آکادمیا کافه
نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: سایر مدارک (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9)
+---- موضوع: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار (/Thread-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%BA%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D9%83%D8%A7%D8%B1-%D9%8A%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87-%D9%83%D8%A7%D8%B1)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - KMP - 15-12-2013

(16-09-2013, 06:16 PM)'MaMi' نوشته:

من نهایتا متوجه نشدم، شما گواهی اشتغال رو برای شرکتی میخوای یا دانشگاه!
اینکه دانشگاه از تامین اجتماعی مدرکی بخواد یا نه، تا حدود زیادی به دانشگاه بستگی داره. مثلا از من گواهی تامین اجتماعی رو نخواستند و من فقط یک Print Screen از صفحه سوابق بیمه ای که دارم (از سایت تامین اجتماعی) در سامانه دانشگاه آپلود کردم، حتی برای گواهی اشتغالی که از محل کارم گرفتم، روزنامه رسمی شرکت رو هم نخواست، در مقابل از دوستان دانشگاه های دیگه، روزنامه رسمی شرکت محل اشتغالشون رو هم درخواست کردند. اگر برای دانشگاه این گواهی اشتغال رو نیاز دارید، این مورد بستگی به دانشگاه داره، بهتره از اونها سوال بفرمائید، ولی اگر برای شرکتی میخواهید، معمولا بدون گواهی تامین اجتماعی/روزنامه رسمی شرکت هم قبول خواهند کرد.

گفتید که بهتره از دانشگاه پرسیده بشه که گواهی بیمه هم می خوان یا نه!! اما معمولا که دانشگاهها مدرک سابقه کار رو به عنوان مدارک در خواستی اولیه نمی خوان!! من ایمیلی در این خصوص برای چند تاشون فرستادم اما جوابی نگرفتم!!  اگه مدرک بیمه و نامه شرکت باشه معمولا کافیه!؟ موقع اپلای و همرا با مدارک دیگه باید آپلود بشه..!؟

RE: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - MaMi - 15-12-2013

(15-12-2013, 12:05 PM)'KMP' نوشته:
گفتید که بهتره از دانشگاه پرسیده بشه که گواهی بیمه هم می خوان یا نه!! اما معمولا که دانشگاهها مدرک سابقه کار رو به عنوان مدارک در خواستی اولیه نمی خوان!! من ایمیلی در این خصوص برای چند تاشون فرستادم اما جوابی نگرفتم!!  اگه مدرک بیمه و نامه شرکت باشه معمولا کافیه!؟ موقع اپلای و همرا با مدارک دیگه باید آپلود بشه..!؟

دوست من، کاربرد نامه اشتغال که به تائید تامین اجتماعی رسیده باشه، برای دانشگاه های داخل و جهت آزادسازی مدرک تحصیلی است و دانشگاه های خارج کاری به تائید اشتغال شما توسط تامین اجتماعی ندارند (حتی کاری به نامه اشتغال شما هم ندارند) و تنها ذکر اشتغال در رزومه کفایت میکنه. حداقل در مورد من، هیچ کدوم از دانشگاه هایی که اقدام کردم، در مورد نامه اشتغال حتی از من سوال هم نپرسیدند!

RE: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - KMP - 16-12-2013

(15-12-2013, 09:49 PM)'MaMi' نوشته:

دوست من، کاربرد نامه اشتغال که به تائید تامین اجتماعی رسیده باشه، برای دانشگاه های داخل و جهت آزادسازی مدرک تحصیلی است و دانشگاه های خارج کاری به تائید اشتغال شما توسط تامین اجتماعی ندارند (حتی کاری به نامه اشتغال شما هم ندارند) و تنها ذکر اشتغال در رزومه کفایت میکنه. حداقل در مورد من، هیچ کدوم از دانشگاه هایی که اقدام کردم، در مورد نامه اشتغال حتی از من سوال هم نپرسیدند!

