![]() |
پذیرش از اتریش در مقطع PhD - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: اتریش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4) +----- انجمن: تحصیل در اتریش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4) +----- موضوع: پذیرش از اتریش در مقطع PhD (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD) |
RE: پذیرش از اتریش در مقطع PhD - Shihan - 25-09-2014 (25-09-2014, 03:29 PM)'Yamon' نوشته: با سلام دوباره، اصولاً استاد نظر نهایی هست و مشکلی از این بابت نباید نباشه. حالا اگرم 1% مشکلی بود باید استادت رو در جریان بذاری.
مثبت فکر کن. RE: پذیرش از اتریش در مقطع PhD - bazimi - 28-09-2014 سلام بسیار متشکرم از پاسخ شما. - مدرک کارشناسی من از دانشگاه دولتی و مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه غیر انتفاعی(وابسته و مورد تأئید وزارت علوم و تحقیقات) است. - لطفا در خصوص چگونگی دسترسی به استاد و فرمت مکاتبه با اساتید من را یاری دهید. متشکرم. RE: پذیرش از اتریش در مقطع PhD - baran - 07-10-2014 سلام ممنون میشم راهنماییم کنید من لیسانس روانشناسی بالینی از دانشگاه آزاد و فوق همین رشته در دانشگاه سراسری با معدل هردو بالای 17 و جزو 3 نفر اول در هر دو مقطع ،بدون مدرک زبان، با 10مقاله همایش و ا علمی پژوهشی و ا مقاله آماده براي چاپ isi هستم آیا می توانم مستقیم برای دکترا در این رشته اقدام کنم یا باید یکسال فوق بخوانم؟ و اینکه رشته روانشناسی امتحان ورودی در مقطع دکترا مثل فوق لیسانس دارد؟ زبان آموزش در این رشته چیست؟ آیا می توانم برای پذیرش اقدام کنم و همان جا مثل مقطع های دیگر زبان بخوانم؟ آیا حتما مصاحبه با اساتید دارد؟ کدام دانشگاه را پیشنهاد می کنید؟ RE: پذیرش از اتریش در مقطع PhD - Shihan - 08-10-2014 (28-09-2014, 09:45 AM)'bazimi' نوشته: سلام Dear Applicant
Just you can go to visit your favorite department and find staff faculty section after that you will see list of Prof. there and you will access to their emails and phons RE: پذیرش از اتریش در مقطع PhD - Shihan - 08-10-2014 (07-10-2014, 03:37 PM)'baran' نوشته: سلام ممنون میشم راهنماییم کنید Dear Applicant,
I will reply to your queries step by step. At first, There is no any phd direct in Austria therefore, you should ask admission committee to check it for you. secondly, there is no any entrance examination for any majors in Phd third, Most of Phd's majors will conduct in German and english languages Forth, You can apply just for one degree such as only Phd or Just German language Fifth, some prof. will consider that Phd candidate for more information get ready for interview on skype or phone Sixth, All universities in Austria will welcome to your major then take a look their webpage. [برش] پذیرش از اتریش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - niima - 30-10-2014 سلام. من رشته مهندسی کشاورزی-آب با معدل 12.8 تموم کردم. ارشد هم با معدل 16.5 در رشته مهندسی کشاورزی-سازه های آبی تموم کردم. میخوام برای دانشگاه تکنولوژی وین اقدام کنم. اولا که تو سایت گشتم ولی نوشته که فقط در دو رشته مربوط به عمران انگلیسی تدریس میشه. میخواستم بدونم کسی اطلاعاتی داره؟ بعد هم اینکه به نظر شما شانس پذیرش در ارشد بیشتره؟؟؟ در ضمن من فارغ التحصیل دانشگاه آزادم. [font]سلام. با این صحبتهایی که اینجا دیدم کلا قید پذیرش از اتریش رو زدم. شما میگید هیچ راهی برای فارغ التحصیلهای دانشگاه آزاد نیست؟ اگه یکی بخواد آلمانی رو از صفر شروع کنه چقد طول میکشه اگه همه وقتشو بذاره؟[/font] RE: پذیرش از اتریش در مقطع PhD - Shihan - 30-10-2014 (30-10-2014, 03:04 PM)'niima' نوشته: سلام. من رشته مهندسی کشاورزی-آب با معدل 12.8 تموم کردم. ارشد هم با معدل 16.5 در رشته مهندسی کشاورزی-سازه های آبی تموم کردم. میخوام برای دانشگاه تکنولوژی وین اقدام کنم. اولا که تو سایت گشتم ولی نوشته که فقط در دو رشته مربوط به عمران انگلیسی تدریس میشه. میخواستم بدونم کسی اطلاعاتی داره؟ بعد هم اینکه به نظر شما شانس پذیرش در ارشد بیشتره؟؟؟ در ضمن من فارغ التحصیل دانشگاه آزادم. شانست که با این معدل کارشناسی برای ارشد مجدد پایینه. مگر اینکه دوره خودت رو به المانی بگذرونی.
ضمناً بحث دانشگاه ازاد هنوز معضله باید برای دانشگاههایی که مشکل ندارن اقدام کنی. من شنیدم با دانشگاه مکاتبه کنی ممکنه قبول کنند. چون تا همین 6 ماه پیش یکی از دوستان از دانشگاه ازاد تونست بره. برای دوره المانی تا به سطح مناسب برسی باید 8 تا 12 ماه زمان بذاری. RE: پذیرش از اتریش در مقطع PhD - niima - 30-10-2014 یعنی برای گرفتن پذیرش در مقطع ارشد، داشتن مدرک ارشد از ایران امتیاز محسوب نمیشه و فقط روی کارشناسی تمرکز دارن؟ دکترا چطور؟ممنون RE: پذیرش از اتریش در مقطع PhD - Shihan - 30-10-2014 (30-10-2014, 07:29 PM)'niima' نوشته: یعنی برای گرفتن پذیرش در مقطع ارشد، داشتن مدرک ارشد از ایران امتیاز محسوب نمیشه و فقط روی کارشناسی تمرکز دارن؟ دکترا چطور؟ممنون دوست عزیز
شما برای هر مقطعی که اقدام میکنی یک مقطع قبلی شما رو مورد بررسی قرار میدن. ضمن اینکه اگر شما مدرک ارشد داشته باشی و مجددا بخوای ارشد بخونی که یه امتیاز منفی بحساب میاد. برای دکتری اگر کار پژوهشی و نمره زبان داشته باشی شانست بالا میره. اما دکتری خیلس سخت فاند در اتریش پیدا میشه. RE: پذیرش از اتریش در مقطع PhD - koorosh0026 - 12-02-2015 با سلام می خواستم بدونم شانسم برای پذیرش با فاند در اتریش چقدره ... کارشناسی معماری 15.98 (غیرانتفاعی) کارشناسی ارشد معماری (آزاد قزوین) مدرک زبان ندارم... 4 مقاله علمی پژوهشی و 1 علمی ترویجی 2 مقاله کنفرانس بین المللی 1 همایش داخلی |