![]() |
تجربیات زندگی در آمریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: زندگی و کار در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: تجربیات زندگی در آمریکا (/Thread-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: تجربه دانشجویان محصل ایرانی در امریکا و اقامت پس از تحصیل - yasin3x - 26-11-2016 میفهمید که تنها ایالتی که برای خوانواده و افراد متوسط از نظر ملی خوب نیست (لاس وگاس) هست و پاتونو اونجا نمیزارید چون میدونید که اگر حتی اگر قصد رد شدن از انجا را داشته باشید نمیتوانید جلوی (دیسکو ها - قمار خونه ها - هتل ها - زنان زیبایی که در خیابان کاملا پرهنه قدم میزنن ) دووم بیارید و در 1 شب تمام ثمره زندگیتونو خرج میکنید. ( هیچ کس نمیتونه جلوی این شهر دووم بیاره) در امریکا به شهر گناه معروفه. در جواب : من ده روز لاس وگاس بودم اتفاقا خیلی برام جالب بود که چقدر ارزون هست و اکثرخانواده های متوسط امریکایی میتونن اونجا برن اصلا خبری از زنان کاملا برهنه نیست و فکر میکنم این مثله جرمه در امریکا البته تعداد زیادی روسپی به صورت غیر قانونی (چون این کار هم جرمه) فعالیت میکنن ولی شما اون ها رو نمیبینی و کارتشون رو به زور به شما میدن اما ادم حسابی ها اصلا سمته اون مسایل نمیرن چون خطرناک هست و کلا مردم امریکا مذهبی هستن , اگه ادم عاقلی باشی و اهل قمار زیاد نباشی هیچ مشکلی نیست ما به هتل circus رفتیم جز هتل های متوسط اونجا بود ولی اگه تو ایران بود 6 ستاره رو میگرفت یه اتاق بزرگ در حد 30 متر شبی 30 دلار اگه اون اتاق رو تو ایرن میگرفتیم یا ترکیه زیر شبی 200 دلار نبود در امریکا به علت رقابت شدید شما میتونید امکانات خوب رو خیلی ارزون بگیرید جواب: ممنون، یکی استاد آمریکایی داشتم که خیلی مذهبی بود و من رو بدبخت کرد از بس انجیل برام میخرید، نمیدونم چرا اینقدر دیدش نسبت به لاس وگاس بد بود و میگفت اولش نوشته: WElcome to Sin city در هر صوت مردم آمریکا با توجه به شنیده ها خیلی مذهبی تر از اروپایی ها هستند، مخصوصا یک ایلتی مثل UTAH که گویا یک چیزی تو مایه های قم خودمخون هست. راستی dental جان یک سوال این قیمت هتلی که گفتی همه جای آمریکا اینوطر هست، آیا اطلاعی در مورد نیویرک یا واشنگتن داری و اینکه قیمت هنل ها در زمان سال نو افزایش یا کاهش پیدا میکنه؟ ممنون. جواب: خواهش میکنم ببین من وقتی میگم مذهبی اصلا منظورم utah نیست اونجا که عین قم ماست منظورم مردم عادی هست که بی قید نیستن و ادم های سالم تری هستن(از دید من) در مورد هتل کلا اگه بخوای امریکا رو مقایسه کنی بله نسبت به همه جای دنیا شما کیفیت بهتر و قیمت کمتر میبینید اما نیویورک یک استثنا است و خیلی گونه اما من خودم حدود یک هفته اونور بودمو برای رهایی از اون قیمت ها شما میتونی بری اطراف شهر مثلا من نیوجرسی بودم شبی 50 دلار و اگه میخواستم تو خوده شهر نیویورک بگیرم زیر 300 تا نمیشد البته اونجا خیلی خوب بود و با اتوبوس نیم ساعته منهتن بودم راستی این قیمت ها رو من با آژانس گرفته بودم فکر کنم اگه بخوای مستقیم بری خیلی گرون تر در