پذیرش در مقطع PhD در سوئد - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: سوئد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF) +---- موضوع: پذیرش در مقطع PhD در سوئد (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF) |
RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - ForeverBlue - 19-01-2014 (19-01-2014, 01:55 AM)'salman66' نوشته: سلام تحصیل در دوره دکتری در سوئد با امریکا و کانادا متفاوت است. در این کشور هر دانشگاه در فواصل زمانی مختلف، تعدادی موقعیت خالی (vacancy) معرفی میکند و شما میتوانید یکی از آنها را انتخاب کنید و این که بتوانید پذیرش بگیرید یا خیر کاملا بستگی به شرایط اعلام شده برای آن موقعیت دارد. نظر استاد بسیار تعیین کننده است و معمولا اساتید تمایل دارند دانشجویانی که قبلا (در دوره لیسانس یا فوق لیسانس) میشناخته اند را پذیرش کنند (چیزی که کار را برای دانشجویان ایرانی بسیار سخت میکند). برای دیدن موقعیت های خالی این پست و پستهای بعدی را ببینید. RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - salman66 - 19-01-2014 خیلی ممنون از راهنماییتون من تو تاپیک های مختلف هم با توجه به اینکه کانادا و امریکا رو مد نظر هم دارم، این موضوع رو بیان کردم ولی مثل اینکه حذف شده! در حقیقت من میخوام یه برنامه ریزی دو ساله برای رفتنم بکنم. آنچنان عجله ای ندارم که فقط از یه جا پذیرش بگیرم و برم. میخوام از یه جای تاپ پذیرش بگیرم و برم. حالا با این شرایط فرض اینکه تافل ، جی ار ای و جی مت رو هم بگیرم. چقد احتمال داره از یک دانشگاه خوب از آمریکا و کانادا تو رشته مدیریت یا بیزنس بتونم پذیرش بگیرم؟ اگه در این مورد بهم توضیح بدین ممنون میشم RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - ForeverBlue - 20-01-2014 (19-01-2014, 11:53 AM)'salman66' نوشته: خیلی ممنون از راهنماییتون دوست گرامی
با توجه به این که در فروم همه این مباحث دسته بندی شده است، باید پرسش را دقیقا در قسمت خود مطرح کنید تا به پاسخ دلخواه برسید. برای کشور امریکا پیشنهاد میکنم ابتدا این قسمت از فروم (تاپیکهای مرجع) را مطالعه کنید و سپس این تاپیک را از ابتدا مرور کنید. RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - zone - 15-03-2014 وقتی برای دکتری اقدام می کنم باید یک فرم آنلاین رو پر کنیم و بعضی از مدارک رو آپلود کنیم. مثلا Recom و Transcript رو. نستخه اصلی مدارک رو کی باید بفرستیم؟ RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - ForeverBlue - 15-03-2014 (15-03-2014, 07:56 PM)'zone' نوشته: وقتی برای دکتری اقدام می کنم باید یک فرم آنلاین رو پر کنیم و بعضی از مدارک رو آپلود کنیم. مثلا Recom و Transcript رو. درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
دوست گرامی، شما برای کدام دانشگاه اقدام میکنید؟ هر دانشگاه روالهای مخصوص خود را دارد. RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - zone - 15-03-2014 مرسی من برای دانشگاه چالمرز می خوام اقدام کنم. یک مشکل دیگه هم دارم من هنوز در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد هستم و نه می تونم ریز نمرات ام رو به صورت کامل ارایه بدم و نه مدرک ارشدم رو. همین طور مدرک کارشناسی رو هم ندارم فقط ریز نمرات ترجمه شده و تایید شده رو در اختیار دارم چون سربازی نرفتم بهم نمی دن. باید چیکار کنم؟ RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - spt - 16-03-2014 (15-03-2014, 10:07 PM)'zone' نوشته: مرسی سلام
نمدونم شما کجا دانشجو هستید اما معمولا دانشگاه ها در حینِ تحصیل ریز نمره رو میدن... اگه نشد از طریقِ وزارت علوم تلاش کنید که ریز نمره ی ارشد رو بگیرید چون بدونِ ریز نمره یا مدرکِ ارشد (که شما طبیعتا هیچ کدوم رو ندارید) نمیشه اپلای کرد. اگه این ریزنمراتی که دارید تایید شده هست که دیگه مشکلی نیست.. به هر حال بازم عرض میکنم که یه مدرکِ معتبر از دانشگاه باید داشته باشید که درس خوندید، اینا الان به این چیزا گیر میدن و معمولا کوتاه نمیان... موفق باشید RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - zone - 16-03-2014 @sbt، مشکل اینجاست که نمره ۳ ۴ تا درس هنوز نیومده و تا ۱ ماه آینده هم نمیاد. این رو چیکارش کنم؟ RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - spt - 17-03-2014 (16-03-2014, 11:05 AM)'zone' نوشته: @sbt، مشکل اینجاست که نمره ۳ ۴ تا درس هنوز نیومده و تا ۱ ماه آینده هم نمیاد. این رو چیکارش کنم؟ البته بنده اس پی تی هستم نه اس بی تی، اس بی تی میشه اس بدونِ تی که بدونِ شک من نیستم
اینکه ریز نمره ی شما رو نمیدن یه بحثه و اینکه چند تا از نمره ها نیومده یه بحثِ دیگه، اینکه ریز نمره ای فرستاده نشه برای اونا قابلِ درک نیست اما اینکه ریز نمره فرستاده بشه و چند تا نمره توش نباشه براشون قابلِ درک هست و خیلی ها که در حینِ دانشجویی پذیرش میگیرن همین کار رو در گذشته کردن و ریز نمره ای رو فرستادن که هنوز تمامِ واحد های موجود برای یک مقطع توش کامل نبوده.... اون 3 4 تا درس خیلی مهم نیست... سعی کنید ریز نمره تون رو بگیرید و اپلای کنید... فوقش ازتون دوباره میخان که بقیه نمره هاتون رو اعلام کنید وقتی گرفتید خودتون... در ضمن این تاپیک مخصوصِ دکترا در سوئد هست و سوال شما یه چیزِ کلی... لطفا سوال های خودتون رو در تاپیک های مرتبط بپرسید... موفق باشید و امیدوارم مدرکاتون رو بتونید بگیرید.. RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - rambod - 24-03-2014 با سلام چند وقت پیش ازتون سولی پرسیده بودم در مورد ارزیابی مدارک دیپلم و پیشدانشگاهی ،حالا جواب از UHR اومد از قرار معلوم اصل مدرک پیش دانشگاهی رو میخوان که ترجمه شده و باریز نمرات ۳ ساله دبیرستان(همینطور که شما گفت بودین)من اصل مدرک پیش دانشگاهو گم کردم و فقط گواهی موقت هستش ولی ریز نمرات دبیرستان هست سوالام اینه اگه اداره آموزش و پرورش المثنّی صادر نکنه من چیکار باید کنم؟چون میگن امکان نداره دوباره صادر کنن!آیا گواهی بدن که این پیش دانشگاه رو تموم کرده، اینجا قبول میکنن؟ خیلی ممنون میشم یه کمی توضیح بدین مرسی |