چون اینطور که من شنیده بودم ..باید ادعای سابقه کارم رو واسه دانشگاههای اونجا ثابت کنم وگرنه ترتیب اثر نمی دن!!  پس اینطور که مشخصه نیاز به هیچ نامه یا سابقه بیمه نیست!!!

RE: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - soheil_gh - 27-01-2014

با سلام
من دانشجوی سال آخر کامپیوتر (لیسانس) هستم. توی سربازیم در یک قسمت مربوط به کارهای کامپیوتری مشغول خدمت بودم آیا می تونم از اون به عنوان سابقه کار یا رزومه استفاده کنم؟

RE: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - reza_1st - 27-01-2014

بله می‌شه، ولی با توجه به حساسیت‌هایی که روی خدمت سربازی هست برای ویزا گرفتن و ... و اینکه سابقه کار اونقدرها در پذیرش تاثیری نداره معمولاً، راجع به نوشتن یا ننوشتنش فکر کنید، بستگی به جایی که خدمت می‌کردین و نوع کار و البته شانس و ... هم داره. در مجموع نمی‌شه قطعی گفت که مفیده یا نه نوشتنش تو رزومه، مخصوصاً اگه آمریکا جز گزینه‌هاتونه. هرچند رزومه سفارت می‌تونه با رزومه دانشگاه‌ها متفاوت باشه ولی هیچ کس نمی‌دونه دقیقاً برای ویزا چه اطلاعاتی چک می‌شه..

RE: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - Simon2007 - 28-01-2014

(27-01-2014, 06:49 PM)'soheil_gh' نوشته: با سلام
من دانشجوی سال آخر کامپیوتر (لیسانس) هستم. توی سربازیم در یک قسمت مربوط به کارهای کامپیوتری مشغول خدمت بودم آیا می تونم از اون به عنوان سابقه کار یا رزومه استفاده کنم؟

سلام 
اگر دانشگاهتون براي پذيرش براي سابقه كار ارزش قائل نيست توصيه نميشه. دقت كنيد كه صحبت دوستمون كاملا درسته. ممكنه چيزي كه از بيانش بدست مياريد در برابر چيزي كه از دست ميديد ارزشي نداشته باشه. اين سابقه رو همين حالا با چند ماه كار كردن در شركت ها تا اومدن نتايج هم ميتونيد كسب كنيد .
شادزي

RE: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - mahnam - 24-04-2014

واسه رشته های علوم زیستی مثل ژنتیک آیا کارآموزی تو آزمایشگاه بیمارستان می تونه به عنوان سابقه ی کار محسوب شه؟
امیدوارم جای مناسبی سوالمو پرسیده باشم... [img]images/smilies/confused.gif[/img]

RE: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - sanjesh_88 - 24-04-2014

سلام
من 7 ماه بیمه کار در یک شرکت خصوصی دارم آیا این بیمه تاثیری در پذیرش من داره؟

RE: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - Torkan - 24-04-2014

(24-04-2014, 08:05 AM)'sanjesh_88' نوشته: سلام
من 7 ماه بیمه کار در یک شرکت خصوصی دارم آیا این بیمه تاثیری در پذیرش من داره؟

کلا سابقه کار در انتهای اهمیت یک رزومه میتونه قرار داشته باشه واسه اپلای برای رفتن به تحصیل. منظورم اینه که بیشتر سایر موارد رزومه مهمتر هست تا سابقه کار اون هم چند ماه.البته اگر به رشته تحصیلی شما مربوط باشه می تونه اثر مثبت داشته باشه، به ویژه اگر درستون تمام شده باشه انتظار می ره که در شغلی مرتبط (خصوصی یا دولتی) کار کرده باشید. در نهایت بیشترین اثر مثبت رو تدریس به نظرم داره.

بااحترام

RE: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - ashkan065 - 24-04-2014

داشتن سابقه ی کار مثل تدریس زبان انگلیسی در اموزشگاه های زبان تاثیری در روند پذیرش داره یا نه؟