بیاد در مورد واشنگتن نمیدونم اما وگاس به علت رقابتی بودن از همه جا ارزونتره چون هتل میخواد شما بری اونجا تا تو پولتو قمار کنی اما خوب من به شخصه اصلا بلد هم نبودم و دوست هم نداشتم که این کارو بکنم یه مورد هم بگم اصلا هتل روتو down town نگیرید که هم خیلی جای کثیفیه هم خیلی نا امنه حاشیه شهر خیلی بیشتر خوش میگذره اگه میخواین هتل بگیرید تو یاهو سرچ کنید بعد یا با کردیت کارد یا با اژانس هایی که تو کاره رزرو هتل هستن تو ایران اقدام کنید فکر کنم اژانس ها ارزونتر میگیرن چون بوسیله یه سایت های خاص خودشون این کارو میکنن RE: تجربه دانشجویان محصل ایرانی در امریکا و اقامت پس از تحصیل - Babak - 26-11-2016 به نظر میاد که این موضوع بیشتر از تحصیل در امریکا به زندگی در امریکا مربوطه. در حال حاضر یک موضوع در انجمن زندگی در امریکا با عنوان تجربیات زندگی در امریکا داریم. به نظر من بد نیست که این موضوع در اون ادغام بشه. پ.ن. من این پست رو در اینجا نوشتم که با شما تبادل نظر کنم، اما بعد از رسیدن به نتیجه این پست و پستهای دیگه که در جوابش ارسال بشن از این موضوع حذف خواهند شد تا نظم موضوع به هم نریزه. RE: تجربه دانشجویان محصل ایرانی در امریکا و اقامت پس از تحصیل - Torkan - 26-11-2016 متاسفانه فقط دو پست اول مربوط به تاپیک بود. اینجا دوستمون میخواست دانشجویان نظرشون رو از تحصیل در امریکا بیان کنن در واقع تصورات قبل و بعد از رسیدن به امریکا که البته ایجاد کننده تاپیک خود باعث انحراف از اصل موضوع شد. تاپیک خیلی کلی است. دوستان به خصوص یاسین جان دقت کنند که نوشته ها در فروم و به خصوص وبلاگها جنبه کاملا شخصی دارند و به هبچ وجه نمیتوان از روی ان قضاوتی انجام داد. از انجایی که ایرانی جماعت نیز اکثرا به جای بحث و تبادل نظر سعی در کوبیدن و قانع کردن دیگران دارند. کافیست قسمت نظرات وبلاگ های مختلف رو نگاه کنید. وبلاگ هایی مثل " تحصیل در خارج یا ایران" " چرا به ایران برمیگردم" " تصورات تحصیل در خارج" و مواردی از این دست. بااحترام، ترکان RE: تجربیات زندگی در آمریکا - Torkan - 05-08-2017 برای اینکه کمی فضا عوض بشه تجربه یکی از دوستان رو که TA بود در بوستون کالج براتون میزارم. البته نامربوط هم نیست به تاپیک! مثلا اینکه می فهمی این آمریکایی ها در زمینه تقلب و کُپ زدن، آی کیو بسیار پایینی دارن! ما در دوران جوونی-جاهلی در شریف که تمرینا رو کُپ می زنیم، حداقل کاری که می کردیم این بود که مثلا اگر جواب تا 4 رقم اعشار بود، رقم آخر اعشار رو یکی دو تا بالا و پایین می کردیم که تابلو نشه، ولی برخی از این عزیزان، قوانین کپی رایت رو کاملا رعایت می کنن و به قولی، اطلاعاتی که با چشم از روی برگه اصلی می خونن و قراره کپی کنن، به جای رفتن به مغز و سپس فرستاده شدن به اعصاب دست برای نوشتن، مستقیما به دست منتقل میشه و به عبارت دیگه، فرآیند کُپ زدن کاملا بدون دخالت مغز انجام میشه! از اون بدتر اینکه آخه برادر من، وقتی کُپ میزنی از روی دوستت، لااقل برگه تو یه جوری تحویل نده که دقیقا پشت سر برگه رفیقت باشه! دکتر علی ابراهیم نژاد |