نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: مصاحبه و نتایج مصاحبه سفارت آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D9%88-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- موضوع: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی (/Thread-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%88-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D8%A8%DB%8C) |
RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - babak48 - 10-05-2014 مرسی از راهنمایی تون فکر میکنم حرفات کاملان منطقیه چون خودم حدس زدم افیسر انگار حساب با این پول براش قابل قبول نبوده فکر کرده حساب ساختگی هستش اگه اول ریز کارکرد نشان میذام باز نتیجه شاید مثبت تر بودش متاسفانه ما ایرانی ها اینقدر بهشون کلک زدیم که همه سوراخ سمبه هارو فهمیدن[img]images/smilies/smile.gif[/img] RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - M1KE - 10-05-2014 مساله واقعی یا غیر واقعی بودن صورتحساب نیست. برای یک "مهاجر" داشتن پول زیاد اشکالی نداره و میتونه چند صد میلیون دلار هم با خودش ببره چون قرار هست در آمریکا "زندگی" کنه. ولی برای یک "توریست" داشتن پول نقد خیلی زیاد عامل منفی هست چون شما با استفاده از این پول می تونید مدت زیادی در آمریکا بمونید و تجارت های غیر رسمی راه بیاندازید و در کل شرایط رو برای موندن خودتون فراهم کنید. در حالی که افسر وظیفه داره بررسی کنه که متقاضیان توریستی و دانشجویی (در کل غیر مهاجرتی ها) هدفشون برگشتن بعد از اتمام سیاحت یا تحصیل یا هر چیر موقت دیگه ای که براش اقدام کرده بودن هست. شما وقتی صورتحساب های چند صد هزار دلاری رو نشون دادین اینطور متوجه شدن که شما یک فرد مایه دار هستین که می خواهید به کمک خواهرتون در اونجا یک تجارتی رو راه بیاندازید و در آمریکا بمونید. اگر خواهر شما اونجا نبود یا مثلا شما همسر و فرزندتون در ایران بود این احتمال خیلی ضغیف میشد ولی الان خیلی بالاست. به همین دلیل نباید به شکلی عمل کنید که نشون بده پول نقد زیادی در حساب دارید. نیازی به صورتحساب و گردش مالی هم نیست فقط یک گواهی مانده حساب به انگلیسی بگیرید که نشون بده در حساب تون حدود 15-10 هزار دلار یا معادل ریالی اون وجود داره. (10-05-2014, 10:27 PM)'babak48' نوشته: مرسی از راهنمایی تون فکر میکنم حرفات کاملان منطقیه چون خودم حدس زدم افیسر انگار حساب با این پول براش قابل قبول نبوده فکر کرده حساب ساختگی هستش اگه اول ریز کارکرد نشان میذام باز نتیجه شاید مثبت تر بودش متاسفانه ما ایرانی ها اینقدر بهشون کلک زدیم که همه سوراخ سمبه هارو فهمیدن[img]images/smilies/smile.gif[/img] RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - Torkan - 10-05-2014 (10-05-2014, 10:27 PM)'babak48' نوشته: مرسی از راهنمایی تون فکر میکنم حرفات کاملان منطقیه چون خودم حدس زدم افیسر انگار حساب با این پول براش قابل قبول نبوده فکر کرده حساب ساختگی هستش اگه اول ریز کارکرد نشان میذام باز نتیجه شاید مثبت تر بودش متاسفانه ما ایرانی ها اینقدر بهشون کلک زدیم که همه سوراخ سمبه هارو فهمیدن[img]images/smilies/smile.gif[/img] سلام
