بچرخه. سپاس فراوان RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 12-07-2012 (12-07-2012, 09:47 AM)moha8226 نوشته: سلام به همه دوستان گلدروود. دوست عزیز شما رزومه خیلی خوبی دارید برای دوره IT بهتره به دنبال VACANCY در کشور های فناند، سوئد و آلمان بگردید یه این دلیل این کشور ها را نام بردم که در خصوص IT, COMPUTING , NETWORK خیلی سرامد و رو به جلو می باشند. در خصوص شانس قطعی نمیشه نظر داد بر اساس دانشگاه و تعداد متقاضیان و همچنین موضوع پروپزال شما است که استاد را قانع می کند یا خیر. به هر حال شانس شما با احتساب نمره زبان بالا و رزومه قوی شما خیلی مناسب می باشد. البته از معدل دوره کارشناسی خودتون صحبت نفرمودید. ازاد اندیش باشید RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - moha8226 - 12-07-2012 (12-07-2012, 01:00 PM)Mr-Voltage نوشته: دروود. ممنون از راهنماییتون. معدل لیسانس من 15.28 شده و رشته ام الکترونیک بوده. مشکل اصلی من اینه که رشته ام الان خیلی خاصی. یعنی وقتی جایی با اسم ای تی دانشجو می خواد، معمولا منظورش computer science هستش. برای همین هم من الان نمی دونم بهتره با استادا رابطه برقرار کنم مستقیم یا این که از کانال رسمی دانشگاه وارد بشم!! فقط در صورتی می تونم ادامه بدم که بورس خوبی بگیرم. به نظرتون بهینه ترین راه برای این کار چیه و دقیقاً چه دانشگاهی رو اپلای کنم بهتره؟ ممنون میشم اگه تجربه ای در مورد ارتباطتون و نکات مورد نظر رو منتقل کنید. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 12-07-2012 (12-07-2012, 01:59 PM)moha8226 نوشته: ممنون از راهنماییتون. معدل لیسانس من 15.28 شده و رشته ام الکترونیک بوده. مشکل اصلی من اینه که رشته ام الان خیلی خاصی. یعنی وقتی جایی با اسم ای تی دانشجو می خواد، معمولا منظورش computer science هستش. برای همین هم من الان نمی دونم بهتره با استادا رابطه برقرار کنم مستقیم یا این که از کانال رسمی دانشگاه وارد بشم!! فقط در صورتی می تونم ادامه بدم که بورس خوبی بگیرم. به نظرتون بهینه ترین راه برای این کار چیه و دقیقاً چه دانشگاهی رو اپلای کنم بهتره؟خواهش میکنم. ببنید دوست عزیز همانطور که در پست قبلی گفتم شانس دقیق و قطعی رو نمیشه بیان کرد و تنها نظر استاد و بخش graduate school هست که میشه نظر قطعی رو در خصوص بورس یا سایر کمک مالی را به شما ارائه نماید. اما خودتون میدونید که در بخش IT در اروپا دانشگاه ABO ACADEMIو University of Helsinki از فنلاند ، دانشگاه Stuttgart از المان ، دانشگاه agder , stavanger از نروژ ، دانشگاه roseklide از دانمارک ، دانشگاه coimbra , Lisbon از پرتغال ، دانشگاه poempo fabera از اسپانیا ، دانشگاه پلی تکنیک میلان از ایتالیا ، و دانشگاه York از انگلیس. میدونم که در زمینه IT برای دوره دکتری پذیرش میکنند. بنابراین سایر دانشگاهها بیشتر در زمینه COMPUTER SCIENCE AND ELECTRONIC ENG کار تحقیقاتی انجام میدهند. پیروز باشید RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - M.A Dehghan - 18-07-2012 با سلام. لطفا شرایط من را جهت دریافت بورس تحصیلی (Full Fund) از دانشگاه های معتبر اروپا بررسی بفرمایید. با تشکر 1-رشته/مقطع: بهداشت حرفه ای/کارشناسی ارشد 2-دانشگاه محل تحصیل: علوم پزشکی اصفهان 3-معدل کل کارشناسی ارشد بهداشت حرفه ای: 19/31 (رتبه اول فارغ التحصیلی) 3-معدل کل کارشناسی بهداشت حرفه ای: 19/16 (رتبه اول فارغ التحصیلی) 4-نمره زبان: 7در آزمونIELTS Academic 5-تعداد مقالات فارسی: 4 مقاله تمام متن چاپ شده و 8 خلاصه مقاله چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی داخلی- 5 سخنرانی و 2 پوستر در همایش های معتبر داخلی. 6- تعداد مقالات انگلیسی: 4 مقاله تمام متن چاپ شده که یکی از آن ها ISI است و 4 خلاصه مقاله چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی خارجی که 2 خلاصه مقاله ISI است. 7- سایر افتخارات: دارای یک اختراع ثبت شده حاصل از پایان نامه - عضو بنیاد ملی نخبگان - دانشجوی پژوهشگر برتر سال دانشگاه (دو سال پیاپی) - دانشجوی نمونه سال دانشگاه (سه سال پیاپی). دانشجوی برتر علمی سال دانشگاه (دو سال پیاپی)- دارای 2 سال سابقه کار مرتبط در صنایع بزرگ. 8-تعداد توصیه نامه ها: دو توصیه نامه از اساتید راهنما و یک توصیه نامه از استاد مشاور در پایان نامه - یک توصیه نامه از سایر اساتید دانشگاه - یک توصیه نامه از ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان 9- خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند): دکترا / Full Fund/ دانشگاه خاصی را انتخاب نکرده ام. لطفا بفرمایید: 1- بر اساس رتبه بندی جهانی از چه دانشگاه هایی در اروپا امکان دریافت Full Fund را دارم و احتمال آن چه قدر است؟ 2- در چه زمینه هایی در رزومه خود ضعف دارم و بایستی آن را تقویت کنم تا احتمال دریافت بورس تحصیلی از دانشگاه های تراز اول اروپا افزایش یابد؟ 3- دکترا دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرفته شده ام. توصیه شما برای رها کردن آن و اقدام برای دریافت پذیرش از دانشگاه های اروپا چیست؟ با سپاس از همه کسانی که من را در تصمیم گیری صحیح یاری خواهند کرد. |