آکادمیا کافه
نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: رشته‌های تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+--- انجمن: صنایع (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9)
+--- موضوع: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع (/Thread-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - parrgol - 13-10-2016

سلام به همگی
من لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه خواجه نصیر با معدل 15.36 خوندم والان دانشجوی ترم 3 فوق لیسانس مدیریت پروژه که یکی از گرایش های صنایع هست از دانشگاه صنعت نفت رو دارم میخونم.برای دکترای مدیریت پروژه قصد اپلای دارم.
شنیدم بعضی ها میگن که نمیشه یری مستقیم دکترا بخونی و  اول باید ارشد بخونی.ولی خوب چون به دکترا یه جنبه کار نگاه میکنن و حقوق تعلق میگیره من قصدم فقط دکترا رفتنه.
کسی راجع به این رشته و کشور ها و دانشگاه هایی که این رشته رو در دکترا دارند و اینکه من چقدر شانس دارم اطلاعی داره؟
مقاله هم حتما 2تا خواهم داد و وضعیت زبانم هم خوبه.با این شرایط شما چه پیشنهادی دارین؟

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - Shihan - 13-10-2016

(13-10-2016, 03:03 PM)parrgol نوشته: سلام به همگی
من لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه خواجه نصیر با معدل 15.36 خوندم والان دانشجوی ترم 3 فوق لیسانس مدیریت پروژه که یکی از گرایش های صنایع هست از دانشگاه صنعت نفت رو دارم میخونم.برای دکترای مدیریت پروژه قصد اپلای دارم.
شنیدم بعضی ها میگن که نمیشه یری مستقیم دکترا بخونی و  اول باید ارشد بخونی.ولی خوب چون به دکترا یه جنبه کار نگاه میکنن و حقوق تعلق میگیره من قصدم فقط دکترا رفتنه.
کسی راجع به این رشته و کشور ها و دانشگاه هایی که این رشته رو در دکترا دارند و اینکه من چقدر شانس دارم اطلاعی داره؟
مقاله هم حتما 2تا خواهم داد و وضعیت زبانم هم خوبه.با این شرایط شما چه پیشنهادی دارین؟

برای امریکا که مشکلی نداره، باید نمره زبان و GRE را داشته باشی و سپس اقدام کنی. برای اروپا و اسیا دکتری مستقیم وجود نداره.
رشته شما در اکثر جاهای دنیا براش موقعیت وجود داره خصوصاً امریکا و اسیای شرق. بهتره اگر برای دکتری اقدام میکنی مقالات خوب و با کیفیت چاپ کنی و سایر موارد رزومه هم معدل و نمره زبان و توصیه نامه مهم است.

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - parrgol - 14-10-2016

ممنون از اینکه جواب دادین.
فک کنم من منظورم رو بد رسوندم.من نمیخوام دکترای مستقیم بگیرم.من ارشدم رو دارم میخونم ، تموم شد،بعد بوسیله ارشدم میخوام برای دکترا اقدام کنم. و اپلای کنم.
با این شرایط شانسی برای اروپا دارم؟چه کشورهایی و چه دانشگاه های شانس داریم؟
ممنون ببخشید سوالام زیاد شد.

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - Shihan - 14-10-2016

(14-10-2016, 12:07 AM)parrgol نوشته: ممنون از اینکه جواب دادین.
فک کنم من منظورم رو بد رسوندم.من نمیخوام دکترای مستقیم بگیرم.من ارشدم رو دارم میخونم ، تموم شد،بعد بوسیله ارشدم میخوام برای دکترا اقدام کنم. و اپلای کنم.
با این شرایط شانسی برای اروپا دارم؟چه کشورهایی و چه دانشگاه های شانس داریم؟
ممنون ببخشید سوالام زیاد شد.

خب. اگر بخواهی عادی مسیر تحصیل رو مقطع به مقطع بگذرونی مشکلی باز هم نیست اما اینبار معدل ارشد بیشتر دیده میشه پس باید برای هر دو مقطع معدل خوبی داشته باشی بعلاوه موارد دیگر که در پست بالا اشاره کردم.

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - mehdi6666 - 24-02-2017

با سلام
بنده قصد تحصیل مقطع ارشد در کشور المان دارم. لیسانس صنایع با معدل 16 از دانشگاه پیام نور سال 1391 گرفتم.الان 29 سالمه و درحال گذراندن دوره های زبان آلمانی هستم
بنظر شما مشکلی در مورد فاصله 4 ساله ای ک افتاده پیدا نمیشه؟
چه رشته و دانشگاهای برای ادامه تحصیل پیشنهاد میکنید؟

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - Shihan - 28-02-2017

(24-02-2017, 09:24 PM)mehdi6666 نوشته: با سلام
بنده قصد تحصیل مقطع ارشد در کشور المان دارم. لیسانس صنایع با معدل 16 از دانشگاه پیام نور سال 1391 گرفتم.الان 29 سالمه و درحال گذراندن دوره های زبان آلمانی هستم
بنظر شما مشکلی در مورد فاصله 4 ساله ای ک افتاده پیدا نمیشه؟
چه  رشته و دانشگاهای برای ادامه تحصیل پیشنهاد میکنید؟

از لحاظ دانشگاه خیر - اما برای گرفتن ویزا احتمال زیاد سفارت به این قضیه مشکوک میشه (بهتره سابقه کار یا موردی که دلیل منظقی براش باشه پیدا کنید)
- رشته صنایع به اون گستردگی که در ایران اموزش دیدن در المان وجود نداره باید روی گرایشهای چون تولید، لجستیک و زنجیره تامین اقدام کنید. البته برخی گرایشهای مدیریتی و مهندسی در دپارتمان مدیریت ارائه میشه.

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - mehran1414 - 29-03-2017

با سلام
 من یه سوال داشتم این که برای رشته های مهندسی با توجه به این که خودم صنایع هستم بری اپلای مقطع phd باید هر دو ازمون تافل و greرو داشته باشیم یا یکیش کافیه یا بستگی داره به دانشگاه؟
ممنون از همه ی دوستان

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - Matinking - 29-03-2017

(29-03-2017, 08:53 PM)mehran1414 نوشته: با سلام
 من یه سوال داشتم این که برای رشته های مهندسی با توجه به این که خودم صنایع هستم بری اپلای مقطع phd باید هر دو ازمون تافل و greرو داشته باشیم یا یکیش کافیه یا بستگی داره به دانشگاه؟
ممنون از همه ی دوستان

به دانشگاه و program ی که قصد apply دارید بستگی داره...

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - mehran1414 - 29-03-2017

(29-03-2017, 09:44 PM)Matinking نوشته: به دانشگاه و program ی که قصد apply دارید بستگی داره...

اهان ممنون...اگر امکانش هست میشه چندتاش رو مثال بزنید؟ چون من در جریان نیستم  Rolleyes

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - amin406 - 14-04-2018

دانشگاه سابانجی قصد داره تعدادی از فارغ التحصیلان صنایع دانشگاههای معتبر ایران را برای تحصیل در دانشگاه سابانجی بورسیه کامل تحصیلی کند 
در تاریخ ۱۹ آپریل هم نشست تخصصی با حضور اساتید در دانشگاه برگزار می شود.
در صورت علاقمندی می تواند به سایت دانشگاه مراجعه نمایید و ضمن مطالعه با اساتید ارتباط حاصل نمایید.
Application Deadline : May 11th
http://www.sabanciuniv.edu/
http://iegrad.sabanciuniv.edu/