M1ke گرامی همه چی رو گفتند فقط یه نکته دیگه باید بگم درسته به تاپیک مربوط نیست ولی بهتره یادتون نره که تنها مساله سفارت نیستا دقت کنید. تو خود فرودگاه قبل رسیدن به خاک ایالات متحده شما اظهارنامه پر میکنید و راجع به مقدار پولی که با خودتون میبرید و یا اوردید شدیدا تحت inquiry قرار میگیرید. به خصوص مبالغ بالا (حالا من بحثی راجع به قایم کردن پول و ... نمیکنم چون اعتقادی بهش ندارم) و یا با ویزاهای سرمایه گذاری...یک فردی هم خودم دیدم که افسری که همراه افسر CBP بود اون رو اصلا نمیگذاشت بره که اقا شما 20000 تا اوردی چرا به خصوص اگه اون فرد ایرانی باشه و دلیل نداشته باشه که ممکنه کل زحمات ویزا هدر هم بره! منظورم از نوشتن این پست این بود که به سرتون نزنه پول کلان رو به عنوان توریست به ایالات متحده بیارین و یکجا به حساب یک بانک بذارید چون ممکنه دردسرهای فراوانی براتون داشته باشه. پس جستجو کنید بعد عمل کنید. در ضمن سفارت دبی خیلی دیده شده 214 بزنه و بی حوصله عمل میکنه. اگر از نظر وقت مشکلی ندارید به فکر سفارت دیگه ای باشید و گفته های M1ke گرامی رو اجرا کنید مو به مو! فکر نکنم سابقه منفی هم ثبت شده باشه براتون ولی خوب خیلی با احتیاط و حوصله باید عمل کنید. پ.ن: ایالات متحده و حتی دنیا رو دلار میچرخونه و هیچ کشوری مثل همین آمریکا نمیتونه ادعا کنه که من نمیخوام یه نفر مثلا 1000000دلار در BOF بذاره. ولی اینکه چگونه باید عمل کرد بحثش جداست. بااحترام RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - babak48 - 10-05-2014 ممنون ئوست عزیر از زاهنماییت منم هدفم بردن این همه پول نیستش وواقعا هم هدف اولم رفتن واسه گشتن و تفریح بودش ضمنا من یه دعوت نامه هم از فلوریدا جهت شرکت در کنفرانس داشتم . RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - M1KE - 11-05-2014 اگر دعوتنامه از کنفرانس داشته باشین از یک جهاتی بهتر از این هست که به طور مستقیم به دیدن اقوام و آشنایان درجه یک خودتون برین به ویژه اگر که اون کنفرانس در ایالت دیگه ای باشه. یعنی می تونید اشاره کنید که هدف اصلی تون شرکت در اون کنفرانس هست و در کنارش اگر فرصت شد به احتمال زیاد به اقوام نزدیک تون هر سر می زنید و یک گشت و گذاری هم می کنید. در مورد پول هم اینکه گفتم با خودش ببره لزوما به معنای حمل فیزیکی پول نبود بلکه انتقال میتونه از راه صرافی ها و در مبالغ خیلی بالا صورت بگیره. به همین دلیل صرف داشتن این مبلغ زیاد در حساب شخصی که هر آن میشه اون رو انتقال داد نکته منفی تلقی میشه. در مورد حمل فیزیکی قوانین گمرک ایران تا سقف 5000 دلار و قوانین گمرک آمریکا تا سقف 10000 دلار رو نیازی نیست اعلام کنید. برای مبالغ تا حدود 20000 دلار در سمت ایران حساسیت خاصی نشون نمی دهند ولی در سمت آمریکا حتما اگر بیشتر از 10000 دلار برده بودید می بایست در فرم اظهارنامه ای که بهتون می دهند اعلام کنید. در کل توصیه میشه برای آمریکا هم مبالغ بیشتر از حدود 40000 دلار رو به صورت نقد نبرید وگرنه سوالات زیادی در مورد منبع پول و بررسی احتمال پولشویی و غیره انجام میشه. از نظر امنیتی هم که در کل خوب نیست آدم این همه پول نقد رو همراه خودش داشته باشه و بهترین راه همون انتقال از راه صرافی ها هست. RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - mojall - 16-06-2014 سلام من چند تا سوال داشتم ممنون می شم اگر راهنمائیم کنید. من متاهل هستم. 33 سال سن. وکیل پایه 1 دادگستری. کارشناس ارشد حقوق خصوصی. برای دانشگاه میشیگان دوره LLM که همون master هستش 50% scholarship گرفتم . 1. چون گرفتن یک مستر دیگه لازمه وکیل شدن من در آمریکاست می تونه نتیجه منفی در گرفتن ویزا داشته باشه؟ 2. BS اگر حدود 90 هزار تا باشه زیاده یا خوبه؟ خاننم هم BS داره که 30 هزار تاست اونم واسه دانشگاه بفرستم؟ یا تو سفارت نشون بدم؟ 3. از کدوم سفارت الان با این فرصت کم وقت بگیرم بهتره؟ سپاس RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - QUPHAS - 06-07-2014 سلام دوستان من اوایل جولای 8 صبح وقت داشتم. من و دوستم7:30 جلو ی سفارت بودیم و سریع داخل رفتیم.قبل از ما دانشجو زیاد اومده بود. جلوی سفارت علاوه بر ds160 و پاسپورت تاییدیه وقت سفارت رو هم میخواستن. اول فقط شماره میخوندن بعد دو تا دانشجو صدا زد که دومیش دوستم بود. دوباره با کمی تاخیر دانشجو صدا زدن که من نفر چهارم بودم! برای همین فکر نمیکنم زود رفتن مهم باشه! من باجه ی 3 بودم خانم تقریبا مو بور! Cv, resume و RP رو ازم گرفت و همون سوالای روتین رو پرسید. گفت اونجا روی چی میخوای کار کنی که من توضیح دادم که با خنده و شوخی گفت یک مقدار خلاصه تر! کارت معافیتم رو خواست که با ترجمه بهش دادم. گفت شما الان TA هستید؟ که گفتم نه! مهمترین قسمتش این بود که با تعجب پرسید شما الان دانشجوی مستر هستید و برای مستر میخوای بری؟ که گفتم فیلدی که من میخوام تو شریف کسی کار نمیکنه و ...! از اول هم یک برگه ی زرد کنار دستش بود که همون رو بهم داد! بهش گفتم ویزام اپروو شده یانه که جواب نداد و گفت تو سایت چک کن و 4 تا 6 هفته در نظر بگیر! در کل خیلی خوب بود. من خودم پر انرژی بودم و خندان. اونم خیلی خوش برخورد بود. کلاً حس خوبی داشتم. فکر کنم 10 از سفارت اومدیم بیرون. انشاا.. که همگی هر چه زودتر کیلیر بشیم. موفق باشید RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - Michael - 10-07-2014 سلام دوستان عزیز، من رشتم دامپزشکی هست و از Texas A&M پذیرش داشتم. تاریخ مصاحبم 15 جون ساعت 8 صبح بود. دور و بر 7 جلوی در کنسولگری بودم، اولین دانشجویی بودم که کارهام تا انگشت نگاری پیش رفت و گفتند واسه مصاحبه به اسم صدا میکنند. تقریبا تا ساعت 9 اسم کسی از دانشجویان رو نخوندند و این موقع گفتند که از شکیبایی دانشجویان عزیز تشکر میکنیم میخواهیم به اسم برای مصاحبه فرا بخوانیمتون. لطفا CV، SoP، I20، Research Plan، تاییدیه پرداخت SEVIS رو آماده و دم دست داشته باشین که اومدین دنبالشون نگردین. در کمال تعجب دیدم یکی یکی همه دانشجویان دارند میرند مصاحبه میشند حتی اونی که وقتش 9.30 بود، به غیر از من که اولین نفری بودم که اومده بودم و عملا در کنسولگری رو خودم باز کرده بودم [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]. این موقع بود که فهمیدم اسمها رو از آخر به اول دارن میخونند. خلاصه ساعت شد 12.30 که دیدم هیچ دانشجویی باقی نمونده و در این موقع بود که تو دلم به اونها گفتم حالا دیگه رسیدین آخر خط، حالا میخوایین چیکار کنید، دیگه مجبورین صدام کنید که همینجوری شد و صدام کردند. یه خانم بلوند و خوش برخوردی بود. از دور یه سلام احوال پرسی گرم کرد و منم گرمتر! بعد گفت واقعا از شکیباییت ممنونم و خیلی sorry هستیم که اینقدر معطل شدی، بعدش با خنده گفت میدونم اگه خودم بودم کاسه صبرم به سر میرسید! گفتم اوه میدونیش؟؟؟ دیدم دیگه رسما از خنده غش کرد. با این چیزی که پیش اومد کمی باهاش راحت شدم و دیگه از اینکه تا اونموقع صبر کردم ناراحت نبودم چون یه دفعه جو به سمتی رفت که اصلا استرسی نداشتم و انگار نه انگار که مصاحبمه. I20 رو خواست و بعد سوالات روتینی که هستند رو پرسید: رشتت چیه؟ چرا این دانشگاه؟ چرا این فیلد؟ تا اینکه دیدم داره فکر میکنه و سوالی یادش نمیاد، خودم گفتم RP رو میخوای ببینی؟ گفت آره آره بده. بقیه مدارکتم هر چی همرات داری رو بده. همه رو دادم ولی فقط RP رو خوند. دم استادم گرم، با اینکه رشتم اصلا حساس نیست یه RP توپ نوشته بود. بعد خوندنش چهره تحت تاثیر قرار گرفته افیسر کاملا مشخص بود. گفت همه چی اکی هست. به عنوان آخرین سوال پرسید که بک گراند و سابقه نظامی داری؟ (من نمیدونم با اینکه اینا میدونند سربازی تو ایران اجباریه چرا این سوالو اینطوری مطرح میکنند انگار ما خودمون به دلخواه میریم سربازی). گفتم آره و اون توی مملکت ما mandatory هست. گفت: اوه ه ه ه ه (انگار اولین باری بود که شنیده بود تو ایران سربازی اجباریه). بعدش گفت کجا خدمت کردی؟ گفتم توی وزارت دفاع. همین موقع بود که برق سه فاز از سرش پرید. کاملا برآشفته شد و گفت کارت اونجا چی بوده (آماده بود که یه کار خفن بگم)؟ گفتم یه گاوداری بود که من توش کار میکردم. (دیدم چطور خودشو کنترل کرده بود که نخنده، خدمت توی گاوداری وزارت دفاع ها ها ها ها، چه داستانی داریم خدا وکیلی). بعد به سیستمش یه نگاهی کرد و گفت منتظر باشم و رفت با همکار کناریش که یه آقا بود صحبت کرد. بعدش هر دوتا با هم اومدند پشت باجه و مرده گفت: کجا خدمت کردی؟ گفتم تو یه فارم وزارت دفاع. گفت من با این چیزا کاری ندارم, میشه سپاه یا ارتش؟ گفتم سپاه نیست یه جورایی یه شاخه ارتش هست. گفت کدوم قسمت میشه, زمینی،هوایی یا دریایی؟ با خودم گفتم چرا اینقدر این آقاهه پیچیدش میکنه، گفتم من زمینی بودم. گفت درجت چی بود؟ یکم حالت عصبانی گرفتم و گفتم اونا واسه خودشون یه درجاتی بهمون میدادند چه میدونم فکر کنم ستوان بودم. بعدش هر دو رفتند و با هم مشورت میکردند، نمیدونم مرده بهش چی گفت. وقتی خانمه برگشت رسما بدجوری توی فکر بود و واستاده بود و روی صندلیش ننشسته بود. بهش با لبخند و تعجب گفتم I was just a doctor, you know, I was just a doctor خیلی آروم سرشو تکون داد و لبخند زد و گفت I know و بعدش روی صندلی نشست. دستشو برد طرف برگه صورتی و برداشت بعدش گذاشتش و زرد رو برداشت. کلا تو شک بودند. خلاصه بهم زرد دادند که میدونم تنها دلیلش این خدمت اجباری لعنتی بوده. و در کمال تعجب سه روز بعد کلیر کردند. چیزی که من فکر میکنم اینه که سیستم از قبل بهشون میگه به کی چه برگه ای بدند. احتمالا سیستم بهشون میگفته بهم صورتی بدند و چون اسم وزارت دفاع همچین قلمبه سلمبه بوده اونا با خودشون میگفتند به کسی که اینجا خدمت کرده چرا باید صورتی بدیم. اصلنم کار نداشتند که توی فارم هاشون کار کردم و رشتم اصلا حساس نیست. بنا بر همین تجربه اندک فهمیدم یکی دو تا چیز خیلی مهمه. اول RP. اصلا طرف انگار براش مهم نبود بقیه مدارکم چیه، نه روی I20 و نه بقیه مدارک وقتی نذاشت. روی تنها مدرکی که وقت گذاشت و تا آخر خوند همین RP بود. به نظرم حتی اگه رشتتون حساس نیست حتما از استادتون بخواهید براتون RP بنویسه. روی سربرگ دانشکده باشه بهتره و بعدش امضا کنه. دوم سربازی واسه آقایون. درسته که الان خیلی خوشحالم که باهاشون صادق بودم و گفتم وزارت دفاع خدمت کردم، ولی اون بیچاره ها دقیقا نمیدونند که وزارت دفاع همه جایی داره. از فارم هاش که جای غیر حساسیه تا جاهای دیگه که حساسند. شاید از همون اول توی DS مینوشتم ارتش بهتر بود. البته من خودم که این حرفو میزنم اگه 100 بار دیگه مصاحبه بشم بازم میگم توی یه فارم وزارت دفاع بودم و سعی میکنم همیشه باهاشون صادق باشم و دروغ نمیگم که بعدا هزار تا فکر و خیال بیاد سرم. ممکنه با خودتون فکر کنید که تو که سه روزه کلیر شدی واسه چی ناراحتی؟ درسته، ولی هیچکی نمیدونه چند وقته کلیر میشه و خود زرد گرفتن و در انتظار بودن واقعا بد و سخت هست. الان اوضاع ما شده مثله چوب دو سر طلا، از یه طرف اینها به زور میبرنمون سربازی و از اون طرف اونها میگند که چرا رفتی. بزن بزنی هستش! از هر دو طرف داریم میخوریم! سومین چیز لبخند هست. در کل مصاحبم، به جز یه صحنه که مرده از درجم توی سربازی پرسید، لبخند از چهرم پاک نشده بود. به تمام سوالات با لبخند جواب میدادم و وقتی منتظر شنیدن سوال بعدی بودم با لبخند و روی گشاد بودم. و این موضوع کمک زیادی کرد که استرسی نداشته باشم و با انرژی صداقت کلام رو هم بهتر به طرف برسونم. ما ایرانی ها معمولا قیافه های جدی داریم و زیاد لبخند نمیزنیم. فکر کنم اگه تمرین کنیم که کمی بیشتر در صحبت کردن با دیگران لبخند بزنیم هم در زندگیمون بهمون بیشتر خوش میگذره و هم در این مواقع استرس از رو دوشمون بهتر برداشته میشه. ممکنه بگین، برو آقا حالت خوشه ها! اون موقع کی حوصله لبخند زدن داره! درسته حق با شماست و واقعا کار سختی هست و این تا حد زیادی به روحیات فردی هر کسی برمیگرده. ولی من فکر میکنم این موضوع در مصاحبه شخص بنده کمکم کرد. حالا تو همون روز تو هتل موقع ناهار از یه خانمی که با پسر دور و بر 16-17 سالش واسه توریستی همون روز مصاحبه شدند شنیدم که با یه خانم عبوسی مصاحبه داشتند که سوالات هنوز دو تا نشده بود که یه دفعه سفید در آورد، انگار معلوم بود باید بهشون سفید بده. حالا این بندگان خدا اگه تا صبح براش میخندید تا از حال میرفتند برگشون زرد یا صورتی نمیشد که! درسته، قبول دارم. ولی صحبت در مورد لبخند فقط چیزی بوده که برای بنده و مورد خودم مفید بوده و ممکنه برای برخی دیگه هم مفید باشه نه واسه همه کیسها. با آرزوی ویزا واسه همه دوستان RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - QUPHAS - 22-07-2014 سلام دوستان مصاحبه 1 جولای آپدیت واشنگتن 20 جولای ایمیل اپروو ویزا 21 جولای خدا رو شکر! فردای آپدیت واشنگتن یک ایمیل زدم که آپدیت شدم اما چرا ایمیل تایید ویزا نیومده! و یک ساعت بعد ایمیل تایید اومد [img]images/smilies/biggrin.gif[/img] این هم بگم که تا صبح امروز سایت دوبی میزد در حال بررسی اما بعد از 1دریافت ایمیل میزنه که 17 جولای ویزا اکی شده! امروز ظاهرا خیلی ها تو دوبی کلیر شدن! با تشکر از همه ی دوستان خوبم تو آکادمیا که تو این مدت خیلی به من کمک کردن. با امید زود کلیر شدن سایر دوستان RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - Nabijamali - 06-10-2014 در مورد شرایط ونحوه اینتر ویو اگر کسی اطلاع یا تجربه ای داره ممنون میشم به اشتراک بذاره تا دوستان از نحوه مصاحبه ومدت زمان طول کشید ن تا صدور ویزا ی امریکا استفاده ببرن۰۰۰با سپاس از تمام دوستان عزیزم |